kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 λοιπον λεω να πεταξω στο τραπεζι την εξης προταση ... την κυριακη 15 φεβρουαριου η την επομενη 22 φεβρουαριου κατοπιν συνενοησεως κατεβαινουμε προς τα κατω? ελα εμεις οι πρωτευουσιανοι και οχι μονο ας κατεβουμε μεχρι την ναυπακτο για καφε μασα μπουκα και να γνωριστουμε και με τα υπολοιπα παιδια και εσεις εκει κατω οι δυτικοι λευκαδιτες γιανωτες και αλλοι εελα να συντονιστουμε λιγο!!ALEX θανο καραφλοδεμονα ταξιδευτη χχ1100 γερασιμομπουσα καβαλατε ρεεεε επιασαν σκουρια οι δισκοπλακες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) συνονοματε μεσα!! κατεβαινω εγω απο στυλιδα ανεβαινεις εσυ απο αθηνα μεσω λειβαδεια-αντικυρα κ παμε παρεα γουσταρω φαση :_thumbsup: :_rock-on: . . . . . . . . . . . . . . . ......................... αν μας θελει ο matho!!!!!!! :P :P :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2009 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Να'ρθω κι εγω ρε;... :D ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ οτι ΘΕΛΩ να ερθετε... Κι αν κανεις θελει να διανυκτερευσει,ειτε γιατι του αρεσε η πατρα,ειτε γιατι ηπιαμε κι ενα ποτηρακι παραπανω,ειτε γιατι θελει να ταξιδεψει στην Ανατολη Ηλιου...ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ..ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 σωστος ο κωτσος :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Καλη η προταση Κυριακο Το θεμα για μια συναντηση Ναυπακτο με πατρινους-δυτικους κτλ ειχε ξαναπαιξει σαν σκεψη.. ομως το επομενο ΣΚ παιζει η κοπη πιττας και ερχεται αρκετα κοντα καθως δεν ξερουμε αν θα το επιτρεψει ο καιρος.. Εγω παντως αυτη την προταση αν δεν γινει τωρα θα ηθελα να την δουμε με το που θα ανοιξει ο καιρος και να την πραγματοποιησουμε! Υ.Γ. Κυριακοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...εχω ακομη τα ιδια λαστιχα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Καλη η προταση Κυριακο Το θεμα για μια συναντηση Ναυπακτο με πατρινους-δυτικους κτλ ειχε ξαναπαιξει σαν σκεψη.. ομως το επομενο ΣΚ παιζει η κοπη πιττας και ερχεται αρκετα κοντα καθως δεν ξερουμε αν θα το επιτρεψει ο καιρος.. Εγω παντως αυτη την προταση αν δεν γινει τωρα θα ηθελα να την δουμε με το που θα ανοιξει ο καιρος και να την πραγματοποιησουμε! Υ.Γ. Κυριακοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...εχω ακομη τα ιδια λαστιχα.. ακομα τα ιδια λαστιχα ? λοιπον ακου τι θα κανουμε .... το κανονιζουμε για τις 22 φεβρουαριου (καιρου θελοντος) ωστε να μην ειναι κοντα στην κοπη τις πιτας και να αλαξης και λαστιχα τσιφουτιιιιιιι !!! συνονοματε μεσα!! κατεβαινω εγω απο στυλιδα ανεβαινεις εσυ απο αθηνα μεσω λειβαδεια-αντικυρα κ παμε παρεα γουσταρω φαση kyko συνονοματε ... μαλον θα παμε απο αθηνων πατρων για να βολεψουμε και τους υπολοιπους .... ως τοτε βλεπωντας και κανοντας οκ? Να'ρθω κι εγω ρε;... biggrin.gif ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ οτι ΘΕΛΩ να ερθετε... respekt.gif Κι αν κανεις θελει να διανυκτερευσει,ειτε γιατι του αρεσε η πατρα,ειτε γιατι ηπιαμε κι ενα ποτηρακι παραπανω,ειτε γιατι θελει να ταξιδεψει στην Ανατολη Ηλιου...ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ..ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! α ρε μαθουσαλα και μονο που το λες φτανει ... εισαι απο τα παιδια που αξιζει να τα γνωριση κανεις ... ακουτε ρεμαλια ξεκαβαλιστε απο τον καναπε και γρασαρετε τις αλυσιδες αντε αντε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 οκ man μεχρι τοτε εχει ακομα μερες το πολυ πολυ να πατε απο αθηνων πατρων κ επιστροφη μαζι απο γαλαξιδι :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Κι αν δεν κατσει για απεναντι,παμε μεχρι Ξυλοκαστρο να μοιρασουμε και τη διαδρομη,να πιουμε και τον καφε μας...εστι για χαλαρο :) ... εισαι απο τα παιδια που αξιζει να τα γνωριση κανεις ... ..θες το GS εσυ μου φαινεται... :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 ελα ρε σεις μη μου το χαλατε κ με φτιαξατε λεμε :cry2: :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 αχ μακαρι να τα καταφερω να ερθω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 ελα ρε σεις μη μου το χαλατε κ με φτιαξατε λεμε :( :( Δε μας χαλαει τιποτα...αστο να κυλισει και οπου και να ειναι...οσοι επιθυμουμε θα βρεθουμε...τι Ξυλοκαστρο,τι Γαλαξιδι,τι Πατρα,τι Αγρινιο,τι Λευκαδα...το ιδιο ειναι "η παρεα κοινη" ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Μέσα ρεεεεεεεεεεεεε...αντε να δούμε και τον Κώστα από κοντά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Αν εχω ρεπο και εγω μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 οκ καλος ... βαζουμε πλανο .. κυριακη 22 φεβρουαριου και ωρα 9 το πρωι αναχωριση αμεσως μετα απο τα διοδια τις ελευσινας με ανεφοδιασμο για οσους δεν εχουν βενζινη στο 30 χιλιομετρο στην αρχη ελεγα σαν ωρα αναχωρησης τις 8 το πρωι αλλα την μεταφερα μια ωρα αργοτερα σκεφτομενος καποιους που ισως να εχουν δρομο μεχρι το σημειο του ραντεβου μας. κατεβαινουμε με προορισμο την ναυπακτο γνωριμια και καφε με τον μαθουσαλα .. φαγητο και επιστροφη την ιδια μερα ... αν καποιος θελει να ερθει δικαβαλος καλος (εγω προσωπικά θα ειμαι ;) ) δεν παμε να ξυσουμε αλλα παμε βολτα (που να ξυσης στην αθηνων πατρων) με σποπο να χαρουμε την ενοια του ταξιδιου και την χαρα της αναμονης καποιου προς εμας . υσ. το ταξιδι αναβαλετε μονο λογο ανωτερας βιας (πχ θεομηνια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 kyko μεσα απο τωρα ελπιζω να γυρισουμε παρεα βεβαιως βεβαιως :whistling: :winking: :_whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Άντε ρε να πάει και κανένας απο τα μέρη μου και αν είναι ολα καλά με το μαγαζί μου και μπορώ την εχω άνετα την διαδρομή :D Απλά λίγη παρέα για τον δρόμο ρε παιδιάααααααααααα Ε να κανονήσουμε και Καβάλα μεριά καμια μέρα έτσι? Μη μας ξεχνάτε και μας τους Γκάτζους... :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Aν δεν προκυψει τιποτα σοβαρο και βοηθειση λιγο ο καιρος μεσα για μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Astraxan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λοιπον προχτες χτυπησε το κιν μου "Κυριακος" Ελα... μου λεει, παμε Ναυπακτο... ΟΚ... ειπα αμεσως και τσακ μπεικε και το ποστακι... Λοιπον ξεκαβαληστε τους καναπεδες και αντε να παμε να ξεσκουριασουμε να Γνωριστουμε να φαμε και να πιειτε... (εγω δεν πεινω) ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑ............ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2009 από τον Astraxan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 κι εγω μεσα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Αδερφε Κυριακο αν εχω τα $$ το συγκεκριμενο ΣΚ ειμαι μεσα λεμε!!! :) Θα ελειπε η αλεπου απο το παζαρι;;; :lol: Ο Κωστας ειναι απο τα λιγα παλικαρια!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Στον Mathosala??? είστε τρελοί ρε;;;; πρέπει να κάνετε τον γύρο της πόλης για να φτάσετε, άσε που θα πρέπει να πηγαίνετε τοίχο τοίχο μην και σας πετύχει κανείς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 ναι ρε, δώστε κινητά να κανονήσουμε μέρα και ωρα γιατί θα έχουμε μπλόκο μπαίνοντας :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Χμμμμμ ωραια ιδεα!!!!! Αν ειναι για τις 22 Φλεβαρη Ναυπακτο η Πατρα ....να μαζεψω και τους δικους μου αλητες μηχανοβιους και μαλλον ειμαστε μεσα..... εκτος αν μας τα χαλασει ο καιρος....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Χμμμμμ ωραια ιδεα!!!!! Αν ειναι για τις 22 Φλεβαρη Ναυπακτο η Πατρα ....να μαζεψω και τους δικους μου αλητες μηχανοβιους και μαλλον ειμαστε μεσα..... εκτος αν μας τα χαλασει ο καιρος....... αυτα ειναι ... λεμε θα γινουμε κομβοι... . και βεβαια ειμαστε και εδω http://www.tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=9523.0 ;) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2009 από τον kiriakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Παίρνω το leopard μου και έρχομαι κανονίστε ακριβή μέρα ώρα και τόπο εκκίνησης και θα είμαι παρόν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες