YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Τωρα δουλευει Αλλα αυτο δεν ειναι το πληντηριο που εχει ποσταρει φωτο ο ZZR1400 ε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 GUYS ΣΤΟ ΚΟΣΜΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΤΕΜΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ.ΤΟ ΓΥΑΛΙΖΕΙ,ΤΟ ΓΛΥΦΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ,ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ bmw ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ Κ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ.5 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΑΛΗΚΑΡΟΣ(POUR-BOIRE ΠΟΥ ΛΕΜΕ Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Δυσπιστιες και αποριες.... Μαααα ειναι δυνατον να υπαρχει τετοιο πλυντιριοοοοοοοοοοοοο ????????????? ΚΑΙ αν ναι ειναι αυτη η φοτο του??? Και αν ναι...το χειμωνα πως ντυνονται??... Και αν δεν αλλαζουν το ντυσιμο τους, ενημερωστε αυτον τον κυριο Κοσμα οτι...ΗΗΗΗΗΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ FRANCHISE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
COSMAS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 ποιος είναι ο Κοσμάς? ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 οχι...εσύ ρεεεεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEORGE624 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τα έχουμε ξαναπεί: Ο Κοσμάς είναι άπαιχτος! Και που να δείς τι κάνει στα 30? που είχα πληρώσει(αλλά αυτά γίνονται μια φορά το χρόνο μόνο γιατί δεν κάνει περισσότερο) Δηλαδη τι να φανταστει το προστυχο μυαλο μου οτι θα μου κανει ο κωσμας στα 30 ευρο και γιατι αυτά γίνονται μια φορά το χρόνο μόνο γιατί δεν κάνει περισσότερο??? :nono: Υ.Σ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2009 από τον GEORGE624 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 (POUR-BOIRE ΠΟΥ ΛΕΜΕ Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ) Το γαλατικό χωριό τρισμέγιστε κάγκουρα μου; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 20 χλμ απο αριδαια,Φουστανη.Διπλα στα Σκοπια.Ας πουμε ο φιλος μου ο Αλβαναρας ο Leddy(Λεντη στα ελληνικα,χωρις τελικο "ς")μαζευει Ραδακινα.κανει σωστα τη δουλεια,τοτε μαζι με το μεροκαματο του δινεις κ 5 δολλαρια "pour-boire". (πουρ-μπουαγ στα ελληνικα,φιλοδωρημα).Στη προκειμενη περιπτωση ο Κοσμας αξιζει το προαναφερθεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες