Jump to content
ALX™

36 ΩΡΕΣ 2009

Recommended Posts

Και φυσικά η μεγαλύτερη φάση γίνεται στο ξενοδοχείο στον τερματισμό της πρώτης μέρας όπως και το πρωϊνό της Κυριακής πριν την εκκίνηση της δεύτερης. Εκεί είναι όλα τα λεφτά, αφού όλοι πειράζονται και διηγούνται τα της πρώτης μέρας. Συζητούν για το πως οδήγησαν, τι ανακάλυψαν στην μοτό τους (οδηγικά) που δεν το ήξεραν, ή πως συμπεριφέρθηκε αυτή σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Πραγματικά ένα και μόνο 36ωρο είναι ικανό να σου μάθει τη μοτοσυκλέτα σου τόσο καλά όσο δεν θα την μάθαινες σε ένα χρόνο (για να μην πω περισσότερο) :)

To κάνω παράθεση επειδή το έκανα edit κι ίσως δεν το είδατε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παναγιώτη κατέβα και κανονίζουμε και μια μέρα ξεκούραση σε εμένα.

Δημήτρη, ευχαριστώ πολύ, θα το σκεφτώ. Ελπίζω να βολέψει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φέτος θα λάβω μέρος...

Ψάχνω άλλον ένα σιδερόκωλο και ψαρά να πάμε μαζί, πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους.

και εγω το ιδιο δεν εχω την εμπειρεια ενος τετοιου ταξιδιου και πραγματικα θα ειθελα νε ειμαι κοντα με καποιον/οιους που καβαλανε γυμνο και οχι >on of

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και άν θέλει ο θεός και συνομοτήσει και το σύμπαν θα δώσουν το παρόν Καραφλοδαίμωνας και Αλ Μπαντυ!!!! Οπότε θα είμαστε παρεάκι Μήτσε!!! :) :) :)

αν χοραω στο παρεακι με τα γυμνα Θεου και Δια θελοντος πρωτα θα με τιμουσε η παρεα σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω το ιδιο δεν εχω την εμπειρεια ενος τετοιου ταξιδιου και πραγματικα θα ειθελα νε ειμαι κοντα με καποιον/οιους που καβαλανε γυμνο και οχι >on of

αν χοραω στο παρεακι με τα γυμνα Θεου και Δια θελοντος πρωτα θα με τιμουσε η παρεα σας

Αν και θα μας καθυστερείς με το 600 :P , άντε χαλάλι θα σου κάνουμε την χάρη.... :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και θα μας καθυστερείς με το 600 :P , άντε χαλάλι θα σου κάνουμε την χάρη.... :_rock-on:

λες?? μπαα hornet 600 και z750 σε πορεια νωμιζω παιζουμε τις ιδιες ταχυτητες B) B)

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λες?? μπαα hornet 600 και z750 σε πορεια νωμιζω παιζουμε τις ιδιες ταχυτητες B) B)

:D

Τιμή μας κύριε!!! Ποικοιλία Γυμνο-Τζαπάν για να γουστάρουμε!!!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι γιατι εγω ειμαι χερας ξερεις.... :baby: :/ :lol: :lol: :P

όπως γραφει και υπογραφη κάποιου μελους ο χερας φτανει πρωτος ο ΚΟΥΛΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ

ΓΥΜΝΟΤΖΑΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά ποιός με θέλει μαζί που είμαι πρωτάρης?

Σε θέλουμε εμείς και οι πρωτάρηδες που θα κάνουνε το 36ωρο του χρόνου!!!

ΕΕΕΕΕΕλα να μαζεύεται το team MyBike 36ωρο!!!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κι ΕΔΩ μερικά χρήσιμα 36ωρα tips.

Τα εγγραφα-χαρτιά που αναφέρεις (που πρέπει να τα έχουμε μαζί μας) απο πού τα παίρνουμε/προμηθευόμαστε???? :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτά θα μας τα δώσει η λέσχη την τελευταία Τετάρτη πριν το 36ωρο όταν και θα μας κάνουν και την ενημέρωση της διαδρομής και λοιπών πραγμάτων που θα πρέπει να γνωρίζουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το 2007 κ μετά το σκεφτόμουν σοβαρά για να πάρω μέρος κ πάντα κάτι τύχαινε και αδυνατούσα να συμμετάσχω..

Ελπίζω το 2010 να είναι η χρονιά μου :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από το 2007 κ μετά το σκεφτόμουν σοβαρά για να πάρω μέρος κ πάντα κάτι τύχαινε και αδυνατούσα να συμμετάσχω..

Αρα ούτε φέτος θα πάς???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:thumbsup: το ιδιο και εδω. ειμαι λιγο μακρια απο ελλαδα οποτε δεν βολευει. λεω του χρονου ομως να ενταχθω , βλεπουμε !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
To σκεφτόμαστε με ένα φίλο μου αλλά που πάμε οι καραμήτριδες με τις πάπιες :lol:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4085&st=0

περιτω να πω πως αν το κανεις θα εισαι ο πιο μαγκας του χωριου!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4085&st=0

περιτω να πω πως αν το κανεις θα εισαι ο πιο μαγκας του χωριου!!

Μάλλον θα το επιχειρήσουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, δεν βγαίνουν όλα τα 36ωρα με παπί.

Του 2007 ήταν σχετικά εύκολο. Οι διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν νορμάλ.

Και του '06 ήταν σχετικά εύκολο. Λίγο πιο δύσκολο του '07 βέβαια και ο Νικόλας ο Fox tango India τα κατάφερε και τα δύο.

Το '08 όμως όποιος επιχειρούσε να ξεκινήσει με παπί, απλά δεν θα τα κατάφερνε. Θα αναγκαζόταν να εγκαταλείψει λόγω της δύσκολης γενικά διαδρομής, και της γενικά μεγάλης απόστασης που διανύθηκε και των δύο ημερών.

Αν είναι και αυτό σαν το περσινό, μην ξεκινάτε καθόλου. Κι απ ότι πήρε το αυτί μου θα είναι και πάλι πάρα πολλά τα χιλιόμετρα. Κοντά στα 2000 και σε δύσκολες γενικώς διαδρομές.

Τώρα βέβαια, όποιος θέλει το επιχειρεί αν θέλει να προσπαθήσει.Πάντως θα ζοριστεί πάρα πολύ, να το ξέρετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα