Jump to content
javaneze

Απο που βγαινει το ID / nick σας?

Recommended Posts

Από το χωριό στο οποίο μένω από τότε που ήρθα από αγγλία . Δηλαδή εδώ και 16 χρόνια :smoke:

Πράσινο ή Καλέτζι λέγεται το χωριό . Στους χάρτες κτλπ πράσινο θα το δείτε αλλά επί τουρκοκρατίας το έλεγαν καλέτζι και έχει μείνει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ο παπας στο χωριο μου με φωναζε συνεχεια ετσι....και μετα κολλησαν και οι φιλοι και με φωναζανε και αυτοι αμαρτωλο και ετσι μου κολλησε και εμενα...

Τροποποιήθηκε από τον Amartolos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ το χωριο μου: Μεσοχωρια-middlevillages που καναμε πλακα πιο μικροι λεγοντας στους αλλους οτι ειναι στο εξωτερικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

LuckyStrike οχι για τα τσιγαρα . Με την κανονικη σημασια της λέξης Lucky= τυχερό strike = Δυνατό εύστοχο χτύπημα

Μου το κολισανε οι φιλοι μου οταν πεζαμε Counter strike (online βιντεοπαιχνίδι επιδι ειμουν πολυ καλος :angel_not: και ολοι με λεγαν ειτε τυχερο ειτε οτι βαζω καποιο παρανομο χακερ. και ετσι μου κολισε αυτο :serenade:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικο μου προερχεται απο το γεγονος οτι γεματουλις...146κ. :whistling:

και ετσι με εχει βγαλει η θεια μου :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα λογοπαιγνιο του ονοματος μου με τα τρια αρχικα του επιθετου μου χου.

και μ'αρεσε επειδη σημαινει ποιος αλεξης... :blink:

Τροποποιήθηκε από τον alexwho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο το μηχανακι μου βγαινει (μπομπιδιο) αν και δεν βλεπω να το αλλαζω ποτε μιας και στα πιο πολλα φορα ετσι εχω κανει εγγραφη,καλυτερα αλλωστε γιατι σε λιγα χρονια αυτο το νικ μονο καλες αναμνησεις θα μου δινει...

:)

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

LuckyStrike οχι για τα τσιγαρα . Με την κανονικη σημασια της λέξης Lucky= τυχερό strike = Δυνατό εύστοχο χτύπημα

Μου το κολισανε οι φιλοι μου οταν πεζαμε Counter strike (online βιντεοπαιχνίδι επιδι ειμουν πολυ καλος :angel_not: και ολοι με λεγαν ειτε τυχερο ειτε οτι βαζω καποιο παρανομο χακερ. και ετσι μου κολισε αυτο :serenade:

Κάποτε είχα ακριβώς το ίδιο avatar με εσένα τώρα. Με το που κοιταώ το Post τρόμαξα. Λέω πότε το έγραψα εγώ αυτό? :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπειδη το χομπυ μου ειναι οι ραδιοσταθμοι το εχω 30 χρονια, φυσικα στα ΑΜ μεσαια !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπειδη το χομπυ μου ειναι οι ραδιοσταθμοι το εχω 30 χρονια, φυσικα στα ΑΜ μεσαια !!!!

Είχα κάποιον γνωστό πειρατή με όνομα «Γιώργος Τζερόνυμο»

Μήπως είσαι εσύ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dr tzekos = Doctor Tzekos = Δρ. Χρήστος Τζέκος ("γιατρός" του Κεντέρη και της Θάνου)

Απλά πρότυπο-είδωλο καθώς κατάφερε τόσα πράγματα χωρίς να αποδειχθεί τίποτα εναντίον του! Είναι η φάση που είσαι ο καλύτερος και όλοι πιστεύουνε ότι έχεις κάνει κάποια πουστιά αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει :whistling:

Εκεί να ζηλεύουνε :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

orestis kourkoulos = okourkoulos

as simple as that

κι εγώ που το είδα τις προάλλες νόμισα ότι ήταν αντίστοιχο ή απάντηση στο "ο Μπάρκουλης" ..έτσι.. "ο Κούρκουλος"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα