Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Ειλικρινα δεν ξερω... Μπαμπης απο Θεσσαλονικη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Από το χωριό στο οποίο μένω από τότε που ήρθα από αγγλία . Δηλαδή εδώ και 16 χρόνια Πράσινο ή Καλέτζι λέγεται το χωριό . Στους χάρτες κτλπ πράσινο θα το δείτε αλλά επί τουρκοκρατίας το έλεγαν καλέτζι και έχει μείνει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Aπό το μυαλό μου , δεν έχει να κάνει με ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα Χ-D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koukos03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Το ''κούκος'' βγηκε στη σχολη....το ''03'' ειναι η χρονολογια του Runner μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amartolos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) ο παπας στο χωριο μου με φωναζε συνεχεια ετσι....και μετα κολλησαν και οι φιλοι και με φωναζανε και αυτοι αμαρτωλο και ετσι μου κολλησε και εμενα... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2011 από τον Amartolos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 το δικο μου θελει και ρωτημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fearless 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 fearless γιατι έκανα πολλες μαλακιες μικρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 απ το χωριο μου: Μεσοχωρια-middlevillages που καναμε πλακα πιο μικροι λεγοντας στους αλλους οτι ειναι στο εξωτερικο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Απο ένα τραγούδι εγώ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagosofron 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 vagos+sofron Ονομα+επαγγελμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LuckyStrike- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 LuckyStrike οχι για τα τσιγαρα . Με την κανονικη σημασια της λέξης Lucky= τυχερό strike = Δυνατό εύστοχο χτύπημα Μου το κολισανε οι φιλοι μου οταν πεζαμε Counter strike (online βιντεοπαιχνίδι επιδι ειμουν πολυ καλος και ολοι με λεγαν ειτε τυχερο ειτε οτι βαζω καποιο παρανομο χακερ. και ετσι μου κολισε αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Ειλικρινα δεν ξερω... Μπαμπης απο Θεσσαλονικη. χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 το δικο μου προερχεται απο το γεγονος οτι γεματουλις...146κ. και ετσι με εχει βγαλει η θεια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) ενα λογοπαιγνιο του ονοματος μου με τα τρια αρχικα του επιθετου μου χου. και μ'αρεσε επειδη σημαινει ποιος αλεξης... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2011 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) απο το μηχανακι μου βγαινει (μπομπιδιο) αν και δεν βλεπω να το αλλαζω ποτε μιας και στα πιο πολλα φορα ετσι εχω κανει εγγραφη,καλυτερα αλλωστε γιατι σε λιγα χρονια αυτο το νικ μονο καλες αναμνησεις θα μου δινει... :) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 LuckyStrike οχι για τα τσιγαρα . Με την κανονικη σημασια της λέξης Lucky= τυχερό strike = Δυνατό εύστοχο χτύπημα Μου το κολισανε οι φιλοι μου οταν πεζαμε Counter strike (online βιντεοπαιχνίδι επιδι ειμουν πολυ καλος και ολοι με λεγαν ειτε τυχερο ειτε οτι βαζω καποιο παρανομο χακερ. και ετσι μου κολισε αυτο Κάποτε είχα ακριβώς το ίδιο avatar με εσένα τώρα. Με το που κοιταώ το Post τρόμαξα. Λέω πότε το έγραψα εγώ αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Eπειδη το χομπυ μου ειναι οι ραδιοσταθμοι το εχω 30 χρονια, φυσικα στα ΑΜ μεσαια !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 το ονομα μου αναποδα ..χαζομαρα αλλα δεν μου ερχοτανε κατι αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 το δικο μου nick name το εβγαλα γιατι πολυ απλα...ειμε ΠΑΟΚ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Eπειδη το χομπυ μου ειναι οι ραδιοσταθμοι το εχω 30 χρονια, φυσικα στα ΑΜ μεσαια !!!! Είχα κάποιον γνωστό πειρατή με όνομα «Γιώργος Τζερόνυμο» Μήπως είσαι εσύ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 το δικο μου nick name το εβγαλα γιατι πολυ απλα...ειμε ΠΑΟΚ! :P μΠαοκ είσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Dr tzekos = Doctor Tzekos = Δρ. Χρήστος Τζέκος ("γιατρός" του Κεντέρη και της Θάνου) Απλά πρότυπο-είδωλο καθώς κατάφερε τόσα πράγματα χωρίς να αποδειχθεί τίποτα εναντίον του! Είναι η φάση που είσαι ο καλύτερος και όλοι πιστεύουνε ότι έχεις κάνει κάποια πουστιά αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει Εκεί να ζηλεύουνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Herzblut 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 orestis kourkoulos = okourkoulos as simple as that κι εγώ που το είδα τις προάλλες νόμισα ότι ήταν αντίστοιχο ή απάντηση στο "ο Μπάρκουλης" ..έτσι.. "ο Κούρκουλος" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt mar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Το δικο μου λογω επαγγελματος οταν εγινα κυβερνητης αεροσκαφων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Aγαπημενο κοματι - αγαπημενη μπαντα! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες