Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 δεν ξερω αν ειναι καλος η οχι ο αγγλος. αλλοι πηραν αυτα που ηθελα σε 7-10 μερες. εμενα μου λενε την ιδια μαλακια εδω και 1 μηνα σχεδον. μονο και μονο για αυτο εχει χασει εμενα πελατη και δεν παροτρεινο αλλον να παρει απο το μαγαζι τους. οταν καποιος σου λεει (ενω περιμενεις 8 πραγματα ακομα να ερθουν) "Α ξερω λυπει μονο το ταδε προιον" . Ρε φιλε εχετε κανει την παραγγελεια κωλος, αυτο που θες να στειλεις το εχετε στειλει ηδη και το εχω στα χερια μου, αλλα δεν εχετε στειλει. Οταν καποιος σου λεει για 2η φορα οτι η κουριερ εχει κανει λαθος και περιμενουμε να μας τα στειλουν πισω, εμενα μου δειχνει πως ειναι ανικανει να πραγματοποιησουν μια μεγαλη παραγγελεια . Off topic: Αγγλοι... πριν φτασω καν σε αυτο το νησι το ελεγα, αυτα τα ατομα μονο ενας τροπος υπαρχει για να ειναι χρησιμα. καψημο και παραγωγη βιομαζας για ρευμα , τιποτα αλλο . Αν δεν ειχε αλοδαπους εδω να κανουν δουλεια τετοια χαμενα κορμια που ειναι δεν θα πιγενε μπροστα αυτος ο λαος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaGisTrAtE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 Όπως λέει και ο Στέφανος, από www.busters-accessories.co.uk έχω αγοράσει και εγώ αρκετές φορές. Την τελευταία φορά πήρα ένα email από www.mandp.co.uk με τα προϊόντα που είχα παραγγείλη από το προηγούμενο site και μου έγραφαν ότι αν εξακολουθώ να θέλω τα προϊόντα που είχα παραγγείλη πριν ένα μήνα να τα ξαναπαραγγείλω. Δεν έδωσα σημασία και τα είχα ξεχάσει και ετοιμαζόμουν να τα παραγγείλω από www.fc-moto.de (αυτό το site στέλνει Ελλάδα με αντικαταβολή ) μιας και Ελλάδα δεν τα εύρισκα πουθενά στο Net. Έλα όμως που μετά από ενάμιση μήνα μου τα έστειλαν απροειδοποίητα! Ευτυχώς αλλιώς θα τα είχα εις διπλούν. Τελικά κατέληξα ότι ποιο φτηνά είναι από εξωτερικό αλλά δεν ξέρεις πότε θα τα έχεις. Θέλει μεγάλη προσοχή πριν παραγγείλης. Εγώ για να δοκιμάσω ένα eshop παραγγέλνω στην αρχή κάτι φτηνό που δεν το χρειάζομαι άμεσα και μετά βλέπουμε! Αλλά έλα που την πατάς καμιά φορά και από εκεί που ίσε σίγουρος! Αυτό δεν ισχύει πάντα βέβαια, θα υπάρχουν και αξιόλογα sites με καλές τιμές, όπως το Motoraid πχ αν και καμοια φορά του φεύγει λίγο του φίλου Γιάννη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγώ σήμερα έκανα παραγγελία από το http://www.tyreone.it/ τα εξής: http://www.tyreone.it/radiali-racing/120/7...nt-pirelli.html http://www.tyreone.it/radiali-racing/160/6...ar-pirelli.html 261 γιούρα κομπλέ με τα μεταφορικά και αντικαταβολή, την στιγμή που τα ίδια λάστιχα στην Ελλάδα έχουν γύρω στα 420ε και στο mandp έχουν 280 λίρες χωρίς μεταφορικά Μόλις μου έρθουν τα λάστιχα θα ενημερώσω για τους Ιταλούς. Μειονέκτημα είναι ότι η σελίδα είναι μόνο στα ιταλικά αλλά το babelfish βοήθησε για 1-2 πραγματάκια. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2009 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 για 1 ζευγαρι λαστιχα ποσο σας χρεωσε ο courier? Sto περιπου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 για 1 ζευγαρι λαστιχα ποσο σας χρεωσε ο courier? Sto περιπου? 20 λιριά φίλε μου είναι τα μεταφορικά. Η τιμή που πληρώνεις έχει μέσα και το courier. Πχ τα δικα μου τα λάστιχα έκαναν 153 λίρες και 20 τα μεταφορικά και 30? τα περαστικά στην Ελλάδα. Στο paypal χρεώθηκα όλη την τιμή λάστιχα + μεταφορικά (courier). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Στις 13 αυγούστου παρέλαβα το ζευγάρι Dragon Supercorsa Pro με ημερομηνίες παραγωγής 0409 και 1409. Τα λάστιχα ήρθαν σε 8 ημέρες και με συνολικό κόστος 260ε. Αν και έχουν θέμα με την γλώσσα, έχουν πολύ καλή επικοινωνία και απαντούν σχεδόν αμέσως Εγώ πάντως έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το http://www.tyreone.it/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Λοιπόν zb00p είδα το μαγαζί που πόσταρες και βρίκα τρελή τιμή για τα λάστιχα που θέλω. Φοβάμαι λίγο μήπως είναι τίποτα απομιμήσεις όμως. Ιδικά τους Ιταλούς τους φοβάμαι τρελά για τέτοια κόλπα. Τα δικά σου τα δοκίμασες? τα είδε κανείς γνωστης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2009 Προς το παρόν τα έχω στην άκρη, δεν τα έχω φορέσει ακόμα, μάλλον τον επόμενο μήνα. Δεν ξέρω αν παίζουν απομιμήσεις και στα λάστιχα, πάντως όλες οι ενδείξεις δείχνουν Pirelli, είναι σφραγισμένα με αριθμό, έχουν και την στάμπα με το κωδικό χρώμα της γόμας, αυτοκολλητάκια, barcodes, όλα κομπλέ. Τώρα αν είναι απομίμηση (δεν έχω ξανακούσει για λάστιχα), αυτό εγώ δεν μπορώ να το ξέρω. Θα σου πώ πάλι όταν τα φορέσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το σάιτ το έδωσε ο Spyro στο θέμα με τα Continental και μόλις σήμερα το τσέκαρα. Οι τιμές του είναι πάρα πολύ καλές. ΕΔΩ Τα μεταφορικά δύο ελαστικών για Ελλάδα είναι 20£ (22,5?) Η ισοτιμία λίρας/ευρώ ενδεικτικά είναι: 1£ = 1,12? (ή πιο χοντρά 100£ = 112,5?) Ακόμα πιο φθηνό (από το οποίο παραγγέλνω λάστιχα εγώ): www.bctmotorcycles.co.uk ρίξτε μια ματιά ;) EDIT: ήταν πιο φθηνό μιας και η λίρα έχει ανέβει λιγάκι... Από ότι είδα το ιταλικό έχει ελάχιστα καλύτερες Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2009 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 Στις 13 αυγούστου παρέλαβα το ζευγάρι Dragon Supercorsa Pro με ημερομηνίες παραγωγής 0409 και 1409. Τα λάστιχα ήρθαν σε 8 ημέρες και με συνολικό κόστος 260ε. Αν και έχουν θέμα με την γλώσσα, έχουν πολύ καλή επικοινωνία και απαντούν σχεδόν αμέσως Εγώ πάντως έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το http://www.tyreone.it/ Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 35e και στα στέλνουν με DPD (Interattica στην Ελλάδα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 Στις 13 αυγούστου παρέλαβα το ζευγάρι Dragon Supercorsa Pro με ημερομηνίες παραγωγής 0409 και 1409. Τα λάστιχα ήρθαν σε 8 ημέρες και με συνολικό κόστος 260ε. Αν και έχουν θέμα με την γλώσσα, έχουν πολύ καλή επικοινωνία και απαντούν σχεδόν αμέσως Εγώ πάντως έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το http://www.tyreone.it/ Τι ΄πες τώρα! Μπήκα να δω το πίσω μου, και το έχει 114€! ήξερα κάνει εδώ περί το 200ρι ευρώ.. Τώρα με παραγγελία από Ιταλία, δεν ξέρω πως το φτιάχνεις γιατί από ιταλικά γιοκ. Αλήθεια, παίζει να περάσω από το μαγαζί; εκεί, να περάσω ένα πίσω λάστιχο; και που είναι μιας και λέω να βγω από Ιταλία για μια βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2009 Τι ΄πες τώρα! Μπήκα να δω το πίσω μου, και το έχει 114€! ήξερα κάνει εδώ περί το 200ρι ευρώ.. Τώρα με παραγγελία από Ιταλία, δεν ξέρω πως το φτιάχνεις γιατί από ιταλικά γιοκ. Αλήθεια, παίζει να περάσω από το μαγαζί; εκεί, να περάσω ένα πίσω λάστιχο; και που είναι μιας και λέω να βγω από Ιταλία για μια βόλτα. Το βρήκα! βρίσκεται νότια της Ανκόνα, ανάμεσα όπως το βλέπεις Ανκόνα-Μπάρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tyreone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Salve sono Emanuele Urbano responsabile della Tyreone srl (Italy) vorrei rassicurare tutti su la originalità dei nostri prodotti, sono originali e non imitazioni, mi spiace leggere certe cose per questo sono intervenuto in questa discussione, chiedo scusa se le mie parole non saranno tradotte in maniera corretta, uso un traduttore automatico. Distinti saluti Emanuele Urbano Tyreone srl Γεια Emanuele Urban είναι υπεύθυνοι για Tyreone srl (Ιταλία), θα ήθελα να καθησυχάσω όλους με την πρωτοτυπία των προϊόντων μας είναι πρωτότυπες και δεν απομιμήσεις, λυπάμαι για να διαβάσετε ορισμένα πράγματα που εμπλέκονται σε αυτή τη συζήτηση, ζητώ συγνώμη αν τα λόγια μου έχουν μεταφραστεί σε σωστά, χρησιμοποιήστε ένα μεταφραστή. Με εκτίμηση Εμμανουήλ Urbano Tyreone srl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Salve sono Emanuele Urbano responsabile della Tyreone srl (Italy) vorrei rassicurare tutti su la originalità dei nostri prodotti, sono originali e non imitazioni, mi spiace leggere certe cose per questo sono intervenuto in questa discussione, chiedo scusa se le mie parole non saranno tradotte in maniera corretta, uso un traduttore automatico. Distinti saluti Emanuele Urbano Tyreone srl Γεια Emanuele Urban είναι υπεύθυνοι για Tyreone srl (Ιταλία), θα ήθελα να καθησυχάσω όλους με την πρωτοτυπία των προϊόντων μας είναι πρωτότυπες και δεν απομιμήσεις, λυπάμαι για να διαβάσετε ορισμένα πράγματα που εμπλέκονται σε αυτή τη συζήτηση, ζητώ συγνώμη αν τα λόγια μου έχουν μεταφραστεί σε σωστά, χρησιμοποιήστε ένα μεταφραστή. Με εκτίμηση Εμμανουήλ Urbano Tyreone srl welcome!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tyreone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Thank you for the welcome the translator is understandable? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tyreone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Δεν μου αρέσει να σας απαντήσω προσωπικά μηνύματα σε οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να γράψετε στην info@tyreone.it Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Wellcome tyreone, do you speak english or you speak only italian? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Δεν μου αρέσει να σας απαντήσω προσωπικά μηνύματα σε οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να γράψετε στην info@tyreone.it Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tyreone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2009 Italiano è la mia lingua, parlo un pò di inglese, il greco invece solo con il traduttore:-) Ιταλική γλώσσα είναι δική μου, να μιλήσω λίγο αγγλικά, ελληνικά μόνο με ένα μεταφραστή :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Λοιπον εχουμε ενα θεμα με το συγκεκριμενο site. Μετα απο 10 ολοκληρες εβδομαδες εφτασε και η τριτη παρτιρα με τα πραγματα πριν μια εβδομαδα. (μου τα εστελναν με δοσεις :) ) . Απο ολη την παραγγελεια εχει απομινει μονο 1 προιον το οποιο δεν θα ασχοληθω ποια , κανει 5 ευρω και μου ειπαν οτι θα το στειλουν τελη Σεπτεμβρη . Να το βαλουν εκει που ξερουν. Σημερα ομως εγινε το περιεργο. Με περνουν τηλεφωνο απο ροδο και μου λενε. Τα πραγματα ΞΑΝΑηρθαν Με αλλα λογια μου εστειλαν προιοντα που εχω για δευτερη φορα αξιας πανω απο 300 ευρω. Αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι την ηχαν κανει κωλο την παραγγελεια για αυτο καθηστερησε και τοσο και δεν ηξεραν και οι ιδιοι πια τι ειχαν στηλει Τι κανω εγω τωρα ρε παιδες ? Προς το παρον απο οσο ξερω δεν εχουν χρεωση ξανα τιποτα στην καρτα. Να επικοινωνησω μαζι τους μην γινει καμια μαλακια και εχω τρεξιματα? Να το παιξω καφρος και να τα κρατησω για το πιο απαισιο σερβις που μου εχουν κανει και το τρεξιμο που μου προκαλεσαν ? Για πειτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Κάτσε Alarm, σε ποιο site στο κάνανε αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Κάτσε Alarm, σε ποιο site στο κάνανε αυτό? mandp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Εγω θα τα κρατουσα αλλα ρε παιδια βγαλτε χρεωστικες καρτες για τις παραγγλιες σας,τσαμπα ειναι και εισαι και σιγουρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 θα τα κρατησω για μερικους μηνες οπως μου τα εστειλαν. αν δω και δεν μου τα ζητησουν η δεν μου κοψουν χρηματα θα τα πουλησω Αν ηταν καλη η εξυπηρετηση δεν θα το σκεφτομουν. εκαναν 10 εβδομαδες να μου στειλουν τα πραγματα, οποτε θα τους φερθω και εγω πουστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες