xLoMoS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΙΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???? ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Εγω τώρα τελευταία πηγαίνω moto market Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xLoMoS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Εγω τώρα τελευταία πηγαίνω moto market ΟΠ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΣΤΟ INTERNET ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 ειναι 1 στην οδυσσεως πανω απο την μοναστηριου πισω απο το τσαμπιον μοτο duck νομιζω? απο κει πηρα αλυσιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) Για αρχή πάρε όλη την Κ.Καραμανλή (πρώην Ν.Εγνατία) πάνω κάτω . Θα βρείς πολλα μαγαζιά. Μπές σε όλα αυτά και τσέκαρε αυτό που θές. riders market Κ. Καραμανλη 27, motomarket(που ήπαν τα παιδιά), ο τσότος για στολές μέ μέτρο , Agio Motors , ΒΙΚΕ ΤΗΕRAPY στην Θεσσαλονίκη, Κ.Καραμανλή 82, colori Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 15 , ΜΑΚΙΝΑΣ (απέναντι από την colori) είναι στις αρχές της Κ.Καραμανλή,Motonews αν θυμάμαι καλα Ν. Εγνατία και Παπάφη και γενικώς έχει αρκετα. Θα μας βοηθούσες αν μας έλεγες για τι εξοπλισμό ενδιαφέρεσαι Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) Για κρανος shoei που να παω ρε σεις??????Παντα για θεσσαλονικη μιλαμε. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 από τον logosak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΙΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???? ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ψιτ φιλε :D εχει παρει το αυτι σου τπτ για internet,e-bay κτλ? οχι τπτ αλλο,απλα στο λεω για οταν θα αγορασεις απο μαγαζι εδω της ελλαδας-στη θεσ/κη συγκεκριμενα που λες- κ μετα τυχει να μπεις σε καποια internetομαγαζα στο εξωτερικο να μη σου πεσουν τα δοντια απο τις διαφορες που θα δεις στις τιμες-εννοειται προς τα κατω υπερ των internetομαγαζων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Μοto gp διασταύρωση εγνατίας με παπαναστασίου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2009 Οντως θα βοηθουσε να γραψεις τι ψαχνεις. Εγω εχω να σου προτεινω "extra moto" Κ.Καραμανλη 187 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xLoMoS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :vv: ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΑ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ Α Α ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ. ( ΓΙΑ ENDURO ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ). ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΖΟΥΝ ΕΔΩ (ΚΥΠΡΟ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΚΥΚΟ , ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ. (ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ..... ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Για κρανος shoei που να παω ρε σεις??????Παντα για θεσσαλονικη μιλαμε. στο motostar στην Καραμανλή είναι κι' αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :vv: ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΑ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ Α Α ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ. ( ΓΙΑ ENDURO ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ). ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΖΟΥΝ ΕΔΩ (ΚΥΠΡΟ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΚΥΚΟ , ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ. (ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ..... ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Πάνε σε όλα αυτα που σε είπαμε. ΚΑι για εντουρο πάνε ΜΑΚΙΝΑ αν δεν κάνω λάθος . Αλλιως ας με διορθώσουν τα παιδιά γιατί δεν ασχολούμε με αυτό το άθλημα.. Για πες μας καμια τιμή από Κύπρο μήπως έρθουμε στο τέλος, εμεις εκεί να αγοράσουμε? χαχαχαχαχαχ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PREDATOR 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Για αρχή πάρε όλη την Κ.Καραμανλή (πρώην Ν.Εγνατία) πάνω κάτω . Θα βρείς πολλα μαγαζιά. Μπές σε όλα αυτά και τσέκαρε αυτό που θές. riders market Κ. Καραμανλη 27, motomarket(που ήπαν τα παιδιά), ο τσότος για στολές μέ μέτρο , Agio Motors , ΒΙΚΕ ΤΗΕRAPY στην Θεσσαλονίκη, Κ.Καραμανλή 82, colori Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 15 , ΜΑΚΙΝΑΣ (απέναντι από την colori) είναι στις αρχές της Κ.Καραμανλή,Motonews αν θυμάμαι καλα Ν. Εγνατία και Παπάφη και γενικώς έχει αρκετα. Θα μας βοηθούσες αν μας έλεγες για τι εξοπλισμό ενδιαφέρεσαι ποσο καιρο ρε βελι εχεις να περασεις απο εγνατια? ο μακινας εφυγε απο εκει πηγε στην μαραθωνος!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) ποσο καιρο ρε βελι εχεις να περασεις απο εγνατια? ο μακινας εφυγε απο εκει πηγε στην μαραθωνος!!!!!!! Αφου το είπα ρε θείο!!! :baby: Δεν ξέρω να με διορθώσετε. Μόλις πριν απο 1 ώρα πέρασα για να πάω στο ιπποκράτειο και δεν το παρατήρησα !!! χαχαχαχαχαχαχαχα :lol: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2009 Για κρανος shoei που να παω ρε σεις??????Παντα για θεσσαλονικη μιλαμε. ebay!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PREDATOR 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Αφου το είπα ρε θείο!!! :baby: Δεν ξέρω να με διορθώσετε. Μόλις πριν απο 1 ώρα πέρασα για να πάω στο ιπποκράτειο και δεν το παρατήρησα !!! χαχαχαχαχαχαχαχα :lol: με ποσα περασες ρε κουλαδι και δεν το παρατηρησες? :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 με ποσα περασες ρε κουλαδι και δεν το παρατηρησες? :P :P Με 20χλμ . Με το κουτί ήμουνα χαχαχαχαχαχαχαχαχ . Γκαβομαρία έγινα :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες