ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Και φυσικά η μεγαλύτερη φάση γίνεται στο ξενοδοχείο στον τερματισμό της πρώτης μέρας όπως και το πρωϊνό της Κυριακής πριν την εκκίνηση της δεύτερης. Εκεί είναι όλα τα λεφτά, αφού όλοι πειράζονται και διηγούνται τα της πρώτης μέρας. Συζητούν για το πως οδήγησαν, τι ανακάλυψαν στην μοτό τους (οδηγικά) που δεν το ήξεραν, ή πως συμπεριφέρθηκε αυτή σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Πραγματικά ένα και μόνο 36ωρο είναι ικανό να σου μάθει τη μοτοσυκλέτα σου τόσο καλά όσο δεν θα την μάθαινες σε ένα χρόνο (για να μην πω περισσότερο) :) To κάνω παράθεση επειδή το έκανα edit κι ίσως δεν το είδατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Παναγιώτη κατέβα και κανονίζουμε και μια μέρα ξεκούραση σε εμένα. Δημήτρη, ευχαριστώ πολύ, θα το σκεφτώ. Ελπίζω να βολέψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Βρέ λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Βρέ λες? Δεν έχει λες, έχει μπες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Κι ΕΔΩ μερικά χρήσιμα 36ωρα tips. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Βρέ λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Φέτος θα λάβω μέρος... Ψάχνω άλλον ένα σιδερόκωλο και ψαρά να πάμε μαζί, πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους. και εγω το ιδιο δεν εχω την εμπειρεια ενος τετοιου ταξιδιου και πραγματικα θα ειθελα νε ειμαι κοντα με καποιον/οιους που καβαλανε γυμνο και οχι >on of Καλώς εχόντων των πραγμάτων και άν θέλει ο θεός και συνομοτήσει και το σύμπαν θα δώσουν το παρόν Καραφλοδαίμωνας και Αλ Μπαντυ!!!! Οπότε θα είμαστε παρεάκι Μήτσε!!! :) :) :) αν χοραω στο παρεακι με τα γυμνα Θεου και Δια θελοντος πρωτα θα με τιμουσε η παρεα σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 και εγω το ιδιο δεν εχω την εμπειρεια ενος τετοιου ταξιδιου και πραγματικα θα ειθελα νε ειμαι κοντα με καποιον/οιους που καβαλανε γυμνο και οχι >on of αν χοραω στο παρεακι με τα γυμνα Θεου και Δια θελοντος πρωτα θα με τιμουσε η παρεα σας Αν και θα μας καθυστερείς με το 600 :P , άντε χαλάλι θα σου κάνουμε την χάρη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Αν και θα μας καθυστερείς με το 600 :P , άντε χαλάλι θα σου κάνουμε την χάρη.... λες?? μπαα hornet 600 και z750 σε πορεια νωμιζω παιζουμε τις ιδιες ταχυτητες B) B) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 λες?? μπαα hornet 600 και z750 σε πορεια νωμιζω παιζουμε τις ιδιες ταχυτητες B) B) :D Τιμή μας κύριε!!! Ποικοιλία Γυμνο-Τζαπάν για να γουστάρουμε!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Καλά μην αρπάζεσαι :P Είμαι κουλάδι έτσι και αλλιώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 ναι γιατι εγω ειμαι χερας ξερεις.... :/ :lol: :lol: :P όπως γραφει και υπογραφη κάποιου μελους ο χερας φτανει πρωτος ο ΚΟΥΛΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΜΝΟΤΖΑΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά ποιός με θέλει μαζί που είμαι πρωτάρης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά ποιός με θέλει μαζί που είμαι πρωτάρης? Σε θέλουμε εμείς και οι πρωτάρηδες που θα κάνουνε το 36ωρο του χρόνου!!! ΕΕΕΕΕΕλα να μαζεύεται το team MyBike 36ωρο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Πρέπει μάλλον να μαζευτούμε κάποια στιγμή πριν το event και να κανονίσουμε. Τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Κι ΕΔΩ μερικά χρήσιμα 36ωρα tips. Τα εγγραφα-χαρτιά που αναφέρεις (που πρέπει να τα έχουμε μαζί μας) απο πού τα παίρνουμε/προμηθευόμαστε???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Aυτά θα μας τα δώσει η λέσχη την τελευταία Τετάρτη πριν το 36ωρο όταν και θα μας κάνουν και την ενημέρωση της διαδρομής και λοιπών πραγμάτων που θα πρέπει να γνωρίζουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Από το 2007 κ μετά το σκεφτόμουν σοβαρά για να πάρω μέρος κ πάντα κάτι τύχαινε και αδυνατούσα να συμμετάσχω.. Ελπίζω το 2010 να είναι η χρονιά μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Από το 2007 κ μετά το σκεφτόμουν σοβαρά για να πάρω μέρος κ πάντα κάτι τύχαινε και αδυνατούσα να συμμετάσχω.. Ελπίζω το 2010 να είναι η χρονιά μου Αρα ούτε φέτος θα πάς??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 To σκεφτόμαστε με ένα φίλο μου αλλά που πάμε οι καραμήτριδες με τις πάπιες :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Αρα ούτε φέτος θα πάς??? πιθανότατα οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Από το 2007 κ μετά το σκεφτόμουν σοβαρά για να πάρω μέρος κ πάντα κάτι τύχαινε και αδυνατούσα να συμμετάσχω.. Ελπίζω το 2010 να είναι η χρονιά μου το ιδιο και εδω. ειμαι λιγο μακρια απο ελλαδα οποτε δεν βολευει. λεω του χρονου ομως να ενταχθω , βλεπουμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 To σκεφτόμαστε με ένα φίλο μου αλλά που πάμε οι καραμήτριδες με τις πάπιες :lol: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4085&st=0 περιτω να πω πως αν το κανεις θα εισαι ο πιο μαγκας του χωριου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4085&st=0 περιτω να πω πως αν το κανεις θα εισαι ο πιο μαγκας του χωριου!! Μάλλον θα το επιχειρήσουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, δεν βγαίνουν όλα τα 36ωρα με παπί. Του 2007 ήταν σχετικά εύκολο. Οι διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν νορμάλ. Και του '06 ήταν σχετικά εύκολο. Λίγο πιο δύσκολο του '07 βέβαια και ο Νικόλας ο Fox tango India τα κατάφερε και τα δύο. Το '08 όμως όποιος επιχειρούσε να ξεκινήσει με παπί, απλά δεν θα τα κατάφερνε. Θα αναγκαζόταν να εγκαταλείψει λόγω της δύσκολης γενικά διαδρομής, και της γενικά μεγάλης απόστασης που διανύθηκε και των δύο ημερών. Αν είναι και αυτό σαν το περσινό, μην ξεκινάτε καθόλου. Κι απ ότι πήρε το αυτί μου θα είναι και πάλι πάρα πολλά τα χιλιόμετρα. Κοντά στα 2000 και σε δύσκολες γενικώς διαδρομές. Τώρα βέβαια, όποιος θέλει το επιχειρεί αν θέλει να προσπαθήσει.Πάντως θα ζοριστεί πάρα πολύ, να το ξέρετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες