Jump to content
kiriakos

παμε στον μαθουσαλα?

Recommended Posts

λοιπον λεω να πεταξω στο τραπεζι την εξης προταση ... την κυριακη 15 φεβρουαριου η την επομενη 22 φεβρουαριου κατοπιν συνενοησεως κατεβαινουμε προς τα κατω? ελα εμεις οι πρωτευουσιανοι και οχι μονο ας κατεβουμε μεχρι την ναυπακτο για καφε μασα μπουκα και να γνωριστουμε και με τα υπολοιπα παιδια και εσεις εκει κατω οι δυτικοι λευκαδιτες γιανωτες και αλλοι εελα να συντονιστουμε λιγο!!ALEX θανο καραφλοδεμονα ταξιδευτη χχ1100 γερασιμομπουσα καβαλατε ρεεεε επιασαν σκουρια οι δισκοπλακες μου :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

συνονοματε μεσα!!

κατεβαινω εγω απο στυλιδα ανεβαινεις εσυ απο αθηνα μεσω λειβαδεια-αντικυρα κ παμε παρεα

γουσταρω φαση

:_thumbsup: :_thumbsup: :_rock-on: :_rock-on:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.........................

αν μας θελει ο matho!!!!!!!

:P :P :P

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να'ρθω κι εγω ρε;... :D ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ οτι ΘΕΛΩ να ερθετε... :respekt: Κι αν κανεις θελει να διανυκτερευσει,ειτε γιατι του αρεσε η πατρα,ειτε γιατι ηπιαμε κι ενα ποτηρακι παραπανω,ειτε γιατι θελει να ταξιδεψει στην Ανατολη Ηλιου...ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ..ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη η προταση Κυριακο :_thumbsup: Το θεμα για μια συναντηση Ναυπακτο με πατρινους-δυτικους κτλ ειχε ξαναπαιξει σαν σκεψη..

ομως το επομενο ΣΚ παιζει η κοπη πιττας και ερχεται αρκετα κοντα καθως δεν ξερουμε αν θα το επιτρεψει ο καιρος..

Εγω παντως αυτη την προταση αν δεν γινει τωρα θα ηθελα να την δουμε με το που θα ανοιξει ο καιρος και να την πραγματοποιησουμε!

Υ.Γ. Κυριακοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...εχω ακομη τα ιδια λαστιχα.. :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλη η προταση Κυριακο :_thumbsup: Το θεμα για μια συναντηση Ναυπακτο με πατρινους-δυτικους κτλ ειχε ξαναπαιξει σαν σκεψη..

ομως το επομενο ΣΚ παιζει η κοπη πιττας και ερχεται αρκετα κοντα καθως δεν ξερουμε αν θα το επιτρεψει ο καιρος..

Εγω παντως αυτη την προταση αν δεν γινει τωρα θα ηθελα να την δουμε με το που θα ανοιξει ο καιρος και να την πραγματοποιησουμε!

Υ.Γ. Κυριακοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...εχω ακομη τα ιδια λαστιχα.. :blush:

ακομα τα ιδια λαστιχα ? λοιπον ακου τι θα κανουμε .... το κανονιζουμε για τις 22 φεβρουαριου (καιρου θελοντος) ωστε να μην ειναι κοντα στην κοπη τις πιτας και να αλαξης και λαστιχα τσιφουτιιιιιιι !!!

συνονοματε μεσα!!

κατεβαινω εγω απο στυλιδα ανεβαινεις εσυ απο αθηνα μεσω λειβαδεια-αντικυρα κ παμε παρεα

γουσταρω φαση

kyko συνονοματε ... μαλον θα παμε απο αθηνων πατρων για να βολεψουμε και τους υπολοιπους .... ως τοτε βλεπωντας και κανοντας οκ?

Να'ρθω κι εγω ρε;... biggrin.gif ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ οτι ΘΕΛΩ να ερθετε... respekt.gif Κι αν κανεις θελει να διανυκτερευσει,ειτε γιατι του αρεσε η πατρα,ειτε γιατι ηπιαμε κι ενα ποτηρακι παραπανω,ειτε γιατι θελει να ταξιδεψει στην Ανατολη Ηλιου...ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ..ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

α ρε μαθουσαλα και μονο που το λες φτανει ... εισαι απο τα παιδια που αξιζει να τα γνωριση κανεις ... ακουτε ρεμαλια ξεκαβαλιστε απο τον καναπε και γρασαρετε τις αλυσιδες αντε αντε :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ man μεχρι τοτε εχει ακομα μερες

το πολυ πολυ να πατε απο αθηνων πατρων κ επιστροφη μαζι απο γαλαξιδι

:_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι αν δεν κατσει για απεναντι,παμε μεχρι Ξυλοκαστρο να μοιρασουμε και τη διαδρομη,να πιουμε και τον καφε μας...εστι για χαλαρο :)

... εισαι απο τα παιδια που αξιζει να τα γνωριση κανεις ...

..θες το GS εσυ μου φαινεται... :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ελα ρε σεις μη μου το χαλατε κ με φτιαξατε λεμε

:cry2::cry2: :( :(

Δε μας χαλαει τιποτα...αστο να κυλισει και οπου και να ειναι...οσοι επιθυμουμε θα βρεθουμε...τι Ξυλοκαστρο,τι Γαλαξιδι,τι Πατρα,τι Αγρινιο,τι Λευκαδα...το ιδιο ειναι "η παρεα κοινη" ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ καλος ... βαζουμε πλανο .. κυριακη 22 φεβρουαριου και ωρα 9 το πρωι αναχωριση αμεσως μετα απο τα διοδια τις ελευσινας με ανεφοδιασμο για οσους δεν εχουν βενζινη στο 30 χιλιομετρο

στην αρχη ελεγα σαν ωρα αναχωρησης τις 8 το πρωι αλλα την μεταφερα μια ωρα αργοτερα σκεφτομενος καποιους που ισως να εχουν δρομο μεχρι το σημειο του ραντεβου μας.

κατεβαινουμε με προορισμο την ναυπακτο γνωριμια και καφε με τον μαθουσαλα .. φαγητο και επιστροφη την ιδια μερα ...

αν καποιος θελει να ερθει δικαβαλος καλος (εγω προσωπικά θα ειμαι ;) ) δεν παμε να ξυσουμε αλλα παμε βολτα (που να ξυσης στην αθηνων πατρων) με σποπο να χαρουμε την ενοια του ταξιδιου και την χαρα της αναμονης καποιου προς εμας .

υσ. το ταξιδι αναβαλετε μονο λογο ανωτερας βιας (πχ θεομηνια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε ρε να πάει και κανένας απο τα μέρη μου και αν είναι ολα καλά με το μαγαζί μου και μπορώ την εχω άνετα την διαδρομή :D Απλά λίγη παρέα για τον δρόμο ρε παιδιάααααααααααα

Ε να κανονήσουμε και Καβάλα μεριά καμια μέρα έτσι? Μη μας ξεχνάτε και μας τους Γκάτζους... :P :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον προχτες χτυπησε το κιν μου "Κυριακος" Ελα... μου λεει, παμε Ναυπακτο... ΟΚ... ειπα αμεσως και τσακ μπεικε και το ποστακι...

Λοιπον ξεκαβαληστε τους καναπεδες και αντε να παμε να ξεσκουριασουμε να Γνωριστουμε να φαμε και να πιειτε... (εγω δεν πεινω)

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑ............

Τροποποιήθηκε από τον Astraxan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε Κυριακο αν εχω τα $$ το συγκεκριμενο ΣΚ ειμαι μεσα λεμε!!! :) Θα ελειπε η αλεπου απο το παζαρι;;; :lol:

Ο Κωστας ειναι απο τα λιγα παλικαρια!!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον Mathosala??? είστε τρελοί ρε;;;; πρέπει να κάνετε τον γύρο της πόλης για να φτάσετε, άσε που θα πρέπει να πηγαίνετε τοίχο τοίχο μην και σας πετύχει κανείς....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε, δώστε κινητά να κανονήσουμε μέρα και ωρα γιατί θα έχουμε μπλόκο μπαίνοντας :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμμμ ωραια ιδεα!!!!! :thumbsup:

Αν ειναι για τις 22 Φλεβαρη Ναυπακτο η Πατρα ....να μαζεψω και τους δικους μου αλητες μηχανοβιους και μαλλον ειμαστε μεσα..... :winking:

εκτος αν μας τα χαλασει ο καιρος....... :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χμμμμμ ωραια ιδεα!!!!! :thumbsup:

Αν ειναι για τις 22 Φλεβαρη Ναυπακτο η Πατρα ....να μαζεψω και τους δικους μου αλητες μηχανοβιους και μαλλον ειμαστε μεσα..... :winking:

εκτος αν μας τα χαλασει ο καιρος....... :ranting:

αυτα ειναι ... λεμε θα γινουμε κομβοι... :_thumbsup:.

και βεβαια ειμαστε και εδω http://www.tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=9523.0 ;)

Τροποποιήθηκε από τον kiriakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνω το leopard μου και έρχομαι κανονίστε ακριβή μέρα ώρα και τόπο εκκίνησης και θα είμαι παρόν

post-1178-1233402849_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα