Jump to content
gmakris

Aπαραδεκτη συμπεριφορα του "The Mall"

Recommended Posts

Ούτε εγώ έχω πάει Αλέξανδρε και δεν καίγομαι να πάω.

Γενικά κάτι τέτοια που λουκανοποιούνε τον κόσμο και δεν υπάρχει ΣΧΕΣΗ πελάτη και πωλητή δεν είναι του γούστου μου.

Προτιμώ να δώσω 2-3 ευρώ παραπάνω και να κάτσω να πιω και ένα καφεδάκι με το αφεντικό ή τον πωλητή του μαγαζιού.

Πάντως δεν νομίζω να ισχύει σχετική απαγόρευση.

Πάντως στο καφέ που θα πάμε την Παρασκευή σίγουρο είναι ότι οι μοτοσυκλέτες θα είναι και πολλές και καλές!!! :)

Τροποποιήθηκε από τον Varadero

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάντως την καλύτερη διαφήμιση τους κάνουμε είτε τους βρίζουμε είτε λέμε καλά λογάκια. Μόνο που ακούγεται το όνομά τους φτάνει.

Οι τιμές για να ξέρετε γενικότερα στα πολυκαταστήματα που πουλάνε "φίρμες" είναι πολύ ακριβότερες από τα υπάρχοντα εμπορικά καταστήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και λέτε ρε παιδιά να ιδρώσει το αυτί της Μαριάννας(της Λατση ντε...)αν στειλουμε και email και λοιπα;;;Αυτη ειναι η πολιτική τους και σε οποιον αρεσει...Εμεις θα τα λεμε φυσικα,θα μποϊκοταρουμε...αλλά απο κει και μετα ας ειμαστε ρεαλιστες...Οσο και να μας ενοχλει,οσο και να μας βγαζουνε στην απεξω...ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ...Εξαλλου την Μαριάννα...την εχει δει κανείς να καβαλάει μοτο;;; :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καβαλάει τον Κούρκουλο και πολύ της είναι.

<{POST_SNAPBACK}>

:_w00t::_w00t::lipssealed::lipssealed::lipssealed: σα δε ντρεπεσαι ρε...την κυρια...δεν ντρεπεσαι;;; :blush::blush::blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα απαραδεκτοι!!!!

αυτο κι αν ειναι ρατσισμος.....κανεις μας να μην ψωνισει εκει και διαδωστε το οπου μπορειτε!!

τους καραγκιοζηδες....... :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_w00t::_w00t::lipssealed::lipssealed::lipssealed: σα δε ντρεπεσαι ρε...την κυρια...δεν ντρεπεσαι;;; :blush::blush::blush:

<{POST_SNAPBACK}>

Ναι σιγά τη μυξοπαρθένα.Μη τρελλαθούμε κιόλας :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΛΑ καλα αυτα που λετε....ακουστε τωρα και τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ:

εγω επειδη δουλευω εκει μεσα και τα ξερω απο πρωτο χερι ειναι ακομα πιο χαλια τα πραγματαζητησαμε να μας δωσουν καρτες(πασο) για το parking για μας που δουλευουμε εκει γιατι δε γινεται να πληρωνουμε 10 ευρω ημερησιως για το 8ωρο και επισης γιατι απ εξω 1ον δε βρισκεις και 2ον γραφουν σαν π@@@τηδες οι κυριοι οργανα και τι απαντησανε....

ρε φιλε (μου λεει υπευθυνος λειτουργιας του mall) το εμπορικο εχει 3000 ατομα προσωπικο,το parking εχει 2650 θεσεις την πηρες την απαντηση σου...;

με ενα πολυ ειρωνικο υφακι...μονο 1 θεση για καθε καταστημα εχουν δωσει........

μου ρθε εκεινη την ωπα να του πω καλα ρε βλακες,και ολος αυτος ο κοσμος που δουλευει εδω μεσα που στο π@@τσο θα βαλουν τα μεσα μεταφορας τους...;για να μη πουμε για τους χιλιαδες πελατες(που σαββατο αγγιζουν τους 30000 ολη τη μερα..!!!!!!!! :blink: )

καλα το θεμα για το παρκαρισμα των μηχανων δε το συζητω καν...εκτος του οτι σαββατο μεσημερι αν βγεις εξω απτο mallθα δεις πολλες σελες με ροζ χαρτακια πανω,λενε οτι σκεφτονται να διαμορφοσουν δεξια του εμπορικου το χωρο για τη σταθμευση τους,ανοιχτο κιολας ενω τα αμαξακια στο υπογειακι να στεγαζονται...(αυτο ακουγεται απο τα ατομα που ειναι προσωπικο δεν ειναι εξακριβωμενη πληροφορια οποτε κραταω τις επιφυλαξεις μου...)

αν δε δουλευα εκει δε ξαναπαταγα ουτε γι αστειο............

Τροποποιήθηκε από τον Aggelos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Άγγελε... υπάρχουν και τα ΜΜΜ... που βολεύουν για πρόσβαση στο Mall...

<{POST_SNAPBACK}>

υπαρχει το τρενο...

καλα οταν πας,οταν ομως σχολας στις 2 το βραδυ πως γυρνας...;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σύμφωνοι, αλλά τι ποσοστό εργαζομένων στο κέντρο σχολάνε 02:00;

Ε λοιπόν γιατί δε δίνουν κάρτα σε αυτό το μικρό (; ) ποσοστό;; Αυτό είναι το θέμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα ακριβώς αυτό είναι, και όχι για 3.000 εργαζόμενους...

Αν και είμαι απόλυτα σίγουρος πως πολύ περισσότεροι από όσους σχολάνε στις 02:00 έχουν την αξίωση να πηγαίνουν με την "κούρσα" στη δουλειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Αδαμαντιε!!

Εγω περιμενω ηδη την απαντηση τους...αν υπαρξει, αυτη θα κοινοποιηθει ταχιστα στο φορουμ!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ναι........ αν σου απαντησουν να ανταλαξουμε τις μηχανες μας!!!!!!!! :scared::scared::oops:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα ήδη απάντησαν, από χθες... Δεν είδες παραπάνω μάλλον... Την ίδια ξύλινη απάντηση έστειλαν σε όσους τους έκραξαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε λοιπόν γιατί δε δίνουν κάρτα σε αυτό το μικρό (; ) ποσοστό;; Αυτό είναι το θέμα...

<{POST_SNAPBACK}>

ολοι οι υπαλληλοι του 3ου επιπεδου(που ειναι κ το μεγαλυτερο,ολα τα καφε τα εστιατορια και τα village)

που δουλευουν βραδυνη βαρδια σχολανε το νωριτερο 12, και προσεξε,12 τελειωνουν τη βαρδια,μεχρι να αλλαξουν και να πανε στο σταθμο...αστο

δε τους κατηγορω αδικα,υπαρχουν συγκεκριμενα πραγματα,οπως η κληση 65,50 ευρω,που εφαγα για παρκαρισμα το προηγουμενο σαββατο...

κατσε ρε φιλε καρτα για το parking δε μου δινεις,παρκαρω εξω και μετα δουλευω 3 μερες μονο για την κληση,αντε γ@@@@σου στη τελικη

και αργα η γρηγορα ετσι θα γινει να το θυμηθειτε...

δε θα βρισκουν προσωπικο για τα μαγαζια εκει μεσα(γιατι γινεται και χαμος...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι........ αν σου απαντησουν να ανταλαξουμε τις μηχανες μας!!!!!!!! :scared::scared::oops:

<{POST_SNAPBACK}>

Ετοιμασου να οδηγας το ΧΤΧ για τα επομενα χρονια!!!! :_w00t:

------------------------------

Η αληθεια ειναι οτι μου απαντησαν (η επιστολη μου εφυγε απο mail account hotmail) αλλα η γραμματοσειρα τους δεν ηταν αναγνωσιμη και ετσι τους ζητησα να μου αποστειλουν την απαντηση τους στο mail της δουλειας μου....ακομα περιμενω....

Τροποποιήθηκε από τον Λυγκέας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα