Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Λοιπον ΑΥΣΤΡΙΑ φετος

Recommended Posts

...υπαρχουν καποια μικροεμποδια να ξεπεραστουν.

Αν ξεπεραστουν,τον Αυγουστο "σελωνω" το BMW και την κανω για Αυστρια μερια μετα γυναικος αλλα οχι τεκνου,το οποιο θα μεινει στην γιαγια!!!

Παιζουν δυο διαδρομες.

Ηγουμενιτσα-Βενετια-Αυστρια η μια και οδικως μεσω Σκοπιων-Σερβιας-Κροατιας-Αυστριας η αλλη.

Το μονο κακο και ισως μεγαλυτερο εμποδιο ειναι η ελειψη χρονου.Θα εχω μαξιμουμ 5 μερες συνολικα καιρο για να προλαβω να παω και να δω...οτι δω.

Αλλα αν τα καταφερω και παω θα ειναι το πρωτο μου Ευρωπαικο ταξιδι και πιστευω οχι το μοναδικο.Μαλλον θα γλυκαθω και θα θελω καθε χρονο μετα :P

Θα υπαρχει και αλλη μια μοτο με ενα φιλικο ζευγαρι.

Αιντε...απο το στομα μου και στου ΜοτοΘεου τ αφτι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλη διαδρομη. Πηγαινε απο Ηγουμενιτσα, ιδιαιτερα τωρα που εχουνε δωσει και τμηματα της Εγνατιας. Αλπεις θα ειναι ολα τα λεφτα για μενα. Αντε με το καλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ...μισω._

(για ακομα μια φορα....)

Παρολο που ζηλευω, σε χαιρομαι ...

Με το καλο φιλε, σου το ευχομαι !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Have a nice trip man :D

Και μιας και θα πας στην Αυστρια κοψε κινηση και παρε και καμια φοτο απο κανενα ΚΤΜακι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να τα καταφέρεις και να πάς.

Να ηέρεις οτι θα περιμένω σαν τρελός να διαβάσω το πως πέρασες μιας και τα λές με κάθε λεπτομέρια και μου αρέσει πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ονειρο ηταν και παει :(

Τελικα το μεγαλυτερο εμποδιο δεν μπορει να ξεπεραστει.Κι ειναι αυτο του χρονου.

Η γυναικα μου και το φιλικο ζευγαρι που λεγαμε να παμε μαζι θεωρουν τις 5 μερες πολυ λιγες για ενα τετοιο ταξιδι κι οτι θα κουραστουν πολυ.

Τζαμπα τα εξοδα μου λενε κτλ :(

Κολλανε στο γεγονος πως θελουμε 2 μερες πηγαινε-ελα στα καραβια και μονο 3 μερες για να γυρισουμε τα μερη που θα επισκεφτουμε.

Να λειψουμε περισσοτερες μερες δεν γινεται και απο πλευρα μας αλλα και απο την πλευρα της γυναικας του φιλου μας επειδη αυτη διατηρει ενα καταστημα με ρουχα και περιμενει τωρα το καλοκαιρι να δουλεψει λιγο με τον τουρισμο.

Οποτε οι ψηφοι ειναι 1 προς 3 κι ετσι εχασα το παιχνιδι (και το ονειρο του πρωτου Ευρωπαικου μου ταξιδιου) :(

Η Βορεια Ιταλια και η Αυστρια θα γινουν μαλλον Πελοπονησος και για κανα 3ημερο-4ημερο το πολυ :(

Αει σιχτιρ πια.....ολο εμποδια :angry:

Ειμαι ετοιμος να :blowup: απο το σπασιμο μολις μου το ανακοινωσαν πριν απο λιγο που το κουβεντιασαν και συμφωνησαν πως δεν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ : τα όνειρα ποτέ δεν πεθαίνουν (και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) .

Δεν ξέρω αν τελικά θα πας, αλλά να ενημερώσω (και μαζί όλους όσους σκέφτονται Ευρώπη), ότι υπάρχει και άλλη εναλλακτική λύση ή ο περίφημος .. Τρίτος Δρόμος :

Η μοτοσυκλέττα φορτώνεται σε κλειστό βαγόνι του ΟΣΕ, εσύ μπαίνεις σε μια δίκλινη καμπίνα στο ίδιο τραίνο και κατεβαίνετε όλοι Αυστρία.

Φίλος το δοκίμασε, Θεσ/νίκη - Αυστρία (δεν μπορώ να θυμηθώ την πόλη που σταματά το τραίνο), και έφτασε άνετα και ξεκούραστα. Απο κει και μετά βέβαια ξεσάλωσε με το TDM.

Αν θέλεις, ρώτα στον ΟΣΕ γα περισσότερες λεπτομέρειες. Εγώ θα το κάνω σίγουρα,γιατί δεν συμπαθώ τα καράβια και την οδική διαδρομή μέσω Σκοπίων-Γιουγκοσλαβίας, αλλά για το 2006.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως, έχουν ένα δίκιο εδώ που τα λέμε :blush:

Άλλο να είσασταν καναδυό-τρεις ρέμαλοι μόνοι σας και να γουστάρατε χιλιόμετρα και ξερό ψωμί :devil: κι άλλο με τα έταιρα και γενικότερα το όλο concept έτσι όπως έπαιζε... :/

Πάντως μακάρι να το κάνεις σύντομα το ευρω-γυρολόγιό σου... :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ονειρο ηταν και παει :(

Τελικα το μεγαλυτερο εμποδιο δεν μπορει να ξεπεραστει.Κι ειναι αυτο του χρονου.

Η γυναικα μου και το φιλικο ζευγαρι που λεγαμε να παμε μαζι θεωρουν τις 5 μερες πολυ λιγες για ενα τετοιο ταξιδι κι οτι θα κουραστουν πολυ.

Τζαμπα τα εξοδα μου λενε κτλ :(

Κολλανε στο γεγονος πως θελουμε 2 μερες πηγαινε-ελα στα καραβια και μονο 3 μερες για να γυρισουμε τα μερη που θα επισκεφτουμε.

Να λειψουμε περισσοτερες μερες δεν γινεται και απο πλευρα μας αλλα και απο την πλευρα της γυναικας του φιλου μας επειδη αυτη διατηρει ενα καταστημα με ρουχα και περιμενει τωρα το καλοκαιρι να δουλεψει λιγο με τον τουρισμο.

Οποτε οι ψηφοι ειναι 1 προς 3 κι ετσι εχασα το παιχνιδι (και το ονειρο του πρωτου Ευρωπαικου μου ταξιδιου) :(

Η Βορεια Ιταλια και η Αυστρια θα γινουν μαλλον Πελοπονησος και για κανα 3ημερο-4ημερο το πολυ :(

Αει σιχτιρ πια.....ολο εμποδια :angry:

Ειμαι ετοιμος να  :blowup:  απο το σπασιμο μολις μου το ανακοινωσαν πριν απο λιγο που το κουβεντιασαν και συμφωνησαν πως δεν.

<{POST_SNAPBACK}>

Ψαχνω και εγω παρεα για Ιταλια Αυστρια για το 2006 , για κανενα 10ημερο με τα ετερα μαζι .Εκτιμω οτι το πολυ 5 μηχανες ειναι αρκετες και οχι κατω απο τρεις για πολλους και διαφορους λογους .

Αν λοιπον πανε ολα καλα το συζηταμε για το 2006 , αν οχι το 2007 ΣΙΓΟΥΡΑ , και μαλλον με το καινουργιο εργαλειο , και εφοσον ο μεγαλοδυναμος το επιτρεψει . :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα