GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Γεια σας παιδες.. εχω ενα cpi sm 50 αλλα δυστυχως πρεπει να το πουλησω..αυτη τη στιγμη το εχω στο χωριο..δεν ειναι για αθηνα λογω θορυβου(διχρονο)κριμα...50αρι και με ενα κιτακι(γραναζια και μεγαλυτερο ζιγκλερ)επιανε τα 100.. κοιταμε μπροστα ομως..:P Λοιπον..θα θελα να μου προτεινετε παπια 50αρακια με δυνατοτητα αναβαθμισης....εχω στο μυαλο μου το jetix της kymco ή κανενα glx.. ευχαριστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 ΦΛΕ ΠΑΡΕ GLX ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 ΦΛΕ ΠΑΡΕ GLX ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ. ^_^ το Kymco ομως ειναι πιο ομορφο...μπορει να πειραχτει με καλα αποτελεσματα ομως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 ΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ KYMCO ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ GLX ΦΤΙΑΓΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ TA KYMCO. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 ΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ KYMCO ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ GLX ΦΤΙΑΓΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ TA KYMCO. Δεν θα το κανω πανω απο 100...θα θελει πολυ χρημα για να γινει τοσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 GLX το κάνεις ότι θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 MΠΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΜΕ ΜΙΑ MOTORSPORT ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 MΠΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΜΕ ΜΙΑ MOTORSPORT ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΥΡΩ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. οκ..ευχαριστω...εσυ ποσα κυβικα μου προτεινεις να το κανω..με μια τελικη γυρω στα 90-100 ειμαι κομπλε... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 ΚΑΝΤΟ 90ΑΡΙ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 ΚΑΝΤΟ 90ΑΡΙ ;) ok...euxaristw polu... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ.ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδες.. εχω ενα cpi sm 50 αλλα δυστυχως πρεπει να το πουλησω..αυτη τη στιγμη το εχω στο χωριο..δεν ειναι για αθηνα λογω θορυβου(διχρονο)κριμα...50αρι και με ενα κιτακι(γραναζια και μεγαλυτερο ζιγκλερ)επιανε τα 100.. κοιταμε μπροστα ομως..:P Λοιπον..θα θελα να μου προτεινετε παπια 50αρακια με δυνατοτητα αναβαθμισης....εχω στο μυαλο μου το jetix της kymco ή κανενα glx.. ευχαριστω... καποιο παιδι απο εδω μεσα εψαχνε ενα τετειο ! edit : glx δαγκωτο !!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2009 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 καποιο παιδι απο εδω μεσα εψαχνε ενα τετειο ! edit : glx δαγκωτο !!! για ποιους λογους glx? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 για ποιους λογους glx? 1 ) honda - made in japan 2) φτυνα ανταλακτικα που τα βρισκεις παντου ακομα και στην yamaha 3) αθανατο κανε του οτι θες εκει παει ( προσεχε τα γραναζια ) 4) με 100 ευρω* το κανεις 110 και παει με 100 χιλιομετρα και αμα το προσεχεις αντεχει !! * κυλινδρο 51mm για αστρεα (μουφα), πιστονι 51mm απλο να μπαινει στον κυλινδρο τον αστρεα (made in japan ομως εχει καμια 10 ευρω), εκκεντροφορο 2 -3 σταδιο , sebring εξατμιση , Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 GLX @νετα... Αλλα αν δεν βρεις,jetix η nexxon προτεινω.. ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 * κυλινδρο 51mm για αστρεα (μουφα), πιστονι 51mm απλο να μπαινει στον κυλινδρο τον αστρεα (made in japan ομως εχει καμια 10 ευρω), εκκεντροφορο 2 -3 σταδιο , sebring εξατμιση , τα ιδια δεν μπαινουν στο Kymco..??το σκεφτομαι και για το active της kymco.. http://www.car.gr/images/classifieds/195/195165_0_big.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 τα ιδια δεν μπαινουν στο Kymco..??το σκεφτομαι και για το active της kymco.. http://www.car.gr/images/classifieds/195/195165_0_big.jpg δεν εχω ιδεα :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 1 ) honda - made in japan 2) φτυνα ανταλακτικα που τα βρισκεις παντου ακομα και στην yamaha 3) αθανατο κανε του οτι θες εκει παει ( προσεχε τα γραναζια ) 4) με 100 ευρω* το κανεις 110 και παει με 100 χιλιομετρα και αμα το προσεχεις αντεχει !! * κυλινδρο 51mm για αστρεα (μουφα), πιστονι 51mm απλο να μπαινει στον κυλινδρο τον αστρεα (made in japan ομως εχει καμια 10 ευρω), εκκεντροφορο 2 -3 σταδιο , sebring εξατμιση , Όπως και να το κάνουμε είναι ιαπωνικό και υπάρχει και πληθώρα από aftermarket. Από την άλλη το Kymco είναι καινούργιο και σαφώς πιο όμορφο. Πάντως στη θέση σου αν ήθελα ένα φθηνό 50άρι παπί, να το έχω απείραχτο για τις μετακινήσεις μου θα έπαιρνα 1)Daytona Sprinter 50 2)Kymco Nexxon 50 Δεν νομίζω να αξίζει να δώσεις περισσότερα χρήματα για τετράχρονο 50άρι παπί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teo-4- 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Γεια σου φιλε,δεν ξερω να σου πω για το τι μηχανη να παρεις αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω για το cpi sm50.Για πες μου λιγα λογια για αυτο και γιατι το πουλας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasQR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Φίλε θα σε παραπέμψω στο ακόλουθο λινκ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=139519 Εδώ μιλάνε για τα Daytona παπιά και πειράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Γεια σου φιλε,δεν ξερω να σου πω για το τι μηχανη να παρεις αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω για το cpi sm50.Για πες μου λιγα λογια για αυτο και γιατι το πουλας? το πουλαω γιατι εχει κολλημα ο πατερας μου..μαλακιες..το εχω στο χωριο τωρα..λεει οτι δεν ειναι για αθηνα γιατι ειναι διχρονο και κανει θορυβο..Mπες youtube και θα το ακουσεις..μηχανικα δεν εχει κανενα προβλημα..ισα ισα...ειναι μαμα..το μονο που το εχω βαλει ειναι γραναζι μπρος πισω και ενα μεγαλυτερο ζιγκλερ..με ενα ατομο πιανει τα 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Το Kymco ειναι 2.1 άλογα. Όμορφο αλλά δεν πάει ΒΗΜΑ. Το έχει ενας γνωστός και το βλέπω καθημερινά..! GLX προτείνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) σου ανεβαζω και μια φωτο να το δεις..εδω ειναι με τα παλια γραναζια.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2009 από τον GiwrgosP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 το cpi ποσο το δινεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teo-4- 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Ποσο το δινεις το cpi?Και πες και λιγα χαρακτηριστικα για την μηχανη,χιλιομετρα κτλ.Ειναι απο τα ωραιοτερα στην κατηγορια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες