valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Τα βρήκα και τα δύο!!!! Πλάκα κάνω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Οι Guzzαίοι θα μας τρελάνουν.... έχουν αρχίσει τους γρίφους για το 36ωρο που θα ακολουθήσει... Ο πρώτος τους γρίφος + = Κι εδώ ο δεύτερος για να περνάει η ώρας μας ως τον Μάιο. Μελετηστε καλα τον παρακατω γριφο, την εκφωνηση και το σχέδιο και...προσπαθηστε να βρειτε το παραδοξο που συνεβει. Παρακαλειται οποιος βρει την λυση, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ, οσο βεβαιος κι αν ειναι. Πρεπει να δωσουμε τουλαχιστον....36 ωρες χρονο, να σκεφτουν όλοι. :lol: Ε! Σιγά... Γελοίοι είναι... τους βρήκα είδη! Οι επόμενοι; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2009 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Σε 36ώρο θα πάμε ή σε διαγωνισμό Sudoku? Γιατί...θα 'ρθεις και σύ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Γιατί...θα 'ρθεις και σύ? Το σκέφτομαι αν και από τον επόμενο μήνα 2πλασιάζονται τα πάγια έξοδα μου, γιατί μετακομίζει ο αδερφός μου Κρήτη οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα με πέρνει οικονομικά :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Για να δούμε εγώ αν θα έρθω και με τι ... την έδωσα την Varadero ... -_- :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Έλα ρε! Πάει ο ελέφας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 ρε σεις κοιταξε κανεις τις μαυρίλες στα κουτακια μηπως αντιστοιχούν σε κάστρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Νομιζω τον εχω τον γριφο B) Εμαθα ακομη κατι για το 36ωρο κατι που για εμενα ειναι ΤΕΛΕΙΟ!..και το κερατο μου μεσα δεν ξερω αν θα εχω τα λεφτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Νομιζω τον εχω τον γριφο B) Εμαθα ακομη κατι για το 36ωρο κατι που για εμενα ειναι ΤΕΛΕΙΟ!..και το κερατο μου μεσα δεν ξερω αν θα εχω τα λεφτα.. Τί έμαθες???? Ούτε εγώ ξέρω άν θα τα έχω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Τί έμαθες???? Ούτε εγώ ξέρω άν θα τα έχω.... Κατι που λογικα θα σου αρεσει και εσενα αλλα και σε πολλους αλλους...δεν ξερω ομως αν πρεπει να το πω... Εχει να κανει με την διαδρομη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Δεν θα έχει καθόλου χώμα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Δεν θα έχει καθόλου χώμα :D Μωρυ κουφαλα δεν σου ξεφευγει τπτ ετσι;;;; Ναι λοιπον ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :yahoo: Υ.Γ. Το ηξερες ή το καταλαβες ωρε απο εμενα που ξερεις το κολλημα μου;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Μωρυ κουφαλα δεν σου ξεφευγει τπτ ετσι;;;; Ναι λοιπον ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :yahoo: Υ.Γ. Το ηξερες ή το καταλαβες ωρε απο εμενα που ξερεις το κολλημα μου;;; Ξέρω πολλά περισσότερα απ όσα φαντάζεσαι. Άλλο που δεσμεύομαι να τα πω (γιατί δεν είμαι ο αρμόδιος να το κάνω...και δεν λέει να χαλάω τις εκπλήξεις των διοργανωτών) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Ξέρω πολλά περισσότερα απ όσα φαντάζεσαι. Άλλο που δεσμεύομαι να τα πω (γιατί δεν είμαι ο αρμόδιος να το κάνω...και δεν λέει να χαλάω τις εκπλήξεις των διοργανωτών) Καλα ρε δε ντρεπεσαι;;;; και για το χωμα γιατι δε το ελεγες;;; αφου ξερεις οτι ειναι ενας πολυ σημαντικος λογος για πολλους να μην παρουν μερος.. επρεπε να μου βγει το λαδι για να το μαθω;;; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) Θανο δε παιρνω λεξη αν δεν ερθεις ;) ωραια που δεν εχει χωμα και ΑΛΞ αλλαξε υπογραφη ειναι σαν το βασανιστιριο με τη σταγονα :P edit καραφλα κανονισε θα σε καψω :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsumerman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 ΗΜΑΡΤΟΝ!θα εχει χωμα?δεν θα εχει χωμα?θα ειναι 1,θα ειναι 2 θα ειναι 3,4,5 36ωρα,θα εχει βιντεο,φοτο,διαστημοπλοια,ιπποτες?τα εχουν παιξει οι guzzαιοι και εμεις μαζι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 edit καραφλα κανονισε θα σε καψω :P Will do my best! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 φέτος εκτός αό το "αγωνιστικό" κομμάτι του 36ώρου (Πορεία-φωτογραφίες κτλ) θα υπάρχει παράλληλα η επιλογή να θέσει ο συναγωνιζόμενος υποψηφιότητα και σε ένα άλλο "αγώνισμα". Αυτό της δημιουργίας ενός βίντεο. Δηλαδή εγώ σαν συμμετέχων έχω μαζί μου την ψηφιακή μου κάμερα και όποτε έχω έμπνευση ή πέφτω πάνω σε μια ανοιξιάτικη οργιαστική εικόνα της φύσης (σε συνδυασμό ενδεχομένως με μοτοπαρελκόμενα κτλ) μαγνητοσκοπώ. Και φτιάχνω στο τέλος ένα 10λεπτο βίντεο το οποίο μπορώ να επεξεργαστώ φυσικά στο σπίτι μου (μοντάζ, μουσική κτλ) και να το θέσω για υποψηφιότητα βράβευσης. Ο νικητής-δημιουργός-συμμετέχων θα λάβει δώρο. Επιπλέον το βίντεό του θα συμπεριληφθεί στο ετήσιο DVD της EΛ.Λ.MG, στο κομμάτι "36ωρο". Φυσικά ο συμμετέχων, αν νομίζει πως μπορεί, δύναται να συμμετέχει/υποψήφιος και στις 2 κατηγορίες (αγωνιστικό και νεο-καλλιτεχνικό). Μια "βόλτα" από το youtube αποκαλύπτει πως πολλοί συμμετέχοντες έφτιαχναν ούτως ή άλλως βιντεάκια. Τώρα θα έχουν την δυνατότητα να "ακονίσουν" τις δυνατότητές τους. Μια νέα πρόκληση! Καλή συνέχεια! ******************************** 1 + 1 κανουν 2. 2 Κυλινδρους τα Guzzi - 2 διαφορετικοι διαγωνισμοι στο 36ωρο. -Θες να βγαλεις την διαδρομη πόντο-πόντο, με ολες τις φωτο, το παιχνιδι και ο,τι άλλο βαλουν οι διοργανωτες? Τοτε παιζεις την HARD CORE version. Κλασσικο 36ωρο με κουραση, ενταση, απροβλεπτα,...με παλιους και νεους κανονισμους. - Θες να ακουλουθησεις αυτην την γιορτη του μοτοσυκλετισμου, αλλά η "άπειρη" οδηγηση, οι "σφιχτοί" κανονισμοι και η απολυτη ακρίβεια σε κουραζουν? -Βγαλε φωτο, βγαλε Video, φαε παγωτο,...περπατα τα καστρα,...ακου Bob Marley,...παιξε τσιγκολελέτα... κι ελα στο ξενοδοχειο να ξεκουραστεις. Μονταρισε τα ομορφοτερα κομματια απ τα Video σου. Κατεθεσε τα στην επιτροπη αξιολογησης και θεσε υποψηφιοτητα για τους νικητες και τα δωρα του 36ωρου Φωτοvideoδιαγωνισμου: " Άρωμα 36ωρου" H ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΖΟΝΓΚΛΕΡ,ΣΙΔΕΡΟΚΩΛΟΙ,ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ, ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ - ΕΝΩΘΗΤΕ!!! Τάδε έφη από Guzzαίους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Τάδε έφη από Guzzαίους ...ποιά είναι η έφη;;; :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Ετοιμαζομαστε 3 απο ατομα Κρητη να ερθουμε, αλλα ψαχνουμε για πληροφοριες (γενικες και ειδικες) για το 36ωρο στο Γκουζοφορουμ δεν βρηκα και πολλα Παιζει αλλου τπτ? Πληροφοριακα δεν εχουμε ιδεα απο αγωνες αντοχης και ειδικοτερα για το συγκεκριμενο που βλεπω γριφους,φωτο, κρυφα ΣΕΧ κλπ Για καντε μια ενημερωση καποιος ρε παιδες, ή αν ειναι κανεις απο Κρητη που ναεχει εμπειρια ας στειλει ενα πμ να κερασουμε καφε να μας κανει ¨σεμιναριο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 ...ποιά είναι η έφη;;; :D :D Η Θωδη :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Ψάξε δικά μου κείμενα στο Ταξίδια Περιπέτειες περί 36ωρου και θα καταλάβεις πάνω κάτω. Τα φετινά κόλπα, δεν τα ξέρω κι εγώ. Είναι καινούρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ψάξε δικά μου κείμενα στο Ταξίδια Περιπέτειες περί 36ωρου και θα καταλάβεις πάνω κάτω. Τα φετινά κόλπα, δεν τα ξέρω κι εγώ. Είναι καινούρια. To καταλαβες οτι απευθυνομουνα σ εσενα ε? :P :P Μου βρηκα δουλεια για2-3 απογευματα........πολλα ποστ .....πολυ σπαμ αλλα θα φτιαξω ενα προχειρο οδηγo με την γενικη εικονα-ιδεα Thnks Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2009 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Εκτός απο την διαδρομή με πόντους θα παίξει και δεύτερη διαδρομή? Η απλά οι καλλιτέχνες μας θα έχουν την δυνατότητα να παραβλέψουν κάποια δύσκολα κομμάτια με κάστρα-σεχ κλπ και να πιάσουν και λίγο εθνική αλλά να κυνηγήσουν μόνο το καλλιτεχνικό κομμάτι τους αγώνα? Επειδή ενδιαφερόμαστε και εμείς αλλά τα 1500+ χλμ μας φοβίζουν, το σκεφτόμαστε πολύ για φέτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dipas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Πιστεύω να χωράει και μένα η παρέα των γυμνών. Πώς θα το πω στα πιτσιρίκια μου είναι το θέμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες