Jump to content
black_hawk

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΣΥΝΑΝΑΒΑΤΗ!

Recommended Posts

σε αναποφευεκτες καταστασεις σκηβει και πιανετε απο το ντεποζιτο

Ακουμπαει στο ντεποζιτο.. (Και αρπαζεται απο τον οδηγο στις επιταχυνσεις.. Τσιρκο-κατασταση, τελειως!! :_zeppelin: )

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν μπορεις κατσε σε SS και κρατησου αλλιως :P Καλυτερα ολα αυτα απο το να σε κραταει η αλλη απο τον λεμο λες και ειστε κοαλα . Το εχω δει και αυτο (ναουμε :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν ξερει να κατσει δε χρειαζεται κανενα ντεποζιτο...αρκει βεβαια να εχει δυνατα ποδια... :D βεβαια εννοειται

πως ο αλλος δε θα κανει ακραιες κινησεις ετσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακουμπαει στο ντεποζιτο.. (Και αρπαζεται απο τον οδηγο στις επιταχυνσεις.. Τσιρκο-κατασταση, τελειως!! :_zeppelin: )

:P

η σωστη διατυπωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτηση για SS , καθως η μηχανη μου και πολλες αλλες δεν εχουν πισω χειρολαβες για τον συνεπιβατη, ουτε βολευει η ψηλη θεση του συνεπιβατει να αγκαλιασει τον οδηγο, καθως στο πρωτο φρεναρισμα θα βρεθει στην σελα του οδηγου.

Αυτο που λεω παντα ειναι τα χερια το συνεπιβατη στο ντεποζιτο. ετσι ειναι πιο χαμηλα το κεντρο βαρους εφοσον σκηβει και πιο μπροστα. ειναι λαθος αυτο ?

πολυ σωστα τα λες! Μονο που δεν χρειαζετε να το κανει ολη την ωρα γιατι πιανοντε τα χερια του συνεπιβατη φριχτα (το εχω ζησει)! Οσο ποιο χαλαρα πηγεναμε ειχα τα χερια μου στην μεση του οδηγου και χωρις δυνατες επιαχυνσεις και φρεναρισματα ειμουν κομπλε! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ σοφό. +1 κι απο μένα! Εμπειρίες ετών που είναι ανεκτίμητες για μας τους αρχάριους συναναβάτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρκετα χρησιμο ειδικα τωρα που καλοκαιριασε και θα πηγαινω βολτες με την κοπελα μου...δεν ηξερα τι να τις πω(ανεβαινει πρωτη φορα σε μηχανη) ευχαριστουμε πολυ ! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα