andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 (τροποποιήθηκε) το ονομα μου και το αρχικο απο το επιθετο.α και η ιλικια μου Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2008 από τον andreasm25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PC997 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Porsche Carrera 997......... θα ηθελα να το ειχα................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
testastreta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Testastretta * Testa - "Head" * Stretta - "Close". Babelfish gave me "tightened". I found another translation of "narrow". Testastretta means "close head", "tightened head", or "narrow head". Does this mean that the two heads of the engine were brought closer together - perhaps a reduction in cylinder angle? No. The cylinder configuration of Ducati twins has always been at a 90-degree angle. "Testastretta" refers to each head. Ducati first used the term "Testastretta" in 1984 with the advent of their new race engine at the time. An engine has intake valves and it has exhaust valves. There is an angle between these valves, as the camshaft sits between them. Early desmo valves in the 50's had a very wide angle, at around 90 degrees. This made for a inefficient "house-shaped" combustion chamber. Ducati later reduced this angle to 60 degrees and even as little as 40 degrees (likely even less these days). So, the Testastretta motor had a significantly reduced angle between the valves. This made for a much more square combustion chamber, more compact, and consequently more efficient at burning aerated fuel, i.e., more power! This reduce valve angle made each head narrower, hence "Narrow Head". Let's just say this. If an Italian gentleman calls you a "testamerde", you have done something to piss him off. Αμα καταλαβε κανεις παρακαλειτε να μου το εξηγησει και εμενα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 Αισχος γιατι εχει τρομερη πλακα καποιος να φοναζει αισχος κ να υπαρχει καποιος που γυριζει και του απανταει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
curvebendus rapidicus 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 σε παλιό ΜΟΤΟ (μάλλον πριν 2 χρόνια τέτοιο καιρό - είχε ΤΕΣΤ στο ZZR1400) υπήρχε άρθρο με τις συνομοταξίες των μοτοσυκλετών. α) Hommo asphaltis curvebendus rapidicus β) Hommo culomarius anicanus και φυσικά διάλεξα το πρώτο ... γιατί έτσι με συνέφερνε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 B) Eμενα με ξερετε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sebastian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2008 το δικό μου από το γνωστό άσμα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Σαν nick name κατά καιρούς είχα χρησιμοποιήσει αρκετούτσικα (όχι όμως στο forum, αλλά στις διάφορες εξωστρεφείς καλλιτεχνικές μου ανησυχίες, π.χ. graffiti :) )....... Το Pitbull μου το είχαν κολλήσει κάτι συμφοιτητές μου που παίζαμε μπάλα μαζί........ λόγο του τρόπου που έπαιζα μπάλα αλλά και του παρουσιαστικού μου ;) με λίγα λόγια στα διάφορα πρωταθληματάκια που συμμετείχαμε........ "σκύλιαζα" :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aba 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Το δικό μου είναι κατάλοιπο από την παιδική μου ηλικία. Είχα ένα κόλλημα με τα ηλεκτρονικά. Στο τέλος του παιχνιδιού διάλεγες 3 γράμματα μόνο ως ID. Κανένας δεν ασχολούνταν και οι περισσότεροι έβαζαν αυτό το απρόσωπο ΑΑΑ ή ΒΒΒ ή στα τρελά κέφια ABC. Από τότε είχα διαλέξει το ΑΒΑ και μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιο λόγο για να το αλλάξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 ας περιγράψω και το δικό μου πιτσιρικάς έπαιζα ενα ηλεκτρονικό παιχνίδι (ξερετε,αυτα με τα κέρματα ) το mace,όπου ο αγαπημένος μου χαρακτήρας λέγοταν lord deimos,Που ήταν ο τύπος της φωτο! Lord Deimos: Hundreds of years old, Deimos rules his people with an iron fist. A member of the Covenant of Seven, he seeks to usurp power to expand his kingdom. ε,με μια μικρή παράφρασή,ώστε να ανταποκρίνεται στο όνομα μου(δημήτρης) έγινε ο δικτυακός χαρακτήρας μου! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bab2112 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 bab απο το Μπαμπης και 2112 απο το ομονυμο τραγουδι των RUSH Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xatzis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Απο παντα(ειτε ιντερνετικα ειτε in real) θυμαμαι να με φωναζουν ετσι...ειτε Χάτζι ειτε χατζί οπότε βγηκε το "χατζίς"...νομιζω απτο επιθετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 μου κολλησαν αυτό το νικ μετά από ένα τροχαίο κατά το οποίο με παρέσυρε αυτοκίνητο. αφού με πήγαν στο νοσοκομείο και είδαν ότι με τον τρόπο που χτύπησα δεν είχα πάθει και ιδιαίτερα πολλά τραύματα μου το κολλήσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Απο το γνωστό τραγούδι των Fleetwood Mac, αλλά σε διασκευή των Judas Priest..Τότε το αγάπησα...The green Manalishi (with the two Pronged Crown). Για την ιστορία, γράφτηκε σε στιγμές έντονης ψυχικής αναζήτησης και σωματικής ευεξίας....κοινώς το μαύρο πάει σύννεφο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Το ΑΛΛΟΣ ειναι το ζευγαρι (ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΘΟΥΜΕ ΚΙ 'ΟΛΑΣ) του ΕΚΕΙΝΟΣ και το σκεφτηκα οταν διαβασα το ταξιωδοτικο ποσταρισμα που ανεβασε ο ΕΚΕΙΝΟΣ περσι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 (Με ρυθμο..)ΕΡ-ΓΟ-ΤΕ-ΛΗΣ!!-ΕΡ-ΓΟ-ΤΕ-ΛΗΣ!!! :P :P :P :lol: :lol: :lol: Προφητικο;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Perastiki..! 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Απλά περνούσα... Ε...και μετά κόλλησα..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΣΙΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Το δικο μου παλι μου το κολλησαν οι φιλοι μου οταν πηγαιναμε για τζαμπα θερινο σινεμα απο την ταρατσα.Τοτε το 77 βλεπαμε ταινιες σπαγγετι και ο τσικος ηταν ενας ηρωας απο αυτους που εκανε ολες τις μλκιες στην ταινια [σαν και εμενα δλδ] που τισ εκανα με το ποδηλατο οποτε μου το κολλησαν και μεχρι και σημερα ετσι με φωναζουν :D οποτε ειναι κατι που δεν προκειτε να ξεχασω ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Engineer 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Σπουδάζω πολιτικός μηχανικός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SupeR_Doukas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 απο εδω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 απο τα αρχικα μου,ονομα και επιθετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Apo to onoma mou... ChriS k epidi den ebene gt kapoios to eixe ebala ChriC ! ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GReddy4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 GReddy: Πασίγνωστη ιαπωνική εταιρία aftermarket προϊόντων για αυτοκίνητα, η οποία βγάζει τα πάντα (Τομείς: κινητήρας, μετάδοσης, ανάρτηση, φρένα, πλαίσιο, αγωνιστικός εξοπλισμός) για πολλά γνωστά μοντέλα στον κύκλο του tuning. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 το μικρό μου όνομα χωρίς το 'ο'. έτσι το adonis γίνεται adnis...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 παλια ιστορια,στο γυμνασιο ειχα τσακοθει με μια καθυγιτρια κ ειχα τρεχαματα στην δυευθιντρια για αποβολες.ε εκει πηγα να χτυπισω την καθυγιτρια,αρχισα να βαραω τραπεζια κ γενικα να κανω σα παλαβο.καλεσαν τους γονεισ μου κ τους ειπαν να με πανε σε γιατρο για παρακολουθιση .απο αυτο εμiνε το crazy.τωρα για το lkk το εβαζα παλια στα φλιμπερακια κ επιδη παντα καπιοσ αλλος εχει καβατζοσει το crazy κολαω κ το lkk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες