Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 τέλειο το μηχανάκι απερίγραπτο αλλά έχει ένα μειονέκτημα μες στην πόλη, το φαρδύ τιμόνι που με προβληματίζει καμιά φορά στην κυκλοφορία . Μου έχουν πει διάφορα, ότι μπορεί να γίνει πατέντα να κοπεί και απ'τις δυο μεριές , είτε ότι μπορώ να βάλω πάνω το τιμόνι άλλου μοντέλου ( όπως XTX ) . Τί λέτε, τί πράξη μπορεί να γίνει ? Θα αξίζει ( απ'όλους τους τομείς ) ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Νομίζω οτι μπορείς να βάλεις άλλο τιμόνι.Εχω δει κατά καιρούς αρκετές τέτοιες πατέντες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Μπορείς, αλλά καλύτερα θα ήταν να ρωτούσες στη Yamaha πρώτα, δεν χάνεις τίποτα.. Βασικά η τιμονάρα είναι και γαμάτος μοχλός, γιατί να το αλλάξεις? Δέν ξέρω πόσο καιρό το έχεις το μηχανάκι, αλλα είναι κυρίως θέμα συνήθειας, απο τους περισσότερους καθρέπτες περνάει απο πάνω, μόνο στα βανάκια βρίσκει γαμώτο...ξέρεις πόσα street triple θα ήθελαν τέτοιο τιμόνι??? (καλα, μη μου πείτε πόσα ΜΤ θα ήθελαν παραπάνω άλογα....,k?) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 ΕΓΩΩΩΩ θα ήθελα όντως παραπάνω άλογα :P anyway, θα ρωτήσω πρώτα ναι .. Οι καθρέφτες αν τους μαζέψεις γλιτώνεις κάτι αλλά πάλι το τιμόνι μερικές φορές ξεφεεεεύγει λίγο στο φάρδος .. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lambis MT-01 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 το τιμονι απο ΜΤ-01 μπαίνει? αν ναι τοτε λυθηκε το προβλημα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 ωραίο μηχανάκι το ΜΤ-01 πάντως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες