Jump to content
Edmark

Καλοκαιρινο Meeting την ομορφη Κω.....

Recommended Posts

Πολλή καλή ιδέα, θα είναι μια ωραία ευκαιρία να μαζευτούμε τότε όσοι περισσότεροι μπορέσουμε σε ένα μέρος. :yahoo::yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aντε Edmark μάθε για εισιτήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και βγάζε πράμα to SUMMER Ειναι κοντα!!!!!!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

EDMARK...ποια εποχη μας κανεις τα εξοδα να ερθουμε στο φτωχικο σου;;; :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling: Γιατι αν δεν κανεις τα εξοδα...μας βλεπω για άλλο νησι...4 χρονια φαγαμε σε σενα...να μην δοκιμασουμε κι αλλες γευσεις;;;

Και αυτοι που λετε για Ροδο...μαθετε πόσοι απο Ροδο ερχονταν καθε βραδυ Κω για .....ξεσαλωμα...και ξαναφευγαν με το πρωινο για να ξεκουραστουν στη Ροδο... :_thumbsup::_thumbsup: Το νησι ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ...για μη παντρεμενους... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε σε παραξηγησα ρε μπαγασα, σε περασα για καραβανα ετσι οπως μου τα λες :whistling: εγω θα σου κανω τα εξοδα εβραιακο?

Εγω προσκαλω δεν σας φτανει αυτο πρεπει να σας καβω και τα εξοδα? ντροπη σου και εισαι γκοτζαμ αντρας! (καλη η προσπαθεια παντως δεν μπορω να πω :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βρε σε παραξηγησα ρε μπαγασα, σε περασα για καραβανα ετσι οπως μου τα λες :whistling: εγω θα σου κανω τα εξοδα εβραιακο?

Εγω προσκαλω δεν σας φτανει αυτο πρεπει να σας καβω και τα εξοδα?    ντροπη σου και εισαι γκοτζαμ αντρας! (καλη η προσπαθεια παντως δεν μπορω να πω :P )

<{POST_SNAPBACK}>

...Θα παω Ροδο τότε...εχω καλυτερη προταση... :afro::afro::afro: Δηλαδη εσυ προσκαλεις και εμεις θα πληρωσουμε τη νυφη;;;Απλα επειδη την εζησα την Κω...υπαρχουν φιλοι εκει και ειναι πιο...φιλοξενοι.δεν ειναι θεμα Εβραιου ουτε θεμα καραβανα...ειναι θεμα φιλοξενιας και φιλίας... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Θα παω Ροδο τότε...εχω καλυτερη προταση... :afro::afro::afro: Δηλαδη εσυ προσκαλεις και εμεις θα πληρωσουμε τη νυφη;;;Απλα επειδη την εζησα την Κω...υπαρχουν φιλοι εκει και ειναι πιο...φιλοξενοι.δεν ειναι θεμα Εβραιου ουτε θεμα καραβανα...ειναι θεμα φιλοξενιας και φιλίας... :winking:

<{POST_SNAPBACK}>

για να καταλαβω δηλαδη γιατι ισως ζω σε αλλο πλανητη......

θες να σου πληρωσω τα εισητηρια σου , την διαμονη σου, τα προσωπικα σου κτλ.? μηπωσ θες να σκυψω να με γ@μησεις κιολας???? get a life & καλα να περασεις με τους τσαμπικους.... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε EDMARK ειπε κανεις οτι υπαρχει αναγκη απο ψιλα;;;ή οτι ειμαστε ζητιάνοι;;;ο τροπος που σκεφτεσαι δεν νομιζω να ειναι εκτος απο με διαθεση χιουμορ...κατι αλλο;;;Ετσι το λαμβανω.Κανεις την προταση σου,την ακουμε,την σκεφτομαστε.Τωρα αν εκτος απο το ξενοδοχειο σου δεν εχεις και χιουμορ...μην παρεξηγεις τα οσα λεω-προσωπικα-...Και καλο ειναι περι μποχαλων και τσαμπικων...να μην τα διαιωνιζεις...δεν ειναι κανεις απο αλλο πλανητη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xαλαρώστε παιδιά.Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει.Ολα θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων είναι.

Take it easy :yes::yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Xαλαρώστε παιδιά.Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει.Ολα θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων είναι.

Take it easy :yes:  :yes:

<{POST_SNAPBACK}>

Ρε Θανο ειπα κατι άλλο...;;;Αλλα ο καθενας αυτο που λες το λαμβανει αλλιως...Πολυ ευεξαπτοι γινομαστε εδω μεσα...Χωρις λογο. :surrender::surrender: Αν καθε κουβεντα που λεμε την παρεξηγηει καποιος τοτε ας μας πει καποιος ...να μην μιλαμε;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eντάξει ρε κώστα.Αλλά αν βλέπουμε οτι βρωμάει μπαρούτι ας μην ανάβουμε το φυτίλι(Δε λέω για σένα γενικά μιλάω B) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
φιλε EDMARK ειπε κανεις οτι υπαρχει αναγκη απο ψιλα;;;ή οτι ειμαστε ζητιάνοι;;;ο τροπος που σκεφτεσαι δεν νομιζω να ειναι εκτος απο με διαθεση χιουμορ...κατι αλλο;;;Ετσι το λαμβανω.Κανεις την προταση σου,την ακουμε,την σκεφτομαστε.Τωρα αν εκτος απο το ξενοδοχειο σου δεν εχεις και χιουμορ...μην παρεξηγεις τα οσα λεω-προσωπικα-...Και καλο ειναι περι μποχαλων και τσαμπικων...να μην τα διαιωνιζεις...δεν ειναι κανεις απο αλλο πλανητη...

<{POST_SNAPBACK}>

Σορυ αν παρεξηγηθηκες αλλα μου εκανε καπως το στυλακι σου, εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν , και δεν σας ειπε κανεις ζητιανους, απευθηνωμουν σε σενα οχι σε αλλους,και στην τελικη δεν σε ειπα και ζητιανο... μην τρελλαινεσε, εδω ειμαστε ολοι να περναμε καλα, η οχι????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup: Επαυξανω...ο καθενας ... :winking:

Σορυ αν παρεξηγηθηκες αλλα μου εκανε καπως το στυλακι σου, εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν , και δεν σας ειπε κανεις ζητιανους, απευθηνωμουν σε σενα οχι σε αλλους,και στην τελικη δεν σε ειπα και ζητιανο... μην τρελλαινεσε, εδω ειμαστε ολοι να περναμε καλα, η οχι????

<{POST_SNAPBACK}>

εγω φιλε μου δεν παρεξηγουμε χωρις λογο.Ουτε στυλακι εχω...χιουμορ εχω. :_thumbsup: Εδω μεσα το ευκολο ειναι να βρισω,να γ@μησω ενα τοπικ,να εκτονωθω αν το γουσταρω.Το δυσκολο ειναι να κρατηθει το επιπεδο ψηλα...κι εγω παω απο το δυσκολο δρομο.ΠΑΝΤΑ :_thumbsup::_thumbsup::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_thumbsup:  :_thumbsup:  :_thumbsup: Επαυξανω...ο καθενας ... :winking:

εγω φιλε μου δεν παρεξηγουμε χωρις λογο.Ουτε στυλακι εχω...χιουμορ εχω. :_thumbsup: Εδω μεσα το ευκολο ειναι να βρισω,να γ@μησω ενα τοπικ,να εκτονωθω αν το γουσταρω.Το δυσκολο ειναι να κρατηθει το επιπεδο ψηλα...κι εγω παω απο το δυσκολο δρομο.ΠΑΝΤΑ :_thumbsup::_thumbsup::winking:

<{POST_SNAPBACK}>

Τοτε το ιδιο πραγμα ζηταμε και δεν χρειαζονται εκνευρισμοι οπως λες και συ, ασ το παρω αλλιως και απο την αρχη τοτε το θεμα...........βρε σεις το καλοκαιρακι εαν ευκαιρειτε και καταφερουμε να το κανονισουμε ελατε να βρεθουμε στην ομορφη Κω......(πως τα παω?) :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε edmark

Χαιρομαι που κανεις μια τοσο ωραια προταση σε ενα τοσο πανεμορφο νησι.

Προτεινεις μια συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων πραγμα που αρεσει σε πολλους.

Και θα δουμε πως θα οργανωθει.

Θα κανω μια ερωτηση που θα ηθελαν να την κανουν πολλοι.

Για να μην γινουν και αλλες παρεξηγησεις και να ξεκαθαρισουμε απο την αρχη να μας πεις αν κανεις καποια προσφορα στα δωματια και πια ειναι αυτη ή αν ειναι φιλοξενια, γιατι αυτο θα περασει απο το μυαλο ολων (η ερωτηση εννοω).

Ή ακομα καλυτερα πως σκεφτεσε εσυ να οργανωσεις και να δεχτεις μια τετοια συγκεντρωση.

Τροποποιήθηκε από τον salcon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου Γιαννη νομιζω οτι εδω μπορουμε να το συζητησουμε το θεμα αρκετα....

Λοιπον το κυριοτερο θεμα ειναι να καθορισουμε μια ημερομηνια (παρε δωσε 10 μερες ετσι οχι ακριβες ημερομηνια ακομη, ειναι εξοφρενικο)γιατι αυτο θα καθορησει και το θεμα φιλοξενιας/χρεωσεις/φαγητου/υπνου κοκ....

Εαν καταφερουμε και το κανονισουμε γυρω το Πασχα λεμε εως και 10 Ιουνιου και ειμαστε 20εως+70 ατομα και ειναι απο 3εως+7 μερες τοτε η προσφορα μου θα ειναι ΠΟΛΥ καλη για το γκρουπ (πχ €15.00 το ατομο σε δικλινο δωματιο με πρωινο...τα εξοδα του πρωσοπικου τουλαχιστον ετσι?). Εαν ειναι για αργοτερα εως και 15 Σεπτεμβρη δεν μπορω να ξερω ποσα κενα δωματια θα εχω........

Εχουμε παντος χρονο να το οργανωσουμε και να δουμε ποιοι θα ενδιαφερονται , ωραια θα ειναι και εγγυωμαι οτι θα περασετε καλα... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@salcon...@edmark...αλλά ΚΑΙ @Athos...λεμε τα ιδια με άλλα λόγια...ρε Edmark...είδες που δεν ζηταει ΚΑΝΕΙς να μας κανεις τα εξοδα;;;;; :) :) Κανεις μια προσφορα...και το σκεφτομαστε...απλα πραγματα...ΣΑΝ ΙΔΕΑ παντως της !ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ mybike.gr...το βλέπω πολυ καλη ιδεα...και αρχες Ιουνη...σωστα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@salcon...@edmark...αλλά ΚΑΙ @Athos...λεμε τα ιδια με άλλα λόγια...ρε Edmark...είδες που δεν ζηταει ΚΑΝΕΙς να μας κανεις τα εξοδα;;;;; :)  :) Κανεις μια προσφορα...και το σκεφτομαστε...απλα πραγματα...ΣΑΝ ΙΔΕΑ παντως της !ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ mybike.gr...το βλέπω πολυ καλη ιδεα...και αρχες Ιουνη...σωστα... :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Kοζαρης, αρχες ιουνιου ειναι η περιοδος που σκανε μουρι αρκετα κουνελακια......οσοι καταλαβατε....σπευσατε....και οργανωθειτε :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι ελευθεροι οργανωθειτε

Οι παντρεμενοι :wallbash:

Απλα για να θυμησω, οτι αρχες Ιουνη παιζει και κατι αλλο ;) για οσους μπορεσουν.

Τροποποιήθηκε από τον salcon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@salcon...επιλογες...αλλά και συγκρουόμενες αποψεις(με την καλή εννοια)...οποτε οι παντρεμενοι πάμε Αλπεις και οι ανυπαντροι...κατα Κω...(λεω... :whistling::whistling: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@salcon...επιλογες...αλλά και συγκρουόμενες αποψεις(με την καλή εννοια)...οποτε οι παντρεμενοι πάμε Αλπεις και οι ανυπαντροι...κατα Κω...(λεω... :whistling:  :whistling: )

<{POST_SNAPBACK}>

...E..οχι και απαραιτητως ετσι!!!! :lol: :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα