^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 :P θα τη βαλεις κι εσυ τη κουλουρα μην νομιζεις επειδη την σκαπουλαρεις :P Εχω καιρο ακομα :P Αλλα ας βρεθει και αναθεωρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Ωραία πράγματα.. Μακάρι να είστε πάντα έτσι! Σπανίζουν πολύ αυτά τα ζευγάρια στις μέρες μας, σας αξίζουν συγχαρητήρια πραγματικά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gir21 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Είναι που έχεις vstrom, αν είχες ss με υποψία σέλας θα σού λεγα εγω τι δώρα θα έπερνες για τη μοτοσυκλέτα :P Νά'στε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Ωραία, να παραμείνεται έτσι για πάντα !!! Εσύ τί της πήρες πονηρούλη ? Δεν θέλεις να μας πείς εεεε... ?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
voltakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Για την επετειο της πηρα 1 ωραιο φωτιστικο απο κορμο ξυλου για το χωριατικο παραδεισο που ακομα παλευουμε να τελειωσουμε στην Αθηνα.Για τα γενεθλεια της που ειναι σημερα κ λογο οτι ειμαι βραδυνος τις εκανα παρτακι την Τσικνοπεμπτη.Σημερα το πρωι της εδειξα το φορουμ κ τι εχετε γραψει.Συγκινιθηκε,δακρυσε κ μου ειπε να σας ευχαριστισω εκ μερους της.Για τα γενεθλεια της θα της παρω τον αλλο μηνα λογο χρηματων 1 μπουφαν μηχανης.Το αλλο σκιστικε οταν αγορασε οικοπεδο στον δημο Αχαρνων με 1 kymco 50 people.M'αρεσει που υπαρχουν κ αλλο鴨ανθρωποι τρελουτσικοι"!Δεν κανονιζουμε να φρεθουμε να γνωριστουμε κιολας καμια φορα?Το παθος το εχουμε,την τρελα την εχουμε.Ετσι ξεκινανε οι καλες φιλιες.Αφηνω το email μου για ανταλαγη τηλ. p-giorgos@hotmail.com. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Πολυ γλυκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες