Jump to content
strada

εχετε δει moto gp απο κοντα?

Recommended Posts

οντας πλεον μονιμος κατοικος της california,εχω την ευκαιρια να παρακολουθησω φετος τον αγωνα απο τις εξεδρες της mazda raceway laguna seca ( κατι σαν skoda ξανθη μου ακουγεται).371 μιλια απο το σπιτι μου ειναι (593 κμ), πρωτη μου φορα σε τετοια φαση και ανυπομονω!!!!!παντα ηθελα να βρω την ευκαιρια οσο ημουν ελλαδα να βρεθω σε καποιο γειτονικο GP αλλα υποχρεωσεις βλεπετε...ποτε δεν πιστευα ομως οτι η πρωτη πιστα που θα επισκεφτω θα ηταν 12000 κμ απο την πατριδα μου... :greece:

5 ιουλιου λεει το καλενταρι...τι?ακομα 8 ιανουαριου εχουμε? :oops:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Oh Yes....πέρυσι, τέλη Αυγούστου, Misano...San Marino 2008

Πήγα με τη μηχανή, με παρέα τον ξάδελφο, καθίσαμε 4 μέρες, τα είδαμε ΟΛΑ!

Περάσαμε τέλεια.

Αν σε ενδιαφέρει το MOTOGP τότε το ότι θα περάσεις ωραία είναι εγγυημένο. Εγώ ευχαριστήθηκα και το ταξίδι.

Χαρακτηριστικό: Ένας τύπος είδε το GR στην πινακίδα της μηχανής και λέει "ΩΩ, από Αγγλία είστε? (GR--> Great Britain)....Άσχετος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οντας πλεον μονιμος κατοικος της california,εχω την ευκαιρια να παρακολουθησω φετος τον αγωνα απο τις εξεδρες της mazda raceway laguna seca ( κατι σαν skoda ξανθη μου ακουγεται).371 μιλια απο το σπιτι μου ειναι (593 κμ), πρωτη μου φορα σε τετοια φαση και ανυπομονω!!!!!παντα ηθελα να βρω την ευκαιρια οσο ημουν ελλαδα να βρεθω σε καποιο γειτονικο GP αλλα υποχρεωσεις βλεπετε...ποτε δεν πιστευα ομως οτι η πρωτη πιστα που θα επισκεφτω θα ηταν 12000 κμ απο την πατριδα μου... :greece:

5 ιουλιου λεει το καλενταρι...τι?ακομα 8 ιανουαριου εχουμε? :oops:

I hate ya! :kill:

Ασε Χαρη κι εγω εχω λυσσαξει να παω σ' ενα αγωνα ακομα, αλλα να δω τι θα πρωτο-κανω... :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκεφτόμουν να πάω με το ΜΟΤΟ σε μία από τις εκδρομές που οργανώνουν κάθε χρόνο, αλλά δεν είχα τα λεφτά τότε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Automotodrom Brno - GRAND PRIX CESKE REPUBLIKY

Είναι φοβερή εμπειρία (ειδικά εκει στο αμερικα που ειναι ψωμοτύρι το θέαμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω δει ακόμη :( αλλά κανονίζω με ένα φιλαράκι να πάμε οδικώς για Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο..........αναμονή λοπόν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα