FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Salcon νομίζω ότι αυτό που παίζει για Αλπεις είναι πρός το τέλος Ιουνίου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 ...Για αρχες ειναι!!(10-20 περιπου!) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 οι ελευθεροι οργανωθειτε Οι παντρεμενοι .... ...οργανωθειτε καλυτερα! :D Πολυ καλη η προταση σου φιλε Edmark! To μονο κακο που βρισκω ειναι οι τοσες πολλες ωρες με το πλοιο. Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικη προταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 ...οργανωθειτε καλυτερα! :D Πολυ καλη η προταση σου φιλε Edmark! To μονο κακο που βρισκω ειναι οι τοσες πολλες ωρες με το πλοιο. Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικη προταση! <{POST_SNAPBACK}> @jav........με το καινουργιο το Blue star ferries η ωρες εχουν μειωθει αρκετα, τωρα αυτο κανει μονο 8-9ωρες.....και το εισητηριο ειναι γυρο στα 38€ και €30 για τα βρομογκαζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 @salcon...επιλογες...αλλά και συγκρουόμενες αποψεις(με την καλή εννοια)...οποτε οι παντρεμενοι πάμε Αλπεις και οι ανυπαντροι...κατα Κω...(λεω... ) <{POST_SNAPBACK}> Δηλαδής εμείς θα πάμε Άλπεις? Κώ γιόκ? Αθουλίνοςςςςςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 @ktmisa...πώς νοιωθει κανείς...άλλο παντρεμενος :) και άλλο παντρεμενος ...Αλπεις ή Κω...δεν τιθεται θέμα...οπου γουσταρει ο καθενας...εγω και Ελαφόνησο πηγαινα...camping...(λέω τώρα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2005 @ktmisa...πώς νοιωθει κανείς...άλλο παντρεμενος :) και άλλο παντρεμενος ...Αλπεις ή Κω...δεν τιθεται θέμα...οπου γουσταρει ο καθενας...εγω και Ελαφόνησο πηγαινα...camping...(λέω τώρα ) <{POST_SNAPBACK}> Παντρεμενοι, ελευθεροι, ολοι WELCOME Παιδια, ας ερθει ο καιρος και ας ειμαστε καλα και βλεπουμε, απλως βαλτε το καπου στο μυαλο σας να το ξερετε απο τα τωρα και σιγα σιγα θα το οργανωσουμε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2005 Αν και αργησα λιγο........3 καλοκαιρια δουλευα ΚΩ.....πορτα στο narstreet 2000 kai 2001. Αν γοθσταρεις στειλε την προσφορα και στη ΛΕΜΟΤ (που ειμαι) www.lemot.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες