kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2009 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! (Κατα "βαθεια" ανοιξη, 'η "πρωιμο" φθινοπωρο..) Αλλα, ξερεις ποια θα ειναι η διαφορα?? Οτι εμεις θα παμε με τις μηχανες, ενω εσυ, ΠΑΛΙ! με το αυτοκινητο!!!! :grin: :P δεν με χαλαει καθολου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEN 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 Αντε!!!!!!!! παμε να λασπωσουμε τα κουτακια.................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gewponos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 το μέρος απλά είναι φανταστικό είχα κάνει χριστούγεννα εκεί... χωρίς ΑΤ λάστιχα καλύτερα να μήν το τολμήσετε.... εγώ δυστηχώς αν και θα ήθελα δίνω το τελευταίο μου μάθημα για πτυχίο και παράλληλα παρουσιάζω πτυχιακή εκείνες τις μέρες μάλλον.... πολλές πολλές φωτό και ποοοοολλήηηηηηη λάσπη σας εύχομαι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 Αντε!!!!!!!! παμε να λασπωσουμε τα κουτακια.................. Εισαι "μεσα", ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 Αντε!!!!!!!! παμε να λασπωσουμε τα κουτακια.................. Εισαι "μεσα", ετσι? Κι ότι έλεγα χθες τα μεσάνυχτα στο Θανάση να σε ειδοποιήσουμε μήπως και δεν το έπαιρνες χαμπάρι... Τι νόμισες? οτι ξέχασα την κουβέντα? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Ενδιαφέρον φαίνεται, πήγα το καλοκαίρι με την σύζυγο και το περπατήσαμε, αργότερα θα ψάξω και για φωτογραφίες. Φοβάμαι πως πράγματι δεν θα μπορείτε να πάτε/πάμε μέχρι το σημείο, θα έχει πολλά νερά και παγωμένα - εκτός αν σταματήσουν τα χιόνια πριν αλλάξει ο μήνας :0 Εμείς μείναμε στο Κρίκελλο. Κρύο αλλά ωραίο μέρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ενδιαφέρον φαίνεται, πήγα το καλοκαίρι με την σύζυγο και το περπατήσαμε, αργότερα θα ψάξω και για φωτογραφίες. Φοβάμαι πως πράγματι δεν θα μπορείτε να πάτε/πάμε μέχρι το σημείο, θα έχει πολλά νερά και παγωμένα - εκτός αν σταματήσουν τα χιόνια πριν αλλάξει ο μήνας :0 Εμείς μείναμε στο Κρίκελλο. Κρύο αλλά ωραίο μέρος. Το πιθανοτερο (κια λογικο, για την εποχη) ειναι να μην παμε μεχρι το σημειο που απαιτει διαδρομη με τα ποδια, μεσα απο το ποταμι, αλλα η περιοχη, γενικως ειναι ενδιαφερουσα για 4χ4! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Ξεχαστηκαμε, 'η μου φαινεται?? :P Any way, εμεις θα παμε, ουτως 'η αλλως.. Απλα, αν δεν ερθει κανεις "νοτιος'. δεν υπαρχει λογος να παμε και μεις στο συγκεκριμενο μερος.. Εχουμε και αλλου!! B) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Ξεχαστηκαμε, 'η μου φαινεται?? :P Any way, εμεις θα παμε, ουτως 'η αλλως..Απλα, αν δεν ερθει κανεις "νοτιος'. δεν υπαρχει λογος να παμε και μεις στο συγκεκριμενο μερος.. Εχουμε και αλλου!! B) :P Θαναση εμεις δεν θα ακολουθησουμε....Εντολες "Ιατρου"για αποφυγη μετακινησεων...Καλα να περασετε και αν τελικα δεν πατε στο συγκεκριμενο μερος,θα ηθελα ΠΟΛΥ να παμε παρεα καποια αλλη στιγμη!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Θαναση εμεις δεν θα ακολουθησουμε....Εντολες "Ιατρου"για αποφυγη μετακινησεων...Καλα να περασετε και αν τελικα δεν πατε στο συγκεκριμενο μερος,θα ηθελα ΠΟΛΥ να παμε παρεα καποια αλλη στιγμη!!! :) Οκ, δε χανομαστε!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEN 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Την καθαρα δευτεραν εκανα κινηση να προσεγκισω το μερος αλλα ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα.... με το που μπηκα στο χωματοδρομο μετα απο 3 χλμ ζοριστικα και μετα απο αλλα δυο χλμ εσπρωχνα το χιονι με τισ μπαρες οσποθ τακαρα..... γαματα ηταν ομως αν και φοβηθικα λιγο γιατι ημουν μονος..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Εγώ μπορώ και θέλω αλλά δεν έχω ματακάνει τέτοια διαδρομή και όντας ανήξερος από τέτοιες εκδρομές θα ήθελα βοήθεια. Με τα "μαμά" λάστιχα με παίρνει? Τί άλλο θα χρειαστώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Εγώ μπορώ και θέλω αλλά δεν έχω ματακάνει τέτοια διαδρομή και όντας ανήξερος από τέτοιες εκδρομές θα ήθελα βοήθεια. Με τα "μαμά" λάστιχα με παίρνει? Τί άλλο θα χρειαστώ? Με "μαμα" λαστιχα, θα παμε και μεις,ΑΝ! παμε, μιας και ο BEN μας λεει τα παρακατω : Την καθαρα δευτεραν εκανα κινηση να προσεγκισω το μερος αλλα ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα.... με το που μπηκα στο χωματοδρομο μετα απο 3 χλμ ζοριστικα και μετα απο αλλα δυο χλμ εσπρωχνα το χιονι με τισ μπαρες οσποθ τακαρα..... γαματα ηταν ομως αν και φοβηθικα λιγο γιατι ημουν μονος..... και οι προγνωσεις για την περιοχη, εγγυουνται! μπολικο χιονι!.. http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=66 (Γμτ..Τελη Μαρτη, και ξανα χαλαει σε τετοιο σημειο ο καιρος?? :/ Eτσι, προφανως ουτε κατα Μετσοβο μερια, "λεει"..) Τελος παντων, περιμενουμε μεχρι την επομενη Τριτη-Τεταρτη, περνω τοτε καποια τηλεφωνα στην περιοχη, ενημερωνω και αποφασιζουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 θαναση εμεις δεν μας βλεπω να καταφερουμε να ερθουμε λογο οικονομικης στενοτιτας αυτον τον καιρο .... συγνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 θαναση εμεις δεν μας βλεπω να καταφερουμε να ερθουμε λογο οικονομικης στενοτιτας αυτον τον καιρο .... συγνωμη Ρε Κυριακο...πηγα και δοκιμασα ενα Jimny προ ημερων...Ρε καλο ρε χρυσο...ρε δε χωρουσα πουθενα ΟΜΩΣ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Ρε Κυριακο...πηγα και δοκιμασα ενα Jimny προ ημερων...Ρε καλο ρε χρυσο...ρε δε χωρουσα πουθενα ΟΜΩΣ... χα χα χα ρε κωστα ... ειναι φτιαγμενο με τα ''ιαπωνικα προτυπα'' ρεεεεε υψος οδηγου ως 1κ77 και βαρος εως 77 κιλα οι πιο πανω κονσερβοποιηση :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Ρε Κυριακο...πηγα και δοκιμασα ενα Jimny προ ημερων...Ρε καλο ρε χρυσο...ρε δε χωρουσα πουθενα ΟΜΩΣ... "Δε χωρας πουθενα" που λενε! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 χα χα χα ρε κωστα ... ειναι φτιαγμενο με τα ''ιαπωνικα προτυπα'' ρεεεεε υψος οδηγου ως 1κ77 και βαρος εως 77 κιλα οι πιο πανω κονσερβοποιηση :P "Δε χωρας πουθενα" που λενε! :lol: :lol: Kαι μου αρεσε που ρωτησα κιολας τον εμπορα..."Ρε φιλε,πώς κανει πισω το καθισμα του οδηγου;"...και πηρα απαντηση "Τερμα πισω ειναι φιλε"... ...με τα γονατα μου να εχουν κανει κεφαλοκλειδωμα στο τιμονι και το σωμα στιβαγμενο αναμεσα σε τιμονι και καθισμα,ενω οι αγκωνες και οι ωμοι ειχαν μωλωπες απο τα "γκουπ" με το αμαξι...Το καλο ειναι οτι κλειω την πορτα του...συνοδηγου χωρις να ανασηκωθω απο το καθισμα οδηγου Λεω ρε γμτ "σκεψου να βγω και off road να αρχισει το ταρακουνημα τι εχει να γινει"...Ισως το πρωτο αυτοκινητο που θα οδηγουσα με πληρη εξοπλισμο ΕΝΤΟΥΡΟ... Κρανος,μποτα,προστατευτικο θωρακα,επιγονατιδες,γαντια και λοιπα... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες