Jump to content
max-levon

Tι μηχανή να αγοράσω?

Recommended Posts

Νομίζω ότι καλό θα είναι να πας πρωτα στα λιγότερα κυβικά και μετά στα πολλά...

Γνώμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπάρχουν 600αρια και 600αρια,

το dreambike μου, αλλά και το er βγάζουν 80hp, (απλά το er έχει πιο σπορ στήσιμο και είναι δικυλινδρο)

το 750αρι που ζαχάρωνες 150hp

Αντίστοιχα αλλα κόστη έχουν για συντήρηση και χρήση (σερβις λάστιχα βενζίνη κτλ)

και για ασφάλεια (ειδικά άμα βάλεις και για κλοπή μέσα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μακακια ειναι οτι φοβαμαι ταμεταχειρισμενα γιατι μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει καλα λογια απο οσους εχουν παρει μεταχειρισμένη μηχανη και ειδικα εγω που θελω και street μηχανη σηνιθως αφτεσ της σπανε και μετα της πουλανε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΛΥΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΡΑΗΝΤ ΤΑ

BMW 800 GS

BMW1200 ADV

KTM 990 TRAVELLER

TRANSALP 650 KAI 700

YAMAHA TENERE 660XTZ

VERSYS 650 KAWASAKI

TIGER 1050

SUZUKI DL 650 V-ΣΤΡΩΜΑ

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΠΗΓΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΡΒΙΣ, ΤΙΜΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ VERSYS 650 '08 METROITHS ΣΤΑ 7,200 Κ ΔΩΡΟ ΠΙΝΑΚΙΔΑ, ΣΗΜΑ, ΣΧΑΡΑ, ΠΙΑΤΟ, ΒΑΛΙΤΣΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΞΑ 15,000 ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορει να μου καποιος που να εχει οδηγηση η ακουσει αν η kawasaki ER-6f ειναι καλη μηχανη? και αν αξιζει να την παρεις ?και γιατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να θέλω να το παίξω Rossi..δεν είμαι άλλωστε..από οτι κατάλαβα σαρέσουν οι street μηχανές........και είσαι κ καινούργιος οδηγός...σε καμμία περίπτωση δεν θα σου συνιστούσα να πάς σε αυτά τα μεγαθήρια που ανφέρεις....σχεδόν όλα τους είναι απόλυτα μηχανάκια και θέλουν καλά χέρια κ σοβαρά μυαλά για να οδηγθούν κ να βγάλουν αυτά που μπορούνε......

Αν και νέος συνιστώ κάτι ποιο light μεταχειρισμένο να "ψηθείς" οδηγικά όπως κάτι σε μονοκύλινδρο-δικύλινδρο και μετά όταν νοιώσεις έτοιμος αγοράζεις κάποιο απο τα τρελά εργαλεία που αναφέρεις...μετα πάρα πολλά για μένα μειονεκτήματα στη χρηστικότητα μόνο(για να μην παρεξηγηθούμε αν κ δεν νομίζω)!!

Πήγαινε για κανένα xt-vstrom-tenere μεταχειρισμένα μην χάσεις πολλά λεφτά.....ψήσου κ μετά go για τα καλά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νεος οδηγος... 1000 κυβικα ακουω , εμενα κατι σε ντουκατι φαση μου θυμιζει αυτο το σκηνικο.

να μετραμε και εδω εβδομαδες λετε ? μη κακο...! -_-

1000 να παρεις 1000 !!!

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
???/////

δηλαδη αν παρς καμια 600 θα κανς πατατα?

Εγώ φίλε μου δε καταλαβαίνω πως συνδιάζεται το οτι είσαι ήρεμος και δε θες να τρεχεις με το οτι θες μηχανή για κόντρες.

Το πρώτο σημαίνει οτι μπορεί να σε καλύψει ένα ybr,cbf,ninja 250 και το δεύτερο οτι θες ενα street 600(και πάνω)αρι gsxr, fazer,z750 κτλ.

Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει όμως να έχεις εμπειρία και να ξέρεις τι θα γίνει άμα ανοίξεις το γκάζι και πως θα καταφέρεις να το κλείσεις

και να είσαι και εσυ και η μηχανή ακόμα ολόκληροι.

Αποφάσισε πρώτα εσυ τι θες και ξαναδές τις απαντήσεις που ήδη σου έχουν δώσει οι υπόλοιποι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος μία είναι η μηχανή για εσένα...

2008_Ducati_Desmosedici_FONZ_9850.jpg

Τί GSX-R μου λές τώρα.

Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επηδει δεν σε εχω πιασει

1)ποσο χρονων εισαι?

2)που θα το χρισιμοπηισεις το μηχανακι(ηδα κατι για κοντρες πιο πανο)

3)τι εμπιρια εχεις?

αν θες σωστες απαντισεις γηνε κατατοπιστικος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιταξτε ειμαι 20 χρονω διπλωμα για μηχανη εχω και εχω οδυγηση Ducati monster και R6,εχω τρεξει και με αυτες της μηχανες αλλα δν μπορω να πω ακομα οτι εχω εμπειρια με της μηχανες..

αφτο που θελω να μαθω ειναι πρωτον εαν ξερετε και τη για την ER-6f kawasaki? και γενικα πια μηχανη πιστευετε εσεις οτι θα ταιριαζε σε εναν οδηγο με την μικρη εμπειρια που εχω εγω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

monster αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στο θεμα μας

φιλε αφου νομιζεις οτι δεν εχεις εμπιρια μη σκεφτεις να παρεις κατι τοσο δηνατο.θα εκπαλγεις δησαρεστα οταν αυτο θα θελει απλα πραγματα που για εσενα θα φενοντε βουνο.παρε ενα 250 μεταχιρισμενο κ μετα απο κανα εξαμηνο θα εισαι αρχοντας.οταν εστανθεις οτι δεν σε τρομαζει η μηχανη(προσεχε δεν λεω να μη σε φοβιζει,ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ)το πουλας κ περνεις ενα ss.

απο οτι ξερω ειναι πολυ καλο μηχανακι το er-6f κ με αρκετη δυναμη.αλλα καλητερα να σου μηλισει κανενας κατοχος για αυτο γιατι εγω θα σου πω γενικοτιτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχες ποτέ σου οδηγήσει, για αρκετό καιρό, παπάκι μέσα σε πόλη ?

Εγώ πιστεύω φίλε πως τελικά θα πάρεις ότι γουστάρεις εσύ στο τέλος και τσάμπα θα σου λέμε εμείς να αρχίσεις

έστω και για λίγους μήνες με κατι γύρω στα 250cc και max 40hp.

Αλλά εφόσον έχεις τρέξει με Mosnter και R6....

Εκτός από το ER-6f δες και το Versys.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εχω οδυγηση Ducati monster

εαν ξερετε και τη για την ER-6f kawasaki? και γενικα πια μηχανη πιστευετε εσεις οτι θα ταιριαζε σε εναν οδηγο με την μικρη εμπειρια που εχω εγω?

κοιτα το er6 ειναι πολυ καλο μηχανακι και οικονομικο οσον αφορα καταναλωση και συντηρηση.δεν εχουν τιποτα μεγαλες διαφορες με το Monstro,εσενα ποιο σε βολεψε καλυτερα απο τα 2 ?παντως και τα 2 τους ειναι μια χαρα για ξεκινημα.

υγ.παρε το monster ομως αν θελεις να ξυνεις σκουλαρικι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαμβανω υποψιν ολες της προτασης οποτε πεστε μου οτι θελετε σε σχεση με το θεμα μου και σας υπερ εφχαριστω εαν το κανετε γιατι ειναι μεγαλη βοηθεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα