Jump to content
max-levon

Tι μηχανή να αγοράσω?

Recommended Posts

Re paidia eimai tleios neos odigos molis phra to diplwma kai dn xerw th mhxanh na parw gia prwth? :unsure:

Τροποποιήθηκε από τον ALX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν έχεις δίπλωμα για 125 προτίνω yamaha ybr125, αν έχεις δίπλωμα για άπειρα kawasaki ninja 250cc. Αν σου αρέσουν τα παπιά yamaha crypton, για onoff και enduro καταστάσεις δεν ξέρω.

Edit: γράφε στα Ελληνικά καλύτερα, και συστήσου με ένα θέμα στο φόρουμ μιας και είσαι νέος :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Ellessar_GR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντί για ninja θα πρότεινα YBR250 (υποκειμενικά πάντα)

Επίσης αντίστοιχο με ybr125 είναι και το cbf125

εγω σκεφτομουν για κατι πιο μεγαλο,(εχω το διπλωμα για απειρα)κατι για 600 η 400 οχι τπτ παραπανς εσεις τη λετε θα εκανε μαλακια ? :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου θα σου πρότεινα ένα honda cb 500. Δε σπάει, δε χαλάει, δεν σε ξαφνιάζει, συγχωρεί τα "αμαρτήματα" του νέου οδηγού, κόστος συντήρησης εξαιρετικά χαμηλό, ευκολοοδήγητο, βάζεις εύκολα κι έναν συνεπιβάτη.

Αν αποφασίσεις για το cb όμως, να ψάξεις καλά, γιατί υπάρχουν και πολλά κακομεταχειρισμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντί για ninja θα πρότεινα YBR250 (υποκειμενικά πάντα)

Επίσης αντίστοιχο με ybr125 είναι και το cbf125

εγω σκεφτομουν για κατι πιο μεγαλο,(εχω το διπλωμα για απειρα)κατι για 600 η 400 οχι τπτ παραπανς εσεις τη λετε θα εκανα μαλακια ? :blush:

επισις νομιζω οτι δεν θα μπορω να τα οδηγισω καλα λογο βαρους και υψους (1.86, 98 κιλα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώσε μας κάποιες παραπάνω πληροφορίες, όπως τη χρήση θα κάνεις στην μηχανή, αν σε ενδιαφέρουν ταξίδια, αν θέλεις κάτι με στριτάδικο στηλ, ή θα μπαίνεις και χωματάκι, κλπ. Για να δούμε κι εμείς που θα προσανατοληστούμε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φίλε μου θα σου πρότεινα ένα honda cb 500. Δε σπάει, δε χαλάει, δεν σε ξαφνιάζει, συγχωρεί τα "αμαρτήματα" του νέου οδηγού, κόστος συντήρησης εξαιρετικά χαμηλό, ευκολοοδήγητο, βάζεις εύκολα κι έναν συνεπιβάτη.

Αν αποφασίσεις για το cb όμως, να ψάξεις καλά, γιατί υπάρχουν και πολλά κακομεταχειρισμένα.

εγω παλι σκεφτομουν να παρω μια καινουρια μηχανη επιδει σκοπευω αφτη τη μηχανη να την κρατησω πολυ καιρο?

ενδιαφερομαι μονο για του δρομου μηχανες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα φίλε δεν είναι αν είσαι νέος οδηγός ή όχι.

Το θέμα είναι αν είσαι ζωηρός και ριψοκίνδυνος. :yinyang:

Αν είσαι από τα άτομα που με την πρώτη ευκαιρία θα χώσουν και καμιά κοντρίτσα απαιτώντας την νίκη :devil: τότε, κατά την άποψη μου, πάρε κάτι μικρό για να «μάθεις» και μετά ανεβαίνεις κυβικά.

Αν από την άλλη δεν παρασύρεσαι εύκολα από την ευχάριστη αίσθηση του γκαζιού :) πάρε ότι σου κάνει κέφι, και σιγά σιγά θα μάθεις να το στρίβεις, να το φρενάρεις σε στροφή, και τελικά να το «ανοίγεις». Σε στεγνό και σε βρεγμένο. :lol:

Εξαρτάται από σένα και μόνο.

Το μόνο που έχω να τονίσω είναι το μηχανάκι όποιο κι αν είναι αυτό φρόντισε να έχει ABS. είναι ωραίο το μηχανάκι να διορθώνει τη Μα@@κία σου.

Στο Forum κυκλοφορούν και e-books για την «γρήγορη και ασφαλή» οδήγηση διάβασε τα. Θα σε βοηθήσουν πολύ.

Εγώ το Πάσχα που μας πέρασε έβγαλα δίπλωμα (δεν μου χρειαζόταν νωρίτερα) και στο καπάκι αγόρασα ένα BMW F800ST, έχω κάνει 10.000 Km χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μην ξεχνάς τα όπλα δεν σκοτώνουν οι άνθρωποι αναλαμβάνουν αυτή τη δουλειά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+999 σε αυτα που ειπε ο RoadWhipper. Αληθεια ποσα χρηματα σκοπευεις να διαθεσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

?

σκοπευω να παρω μηχανη με δοσεις.. κοιτα καλα αφτα που λετε αλλα τη μηχανη θα μου πριτεινατε εσεις να παρω δν μου ειπατε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
?

σκοπευω να παρω μηχανη με δοσεις.. κοιτα καλα αφτα που λετε αλλα τη μηχανη θα μου πριτεινατε εσεις να παρω δν μου ειπατε

εσενα τι σου αρεσει?καποιο μοντελο συγκεκριμενα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γενικα ειμαι ηρεμος ανθροπως σπανια θα μου τη βαρεσει για να τρεξω ..γενικα οτι οχημα οδηγω θελω πρωτα να το μαθαινω πολι καλα και μετα να το τρεχω απειρα

μαρεσουν τρελα τα cbr rr 600 kai 1000. το z1000 τα κλασικα r1και r6 και καποια suzuki οπως το gsx 750

?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
γενικα ειμαι ηρεμος ανθροπως σπανια θα μου τη βαρεσει για να τρεξω ..γενικα οτι οχημα οδηγω θελω πρωτα να το μαθαινω πολι καλα και μετα να το τρεχω απειρα

μαρεσουν τρελα τα cbr rr 600 kai 1000. το z1000 τα κλασικα r1και r6 και καποια suzuki οπως το gsx 750

οδηγησετα ολα αυτα και επειτα αποφασιζεις ποιο σου αρεσε περισσοτερο σαν εμφανιση αλλα και σε αισθηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλέ μου φίλε δεν παίρνεις το δικό μου, για να πάρω και γω την μπέμπα....!!!! :rolleyes::wub:

Τροποποιήθηκε από τον gregorio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω παλι σκεφτομουν να παρω μια καινουρια μηχανη επιδει σκοπευω αφτη τη μηχανη να την κρατησω πολυ καιρο?

ενδιαφερομαι μονο για του δρομου μηχανες

Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να πάρεις μια του δρόμου; Δεν θα προτιμούσες κάποια απο σπίτι, νοικοκυρά κλπ κλπ :P

Το ερώτημα έτσι όπως το θέτεις είναι πολύ γενικό και δεν θα βρεις άκρη. Καλύτερα να βοηθήσεις λίγο την κατάσταση με μερικές πληροφορίες ακόμα...

πχ Πόσα χρήματα διαθέτεις, για τι χρήση το θέλεις, (πόλη; ταξίδια; κλπ) και ότι άλλο νομίζεις οτι θα βοηθήσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τη θελω ουσιαστικα για μελλοντικες κοντρες...σκοπευω να παρω τη μηχανη με δοσεις.ειμαι 1,86 98 κιλα και πιστευω μια μηχανη 600 μπορω να τη χειριστω αρκετα καλα αλλα ειμαι ανοιχτος για ολες της προτασης και συγνωμη αν σας μπερδευω παιδια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν και χωρίς να εκτοξεύεται σε τιμή και κόστος χρήσης, αλλά και σε δυσκολία οδήγησης, μου φαίνεται ότι θα σου άρεσε κάτι τέτοιο:

http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340E7D8EAA5&Sub=4

Επίσημη τιμή καινούριου νομίζω γύρω στα 7500 και στοκ προηγουμένων ετων γύρω στα 7000 (εννοείται με ABS)

edit: Α! και τις μελλοντικές κόντρες ελπίζω σε πίστα. Επίσης υπολόγιζε ενα-ενάμιση χιλιαρικο για εξοπλισμό δικό σου (διαρούμενη φόρμα, κράνος, γάντια, μποτα) και εξτρα για τη μηχανή (κυρίως προαστασίες της μηχανής από πτώση, μανιτάρια κτλ)

Τροποποιήθηκε από τον nexxon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου φαινετε πολυ δηνατη εφχαριστω,να σου πω για την suzuki gsx 750 τη ξερεις?

α επισης την βρισκεις καινουρια η μονο μεταχειρισμενη πλεον την kawasaki ER-6F?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σκοπεύεις να χτυπήσεις μηχανάκι άνω των 10000 ευρώ (και μια και μιλάς για δόσεις και όχι τις μετρητοις που σημαίνει ότι δε σου περισεύουν), ξεκίνα με ένα μεταχειρισμένο 250cc (π.χ. ybr250, cbf250, ninja 250) (υπολόγιζε 2 με 2μιση χιλιάρικα) αγόρασε όλο των εξοπλισμό που θα χρειαστείς για το μεγάλο και μετά από εξάμηνο εμπειρίας στο μικρό ξεκίνα κάνε test drive στα μεγάλα (κατά του αιματηρού ανάγνωσμα), ή περίμενε μήπως σκάσει καμιά ευκαιρία σε μεταχειρισμένο.

Και μετα κρατάς το μικρό για τη δουλειά και το μεγάλο για την κ..λα σου. Αν πάλι δε θες το μικρό το πουλάς και εσύ στην ίδια ή σε λίγο μικρότερη τιμή από αυτήν που το αγόρασες.

edit: σχετικά με μεταχειρισμένα:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/?ca=&a...amp;fu=&co=

http://www.mototriti.gr/usedbikes/times/ti...amp;id_marka=35

http://www.mototriti.gr/usedbikes/search/krithria.asp

edit 2: τώρα κατάλαβα τι ρώτησες: Υπάρχει και ανανεωμένο μοντέλο 2009 όπως φαίνεται και στο αρχικό λινκ που έδωσα στο προηγούμενο ποστ

Τροποποιήθηκε από τον nexxon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα