Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Καλοριζικο, καλοταξιδο, καλος πολιτης (για την πολη ειναι φανταζομαι), αγρατζουνιστο, κ παντα με τις ροδες κατω κ σενα πανω. ειναι sweetie! Ναι καααααλααα... :D Εχει να γραψει Λουτρακι και Αιδηψο, που θα παει συννεφο... :lol: Ευχαριστω και παλι για τις ομορφες ευχες σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Κούκλα είναι! Καλοτάξιδο!!! Οικογένεια CB πάντα λέει. Είχα το CB400 SF και το CBF600. Απόλυτα χρηστικά μηχανάκια για πόλη, τουρισμό, βολτίτσες. Ακόμα τα κοιτάω με λαχτάρα όταν τα βλέπω στο δρόμο. Πανέμορφα όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Κούκλα είναι! Καλοτάξιδο!!! Οικογένεια CB πάντα λέει. Είχα το CB400 SF και το CBF600. Απόλυτα χρηστικά μηχανάκια για πόλη, τουρισμό, βολτίτσες. Ακόμα τα κοιτάω με λαχτάρα όταν τα βλέπω στο δρόμο. Πανέμορφα όλα. Θα το δεις αυριο στον καφε απο κοντα... :D CB400 SF... Ααααααααχχχ.... Η μεγαλη μου αγαπη... Αλλα ηρθε το πληρωμα του χρονου και την εδωσα... :( Παντα ομως θα την νοσταλγω και θα την θεωρω ΚΟΡΥΦΗ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miltlymp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 paidia kalispera se olous...egw pali koitazw twra na parw mhxanh kai opws o filos mas o kiriakos, exw kapsoureytei me th cbf 125. einai super gia ta lefta ths kai ta kivika ths de to suzhtame kai einai honda dld eggyhsh kai aksiopistia....ola kala ki ola wraia kai sto texniko meros kai sto oikonomiko kai se ola....se ena pragma omws exw kollisei agria....enw eixa apofasisei na parw kokkini simera piga sthn antiproswpeia ths honda kai eida th mavri i opoia einai koukla....vevaia den eixe na dw thn kokkinh.... :( kako ayto...vlepontas shmera tis fwto tou kuriakou, telika de kserw an mou aresei perissotero i kokkini i mavrh....de kserw...exw mperdeytei...kamia idea? gia peite.... y.g kiriako, kaloriziki re file an kai ligo arga pia...alla de peirazei, mia parapanw efxh pote den ekane kako :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreth 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2009 Γεια σας παιδιά. Παππού Βάτραχε καλορίζικη η μηχανή και καλοτάξιδη!! Μιας και έχω ψηθεί κι εγώ να πάρω το cbf 125-το ερωτεύτηκα όταν το είδα στην έκθεση μοτοσυκλέτας- (όταν με το καλό αγοράσει η σχολή μηχανάκι μεσαίας κατηγορίας για να συνεχίσω τα μαθήματα και όταν καταφέρω να βγάλω το δίπλωμα...), αλλά είμαι ΑΣΧΕΤΗ γενικώς, μπορείτε να μου προτείνετε (με π.μ. αν θεωρείται διαφήμιση) από πού νομίζετε ότι είναι καλύτερα να το πάρω; Είδα στο site ποιοί είναι οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι, σίγουρα θα κάνω μία βόλτα από Μιχαλακοπούλου (που είναι και πιο κοντά μου) και σε έναν στον Υμηττό να δω από κοντά τι παίζει, αλλά θα ήθελα μια γνώμη παραπάνω, ειδικά όσοι αγοράσατε πρόσφατα το συγκεκριμένο μηχανάκι έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σε ποια καταστήματα να κοιτάξω ή ποια να αποφύγω και για ποιο λόγο; Αν αγοράσω και εξοπλισμό από το ίδιο μαγαζί σου κάνουν καμία προσφορά/δώρο; Και κάτι ακόμα (sorry, είπαμε, είμαι άσχετη!!!): Έχει σημασία το κατάστημα αγοράς για την εγγύηση και τα service; Πρέπει να είναι οπωσδήποτε εξουσιοδοτημένος ο αντιπρόσωπος; Κι αν δεν είναι έχεις πρόβλημα αργότερα; Για service πας το μηχανάκι εκεί που το αγόρασες; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stelini 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 Καλησπερα παιδες!!!! Ειμαι και εγω μια απο τους κατοχους του Cbf!!!! To μηχανακι τα σπαει ειναι φοβερο!!! Οντος κανεις 600km με 13λιτρα βενζινη!!!!Ειμαι στην περιοδο στρωσιματος. Εγω παντος το βλεπω ποιο μεγαλυτερο απο παπι!!!!Και ποιο αγριο απο θεμα γκαζιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 καλοταξιδο παντα ορθιος αλλα ειναι κακασχημο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2009 μεγια Stelini καλοταξιδο παντα ορθιος αλλα ειναι κακασχημο!!!! εσυ να αφησεις τα σχολια περι ομορφιας (εγω το βρισκω κουκλι το cbf) και να βαλεις την παλια σου υπογραφη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrghs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 εγω ρε παιδια να ρωτησω πως με 10 ιππους(12.6 cryptonx) και τοσο βαρος 35 κιλα πανω απο cryptonx135 υπαρχει ενα στο εκατομμυριο περιπτωση να εχει περισ ροπη και το 0-60 να το κανει εστω και λιγο λιγοτερο απο το cryptonx? και επισης μια τελικη θα μπορουσατε να δωσετε. αν και υπολογιζω 110 με το ζορι. απο την αλλη βεβαια πολυ ωραια εμφανιση ρεζερβουαρ σου επιτρεπει 550 χλμ αυτονομια και ειναι πιο μηχανη σε εμφανιση και λιγο πιο φθηνο απο cryptonx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2009 Να κάνω μια υπόθεση, μια και έχει πεντάρι κιβώτιο παίζει η πρώτη και η δευτέρα να είναι κοντύτερες και γι'αυτό να έχει καλύτερη εκκίνηση. Υποθετικά μιλάω, δεν έχω ιδέα από τις επιδόσεις τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 εγω ρε παιδια να ρωτησω πως με 10 ιππους(12.6 cryptonx) και τοσο βαρος 35 κιλα πανω απο cryptonx135 υπαρχει ενα στο εκατομμυριο περιπτωση να εχει περισ ροπη και το 0-60 να το κανει εστω και λιγο λιγοτερο απο το cryptonx? και επισης μια τελικη θα μπορουσατε να δωσετε. αν και υπολογιζω 110 με το ζορι. απο την αλλη βεβαια πολυ ωραια εμφανιση ρεζερβουαρ σου επιτρεπει 550 χλμ αυτονομια και ειναι πιο μηχανη σε εμφανιση και λιγο πιο φθηνο απο cryptonx Το παπάκι δεν έχει χειροκίνητο συμπλέκτη για την διαχείριση της ιπποδύναμης όπως επιθυμεί ο αναβάτης οποτε η σύγκριση είναι άκυρη. Ο αδερφός μου έχει ένα YBR125 και είναι διαβολάκι.Κάτι ανάλογο φαντάζομαι ότι είναι και το CBF125 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
F33L 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 ολα καλα αυτα μεγαλε αλλα δεν μας ειπες, τιμη του cbf και ιπποδυναμη?? δεν απανταω στα σχολια περι crypton kai innova επειδη θα γινω κακος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
F33L 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2009 ασε τα βρηκα 124.7 cc, air-cooled OHC 4 stroke 11 αλογακια @ 8000 στροφες το μονο που δεν ξερω τωρα ειναι η τιμη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
F33L 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το παπάκι δεν έχει χειροκίνητο συμπλέκτη για την διαχείριση της ιπποδύναμης όπως επιθυμεί ο αναβάτης οποτε η σύγκριση είναι άκυρη. Ο αδερφός μου έχει ένα YBR125 και είναι διαβολάκι.Κάτι ανάλογο φαντάζομαι ότι είναι και το CBF125 :) εκτος εαν ειναι fx ;) τοτε ειναι και dohc ;) p.s με 11 αλογα τιποτα δεν μπορει να χαρακτηριστει διαβολακι Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2009 από τον F33L Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
F33L 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 ποσο παει το μαλι θα μας πει ο φιλος απο περιέργεια? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 εκτος εαν ειναι fx ;) τοτε ειναι και dohc ;) p.s με 11 αλογα τιποτα δεν μπορει να χαρακτηριστει διαβολακι 11 αλογα ειναι αρκετα για να σε σκοτωσουν πανω στο μηχανακι ειδικα αν ειναι και παππι...... Οποτε πρεπει να λεγεται Διαολος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Aκριβως...Η μηπως τα 11 δεν λεγονται αλλα τα 18 με 20 λεγονται;;; Και η τιμη του ειναι περιπου 2300-2400... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Καλορίζικο και καλές ασφαλείς βόλτες. Παρασκευή παρέλαβα το δικό μου σε μαύρο. Κρίμα που δεν χωράει στο σαλόνι... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 CBF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 CBF συμφωνω γιατι και εγω ειχα cbf και 600 και 1000 και ημουν ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
puma2009 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 θελω και εγω να παρω τωρα ενα μηχανακι γιατι το σουπρα βγηκε οφ. ειμαι αναμεσα σε Χ135 και cbf .Το Χ το εχει ενας φιλος μου και ξερω αρκετα πραγματα για το μηχανακι, θα ηθελα αν μπορεις να μ πεις καμια πληροφορια για το cbf φρενα κτλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 να παρεις το cbf ειναι μοτοσυκλετα δεν ειναι παπι.. και γενικα ειναι πιο ξεκουραστο απο ενα παπι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malcolmas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2010 Ρε παίδες... Καλά όλα αυτά με το CBF 125. Όμορφο, άνετα, με μεγάλη αυτονομία κλπ. Από τεχνικής πλευράς, ξέρει κανείς τπτ; Είναι αξιόπιστο; Δημιουργεί τπτ προβλήματα μετά από κάποια χιλιόμετρα; Κάποιος που να το παρακολουθεί καιρό... Βοηθήστε γιατί από μέρα σε μέρα λέω να πάω να το πάρω! Από reviews που έχω δει, λένε οι περισσότεροι ότι είναι τέλειο μηχανάκι για commuters (νέους οδηγούς απ όσο έχω καταλάβει). Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό (όπως είχε αναφέρει και κάποιος άλλος στο thread αυτό). Για το Crypton X 135 πήγενα (γιατί είμαι και Yamahaκιας...) αλλά ήθελα μοτοσυκλετάκι. Από την άλλη το CBF 125 είναι (απ' όσο έχω μάθει) καλύτερο από το YBR 125 της Yamaha. Γι αυτό και η απόφαση μου. (Καινούριος στο Forum. Καλός σας βρήκα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deagle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 Χαιρετώ την παρέα και ευχαριστώ, άλλη μια φορά για τις ευχές σας... Τελικά είμαι πιο ερωτευμένος, από ότι θα περίμενα... Ορίστε και τα αποδεικτικά στοιχεία, για την Κυρία που μου πήρε τα μυαλά... Εξάλλου, σας τις είχα υποσχεθεί τις φωτο... :) Το γέλιο είναι πως στην πρώτη φωτό, συνυπαρχουν και τα 3 μου οχήματα... Ζητώ ταπεινά συγνώμη βέβαια, που ποστάρω "κουτί", αλλά, τι να κάνω... Το αγαπάω και αυτό λίγο... (20 χιλιάρικα το πλήρωσα... Αλοίμονο αν δεν το αγαπούσα... :) ) Περιμένω τις εντυπώσεις σας... Τα λέμε... BMWkirssi1.AVI[attachment =30369:Photo_0077.jpg][attachm ent=30374:Photo_0082.jpg] να σε ρωτησω οι μαυρες γραμμες ειναι αυτολλητα η βαφη? καλοταξιδο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 αυτοκόλητα είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες