KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 παραπονιέσαι η χαίρεσαι? Εγώ γουστάρω! Ειπα και στο άλλο πόστ ''το καλό να λέγεται'' :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 Λοιπόν για όποιον ενδιαφέρεται. Τα λάστιχα που παρήγγειλα από το www.mandp.co.uk ήρθαν σήμερα. Καθηστέρησαν λίγο (με είχαν ενημερώσει και με mail) λόγω του Πάσχα των Καθολικών και αμέσως μετά το δικό μας. Με courier στην πόρτα μου. Pirelli Diablo Strada, πέρυσι τα είχα βάλει με 350 ευρώ, φιλική τιμή και δεν συμμαζεύεται. Ηρθαν με 190 ευρά στο σπίτι μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και το σάιτ το προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris81 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 παρήγγειλα και παρέλαβα με καθυστέρυση 10 ημερών λόγω έλλειψης στοκ. Συννενόηση άψογη Τιμές κορυφαίες 2 ζευγάρια PIRELLI DIABLO CORSA III 470 euro !!!!!! και το καλύτερο: το πίσω ημερομηνία κατασκευής οκτώβριο του 08 και το μπροστά μέσα ΜΑΡΤΙΟΥ '09!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συστήνεται ανεπιφύλακτα μόνο να παίρνετε και κανα τηλ να σας λένε που βρίσκεται η παραγγελία σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ.. 2 ζευγάρια λάστιχα για μένα και ένα φιλαράκι: Pirelli Diablo 120/70/ZR17-160/60/ZR17 Pirelli Diablo Corsa 120/70/ZR17-180/55/ZR17 Το κόστος συνολικά ΜΕ μεταφορικά 360€ Περίπου 175€ τα Diablo και 185€ τα Diablo Corsa. Και τα τέσσερα κατασκευής απο Γενάρη μέχρι Μάρτη 2009.. Τα παρήγγειλα 6/5 έφτασαν σήμερα 9 ημέρες μετά, μια χαρά. Με είχαν ειδοποιήσει πως το ένα το περίμεναν και τους πήρα ένα τηλεφωνάκι δευτέρα και μου είπαν πως είναι στο δρόμο. Με τον Roy μίλησα, μια χαρά παλλικάρι.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 σήμερα τα πέρασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 σήμερα τα πέρασα Με γειες!!!! λοιπον, ρε Μητσε!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimtaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Μόλις μου ήρθαν και έμενα τα λαστιχάκια μου για το ΧΤακι μου...Pirelli Diablo 120/70/17 και 160/60/17...τιμη και για τα δυο : 204 ευρω!Ημερομηνιες 01/09 το μπροστα και 15/09 το πισω!!!!!!!!! ;) ;) ;) Εδω μου ζητουσαν περιπου 340. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 ψαχτε το λιγακι πριν αγοραζεται απο εκεινο το καταστημα, εχει και λιγακι ποιο φτηνα. ειναι αξιοπιστο βεβαια απο οσο βλεπουμε. μιλαω για αυτο το σαιτ: http://www.busters-accessories.co.uk βεβαια κατι δεν μου αρεσε, στην online εξυπηρετηση που εχει ενας τυπας μου ειπε 1) Δεν γινονται εκπτωσεις 2) Οσα περισσοτερα προιοντα αγοραζεις τοσο αυξανονται και τα ταχυδρομικα, ασχετα με το κοστος τους (που αλλα σαιτ μετα απο 500 ευρω πχ , δεν σε χρεονουν ταχυδρομικα) . Δηλαδη αντι για 25 θα επρεπε να δωσω 45 λιρες 3) Δεν ηταν καθολου εξυπηρετικος αφου σε ολα μου ελεγε "Go check our website, go check our website" Και επειδη ειμαι μαλακιστιρι εστειλα και ενα εμαιλ σε αυτους, και μου απανταει καποιος αλλος. Πως τα ταχυδρομικα παραμενουν 25 χωρις καμια εξτρα επιβαρυνση. Τωρα ποιον να πιστεψω ? :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Απογουτευση το ManDP... Απαισια εξυπηρετηση ! Δεν ξερω στις παραδοσεις πως ειναι αλλα η εξυπηρετηση τους ειναι περα απο αθλια... Εδω και μια εβδομαδα προσπαθω να λαβω μερικες απαντησεις και μου απαντανε τα δικα τους. Εξηγω... Στελνω πρωτο εμαιλ με καποια ερωτηματα, δεν απαντανε Στελνω δευτερο εμαιλ με καποια αλλα ερωτηματα, παλι δεν απαντανε Στο τριτο εμαιλ απαντησαν λεγοντας απαντωντας ΜΟΝΟ οτι τα εξωδα αποστολης για τα ταδε προιοντα ειναι 20 λιρες Στελνω μια απαντηση να κοιταξουν και τα υπολοιπα εμαιλ μου που εστειλα και να μου πουνε καποια πραγματα για την ζελατινα κρανους, αν μπορει να γινει καποια καλυτερη τιμη και αν μπορουν να μου βρουνε ενα συγκεκριμενο φιλτρο. Μου απαντα πως ΔΕΝ ελαβε αλλα εμαιλ μου εκτος απο το τελευταιο. Και πως τα εξοδα αποστολεις ειναι 40 λιρες (μιλαμε πως ειναι η ιδια ακριβως γκομενα που εστειλε και το 1ο εμαιλ που μου λεει οτι ειναι 20 λιρες). Τις στελνω ξανα εμαιλ πως εχει παραλειψει να απαντησει στα ερωτηματα (τα οποια χτυπανε στο ματι γιατι τα εχω αριμθισει με 1,2,3...) και πως ξαφνικα τα εξοδα εγιναν περισσοτερα. Ξανααπαντα και μου λεει δεν προσεξε οτι ηθελα και σταντ... (τα υπολοιπα ερωτηματα μετα απο 5 εμαιλ που ρωταω ξανα και ξανα για την τιμη, φιλτρο, κρανος ακομα μενουν αναπαντητα.) 1000 ευρω θα τους δωσω περιπου, ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιοι ? Θα παρω τηλεφωνο και θα κανω παραπονα, δεν γινεται αλλιως. Επιλεκτικα διαβαζουν ? Τελος τα περισσοτερα σαιτ μετα απο καποιο υψος αγορον σου αφερουν συνηθος τα εξοδα αποστολης, αυτοι τα διπλασιαζουν !!! Αν και τηλεφωνικος η εξυπηρετηση ειναι απαισια , θα δωσω 20-30 λιρες παραπανω και θα τα παρω απο αλλο σαιτ, δεν θα τους παρακαλαω να τους δωσω τα λεφτα μου ! Αυτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Μαν site όπως αυτά δεν είναι το συνεργείο της γειτονιάς, έχουν άπειρες παραγγελίες την ημέρα. Επίσης, το ατομάκι με το οποίο μιλάς 99% δεν είναι ο boss να κάνει παζάρια, είναι απλά ένας υπάλληλος που θα σε βοηθήσει με τα διαδικαστικά αλλά πιθανότατα δεν ξέρει καν το τεράστιο στοκ που έχουν για να σου πει παραπάνω για οτιδήποτε, εξου και το "check the website". Τα ταχυδρομικά προφανώς αυξάνονται καθώς πάει με το βάρος. Προσωπικά είχα ένα μπερδεματάκι με την κάρτα αλλά πήρα τηλ και το λύσαμε τσακ-μπαμ. Γενικά μην τσαντίζεσαι τζάμπα, είναι μία τεράστια διεθνής αποθήκη και άρα λίγο απρόσωπη. Φυσικά μπορεί να έπεσα εγώ σε καλή περίπτωση και να είναι γενικά κρετίνοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Μαν site όπως αυτά δεν είναι το συνεργείο της γειτονιάς, έχουν άπειρες παραγγελίες την ημέρα. Επίσης, το ατομάκι με το οποίο μιλάς 99% δεν είναι ο boss να κάνει παζάρια, είναι απλά ένας υπάλληλος που θα σε βοηθήσει με τα διαδικαστικά αλλά πιθανότατα δεν ξέρει καν το τεράστιο στοκ που έχουν για να σου πει παραπάνω για οτιδήποτε, εξου και το "check the website". Τα ταχυδρομικά προφανώς αυξάνονται καθώς πάει με το βάρος. Προσωπικά είχα ένα μπερδεματάκι με την κάρτα αλλά πήρα τηλ και το λύσαμε τσακ-μπαμ. Γενικά μην τσαντίζεσαι τζάμπα, είναι μία τεράστια διεθνής αποθήκη και άρα λίγο απρόσωπη. Φυσικά μπορεί να έπεσα εγώ σε καλή περίπτωση και να είναι γενικά κρετίνοι. Το ποσες παραγγελειες εχουν την ημερα με αφηνει προσωπικα αδιαφορο. Αν δεν φτανει το προσωπικο λογο παραγγελειων , ασ προσλαβουν περισσοτερους υπαληλους. Η εξυπηρετηση σε μια εταιρια ειναι το Α και το Ω. Πως μπορει υπαλληλος που εχει ως ποστο τις πωλησεις να μην ξερει το στοκ ? Ποιος ο λογος να ειναι στις πωλησεις? Το check the website που λες, δεν παιζει γιατι ρωταω πραγματα τα οποια δεν υπαρχουν καν στην ιστοσελιδα. Τα ταχυδρομικα ΔΕΝ αυξανονται απαραιτητα, πολλες εταιριες μετα απο 500 ευρω (ενα παραδειγμα) , δεν σε χρεωνουν ταχυδρομικα επειδη και καλα αγορασες καμποσο εμπορευμα απο αυτους. ΔΕΝ σου τα διπλασιαζουν. Τελος, οταν θελω να δωσω σε μια επειχηρηση 1000 ευρω (ισως να μην ειναι τεραστιο ποσο , αλλα δεν ειναι και λιγο), και εχω στειλει 3-4 εμαιλ, και επιλεκτικα απαντανε σε οτι θελουν, εμενα αυτο δεν μου αρεσει και απαιτω καλυτερη εξυπηρετηση. Αν δεν μου την δεινουν θα τα δωσω αλλου τα χρηματα που θα μπορουν να επικοινωνησουν και να συνενωηθουν μαζι μου. Αυτοι μου λενε οτι δεν τους εστειλα εμαιλ, και οταν τους εστειλα τα αντιγραφα μου ειπανε "Λυπομαστε δεν τα ειχαμε προσεξει" , αλλα και που τα ειδανε δεν τα διαβασανε γιατι δεν απαντησαν σε τιποτα. Τελος δεν παιζει ρολο αν εισαι το μπακαλικο τις γειτονιας η μικροσοφτ, πρεπει να προσπαθησεις να εξυπηρετεις τους πελατες σου και οχι να τους θεωρεις δεδομενους. Απλα... οποτε προσωπικα εξαγριωνομαι αν θελω 1 εβδομαδα να συνενωηθω και πρεπει να χτυπαω τηλεφωνα επειδη βαριονουτε να γραψουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 πολυ καλές τιμές και διαπροσωπική άμεση εξυπηρέτηση δεν συμβαδίζουν. Αναλόγως τι ζητάει ο καθένας απο τα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 πολυ καλές τιμές και διαπροσωπική άμεση εξυπηρέτηση δεν συμβαδίζουν. μισο λεπτακι, δηλαδη αν εγω εχω ενα εαστιατοριο με καλο και φτηνο φαγητο, δεν μπορω να εχω σωστους σερβιτορους ? δεν καταλαβαινω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Το κοστος των 20 λιρων για τα μεταφορικα γραφει οτι ειναι για παραγγελιες πανω απο 25 κιλα. Αν το βαρος ειναι μικροτερο τι μεταφορικα χρεωνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Μ΄ αρέσει που το συζητάτε (δεν έχουν καλή εξηπηρέτηση και κουραφέξαλα), αυτα είναι για τους κατεντρεχεις κλπ ανθρώπους οι υπόλοιποι απλά παραγγέλνουν και κάνουν τη δουλειά τους, τέλος... Νομίζω;;; Εξ' άλλου τόσοι παρήγγειλαν από εδώ μέσα και έμειναν ευχαριστημένοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 μισο λεπτακι, δηλαδη αν εγω εχω ενα εαστιατοριο με καλο και φτηνο φαγητο, δεν μπορω να εχω σωστους σερβιτορους ? δεν καταλαβαινω... other things beeing equal που λέγαμε και στο χωριό μου, καλό φαγητό + φτηνές τιμές + καλό service (το οποίο πρέπει να ειναι και ανάλογα πληρωμένο) τοτε χλωμό το βλέπω να πληρώνεις τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Εγώ δεν είχα παράπονο από την εξυπηρέτηση τους. Τους πρόσθεσα τηλεφωνικά +1 ζευγάρι λάστιχα 3 ημέρες μετά την online παραγγελεία και η τύπησα που μίλησα ήταν ευγενικότατη και εξυπηρτικότατη. Επίσης είχα όριο στην κάρτα και δεν μπορούσα να τα πληρώσω και τα 2 μαζί με αποτέλεσμα να μου κόψουν και 10 λίρες χωρίς να τους το ζητήσω. Επίσης με το +1 ζευγάρι λάστιχα δεν μου αύξησε τα μεταφορικά. Σήμερα μου έστειλαν και με e-mail αυτό , και το σκεύτομαι να το παραγγείλω με άλλο 1 ζευγάρι pirelli diablo με 149 λίρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Το κοστος των 20 λιρων για τα μεταφορικα γραφει οτι ειναι για παραγγελιες πανω απο 25 κιλα. Αν το βαρος ειναι μικροτερο τι μεταφορικα χρεωνει? Με βαση αυτα που μου ειπαν ειναι οτι πρεπει να αποσταλουν σαν 2 πακετα. 1 πακετο τα ελαστικα (τα δυο ζευγαρια) , και ενα τα υπολοιπα μπιχλιμπιδια, αλυσιδογραναζα κλπ... για αυτο και διπλα ταχυδρομικα... αν ηταν ετσι ας εκαναν αποστολη το καθε λαστιχο μονο του... Ενταξει λεει για χρεωση 20 λιρων εως 25 κιλα... αλλα μην μου λες την μια ετσι την αλλη γιουβετσι. βαριναν δηλαδη τα λαστιχα κατα την διαρκεια της νυχτας? τελος παντων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Το αντιθετο λεει,οτι αν ειναι πανω απο 25 κιλα η παραγγελια εχει αυτο το κοστος αποστολης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Other Destinations (Up tp 25kg). We deliver to most destinations worldwide. Please see below carriage costs for deliveries up to 25kg. Μισο λεπτακι, εδω δεν λεει πως για πανω απο 25 κιλα ισχυει το ποσο των 20 λιρων για ελλαδα. Αλλα για προιοντα ΕΩΣ 25 κιλα η χρεωση ειναι 20 λιρες (για ελλαδα) . Καταλαβαινω κατι λαθος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Απο αυτα που γραφει εγω καταλαβαινω οτι διευκρινιζει μονο τι περιπτωση που η παραγγελια ειναι πανω απο 25 κιλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Δεν λεει OVER λεει UP to . ΕΩΣ 25 κιλα ισχυου η παρακατω χρεωσεις. Πειρα τηλεφωνο. Η χρεωση ειναι 40 λιρες... ευτυχως θα τα "γλυτωσω" καθως μπορου να μου προσθεσουν στην λιστα Κ+Ν φιλτρο με 60 λιρες. Ρωτησα για εκπτωση, μου λεει αυτο θα το μαθεις αφου κανεις την παραγγελεια... Αυτο παλι ειναι το γνωστο φαινομενο που βλεπω και στην ελλαδα και δεν καταλαβαινω το σκεπτικο. ΑΓΟΡΑΣΕ το εσυ, και θα σου πω ποση εκπτωση θα σου κανω. Ρε ανθρωπε αν δεν μου πεις ποσα θα μου κοψεις πως θα αποφασησω αν θα το παρω απο εσενα... Ειναι τοσοι που το κανουν αυτο... Τελος παντων, περιμενο το ΟΚ του μπαρμπα και στελνω την παραγγελεια, βαρεθηκα να το ψηλιζω για 20-30 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Δυο πληροφοριαες που ισως φανουν χρησιμες 1) Το http://www.busters-accessories.co.uk/ φαινεται να ειναι "δυδιμη" εταιρια με την mandp.co.uk. Εχει πανω κατω τις ιδιες τιμες, ιδια προιοντα καμια φορα και πιο φτηνα πραγματα. 2) Αν αγορασετε απο το mandp.co.uk και εχετε ενα αξιοπρεπες ποσο, επικοινωνιστε μαζι τους με EMAIL !!! ζητηστε να κανετε "OFF-Line" παραγγελεια και αν μπορουν να σας κανουν εκπτωση. Καθως η ονλαιν αγορα δεν επιτρεπει εκπτωσεις με την οφφ-λαιν ισως παρετε. 10% σε ολα τα προιοντα και 5% σε ελαστικα. Αυτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 χτες παρήγγειλα και εγώ από εκεί τα metzeler M3 290euro από 400 που μου τα έδιναν φιλικά εδώ αν ήταν για 20 ευρό να στηρίξω άλλα για 110 μπαααααααααααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 χτες παρήγγειλα και εγώ από εκεί τα metzeler M3 290euro από 400 που μου τα έδιναν φιλικά εδώ αν ήταν για 20 ευρό να στηρίξω άλλα για 110 μπαααααααααααααααα Θα φχαριστηθείς στροφιλίκι λέμε! Μόλις ζεσταθούνε γίνονται βεντούζες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες