strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 οντας πλεον μονιμος κατοικος της california,εχω την ευκαιρια να παρακολουθησω φετος τον αγωνα απο τις εξεδρες της mazda raceway laguna seca ( κατι σαν skoda ξανθη μου ακουγεται).371 μιλια απο το σπιτι μου ειναι (593 κμ), πρωτη μου φορα σε τετοια φαση και ανυπομονω!!!!!παντα ηθελα να βρω την ευκαιρια οσο ημουν ελλαδα να βρεθω σε καποιο γειτονικο GP αλλα υποχρεωσεις βλεπετε...ποτε δεν πιστευα ομως οτι η πρωτη πιστα που θα επισκεφτω θα ηταν 12000 κμ απο την πατριδα μου... :greece: 5 ιουλιου λεει το καλενταρι...τι?ακομα 8 ιανουαριου εχουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Oh Yes....πέρυσι, τέλη Αυγούστου, Misano...San Marino 2008 Πήγα με τη μηχανή, με παρέα τον ξάδελφο, καθίσαμε 4 μέρες, τα είδαμε ΟΛΑ! Περάσαμε τέλεια. Αν σε ενδιαφέρει το MOTOGP τότε το ότι θα περάσεις ωραία είναι εγγυημένο. Εγώ ευχαριστήθηκα και το ταξίδι. Χαρακτηριστικό: Ένας τύπος είδε το GR στην πινακίδα της μηχανής και λέει "ΩΩ, από Αγγλία είστε? (GR--> Great Britain)....Άσχετος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 οντας πλεον μονιμος κατοικος της california,εχω την ευκαιρια να παρακολουθησω φετος τον αγωνα απο τις εξεδρες της mazda raceway laguna seca ( κατι σαν skoda ξανθη μου ακουγεται).371 μιλια απο το σπιτι μου ειναι (593 κμ), πρωτη μου φορα σε τετοια φαση και ανυπομονω!!!!!παντα ηθελα να βρω την ευκαιρια οσο ημουν ελλαδα να βρεθω σε καποιο γειτονικο GP αλλα υποχρεωσεις βλεπετε...ποτε δεν πιστευα ομως οτι η πρωτη πιστα που θα επισκεφτω θα ηταν 12000 κμ απο την πατριδα μου... :greece: 5 ιουλιου λεει το καλενταρι...τι?ακομα 8 ιανουαριου εχουμε? I hate ya! Ασε Χαρη κι εγω εχω λυσσαξει να παω σ' ενα αγωνα ακομα, αλλα να δω τι θα πρωτο-κανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 σκεφτόμουν να πάω με το ΜΟΤΟ σε μία από τις εκδρομές που οργανώνουν κάθε χρόνο, αλλά δεν είχα τα λεφτά τότε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Δυστιχως οχι ΑΚΟΜΗ...θα ερθει η ωρα του ομως συντομα... B) η Laguna παντως ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Τυχεράκια !!! Καλά να περάσεις φίλος!!! Βγάλε φοτό να μας φέρεις να δούμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 οπωσδηποτε!και εχω παρει καμερα μουρλια λεμεεε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Automotodrom Brno - GRAND PRIX CESKE REPUBLIKY Είναι φοβερή εμπειρία (ειδικά εκει στο αμερικα που ειναι ψωμοτύρι το θέαμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anochos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Δεν έχω δει ακόμη :( αλλά κανονίζω με ένα φιλαράκι να πάμε οδικώς για Ουγγαρία τον Σεπτέμβριο..........αναμονή λοπόν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες