AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΔΩ ΨΗΝΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ SPRINTER ENΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ 500 ΕΥΡΟ...ΜΑΜΑ.. ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 8500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΧΗΡΙΣΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΜΟΤΕΡ 110 LIFAN... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΝΟΜΕΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ) Αμα ειναι περιποιημενο το σπριντερ η τιμη του ειναι καλη, τσιμπα το ! Δεν θα συμφωνησω με το λιφαν το 110! Αν θες να το πειραξεις βαλε χερι στο ηδη υπαρχον μοτερ για να αποφυγεις τυχον φασαριες με αστυνομικους!Καντο 50-52 χιλιοστα μπροστα ως πισω και θα σου βγει ολη η μετατροπη γυρω στα 50-80€ πιο πανω αλλα θα εχεις ισως και περισσοτερη δυναμη απο το λιφαν χωρις προβληματα με την αστυνομια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝ ΝΕΥΡΟ(ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ/ΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΕΤΟΣ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝ ΝΕΥΡΟ(ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ/ΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΗ ΑΣΧΕΤΟΣ) εγω σου προτεινω να βαλεις χερι στο μοτερ το daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ?? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Μ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ..? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ project (εΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΙΣ ΜΙα ΚΑΛΙΤΕΡΙ..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ?? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Μ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ..? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ project (εΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΙΣ ΜΙα ΚΑΛΙΤΕΡΙ..) Κυλινδροπιστονο 50χιλιοστα, κεφαλη ASTREA , εκκεντροφορο 5ο σταδιο Shark για Astrea, ενα καρμπυρατερ γυρω στα 22χιλιοστα, μια Motorsport ελευθερας και το μηχανακι θα ειναι πυραυλακι! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Καλημερα παιδιες καλη σαρακοστη με τετοιο π...κρυο που να βγεις εξω για καμια περατζαδα....πουθενα ειδικα με το τσουπρα τον κινεζο προχτες αλλαξα την μασκα του και 2 φαναρακια δεν κουμπωσε καλα απο τη μια μερια και τρεμει επομενος μονο λιγο που το ακουω με εχει στειλει στο διαολο φοραω και μοτοσπορ κουδουνι το μηχανακι.... ...ενδιαφερομαι σε λιγο καιρο να βγει λιγο ο ηλιος να απλωθουμε βρε αδερφε να παρω καινουριο εργοστασιακο παπακι και ειμαι ακριβως αναμεσα στα sprinter 125 και το καινουριο jetx 125 παντα για 125 μιλαμε ομως. Τι λετε? -Για μανισιο θα το εχω μονο περιφεριακα αλλαγες εξατμιση βαφες φτερο μπροστα αντε με τα πολλα και κανενα αμορτισερ καμια ζαντουλα 3-d και ειναι κρεμα. Μιλαω για το σπριντερ. -ενω το jetx απο την αλλη, καλυτερα πλαστικα μονο αμορτισερ μεγαλυτερη δισκοπλακα (χαλια λαστιχα) και απο εξατμιση? φοραει protecht? Το μαμαλο ειναι το λοιπον με τα παραπανω για το σπριντερ θα ειμαι κομπλε, με το κιμκο ακομα καλυτερα? στην πολη το θελω και χαλκιδικη. ουτε dragster ουτε πολλα πολλα μια dragon επανω και ενα φτερο απο dynamik να μου θυυμιζει τον τσουτσουκα τον fx και τιποτα αλλο χαχα αυτα. παρενθεση (αυτο το θεμα με τα πλαστικα του spirnter εχει καμια βελτιωση 2011 εχουμε το εφτιαξαν??) (τριζουν ακομα) (εχω κινεζο και αυτο που φοβαμαι πιο πολυ ειναι τα λαδακια μην αρχισει να τα καιει στο χαλαρο και ξανα μανα κυλινδροπιστονα κτλπ...) sprinter 1.285 euro/ jetx 1.600 euro .............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΠΑΝΩ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 Κυλινδροπιστονο 50χιλιοστα, κεφαλη ASTREA , εκκεντροφορο 5ο σταδιο Shark για Astrea, ενα καρμπυρατερ γυρω στα 22χιλιοστα, μια Motorsport ελευθερας και το μηχανακι θα ειναι πυραυλακι! :_thumbsup: ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΑΦΤΑ (στροφαλος AaSa 54 διαδρομη πιστονι AaSa 55 κυλινδρος AaSa 55 κεφαλη CDI με fuego f200 μια εξατμιση motosport/protech με την μεγαλη τρυπα ενα καρμπυρατερ keihin 26/28 καμπανα 90αρα σαζμαν astrea τρομπα λαδιου astrea ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2011 ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΑΦΤΑ (στροφαλος AaSa 54 διαδρομη πιστονι AaSa 55 κυλινδρος AaSa 55 κεφαλη CDI με fuego f200 μια εξατμιση motosport/protech με την μεγαλη τρυπα ενα καρμπυρατερ keihin 26/28 καμπανα 90αρα σαζμαν astrea τρομπα λαδιου astrea ) Αν εχεις τα λεφτα βαλε αυτα ειναι καλυτερα απο αυτα που σου προτεινα αλλα και πολυ πιο ακριβα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2011 ΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Τ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΗ Τ ΙΔΙΟ ΜΙΧΑΝΙΚΑ ΑΦΤΟΣ ΚΑΙ Τ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΠΟΤΕ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_t 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΑΦΤΑ (στροφαλος AaSa 54 διαδρομη πιστονι AaSa 55 κυλινδρος AaSa 55 κεφαλη CDI με fuego f200 μια εξατμιση motosport/protech με την μεγαλη τρυπα ενα καρμπυρατερ keihin 26/28 καμπανα 90αρα σαζμαν astrea τρομπα λαδιου astrea ) Ξερεις περιπου να μας πεις ποσο θα κοστισει περιπου αυτο αν το κανουμε..Εγω απ'οτι εψαξα πανε περιπου στα 500+. Ξερετε αν θα υπαρχουν προβληματα μετα τις αλλαγες αυτες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris397 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 ΑΜ... ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΔΟ ΚΑΙ 5 6 ΜΙΝΕΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 ΑΜ... ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΔΟ ΚΑΙ 5 6 ΜΙΝΕΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ Η τρομπα λαδιου ειναι περιτη! Οποτε γλυτωνεις και απο εκει €! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 Ξερεις περιπου να μας πεις ποσο θα κοστισει περιπου αυτο αν το κανουμε..Εγω απ'οτι εψαξα πανε περιπου στα 500+. Ξερετε αν θα υπαρχουν προβληματα μετα τις αλλαγες αυτες; Συνήθως φίλε μου άμα βάλεις χέρι τα πιο πολλά παρουσιάζουν προβλήματα με τον καιρό.. στο λέω απο προσωπική πείρα.. είχα παπί σφεντόνα, αλλα από τα πειράγματα ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ έβγαζε προβλήματα.. Καλύτερα μαμα λέω εγώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Monster Rider 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 καρχασ καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιοσ στο φορουμ ενδιαφερομαι να αγορασω το Daytona Sprinter 50 cc και τηα ηθελα να ακουσω καποιεσ γνωμες και στην συχενεια καποιες καλες μετατροπες ... Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 καρχασ καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιοσ στο φορουμ ενδιαφερομαι να αγορασω το Daytona Sprinter 50 cc και τηα ηθελα να ακουσω καποιεσ γνωμες και στην συχενεια καποιες καλες μετατροπες ... Ευχαριστω ολο το θεμα γι'αυτο μιλαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eu8uMhS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2011 Καλησπερα πρωτα απο ολα. Εγω θελω να πω την γνωμη μου για Daytona 50cc. Ο Φιλος μου που το εχει εχει μεινει ευχαριστιμενος , δεν εχει βγαλει προβληματα περιπου 20.000 χιλιομετρα.. Τα Πλαστικα τα αφαιρεσε προσφατα.. αλλα για 50cc παει καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2011 Θελω να κανω μια ερωτηση η οποια μπορει να ειναι γελεια αλλα ειμαι αρχαριος και πρεπει να μαθω Στην καινουρια μου παπια στα 50 κυβικα,ο μαστορας που μου πουλησε το παπακι μου ειπε οτι υπαρχει ενας κοφτης στις στροφεσ και ενας στον μοχλο του γκαζιου που σου εδινε ελαχιστο ελενχο...οταν ανεβηκε στην παπια να την δοκιμασει καταλαβε οτι το μηχανακι ηταν επικυνδηνα αργο,αποφασησε να μου βγαλει τον κοφτη στο γκαζι και να αφησει μονο αυτον στις στροφες,η ερωτηση μου εινα η εξης 1)καποιες φορες οταν εχω ακομα και πρωτη και δοσω αποτομα γκαζι το μηχανακι κανει σαν να μπουκωνει και σβηνει... 2)το ιδιο το εχω παρατηρησει καθως ειμαι με 2-3 και δοσω παλι αποτομα γκαζι....εκει απλα μπουκωνει,δεν εχει τυχει να σβησει ποτε γιατι παντα προλαβενω να κλεισω το γκαζι γενικα σβηνει ο κινητηρας ακομα και οταν τον πρωτοβαζω μπρος,αυτο βεβεα οφειλετε στο οτι δεν ειναι ζεστος,οταν ειναι ζεστος δεν το κανει,αλλα γιατι οταν το ζοριζω λιγο παραπανω σβηνει?Οι κοφτες φταινε?η δουλια του κοφτη ειναι να σβηνει το μοτερ οταν ζοριζετε??? Μια απαντηση παρακαλω,ευχαριστω οσους κανανε τον κοπο να διαβασουνε το ποστ μου,δωστε φωτα στον αρχαριο :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Θελω να κανω μια ερωτηση η οποια μπορει να ειναι γελεια αλλα ειμαι αρχαριος και πρεπει να μαθω Στην καινουρια μου παπια στα 50 κυβικα,ο μαστορας που μου πουλησε το παπακι μου ειπε οτι υπαρχει ενας κοφτης στις στροφεσ και ενας στον μοχλο του γκαζιου που σου εδινε ελαχιστο ελενχο...οταν ανεβηκε στην παπια να την δοκιμασει καταλαβε οτι το μηχανακι ηταν επικυνδηνα αργο,αποφασησε να μου βγαλει τον κοφτη στο γκαζι και να αφησει μονο αυτον στις στροφες,η ερωτηση μου εινα η εξης 1)καποιες φορες οταν εχω ακομα και πρωτη και δοσω αποτομα γκαζι το μηχανακι κανει σαν να μπουκωνει και σβηνει... 2)το ιδιο το εχω παρατηρησει καθως ειμαι με 2-3 και δοσω παλι αποτομα γκαζι....εκει απλα μπουκωνει,δεν εχει τυχει να σβησει ποτε γιατι παντα προλαβενω να κλεισω το γκαζι γενικα σβηνει ο κινητηρας ακομα και οταν τον πρωτοβαζω μπρος,αυτο βεβεα οφειλετε στο οτι δεν ειναι ζεστος,οταν ειναι ζεστος δεν το κανει,αλλα γιατι οταν το ζοριζω λιγο παραπανω σβηνει?Οι κοφτες φταινε?η δουλια του κοφτη ειναι να σβηνει το μοτερ οταν ζοριζετε??? Μια απαντηση παρακαλω,ευχαριστω οσους κανανε τον κοπο να διαβασουνε το ποστ μου,δωστε φωτα στον αρχαριο :uglystupid2: καποιος μια απαντηση ρε παιδια το παπακι φευγει στο χωριο εκει δεν εχει μαστορες κτλπ,οτι προβλημα εχει πρεπει να το λυσω τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 φιλε αυτο γινεται και σε εμενα.... μην κανεις αποτομες γκαζιες....δεν ειναι μπουσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 φιλε αυτο γινεται και σε εμενα.... μην κανεις αποτομες γκαζιες....δεν ειναι μπουσα.. Αυτο θα καλητερεψη οταν στρωθει το μοτερ?πολλη περιεργο παντως....τι να κανουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Ρε παιδιά μια ερώτηση ! Εγώ που είμαι 100 κιλά 8α με πηγαίνει το μηχανακι ή με το στρώσιμο πάμε αμέσως για 75cc ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Και εγω 100 κιλλα ειμαι :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Και εγω 100 κιλλα ειμαι :_thumbsup: δηλαδη αδερφέ σε πάει κανονικά το μοτόρι ή ζωρίζετε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 δηλαδη αδερφέ σε πάει κανονικά το μοτόρι ή ζωρίζετε ? στις ανυφορες μονο ζοριζετε,στην ευθεια δεν εχει κανενα προβλημα,ενταξει ρε φιλε ειπαμε ειναι 50αρι αλα δεν παυει να ειναι μηχανακι...αλλα και παλι απο το παρκινκ μου βγαινω με δεφτερα,με το ζορι νεμεν αλλα τα καταφερνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες