black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 σε αναποφευεκτες καταστασεις σκηβει και πιανετε απο το ντεποζιτο Ακουμπαει στο ντεποζιτο.. (Και αρπαζεται απο τον οδηγο στις επιταχυνσεις.. Τσιρκο-κατασταση, τελειως!! ) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Αν μπορεις κατσε σε SS και κρατησου αλλιως :P Καλυτερα ολα αυτα απο το να σε κραταει η αλλη απο τον λεμο λες και ειστε κοαλα . Το εχω δει και αυτο (ναουμε :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Εαν ξερει να κατσει δε χρειαζεται κανενα ντεποζιτο...αρκει βεβαια να εχει δυνατα ποδια... :D βεβαια εννοειται πως ο αλλος δε θα κανει ακραιες κινησεις ετσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Ακουμπαει στο ντεποζιτο.. (Και αρπαζεται απο τον οδηγο στις επιταχυνσεις.. Τσιρκο-κατασταση, τελειως!! ) :P η σωστη διατυπωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Εξαιρετικό thread , απλά καταπληκτικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Πολύ καλό και πολύ χρήσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 ερωτηση για SS , καθως η μηχανη μου και πολλες αλλες δεν εχουν πισω χειρολαβες για τον συνεπιβατη, ουτε βολευει η ψηλη θεση του συνεπιβατει να αγκαλιασει τον οδηγο, καθως στο πρωτο φρεναρισμα θα βρεθει στην σελα του οδηγου. Αυτο που λεω παντα ειναι τα χερια το συνεπιβατη στο ντεποζιτο. ετσι ειναι πιο χαμηλα το κεντρο βαρους εφοσον σκηβει και πιο μπροστα. ειναι λαθος αυτο ? πολυ σωστα τα λες! Μονο που δεν χρειαζετε να το κανει ολη την ωρα γιατι πιανοντε τα χερια του συνεπιβατη φριχτα (το εχω ζησει)! Οσο ποιο χαλαρα πηγεναμε ειχα τα χερια μου στην μεση του οδηγου και χωρις δυνατες επιαχυνσεις και φρεναρισματα ειμουν κομπλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Πολύ καλό θέμα +1 απο μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
busagirl 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Πολύ σοφό. +1 κι απο μένα! Εμπειρίες ετών που είναι ανεκτίμητες για μας τους αρχάριους συναναβάτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
silihok 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 αρκετα χρησιμο ειδικα τωρα που καλοκαιριασε και θα πηγαινω βολτες με την κοπελα μου...δεν ηξερα τι να τις πω(ανεβαινει πρωτη φορα σε μηχανη) ευχαριστουμε πολυ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες