Jump to content
action75

Αντίο παίδες!!!

Recommended Posts

*Αντίο σε όλα τα παιδιά που μίλησα μέσα από το mybike και στα παιδιά που είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά.

*επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις βόλτες, τους καφέδες, την παρέα, και τις κουβέντες που κάναμε.

*παιδιά το site είναι φοβερό...σοβαρό...υπεύθυνο...και ελπίζω να το κρατήσετε σε αυτά τα επίπεδα.να μαθαίνουν οι νέοι και να γουστάρουν οι παλιοί. :_thumbsup:

*οι λόγοι που αποχωρώ από την παρέα σας είναι καθαρά προσωπικοί :lipssealed: και ουδεμία σχέση έχουν με το mybike :wub:

*καλά χιλιόμετρα σε όλους....και.... :respekt:

Υ.Γ1 :P μου αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι (για' μένα πρέπει να το έγραψαν -_- ) και όποιος ταυτίζεται με αυτό εξαιρετικά αφιερωμένο :ok:

Υ.Γ2 τέρμα τα ηχεία λέμε

ώρα να καβαλήσω την μηχανή μου και να φύγω......................... :_hi:

post-9053-1233146071_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ενταξει που και που μπορεις να μπαινεις και να ενημερωνεσαι αφου δεν εχει σχεση το

mybike!καλους δρομους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Μάριε?

Μόνο έναν καφέ είπιαμε...

Είσαι και γαμώ τα παιδιά.

Να προσέχεις, καλή συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στους έξω δρόμους που θα γυρνάς ένα να ξέρεις υπάρχει μια παρέα -άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους - που θα έχει μια θέση για σένα .....καλά να περνάς και να μη μασάς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω φιλε μου οι δρομοι που ανοιγεις να ειναι καλοι γεματοι χαρα και υγεια! Να προσεχεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα και είσαι σχετικά νέος στο φόρουμ :/ Καλή συνέχεια και καλά και όμορφα χιλιόμετρα :bye: :bye: :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΑΑ! Εγώ δεν λέω αντίο! Μουχαχα! Relax! Μπορείς να μπαίνεις και απλά να χαζεύεις ή να δημιουργήσεις νέο account ή ή ή.... Στην τελική εδώ μέσα εκτός από τον χαβαλέ υπάρχει και γνώση/πληροφορία. Think bout it...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι βρε Μαριε! Κριμα που φευγεις... Χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα στην εκδρομη της Κυριακης! Εισαι πολυ ενταξει παιδι κ ευχομαι οτι κανεις να σου ερθουν ολα ομορφα και οπως τα θες!!! :)

Καλους δρομους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα