Jump to content
ALX™

36 ΩΡΕΣ 2009

Recommended Posts

δεν βλεπω ποιο ειναι το νοημα για τοσο μεγαλη ταλαιπωρια,

H ευχαρίστηση του τερματισμού. Το ότι τα κατάφερες ακόμα και με δύσκολες συνθήκες. Το ότι δεν τα παράτησες. Το ότι ξεπέρασες τον εαυτό σου.

Εφτά 36ωρα και τερμάτισα σε όλα κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α, πηγαίνοντας παντού με όλες τις συνθήκες. Ακόμα και στο περσινό που οι μισοί και παραπάνω σχεδόν τα παράτησαν λόγω βενζίνης. Και κάθε φορά που ανέβαινα την ράμπα του τερματισμού ένιωθα πολύ όμορφα. Για άλλη μια φορά κατάφερα να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες του οδοιπορικού και να τερματίσω.

Το 2004 το έκανα ολομόναχος δυο μέρες μετά την κανονική διεξαγωγή του λόγω προβλήματος στην μοτοσυκλέτα που μου έκατσε Παρασκευή απόγευμα πριν το 36ωρο. Ήταν φοβερό το συναίσθημα να τελειώσω ένα δύσκολο πραγματικά 36ωρο εντελώς μόνος. Γιατί πήγα σε μέρη που δεν πατάει άνθρωπος εκείνες τις μέρες και ημερομηνίες όπως ας πούμε στο χιονοδρομικό του Καρπενησίου. Ότι και να συνέβαινε σε μένα η στην μοτοσυκλέτα, δεν θα υπήρχε κανένας να με βοηθήσει. Κι όμως, το ότι το έκανα και τα κατάφερα, ήταν σαν να πήρα το κύπελλο της πρώτης θέσης, ασχέτως αν δεν το πήρα.

Εξάλλου η πλήρης ονομασία του 36ώρου είναι 36 ώρες οδοιπορικό αντοχής κι όχι 36 ώρες χαλαρή βολτούλα στα πέριξ με λιακάδα.

Κι αυτό το "αντοχής" τα λέει όλα νομίζω!

Πάντως αν επιμένεις ακύρωσε την συμμετοχή σου έγκαιρα ώστε να προλάβει να πάρει την θέση σου κάποιος άλλος και να ενημερωθεί την προσεχή Τετάρτη. Τουλάχιστον την Τετάρτη θα ξέρουμε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάντως αν επιμένεις ακύρωσε την συμμετοχή σου έγκαιρα ώστε να προλάβει να πάρει την θέση σου κάποιος άλλος και να ενημερωθεί την προσεχή Τετάρτη. Τουλάχιστον την Τετάρτη θα ξέρουμε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο.

Χαλαρωσε, ειπα ΜΟΝΟ αν παιξει περιπτωση να ειναι ο καιρος τυπου φλεβαρη με βροχη ολη μερα, κατι το οποιο ΔΕΝ παιζει να γινει και

το πιο πιθανο αν γινει κατι τετοιο θα ειναι να μην βγαλω ολες τις φωτο και απο ενα σημειο και υστερα να παω για το ξενοδοχειο, τελειως

δεν το παραταω με τπτ, τρελλος εισαι;;;; :D

Αλλα συμφωνω με το θεμα αντοχη κτλ που ειπες παραπανω αλλα ΔΕΝ ειναι ευχαριστηση να οδηγας 12 ωρες με βροχη, τωρα αν εσενα σε φτιαχνει

αυτο τι να σου πω...εμενα με χαλαει, οχι οτι εχω προβλημα αλλα απο την στιγμη που ξερω οτι θα πηγαινω σα μκακας απλα για να παω με χαλαει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
....

μάλλον δε σου αρέσει το heavy me(n)tal Θάνο :P

ας μεταφερθούμε στο χαβαλέ btw και ας γραψουμε εδώ που είναι το terra verde για τους αγεωγραφητους :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που είναι η στάση του metro στon Xoλαργό? Ε .... καμία σχέση :tooth:

Λοιπόν...το Terra Verde είναι σχετικά δίπλα στη λέσχη της Guzzi. Είναι επί της Κωσταντινουπόλεως στο δεξί μας χέρι όπως πάμε προς Πειραιώς/Χαμοστέρνας. Πριν δηλαδή να μπούμε κάτω από την γέφυρα της Πειραίως για να πιάσουμε Χαμοστέρνας, είνια στο δεξί μας χέρι. Ένα πάρκο είναι στην ουσία.

Εκεί δίπλα είναι και το Ένα κι Ένα το κτίριο με τα έπιπλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μάλλον δε σου αρέσει το heavy me(n)tal Θάνο :P

Οχι οχι Αγγελε δεν ειναι ετσι...ειδες με τα γραπτα τελικα οτι δεν βγαζεις παντα ακρη;;;;

ο Ψηλος αλλωστε το ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αυτο και απο την Μοτοπεριπολο που ειχαμε κανει! ΓΟΥΣΤΑΡΩ οπως και να εχει, ΟΜΩΣ στην ιδεα

να πρεπει "υποχρεωτικα" να κανω ενα σεβαστο νουμερο χλμ κατω απο τετοιες συνθηκες ντε και καλα ειναι που με "χαλαει",

σε μια ανοιχτη δικια μου βολτα εχω το ελευθερο να σταματησω οπου γουσταρω και να κοιμηθω, με πιανεις πως το εννοω;;; ΔΕΝ εχω προβλημα

με την βροχη, προβλημα με την βροχη εχω ΜΟΝΟ στην πολη και στην συγκεκριμενη περιπτωση που πρεπει να βγουν καποια χλμ που για να τα βγαλεις

σε νορμαλ ωρες και να μην οδηγας μεχρι της 12 το βραδυ πρεπει να ειναι στεγνος ο δρομος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μονο που με χαλαει εμενα ειναι οτι θα ερθουμε κατευθειαν απο το καραβι στην εκκινηση,

αλλα δεν μαμιετε εδω αλλοι δεν μπορουνε την βροχη :P

ALX η ενημερωση πως γινετε? οι εκτος αττικης εχεις ιδεα πως θα ενημερωθουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε μια ανοιχτη δικια μου βολτα εχω το ελευθερο να σταματησω οπου γουσταρω και να κοιμηθω, με πιανεις πως το εννοω;;; ΔΕΝ εχω προβλημα

με την βροχη, προβλημα με την βροχη εχω ΜΟΝΟ στην πολη και στην συγκεκριμενη περιπτωση που πρεπει να βγουν καποια χλμ που για να τα βγαλεις

σε νορμαλ ωρες και να μην οδηγας μεχρι της 12 το βραδυ πρεπει να ειναι στεγνος ο δρομος!

μια χαρά θα είναι ρε συ Θάνο ο καιρός, ειναι πολύ μακριά για προβλέψεις μην χολοσκάς .....

θα συνωμοτήσει το σύμπαν και ο καιρός για πάρτη μας

:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
To μονο που με χαλαει εμενα ειναι οτι θα ερθουμε κατευθειαν απο το καραβι στην εκκινηση,

αλλα δεν μαμιετε εδω αλλοι δεν μπορουνε την βροχη :P

ALX η ενημερωση πως γινετε? οι εκτος αττικης εχεις ιδεα πως θα ενημερωθουμε?

θα μας στειλουν email φιλε τεταρτη βραδυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tip (υπενθύμιση βασικά)

1) Όσοι έχετε κάνει έστω και ένα 36ωρο, μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας στην εκκίνηση του Σαββάτου το 36ωρο περιβραχιόνιο. (ψάχτε βρείτε το από τώρα αν το έχετε κάπου καταχωνιασμένο μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Αν δεν το βρείτε, ή το ξεχάσετε, θα το ξαναπληρώσετε και κοστίζει απ' ότι θυμάμαι. (και το χειρότερο?...θα έχετε το φετινό χρώμα του ψάρακα :lol: καθότι μόνο αυτό με τα μπλε γράμματα είναι το αρχαίο :afro: )

2) Όσοι έχετε μαύρες ζελατίνες στο κράνη σας, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να πάρετε μαζί σας και την λευκή ζελατίνα του κράνους, γιατί αν μας πιάσει βράδυ (που θα μας πιάσει μάλλον) θα οδηγάτε με ανοιχτή ζελατίνα κι όλα τα κουνούπια στα μάτια! :wacko:

3) Εννοείται δεν ξεχνάμε αδιάβροχα ακόμα κι αν έχουμε αδιάβροχες γκορντούρες.

4) Ένας μικρός φακός, πάντα χρειάζεται.

5) Ένα γενικής χρήσης συρματόσχοινο με σφιγχτήρα για όσους δεν έχουν υδραυλικούς συμπλέκτες. :winking:

6) Χαρτομάντιλα για καθαρισμό της ζελατίνας από μυγάκια, αλλά και για παν ενδεχόμενο :shit: :P

7)... και φυσικά πακέτο πάει κι ένα μπουκαλάκι νερό.

8) Fast για σαμπρέλες και κιτ επισκευής για ασάμπρελους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
1) Όσοι έχετε κάνει έστω και ένα 36ωρο, μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας στην εκκίνηση του Σαββάτου το 36ωρο περιβραχιόνιο. (ψάχτε βρείτε το από τώρα αν το έχετε κάπου καταχωνιασμένο μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Αν δεν το βρείτε, ή το ξεχάσετε, θα το ξαναπληρώσετε και κοστίζει απ' ότι θυμάμαι. (και το χειρότερο?...θα έχετε το φετινό χρώμα του ψάρακα :lol: καθότι μόνο αυτό με τα μπλε γράμματα είναι το αρχαίο :afro: )

Αυτά χωριστά δεν τα αγοράζεις έτσι κι αλλιώς; :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά χωριστά δεν τα αγοράζεις έτσι κι αλλιώς; :_unsure:

Χμμμμ :think: δεν θυμάμαι. Νομίζω ότι την πρώτη φορά που συμμετέχεις, σου το δίνουν μέσα στην τιμή συμμετοχής. Αν το χάσεις και θελήσεις καινούριο το χρεώνεσαι. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... 10... 9.... 8.... 7.... 6.... 5....

Κι ο καιρός στην Πελοπόννησο θα είναι βροχερός σχεδόν όλη εβδομάδα. Από Παρασκευή δείχνει να φτιάχνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
... 10... 9.... 8.... 7.... 6.... 5....

Κι ο καιρός στην Πελοπόννησο θα είναι βροχερός σχεδόν όλη εβδομάδα. Από Παρασκευή δείχνει να φτιάχνει.

Μην αγχώνεις τον κόσμο, δεν θα ακυρώσει κανείς λόγο βροχής…………… :cry:

Δεν αντέχω άλλο θέλω να έρθει το 36ωρο ,από τώρα έχω αϋπνίες :baby:

Έχω αγχωθει με τις φώτο που έχουν δώσει οι γκουζεοι, μήπως είναι της πρώτης ημέρας αυτές οι 12? Αν όχι φοβάμαι ότι θα έχει αρκετή Εθνική :puke::thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια εθνική ρε Νίκο? Στην Πελοπόννησο εθνική? :D

12 είναι συνολικά οι φωτογραφίες και των δύο ημερών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ξημερώνει και λέμε 4 :yahoo:

Είσαι καμμένος! :lol: Spammer! :P

Σήμερα άλλαξα λάδια και ετοιμάζω ένα σύστημα live tracking, όπως στο MotoGP, για να βλέπουν τα κουλάδια τη βουλίτσα Rossi πόσα χιλιόμετρα μπροστά τους είναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλοι σε αυτό το θέμα κρυφο-σπάμμερ είστε!!!!!!!!!!

Άντε με το καλό παίδες στο 36ωρο και αναμένουμε ένα πολύ καλό feedback (λογικά τουλάχιστον από τον ALX που έχει κάνει για τα προηγούμενα που πήγε) και πολλές φωτογραφίες!!!!!!!!

Καλά να περάσετε!!!!!!!!!! :D :D :D

Τροποποιήθηκε από τον Seirios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... 10.... 9.... 8.... 7.... 6.... 5.... 4....

και η ΕΙΔΗΣΗ ΣΚΑΕΙ...

Τέλος στους διαχωρισμούς και στην κατηγοριοποίηση. ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Δεν παίζουν τα κυβικά. Δεν παίζει Α,Β,Γ. :shock: Όλοι σε μία εκκίνηση -όλοι μέσα στο 36ωρο, που θα ξεχωρίσει και θα δώσει έπαθλα με...άλλο τρόπο/δοκιμασία στους νικητές. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δε μπορει καποιος για τεταρτη τι κανει?? παιρνει μαιλ παρακαλαει τον Παιτο να του κανει φοργουαρντ αυτο που του στειλαν τον κοβουν μεταχιταστεο και παει αλλος στη θεση του?

4 και σημερα

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα