Jump to content
Pappous Vatraxos

CBF 125

Recommended Posts

Παιδιά γεια σας! καινούριος και γω, με καινούριο cbf125 μαύρο. Το 'χω από Οκτώβρη και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Μια ερώτηση μόνο. Πείτε ρε παιδιά πού πάω και βρίσκω τις τακτικές συντηρήσεις της μηχανής (το βιβλιαράκι δε λέει και τίποτα).

Αν μπορείτε να δώσετε κανένα link.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά γεια σας! καινούριος και γω, με καινούριο cbf125 μαύρο. Το 'χω από Οκτώβρη και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Μια ερώτηση μόνο. Πείτε ρε παιδιά πού πάω και βρίσκω τις τακτικές συντηρήσεις της μηχανής (το βιβλιαράκι δε λέει και τίποτα).

Αν γραψεις στο google 'CBF125 manual' νομιζω πως εισαι καλυμενος. Καλοταξιδο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

paidia kalispera se olous...egw pali koitazw twra na parw mhxanh kai opws o filos mas o kiriakos, exw kapsoureytei me th cbf 125. einai super gia ta lefta ths kai ta kivika ths de to suzhtame kai einai honda dld eggyhsh kai aksiopistia....ola kala ki ola wraia kai sto texniko meros kai sto oikonomiko kai se ola....se ena pragma omws exw kollisei agria....enw eixa apofasisei na parw kokkini simera piga sthn antiproswpeia ths honda kai eida th mavri i opoia einai koukla....vevaia den eixe na dw thn kokkinh.... :( kako ayto...vlepontas shmera tis fwto tou kuriakou, telika de kserw an mou aresei perissotero i kokkini i mavrh....de kserw...exw mperdeytei...kamia idea? gia peite....

y.g kiriako, kaloriziki re file an kai ligo arga pia...alla de peirazei, mia parapanw efxh pote den ekane kako :)

poso exei???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

poso exei???

ως κάτοχος..μαύρη!!! αμα δε παινέψεις τη μηχανή σου..λέει η παροιμία...θα πέσει το γκαράζ να τη πλακώσει!!!

σε περίπτωση που δε το έχεις βρεί ακόμη...μη παιδεύεσαι..δε θα το βρείς...!!! ο οδηγός συντήρησης που σου έδωσαν οταν αγόρασες το cbf..πίστεψε με ..λέει όλα οσα θες να ξέρεις.. Απο κει και πέρα.. αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Ξεθάβω" το θέμα για να ρωτήσω το εξής: Το δεύτερο σέρβις στα πόσα χμ. γίνεται; Έκανα το χειμώνα το πρώτο των 1000 χμ με αλαγές λαδιών και τα σχετικά. Τώρα έχω 3000 χμ. Είναι ώρα να το πάω για το 2ο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στα 500χλμ του αλλαξα λαδια, μετα στα 1000 και μετα στα 6000 αν θυμαμαι καλα....δεν ειμαι σιγουρος παει καιρος , επιβεβαιωσε το! Πρεπει να το γραφει και στο manual

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Ξεθάβω" το θέμα για να ρωτήσω το εξής: Το δεύτερο σέρβις στα πόσα χμ. γίνεται; Έκανα το χειμώνα το πρώτο των 1000 χμ με αλαγές λαδιών και τα σχετικά. Τώρα έχω 3000 χμ. Είναι ώρα να το πάω για το 2ο;

Εγώ απευθύνθηκα για αυτό το λόγο στην Honda Hellas και μου έστειλαν το manual (σε pdf αρχείο βέβαια). Προτείνω να κάνεις το ίδιο!

Τώρα όσον αφορά σ'αυτό που ρωτάς μέσα στο manual λέει στα 4000 χμ το επόμενο.

Τροποποιήθηκε από τον Eldal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα