Jump to content
Sign in to follow this  
xLoMoS

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΙΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ????

ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Εγω τώρα τελευταία πηγαίνω moto market

ΟΠ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :_thumbsup:

ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΣΤΟ INTERNET ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι 1 στην οδυσσεως πανω απο την μοναστηριου πισω απο το τσαμπιον μοτο duck νομιζω?

απο κει πηρα αλυσιδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχή πάρε όλη την Κ.Καραμανλή (πρώην Ν.Εγνατία) πάνω κάτω . Θα βρείς πολλα μαγαζιά. Μπές σε όλα αυτά και τσέκαρε αυτό που θές. riders market Κ. Καραμανλη 27, motomarket(που ήπαν τα παιδιά), ο τσότος για στολές μέ μέτρο , Agio Motors , ΒΙΚΕ ΤΗΕRAPY στην Θεσσαλονίκη, Κ.Καραμανλή 82, colori Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 15 , ΜΑΚΙΝΑΣ (απέναντι από την colori) είναι στις αρχές της Κ.Καραμανλή,Motonews αν θυμάμαι καλα Ν. Εγνατία και Παπάφη και γενικώς έχει αρκετα. Θα μας βοηθούσες αν μας έλεγες για τι εξοπλισμό ενδιαφέρεσαι

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κρανος shoei που να παω ρε σεις??????Παντα για θεσσαλονικη μιλαμε.

Τροποποιήθηκε από τον logosak

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΦΙΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ????

ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ :worshippy:

ψιτ φιλε :D

εχει παρει το αυτι σου τπτ για internet,e-bay κτλ?

οχι τπτ αλλο,απλα στο λεω για οταν θα αγορασεις απο μαγαζι εδω της ελλαδας-στη θεσ/κη συγκεκριμενα που λες-

κ μετα τυχει να μπεις σε καποια internetομαγαζα στο εξωτερικο να μη σου πεσουν τα δοντια :tooth:

απο τις διαφορες που θα δεις στις τιμες-εννοειται προς τα κατω υπερ των internetομαγαζων :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως θα βοηθουσε να γραψεις τι ψαχνεις. Εγω εχω να σου προτεινω "extra moto" Κ.Καραμανλη 187

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :vv:

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. :_thumbsup:

ΒΑΣΙΚΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΑ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ Α Α ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ. ( ΓΙΑ ENDURO ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ).

ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΖΟΥΝ ΕΔΩ (ΚΥΠΡΟ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΚΥΚΟ , ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ. (ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ..... )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για κρανος shoei που να παω ρε σεις??????Παντα για θεσσαλονικη μιλαμε.

στο motostar στην Καραμανλή είναι κι' αυτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :vv:

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. :_thumbsup:

ΒΑΣΙΚΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΑ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΟΝΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ Α Α ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ. ( ΓΙΑ ENDURO ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ).

ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΖΟΥΝ ΕΔΩ (ΚΥΠΡΟ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΑΛΛΟΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΚΥΚΟ , ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ. (ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ..... )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Πάνε σε όλα αυτα που σε είπαμε. ΚΑι για εντουρο πάνε ΜΑΚΙΝΑ αν δεν κάνω λάθος . Αλλιως ας με διορθώσουν τα παιδιά γιατί δεν ασχολούμε με αυτό το άθλημα.. Για πες μας καμια τιμή από Κύπρο μήπως έρθουμε στο τέλος, εμεις εκεί να αγοράσουμε? χαχαχαχαχαχ :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για αρχή πάρε όλη την Κ.Καραμανλή (πρώην Ν.Εγνατία) πάνω κάτω . Θα βρείς πολλα μαγαζιά. Μπές σε όλα αυτά και τσέκαρε αυτό που θές. riders market Κ. Καραμανλη 27, motomarket(που ήπαν τα παιδιά), ο τσότος για στολές μέ μέτρο , Agio Motors , ΒΙΚΕ ΤΗΕRAPY στην Θεσσαλονίκη, Κ.Καραμανλή 82, colori Λ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 15 , ΜΑΚΙΝΑΣ (απέναντι από την colori) είναι στις αρχές της Κ.Καραμανλή,Motonews αν θυμάμαι καλα Ν. Εγνατία και Παπάφη και γενικώς έχει αρκετα. Θα μας βοηθούσες αν μας έλεγες για τι εξοπλισμό ενδιαφέρεσαι

ποσο καιρο ρε βελι εχεις να περασεις απο εγνατια?

ο μακινας εφυγε απο εκει πηγε στην μαραθωνος!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο καιρο ρε βελι εχεις να περασεις απο εγνατια?

ο μακινας εφυγε απο εκει πηγε στην μαραθωνος!!!!!!!

Αφου το είπα ρε θείο!!! :baby: :baby: Δεν ξέρω να με διορθώσετε. Μόλις πριν απο 1 ώρα πέρασα για να πάω στο ιπποκράτειο και δεν το παρατήρησα !!! χαχαχαχαχαχαχαχα :lol:

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου το είπα ρε θείο!!! :baby: :baby: Δεν ξέρω να με διορθώσετε. Μόλις πριν απο 1 ώρα πέρασα για να πάω στο ιπποκράτειο και δεν το παρατήρησα !!! χαχαχαχαχαχαχαχα :lol:

με ποσα περασες ρε κουλαδι και δεν το παρατηρησες? :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ποσα περασες ρε κουλαδι και δεν το παρατηρησες? :P :P

Με 20χλμ . Με το κουτί ήμουνα χαχαχαχαχαχαχαχαχ . Γκαβομαρία έγινα :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα