Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 αν κάποιος για κάποιο λόγο δεν μπορέσει με ενδιαφέρει να πάρω την θέση του Αντωνη στειλε μου ΠΜ αμεσα αν ειναι, ισως παιζει θεσουλα :) Σημερα ομως γιατι ισως ηδη εχει ακυρωθει ισως και οχι... Οσο για τις κατηγοριες, καταλαβα, θα μας παρει η ωρα στην εκκηνιση δηλ, θα επικρατησει χαος... Αντε να τρεξω και εγω σημερα να αγορασω λαδακια και να ειναι ολα κομπλε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 ... 10.... 9.... 8.... 7.... 6.... 5.... 4.... 3.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 I HATE U ALL .............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Αν είναι να ξεκινήσουμε όπως πέρσι καλά μεσάνυχτα!!!!!! Πείρα εκκίνηση 9:40……. Και με ΜΟ για πενηντάρι έφτασα στο Μπράλο στης 11!!! Δεν περνάνε οι μέρες γμοτ…… Το Σάββατο ο καιρός από ότι φαίνεται θα είναι σούπερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν περνάνε οι μέρες γμοτ?? Τι λές τώρα ρε συ Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές οταν περιμένεις ενα event για τόσο πολυ καιρό. Η προηγούμενη εβδομάδα ειναι το καλύτερο που κάνεις όλες τις ετοιμασίες και φαντάζεσαι και σχεδιάζεις διάφορα τρελά με το μυαλό σου. Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2009 από τον spyro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Τι λές τώρα ρε συ Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές οταν περιμένεις ενα event για τόσο πολυ καιρό. Η προηγούμενη εβδομάδα ειναι το καλύτερο που κάνεις όλες τις ετοιμασίες και φαντάζεσαι και σχεδιάζεις διάφορα τρελά με το μυαλό σου. Το κακό είναι ότι τα έχω ήδη όλα έτοιμα, μέχρι και βενζίνη . Είναι κλειδωμένη και με περιμένει......... Μου τη σπάει που δεν μπορώ να βγάλω τη διαδρομή από της φώτο που μας έδωσαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Απο θεμα καιρου καλα παμε απο ................. λεμε η αναμονη ειναι γλυκια !!!!!!!!!!!!!! 3 εμειναν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Το κακό είναι ότι τα έχω ήδη όλα έτοιμα, μέχρι και βενζίνη . Είναι κλειδωμένη και με περιμένει......... Μου τη σπάει που δεν μπορώ να βγάλω τη διαδρομή από της φώτο που μας έδωσαν θα κάνουμε όλοι σκονάκι απο τον διπλανό μας :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Το 36ωρο ξεκινάει αύριο βράδυ λέμε!!!!! Άιντε...3 και βράδιασε!!! Και σας σκάω και την επόμενη βόμβα (για τους παλιούς) Μετά την κατάργηση των κατηγοριών Α,Β,Γ , καταργούνται εντελώς και τα Σ.Ε.Χ. (βρήκαν άλλο τρόπο να μας παιδεύουν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 2 είπαμε?... Όχι?!?!? ... 10.... 9.... 8.... 7.... 6.... 5.... 4.... 3.... 2.... Kαι σήμερα η ενημέρωση...μην ξεχνιόμαστε.... αλλά πάρτε και κάνα αδιάβροχο μαζί γιατί έξω ρίχνει καρέκλες (και θα συνεχίσει λέει μέχρι το βράδυ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Ολα ετοιμα,θα τα πουμε κατω σημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) γιααααααααα κοιταχτε τα mail σας εγω πηρα mail τα του 36ωρου. μπορει να ερθει πιο μετα σε σας. Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2009 από τον virus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 γιααααααααα κοιταχτε τα mail σας Εγω δεν εχω κατι... Το μηχανακι ειναι ετοιμο και περιμενω πλεον την ενημερωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 με την βροχή που ρίχνει τώρα - ειδικά πριν λίγο - δεν το βλέπω να κρατάει πολύ.... ελπίζω δηλαδή :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Εγω δεν εχω κατι... Εμείς οι επαρχιώτες ( :lol: ) παίρνουμε την ενημέρωση με email, εσείς θα τα ακούσετε από κοντά. Έχουμε πλεονέκτημα 8 ώρες! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Μου φαίνεται ότι θα βάλω και το Sigma πάνω στο CB γιατί δεν φτάνουν οι χιλιομετρητές της μηχανής και του GPS. :/ Στο τέλος θα μοιάζει με τη "γέφυρα" του Varadero με τα 50 όργανα και τους 179 διακόπτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Εμείς οι επαρχιώτες ( :lol: ) παίρνουμε την ενημέρωση με email, εσείς θα τα ακούσετε από κοντά. Έχουμε πλεονέκτημα 8 ώρες! :P Ρε συ αυτο δεν ειναι δικαιο! :lol: :lol: Παντως μπορειτε φετος απο οτι διαβασα στο φορουμ τους να δειτε την ενημερωση live απο μια σελιδα..μπειτε να την δειτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Μόλις έλαβα ένα e-mail …………… ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στους GUZZEOYS!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Πάντως επ' ευκαιρίας θα τεστάρω και το κράτημα των EXP στους βρεγμένους δρόμους της Αθήνας. :P ---------------- Now playing: Chris Rea - Looking For The Summer via FoxyTunes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Πάντως επ' ευκαιρίας θα τεστάρω και το κράτημα των EXP στους βρεγμένους δρόμους της Αθήνας. :P ---------------- Now playing: Chris Rea - Looking For The Summer via FoxyTunes Με το μαλακό μάστορα………….δεν προλαβαίνουν να ζεσταθούν εδώ μέσα!! Θα είναι κάποιος ποιο νωρίς στο meeting 7:00? Δεν κρατιέμαι με τίποτα……… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Με το μαλακό μάστορα????.δεν προλαβαίνουν να ζεσταθούν εδώ μέσα!! Εννοείται ρε συ... πρωτάρηδες είμαστε; (διαφορές στο "πάτημα" θέλω να δω με τα Conti που φόραγα) ---------------- Now playing: MOODY BLUES - THE STORY IN YOUR EYES via FoxyTunes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 πωωωωω πωωωωω πωωωωω τι διαδρομηηηηηη ειναι αυτηηηηηηη καλα θα πεσει πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Τοξοβολια.....................θα πεσει πολυ γελιο Πως μπορω να ξερω ποσο αποκλιση εχει το κοντερ μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Megas Nikolaos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 αληθεια βρε παιδια πως μπορουμε να βρουμε ποσο αποκλιση εχει το κοντερ μας? καλα θα εχει πολυ χαβαλε , στην τοξοβολια θα σας εχω , χρονια στο αθλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Τοξοβολια.....................θα πεσει πολυ γελιο Πως μπορω να ξερω ποσο αποκλιση εχει το κοντερ μου? ενας τροπος για καλιμπραρισμα ας πουμε ειναι οταν βλεπετε κατι πινακιδες στις εθνικες οδους που γραφουν τα χιλιομετρα τοτε να πατατε μηδενισμο χιλιομετρητη και μεχρι την επομενη πινακιδα να βλεπετε την ενδειξη του χιλιομετρητη σας. πιστευω να καταλαβατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες