gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Το ιδιο post ανοιξα και στο >>> http://www.gr-motogp.gr/forum/viewtopic.php?p=6692#6692 Οπως με ενημερωσε φιλος που επισκεφτηκε το μεγαλυτερο εμπορικο κεντρο της Αθηνας "The Mall" AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εισοδος και φυσικα η σταθμευση εντος του parking του πολυκαταστηματος προς ολους τους κατοχους μοτοσυκλετας με "δικαιολογια" οτι υπαρχει κυνδυνος ατυχηματος με τους πεζους που κυκλοφορουν εντος του parking. Αποτελεσμα, οσοι εχουν μηχανες ασχετα με το γεγονος οτι ειναι πελατες, να μην μπορουν να παρκαρουν και να περιοριζονται στους δρομους και τα πεζοδρομια. Εγω σκεφτομαι οτι ισως υπαρχει και κατι αλλο.....ειναι γεγονος οτι ενας μοτοσυκλετιστης λογω δυσκολιας μεταφορας δεν θα μπορεσει να κανει σοβαρες αγορες και συνεπως καλυτερα να δωσουν θεσεις σταθμευσης μονο στα κουτια οπου που θα χωρεσει το ψυγειο, τηλεοραση, κρεββατοκαμαρα, πανες, και τα μαυρα τους τα χάλια.... Τα παραπονα μας εδω >>> info@themallathens.gr Μπραβο για την Ευρωπαικη μας νοοτροπια....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Nτροπή και αίσχος τους. Εγω μόνο και μόνο που το άκουσα αυτό, δε πρόκειται ποτέ να πατήσω εκει πέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 έτσι έτσι...Μπραβο Gmakris! είναι ρόμπες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ...Για μας που δεν ειμαστε Πρωτευουσιανοι...Τι ειναι το 'The Mall" ...από το "ΤHE MALL...AKES" βγαινει;;;Γιατι αν οχι τότε προκειται για πολυκατάστημα που δεν θα πατησω ούτε από περιέργεια...Μήπως πουλάει και είδη μοτοσυκλετιστών;;; :D :D Υ.Γ...εκτος ρε σεις και σε αφηνουν να μπαινεις με τη μοτο ...μέσα στο μαγαζί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dialpistis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 καλα...... αυτο δε γινεται.... ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ?????????? μα τοσο??????????? δηλαδη πας να παρκάρεις και ο τύπος στο parking σου απαγορευει τη εισοδο??? αυτά ΜΟΝΟ Ελλάδα γίνονται..... εχασα πάσα ιδέα.... ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ...Για μας που δεν ειμαστε Πρωτευουσιανοι...Τι ειναι το 'The Mall" ...από το "ΤHE MALL...AKES" βγαινει;;;Γιατι αν οχι τότε προκειται για πολυκατάστημα που δεν θα πατησω ούτε από περιέργεια...Μήπως πουλάει και είδη μοτοσυκλετιστών;;; :D :D Υ.Γ...εκτος ρε σεις και σε αφηνουν να μπαινεις με τη μοτο ...μέσα στο μαγαζί... <{POST_SNAPBACK}> Είναι ένα τεράστιο καινούριο εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια (αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 υπαρχει κυνδυνος ατυχηματος με τους πεζους που κυκλοφορουν εντος του parking. Nice Try! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Το χουνε κάνει λάστιχο λέμε από τη πολύ μαλακία.... ''ΈΡΙΞΑ ΛΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ...'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deco 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Εγω παιδες πηγα εχθες εκει, και πριν προλαβω να σταματησω, να ενας βλακας σεριφης (σεκιουριτας) και με εναν τσαμπουκα,μου λεει "αν αφησεις την μηχανη εδω θα φωναξω την αστυνομια" τον διαλογο που ακολουθησε δεν τον γραφω γιατι θα μας κλεισει το Ε.Σ.Ρ . Καλα κανω εγω και ειμαι μακρια απο τις αμερικανοφερτες μ@λ@κιες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Σωστός Deco-Dero! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 λόλ Κώστα είδες συνάδελφο και εκδηλώθηκες ε? :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 (τροποποιήθηκε) Τα παραπονα μας εδω >>> info@themallathens.gr <{POST_SNAPBACK}> Παιδες, δεν χρειαζεται να μακρυγορησουμε....τα παραπονα μας γνωριζουμε που μπορουμε να τα υποβαλλουμε... .....θελω να ελπιζω οτι δεν θα παραμεινουν εντος του φορουμ.... καλο απογευμα.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Τυχαίνει να ξέρω καλά την περίπτωση: α) Γιατί φίλοι και συνάδελφοι εργάζονται στην J&P που το κατασκεύασε β) Γιατί ήμουν εκεί το περασμένο Σάββατο βράδυ. Στο 3 επιπέδων υπόγειο γκαράζ έχουν στιβάξει με τέτοιο τρόπο τα αυτοκίνητα που δεν μπορούν καλά καλά να τα χωρέσουν στις οριακές σε μέγεθος θέσεις. Θέσεις για μοτοσυκλέτες δεν προβλέπουν στην άδειά τους γι αυτό και απαγορεύονται. Στο κάτω κάτω τί τζίρο να κάνεις στα μαγαζιά άν είσαι αλήτης μηχανόβιος; Δεν πάνα γ@μηθ@ύνε λέω γω; Πάντως σαν πρώτη εντύπωση μου φάνηκε ένα ψυχρό τερατώδες εμπορικό κέντρο σαν των μεγαλουπόλεων της Ευρώπης που δεν ταιριάζει στη νοοτροπία Έλληνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Στο 3 επιπέδων υπόγειο γκαράζ έχουν στιβάξει με τέτοιο τρόπο τα αυτοκίνητα που δεν μπορούν καλά καλά να τα χωρέσουν στις οριακές σε μέγεθος θέσεις. Θέσεις για μοτοσυκλέτες δεν προβλέπουν στην άδειά τους γι αυτό και απαγορεύονται. Δεν θα διαμαρτυρηθώ γι'αυτή τους την επιλογή, δικαίωμά τους στην τελική να νομίζουν (κκ εννοείται πως κάνουν τεράστιο λάθος), ότι έτσι αποκλείουν την "μειονότητα"... Μόλις έχασαν άλλους 4 πελάτες...εμένα, τον brother κ τους γονείς μου... Ν. <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 εχει φυγει το mail.... όπως και να έχει για καλό "δικο μας" είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 εχει φυγει το mail.... όπως και να έχει για καλό "δικο μας" είναι... <{POST_SNAPBACK}> Μπραβο Αδαμαντιε!! Εγω περιμενω ηδη την απαντηση τους...αν υπαρξει, αυτη θα κοινοποιηθει ταχιστα στο φορουμ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 (τροποποιήθηκε) Καλά δηλαδή με πιο σκεπτικό? Δεν πάνε καλά τα άτομα...πραγματικά... είναι πολύ χαζή η δικαιολογία πως υπαρχει κινδυνος ατυχηματος με τους πεζους που κυκλοφορουν εντος του parking. συγνώμη δηλαδή πες οκ οτι το δεχόμαστε...δεν μπορούν να κάνουν ένα χώριστό για μοτοσικλέτες parking?λές και πόσο χώρο πιάνει η καθεμία? Ντροπή τους πραγματικά...λές και κακό σε εμας κανούν...τόσο μυαλό έχουν τόσα λένε...κακό στην δικιά τους τσέπη κάνουν και καλό στην δικιά μας..που δεν θα δώσουμε τα χρήματα μας...σε άμυαλους... Κι εγώ θα τους στείλω e mail...πείτε διεύθυνση....δεν μου την ανοίγει...ας την γράψει κάποιος... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 από τον ktm-isa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scottyfjr13_06 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Συμφωνω και εγω με τους προλαλησαντες , ειχα παει το Προηγουμενο Σαββατο με την Μηχανη και μου Ξυνησε πολυ που δεν υπηρχε χωρος να παρκαρουμε την Μοτο .Τελικα την ανεβασα οπως ολοι σε καποιο πεζοδρομιο . Η ολη εντυπωση σαν εγκατασταση δεν μου εκανε και καμμια τρομερη εντυπωση μια και εχω δει πολλα τετοια στο Εξωτερικο . Για την Ελλαδα ειναι κατι που δεν υπαρχει αλλου και για οσους δεν εχουν ξαναδει θα εντυπωσιαστουν. Τα μαγαζια , τα περισσοτερα που υπαρχουν ειναι επωνυμα και σου πιανουν τον πρωκτο , ελαφρως, για να μην πω βιαιος , στον Τριτο οροφο εχει καφετεριες και κινηματογραφους κατι που βρισκεις στα Villange και καλυτερα. Στην τελικη ..αν δεν σκεφτεσε το χρημα που θα δωσεις , και εφοσον το εχεις , ειναι μια καλη κινηση για ψωνια , γιατι θα τα βρεις εκει ολα μαζι , παρα να τρεχεις απο εδω και απο εκει στα μαγαζια και να ψαχνεις αυτο που θελεις . Κατα τα αλλα δεν αξιζει να πας και για δευτερη φορα , αντε τριτη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Φρέσκια απάντηση από Mall Athens: Αγαπητέ κύριε, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στις μηχανές για λόγους ασφάλειας και για αποφυγή ατυχημάτων. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν πρόκειται αυτό να διευθετηθεί στο άμεσο μέλλον. Η διοίκηση του κέντρου μελετά τη δημιουργία αποκλειστικού χώρου στάθμευσης για μηχανές. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Με εκτίμηση, Center management Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 δηλαδη: δεν θελουμε να ερθεται γιατι θα παρετε μια το πολυ δυο τσαντούλες και θα φύγεται... ελάτε με κανα φορτηγάκι να το γεμίσουμε και μεις θα σας πάρουμε π@π@ς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Το ειχα διαβασει και στο φορουμ του fazerclub ... ξεφτιλικια πραγματα .... Εγω εχω ηδη αρχισει το μποϋκοταζ μου σε οσους γνωστους εχω και δεν εχω ... Αληθεια ... ξερει κανεις τινους ιδιοκτησια ειναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 αλλος ενας λογος να μην πατατε το ποδι σας εκει το χρημα πρεπει να μοιραζεται και αυτοι δεν εχουν τετοιο σκοπο Το ειχα διαβασει και στο φορουμ του fazerclub ... ξεφτιλικια πραγματα .... Εγω εχω ηδη αρχισει το μποϋκοταζ μου σε οσους γνωστους εχω και δεν εχω ... Αληθεια ... ξερει κανεις τινους ιδιοκτησια ειναι; <{POST_SNAPBACK}> λατση μαριανα αν δεν απατομε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 αλλος ενας λογος να μην πατατε το ποδι σας εκει το χρημα πρεπει να μοιραζεται και αυτοι δεν εχουν τετοιο σκοπο λατση μαριανα αν δεν απατομε Δεν απατάσαι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Μακριά και αγαπημένοι με τους κηφίνες που τα βρίκανε ΟΛΑ έτοιμα σ'αυτήν τη ζωή. Μαριάνα Λάτση Κούρκουλααααα...... όχι άλλο κάρβουνο... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Μακριά και αγαπημένοι με τους κηφίνες που τα βρίκανε ΟΛΑ έτοιμα σ'αυτήν τη ζωή. Μαριάνα Λάτση Κούρκουλααααα...... όχι άλλο κάρβουνο... :D <{POST_SNAPBACK}> Όπως άλλωστε και το¨"Κόσμος" εδώ στην Πυλαία. Μιά απ' τα ίδια. Για το Κόσμος δεν έχω πληροφορία για απαγόρευση μοτό. Δεν έχω πάει ακόμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες