Eldal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Παιδιά γεια σας! καινούριος και γω, με καινούριο cbf125 μαύρο. Το 'χω από Οκτώβρη και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Μια ερώτηση μόνο. Πείτε ρε παιδιά πού πάω και βρίσκω τις τακτικές συντηρήσεις της μηχανής (το βιβλιαράκι δε λέει και τίποτα). Αν μπορείτε να δώσετε κανένα link. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Παιδιά γεια σας! καινούριος και γω, με καινούριο cbf125 μαύρο. Το 'χω από Οκτώβρη και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Μια ερώτηση μόνο. Πείτε ρε παιδιά πού πάω και βρίσκω τις τακτικές συντηρήσεις της μηχανής (το βιβλιαράκι δε λέει και τίποτα). Αν μπορείτε να δώσετε κανένα link. Αν γραψεις στο google 'CBF125 manual' νομιζω πως εισαι καλυμενος. Καλοταξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 paidia kalispera se olous...egw pali koitazw twra na parw mhxanh kai opws o filos mas o kiriakos, exw kapsoureytei me th cbf 125. einai super gia ta lefta ths kai ta kivika ths de to suzhtame kai einai honda dld eggyhsh kai aksiopistia....ola kala ki ola wraia kai sto texniko meros kai sto oikonomiko kai se ola....se ena pragma omws exw kollisei agria....enw eixa apofasisei na parw kokkini simera piga sthn antiproswpeia ths honda kai eida th mavri i opoia einai koukla....vevaia den eixe na dw thn kokkinh.... :( kako ayto...vlepontas shmera tis fwto tou kuriakou, telika de kserw an mou aresei perissotero i kokkini i mavrh....de kserw...exw mperdeytei...kamia idea? gia peite.... y.g kiriako, kaloriziki re file an kai ligo arga pia...alla de peirazei, mia parapanw efxh pote den ekane kako :) poso exei??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 poso exei??? ως κάτοχος..μαύρη!!! αμα δε παινέψεις τη μηχανή σου..λέει η παροιμία...θα πέσει το γκαράζ να τη πλακώσει!!! Παιδιά γεια σας! καινούριος και γω, με καινούριο cbf125 μαύρο. Το 'χω από Οκτώβρη και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Μια ερώτηση μόνο. Πείτε ρε παιδιά πού πάω και βρίσκω τις τακτικές συντηρήσεις της μηχανής (το βιβλιαράκι δε λέει και τίποτα). Αν μπορείτε να δώσετε κανένα link. σε περίπτωση που δε το έχεις βρεί ακόμη...μη παιδεύεσαι..δε θα το βρείς...!!! ο οδηγός συντήρησης που σου έδωσαν οταν αγόρασες το cbf..πίστεψε με ..λέει όλα οσα θες να ξέρεις.. Απο κει και πέρα.. αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eldal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Τελικά ρώτησα στο συνεργείο...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreth 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 "Ξεθάβω" το θέμα για να ρωτήσω το εξής: Το δεύτερο σέρβις στα πόσα χμ. γίνεται; Έκανα το χειμώνα το πρώτο των 1000 χμ με αλαγές λαδιών και τα σχετικά. Τώρα έχω 3000 χμ. Είναι ώρα να το πάω για το 2ο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 Εγω στα 500χλμ του αλλαξα λαδια, μετα στα 1000 και μετα στα 6000 αν θυμαμαι καλα....δεν ειμαι σιγουρος παει καιρος , επιβεβαιωσε το! Πρεπει να το γραφει και στο manual Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eldal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) "Ξεθάβω" το θέμα για να ρωτήσω το εξής: Το δεύτερο σέρβις στα πόσα χμ. γίνεται; Έκανα το χειμώνα το πρώτο των 1000 χμ με αλαγές λαδιών και τα σχετικά. Τώρα έχω 3000 χμ. Είναι ώρα να το πάω για το 2ο; Εγώ απευθύνθηκα για αυτό το λόγο στην Honda Hellas και μου έστειλαν το manual (σε pdf αρχείο βέβαια). Προτείνω να κάνεις το ίδιο! Τώρα όσον αφορά σ'αυτό που ρωτάς μέσα στο manual λέει στα 4000 χμ το επόμενο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 από τον Eldal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreth 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Σας ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες