zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2009 Οι βασιλοπιτες ειναι ετοιμες Την ακτινογραφία τους θέλω!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2009 ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΙΣΩ ΕΓΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zookeeper 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2009 Εγω δεν θα μπορεσω τελικα... :( Αντε καλα να περασετε, Πετρο κρατα αποθεμα για τον καφε της Πεμπτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Πόσες θα φέρεις ρε Πέτρο; Καλό δρόμο, τα λέμε αύριο.......... Παναγιωτη θα φερω δυο. Μια κλασσικη και μια εμπνευσεως δικης μου (η διακοσμηση εννοω) Την ακτινογραφία τους θέλω!!! :lol: Αν δωσεις κατι παραπανω απο τους υπολοιπους που μου εστειλαν ΠΜ ως τωρα κατι μπορει να γινει... :lol: ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΙΣΩ ΕΓΩ Ευτυχως για ολους μας θα τις φερω εγω :lol: :lol: Εγω δεν θα μπορεσω τελικα... :( Αντε καλα να περασετε, Πετρο κρατα αποθεμα για τον καφε της Πεμπτης Ανεστη κριμα. Οσο για τον καφε χμμμ δεν ξερω αν θα ερθω. Θα δειξει...Αυτη η Πεμπτη ειναι λιγο δυσκολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 ΑΝΤΕ ΓΙΟΥΡΓΙΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Καλα να περασετε και να μας φερεται πολλες πολλες φωτογραφιες. Εχει και ωραιο καιρο σημερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Φαντάζομαι πως εκφράζω τα συγχαρητήρια όλων προς Πέτρο & Θάλεια. Χρυσοχέρηδες.......... Άντε και του χρόνου γεροί και περισσότεροι. Εν αναμονή φωτογραφιών λοιπόν…. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Φωτογραφίζοντας τις νοστιμότατες πίτες του FOURNARI / ΘΑΛΙΑΣ... Πίνοντας καφέ... Η παρέα του myBike.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παιδια δεν εχω λογια για το πως περασαμε, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! μας έκανε πολύ ωραίο καιρό, ο δρόμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και είναι άνετος η πίτα των παιδιών αριστούργημα, το όλο σκηνικό το κάναμε στο καφέ τις πίστας των Σερρών -η οποία παρεμπίπτοντος έχει γίνει μια έτοιμη πίστα για ΕΥΡΩΠΗ!- ξεσηκώσαμε το σύμπαν εκεί με τις φωνές -κάποιων(!)- κλασικό τσιπουσι και καφές στο υπέροχο κέντρο των Σερρών... Πολύ ωραία ανάμνηση, και του χρόνου... :D Φώτο εις αυριον Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2009 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 ρε γαμοτο να ειμαι 70 χιλομετρα ( το πολυ) μακρια και να μην μπορω παω γιατι δεν εχω τροπο !!! που θα μου παει δεν θα παρω και εγω μηχανη !! δεν θα λειψω απο πουθενα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 ...αιντε και του χρονου γκαρντασια! ...παντα τετοια ομορφα! ................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gikei 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Πολύ όμορφα,μπράβο παιδιά και του χρόνου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 ρε γαμοτο να ειμαι 70 χιλομετρα ( το πολυ) μακρια και να μην μπορω παω γιατι δεν εχω τροπο !!! που θα μου παει δεν θα παρω και εγω μηχανη !! δεν θα λειψω απο πουθενα ! Συνονοματε με το glx δεν μπορουσες να ερθεις; Εγω με το 90αρι ειχα κανει 100 χιλιομετρα σερι μια φορα. Δεν σε κανει λιγοτερο μοτοσυκλετιστη το οτι εχεις ακομα παπια. Θα ερθουν και τα καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Περασαμε τελεια. Πρωτα καφε, μετα βασιλοπιτα απο τα χερια μου και διακοσμηση της Θαλειας και στη συνεχεια φαγητο μεσα στην ομορφη πολη των Σερρων. Καποιοι συνεχισαν και για καφε μετα αλλα εμεις δεν ακολουθησαμε και πηραμε το δρομο της επιστροφης. Να και μερικες φωτο απο μενα: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Οι δυο φωτο απο κατω ειναι πριν το κοψιμο: Η δεξια ειχε επικαλυψη λευκης κουβερτουρας και τη διασκομηση ειδικα αυτης την ανελαβε ο Βασιλης (janabetis) Η φωτο απο κατω ειναι οτι απεμεινε: :lol: Για την ιστορια να αναφερω οτι το φλουρι ή μαλλον τα φλουρια αφου ηταν ενα σε καθε πιτα ετυχαν το πρωτο στο Γιωργο (kozanitis) και το δευτερο στη Λενα. Η κοπη εγινε εντελως ξεκαθαρα και με αδιαβλητο τροπο αν και πολλοι αποπειραθηκαν με ευγλωτους τροπους οπως θα δειτε σε αλλες φωτο που θα ανεβουν αυριο να επηρεασουν το αποτελεσμα αλλα εγω δεν χαμπαριασα. Παντα τετοια, παντα γεροι και ορθιοι και του χρονου καλυτερα!!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 πρεπει να περασατε υπεροχα. παντα τετοια και του χρονου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!φοβερη οργανωση και τελειο κλιμα!!!και του χρονου!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Παίδες είσασταν άψογοι! Πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Ήταν φανταστικά! Πάντα τέτοια με υγεία και απολαυστικά όμορφα χιλιόμετρα! Πέτρο και Θάλεια, μούρλια οι πίτες!!! Φωτό, βίντεο και στοιχεία GPS για τα πήγαινε - έλα από αύριο! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Συνεχίζεται.. Συνεχίζεται.. Συνεχίζεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Συνεχίζεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 να ρωτησω κατι που τις κανατε τις μπλουζες που λενε mybike.gr θελω και εγω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Να και ένα βιντεάκι... Ακόμη ένα βιντέακι βαβαβούμ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Και άλλο βίντεο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2009 Οι κύριοι...με μας είναι ή με τους άλλους ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες