Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Φίλε streetakia, εγώ πήρα το πρώτο μηχανάκι μου το 2005, ήταν ένα scooter piagio fly 100cc μπλέ. Είχα ξεκινήσει μεταπτυχιακό και ταυτόχρονα δούλευα σε φροντηστήριο στο κέντρο της πόλης. Μιας και δεν ήταν δυνατόν να καταφέρνω να κάνω και τα 2 ταυτόχρονα είπα στον πατέρα μου ότι χρειάζομαι μοτό. Πληροφοριακά οι γονείς μου μοιάζουν με τους δικούς σε ιδεολογία. Η απάντηση ήταν προφανώς όχι. Μετά λέω στο πατέρα μου ότι αν δεν βοηθήσει θα το αγοράσω μόνος μου και θα χρεωθώ ακόμα παραπάνω, και ότι ο λόγος που το θέλω είναι σαν εργαλείο για να μπορεσω να κάνω το μεταπτυχιακό. Του θύμισα ποσο τον είχαν βοηθήσει οι δικοί του γονείς όταν έκανε τις σπουδές του. Τελικά το πήρα, και πληρόθηκε μισό μισό από εμένα και τον πατέρα μου. Όλα όσα σου είπαν οι προηγούμενοι στέκουν βεβαίος. -Μήπως θα έπρεπε να αρχίσεις να ζεις μόνος σου και να δουλεύεις τα δικά σου λεφτά? (αν το κάνεις ήδη cool) -Mήπως θα έπρεπε να πάρεις αποφάσεις εσύ για τη ζωή σου για να μην σου την χαλάσουν οι άλλοι? Στην δικιά μου περίπτωση μόνο εγώ ήξερα πόσο αναγκαία ήταν η μοτό για να κάνω το μεταπτυχιακό και την δουλεία ταυτόχρονα. -Μήπως θα έπρεπε να τους ξεκαθαρίσεις ότι ο ρόλος τους πλέον είναι ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ. Και στο κάτω κάτω υπάρχου πολύ χειρότερα πράματα στον κόσμο (ναρκωτικά, αφροδίσια νοσήματα, πόλεμοι, εγκληματικότητα) από την χρήση της μοτοσυκλέτας? Νομίζω πρέπει να πάρεις την μοτό που γουστάρεις, διότι αν δεν το κάνεις θα σε ελέγχουν πάντα οι γονείς σου. Είτε μιλάμε για μοτοσυκλέτες, είτε για γυναίκες ή για δουλεία. Επίσης αν τελικά πάρεις μοτό και δεν το δεχτούν οι δικοί σου, και το χειρότερο γίνει και φύγεις από το σπίτι, τόσο το καλήτερο, ξεμπέρδεψες με ένα πρόβλημα που θα σε υποδούλωνε για την υπόλοιπη ζωή σου. Επίσης αν ο πατέρας μου με έλεγε γάιδαρο θα γινόταν τόσος καυγάς που ή θα έφευγα εγώ από το σπίτι ή θα το έκαιγα, και δεν κανω καθόλου πλάκα. Απαίτησε σεβασμό, ξέρω εύκολα χάνεται και δύσκολα κερδίζεται. Τα παραπάνω στα λέω γιατί μια τέτοια υποδούλωση συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηρισμών (γαιδούρι κτλ) πέρασε ο αδερφός μου. Η δικιά μου στάση ήταν εναντίων του, το λέω και ντρέπομαι αλλά έτσι είναι. Τι έγινε λοιπόν, ο αδερφός μου έφυγε από το σπίτι για εξωτερικό, Ισπανία, Καννάριες Νήσοι, Γαλλία, Γερμανία ήταν κάποιοι από τους τόπους που δούλευε κατά καιρούς. Πλέον όλοι στην οικογένεια έχουμε καταλλάβει το λάθος μας και πλέον ο αδερφός μου δουλεύει στην πόλη μας και τον σεβόμαστε όλοι. Το βασικό είναι να μην φοβάσαι, όλα τα άλλα έρχονται καλήτερα. Αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κηνήσεις, και να έχεις κάπου να δουλεύεις για να βγάζεις τα έξοδα σου ώστε να μην εξαρτάσαι οικονομικά από κανέναν, και ας μην ζεις πλούσια αλλά ζεις ελεύθερος. Ελπίζω να βοήθησα, φιλικά. EDIT: Ένα καλό επειχήρημα που δουλεύει είναι να τους πεις (στους γονείς σου) ότι τώρα ανεβαίνεις σε μηχανάκια φίλων και ουσιαστικά η ζωή σου είναι στα χέρια τους. Θα ήταν καλήτερο να ήταν στα δικά σου. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2009 από τον Ellessar_GR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Φιλε Ellessar GR συμφωνω απολυτα μαζι σου. Αυτη τη περιοδο βρισκομαι στην φαση αναζητησης εργασιας (οντας φοιτητης). Ολα τα λεφτα που εχω βγαλει για την μηχανη σημειωτεον οτι ειναι απο δικη μου δουλεια και οχι απο τον μπαμπα η την μαμα! Θελησα να κανω ενα διαλογο για να τους το ανακοινωσω. Αν ηθελα να κρυφτω που δεν ειναι και το σωστο θα το ειχα κανει και δεν θα εμπαινα σε μια φαση διαλογου. Αν βεβαια δεν το καταλαβουν, τι να κανουμε, ειμαι ενηλικος πια και μπορω να παρω καποιες αποφασεις για το μελλον μου και μονος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bachis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Να σου πω? Υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παρεις? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2009 από τον Bachis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lazarinho46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!! Φίλε μου θα σου πω κάμποσα, αν έχεις υπομονή, κάτσε και διάβαζε. Το θέμα που λες έχει να κάνει με κάτι παραπάνω από την μοτοσυκλέτα. Έχε υπόψη σου, ότι είμαι μιάς τέτοιας ηλικίας που θα μπορούσα να είμαι εγώ ο πατέρας σου και σε συνδιασμό με τα όσα έχω περάσει καβαλώντας μηχανή (από μαλακίες άλλων αλλά και από ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ μαλακίες), όταν μου λέει κάποιος ότι θέλει να αρχίσει να καβαλάει μηχανάκι, εγώ τον κοιτάζω κάπως σαν μελοθάνατο. Είναι απικίνδυνο πολύ το άθλημα και δυστυχώς ως έχουν τα πράγματα, πολύ λίγα μπορείς να μάθεις πριν αρχίσεις να κυκλοφοράς, οπότε αναγλαστηκα μαθαίνεις στον δρόμο κι αν είσαι τυχερός και επιβιώσεις τότε μετά από καμιά δεκαετία αρχίζεις πιά να αισθάνεσαι παντελώς ανασφαλής οπότε και είσαι σε καλό δρόμο. Παρόλαυτα όμως, παρόλο δηλαδή που έναν νέο αναβάτη τον αντιμετωπίζω σαν μελοθάνατο, δεν μπορώ να του πω να μείνει μακριά από τις μηχανές. Δεν θα το έλεγα ακόμη και στο ίδιο μου το παιδί, παρά το ότι θα ήξερα ότι κάθε φορά που θα έφευγε, εγώ θα έβλεπα μπροστά στα μάτια μου να παίζονται σκηνές με αυτόν ξάπλα στον δρόμο και τα μυαλά του χυμένα στην άσφαλτο. Γιατί δεν θα του έλεγα να μην καβαλήσει μηχανή? Για δύο λόγους... 1)Ο άνθρωπος, όταν δεν κάνει κάτι που θέλει πάρα πολύ, τότε αρωσταίνει. Είναι το "σαράκι" που τον τρώει όπως έλεγαν οι παλιοί. Δεν είναι ούτε της φαντασίας μας, ούτε υπερβολές. Ο άνθρωπος, έχει ανάγκη να αισθάνεται καλά. Το να αισθανόμαστε όμορφα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ΑΝΑΓΚΗ. Οι γιατροί εδώ μέσα φαντάζομαι μπορούν να σε(μας) πληροφορήσουν ότι οι περισσότερες από τις γνωστές ασθένειες που ρημάζουν τον κόσμο είναι είτε προιόν κακής ψυχικής υγείας είτε επιδεινώνονται από την κακή ψυχική υγεία. Πέραν τούτου όμως, η κακή ψυχική υγεία μας οδηγεί σε γενικώτερη κακή κατάσταση, βάλωντας την σκέψη μας, την κρίση μας, τις επιλογές μας και γενικά φτιάχνουμε μιά κακή ζωή(αυτό που λες ότι πήρες 2 ντεπόν για να ηρεμησεις να κοιμηθεις) Το να μην καβαλήσεις λοιπόν μηχανάκι για να αποφύγεις το ρίσκο να σκοτωθείς, δεν σημαίνει κι ότι δεν θα σκοτωθείς. Διότι αν το θες πολύ και δεν το κάνεις, τότε αυτό θα αρχίσει να σου σκοτώνει την ζωή σου λίγο λίγο. 2)Είσαι 21 χρονών φίλε μου. Ο βασικός λόγος που οι γονείς σου εναντιώνονται ξέρεις ποιός είναι? Το ότι θεωρείς ότι στα 21 σου είσαι πιά ώριμος για να αποφασίσεις τι θέλεις. Η ωριμότητα που λες, όπως και η ελευθερία, δεν έρχονται με τα χρόνια, αλλά με τις πράξεις. Όσο δέχεσαι την θέληση τους ως νόμο, τόσο θα σε θεωρούν ανίκανο να αποφασίσεις για τον εαυτό σου κι όσο δεν αποφασίζεις εσύ για τον εαυτό σου, τόσο δεν θα έχεις την εμπειρία για να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Μην σου φαίνεται υπερβολικό. Έχε υπόψη σου, ότι οι άνθρωποι σήμερα γενικώς λειτουργούν ως πρόβατα κι αν ξεφύγουν απ τον τσοπάνη γονιό, τότε καταλήγουν σε άλλους τσοπάνηδες. Πραγματικά ελεύθεροι είναι οι άνθρωποι που παίρνουν την ζωή τους και το μυαλό τους στα χέρια τους και πάνε ένα βήμα μπροστά ξεπερνώντας το κοπάδι. Έχε υπόψη σου, ότι και οι γονείς σου ούτε που ξέρουν πραγματικά γιατί στο απαγορεύουν. Ναι μεν ξέρουν ότι είναι επικίνδυνο(ούτε καν πόσο όμως και γιατί) αλλά δεν ξέρουν γιατί στο απαγορεύουν και τι σημαίνει αυτό. Θέλεις να σου εξηγήσω τι σημαίνει αυτή η απαγόρευση? Παρακολούθα λοιπόν.... Όταν ένας πατέρας απαγορεύει στο εισιενός χρονών παιδί του να κάνει κάτι, τι του λέει στην ουσία? Του λέει..."Παιδί μου, είσαι ανίκανος να διαχειριστής την ζωή σου και γι αυτό επεμβαίνω αγώ και την διαχειρίζομαι για λογαριασμό σου" Τι σημαίνει αυτό όμως? Σημαίνει...."Εγώ μεγάλωσα ένα παιδί ανίκανο να διαχειριστεί την ζωή του" Το οποίο με την σειρά του σημαίνει...."Εγώ είμαι ανίκανος να μεγαλώσω σωστά έναν άνθρωπο ο οποίος να μπορεί να διαχειριστεί σωστά την ζωή του" Και συνεχίζουμε..."Άρα είμαι ανίκανος να παράγω ζωή" (Μιάς και το παράγω ζωή σημαίνει παραδίδω στην ζωή ένα έτοιμο πλάσμα το οποίο είναι ικανό να ζήσει χωρίς κηδεμονία) Και το τελικό αποτέλεσμα...."Είμαι ανίκανος να παράγω ζωή, αλλά ικανός να καταναλώσω ζωή με το να διαχειρίζομαι ισόβια την ζωή του παιδιού μου" Ένας παραλογισμός προιόν μη σκέψης Σαφώς και μπορεί εσύ να είσαι ικανότατος να διαχειριστείς την ζωή σου ή και να είσαι και παντελώς ανίκανος. Η απαγόρευση όμως δεν κολάει σε καμία από τις δύο περιπτώσεις Αυτή η απαγόρευση, είναι προιόν του δικτάτορα που μας μεγαλώνουν μέσα μας από την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε που μας αρχίζουν στα μη αυτό, μη εκείνο, κάνε αυτό μη κάνεις εκείνο κλπ Είναι η εύκολη λύση σε ένα δύσκολο πρόβλημα ή οποία όμως δεν είναι λύση. Στην ουσία τι λένε? "Ζόρικο το πρόβλημα, δεν θέλω να το αντιμετωπίσω, οπότε το διαγράφουμε έστω και ως θέμα συζήτησης"(διότι συζήτηση δεν είναι το να λέει ο ένας "ναι" κι ο άλλος "όχι") Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να κάτσεις κάτω να συζητήσεις μαζί τους σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης κι όχι με αυτό καθ αυτό το μηχανάκι(εάν βέβαια είναι εφικτό) Όπως είπε και κάποιος φίλος πιό πριν, είναι πολύ σημαντικό το να τους εξηγλησεις ότι αντιλαμβάνεσαι τους φόβους τους. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να τους εξηγήσεις, ότι ακόμη κι αν το μηχανάκι είναι επικινδυνότερο του αυτοκινήτου, το αυτοκίνητο παραμένει επικινδυνότερο του των λεωφορείων, μετρό, τρόλευ, οπότε μηπως θα έπρεπε κι αυτοί να πουλήσουν το αυτοκίνητο τους για να είστε όλοι σίγουροι ότι δεν θα πάθει κανείς τίποτα. Κι όμως, το περπάτημα μέχρι την στάση είναι επίσης επικίνδυνο μιας και κάθε αυτοκίνητο μπορεί να σε κάνει αυτοκόλητο. Μηπως λοιπόν να κλειδωθείτε στο σπίτι? κλπ κλπ Ο κίνδυνος είναι ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Εάν πάρεις τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αφαιρέσεις τον κίνδυνο, τότε θα αφαιρέσεις και την ζωή. θα έχεις γίνει ένα ζόμπι, το οποίο απλώς θα αναπνεει, θα τρώει, θα κοιμάται και θα χέζει. Οπότε, εκεί ο καθένας επιλέγει τι θα κρατήσει και τι απομακρύνει ΠΑΝΤΑ ομως με βάση το τι τον κάνει να νειώθει καλά, διότι εάν δεν νειώθει καλά, τότε αργοπεθαίνει. Δεν ξέρω αν μπορείς να την κάνεις μιά τέτοια συζήτηση με τους γονείς σου. δεν ξέρω αν εσύ μπορείς ή αν εκείνοι μπορούν να ακούσουν, πάντως, έτσι κι αλλιώς, όταν συζητάς, κοίτα να μένεις ψύχραιμος και να μην τρελαίνεσαι από τα ουρανοκατέβατα επιχειρήματα τους. αντίθετα, ήρεμα και χαλαρά δείχνε τους το αδιέξοδο των επιχειρημάτων τους κι άσε αυτούς να εκνευρίζονται που βγαίνουν τόσο άστοχα τα επιχειρήματα τους. Δεν θα δουλέψει άμεσα, αλλά σε βάθος χρόνου να είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις μηχανή κρυφά. Παρά την θέλεση τους ναί, αν έτσι νομίζεις, αλλά μην το κρύψεις. θα είναι σα να κρύβεις την ίδια την ζωή σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Να σου πω? Υπαρχει καμια περιπτωση να μην την παρεις? OΧι δεν υπαρχει περιπτωση να μην την παρω. Γιατι ρωτας? Φίλε Streetakia όοοοολοι μας εδώ λίγο πολύ κάναμε τον πόλεμό μας ή την επανάστασή μας (αν θέλεις..) και στο τέλος καταφέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά κάναμε επανάσταση και όχι "κλεφτοπόλεμο" (αν με εννοείς). Τι εννοεις, οταν λες επανασταση και οχι κλεφτοπολεμο? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2009 από τον streetakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 γαμώ τους τίτλους έχεις βάλει... στην αρχή νόμιζα ότι θέλεις να ρίξεις δύο δίδυμες μαζί στο κρεβάτι :_w00t: αλλά μετά διαπίστωσα ότι πρόκειται για μηχανή... :D :D (μάλλον μπέρδεψα το site με το κόκκινοtube) :P :P Πολύ καλό Ένα καλό επειχήρημα που δουλεύει είναι να τους πεις (στους γονείς σου) ότι τώρα ανεβαίνεις σε μηχανάκια φίλων και ουσιαστικά η ζωή σου είναι στα χέρια τους. Θα ήταν καλήτερο να ήταν στα δικά σου. Πολύ σοβαρό επιχείρημα. Ακλόνητο. Κι εγώ προσωπικά, αν και είναι ακόμη πιτσιρίκι ο γιός μου, δε θα ήμουν καθόλου ήσυχος με το να ανεβαίνει συνεπιβάτης σε μηχανάκια άλλων (με άγνωστη οδηγική παιδεία) ατόμων. Θα επιδιώξω να τον κάνω καλό οδηγό, δίνοντάς του πρωτίστως εγώ ο ίδιος το καλό παράδειγμα (δηλ. οδηγώντας ο ίδιος σωστά, με κράνος, χωρίς "καουμποϊλίκια"). Θα είμαι σίγουρα πιο ήσυχος, όταν ξέρω ότι ο γιός μου είναι ένας καλός οδηγός και οδηγεί ο ίδιος συνετά και αμυντικά από το να το να του απαγορεύσω δικτατορικά να πάρει μοτοσυκλέτα, σπρώχνοντάς τον έτσι να ανεβαίνει σε μηχανάκια άλλων (και φυσικά χωρίς κράνος, γιατί ποιός φίλος του θα έχει και δεύτερο κράνος μαζί του για τον συνεπιβάτη; ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 Και να προσθέσω φίλε Αιγαιοπλόε στα όσα πολύ σωστά είπες.... Εγώ θα φροντίσω, ο γιός μου(ακήμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε) να συνηθίσει από βρέφος ακόμη, να με βλέπει να πηγαίνω στην πίστα (ή όπου αλλού σε ειδικό μέρος) να κάνω τις ταρζανιές μου και στον δρόμο να με βλεπεί κυρία εντελώς. Είναι πολύ σημαντικό το να βλέπει την στάση ζωής κι όχι απλά να την ακούει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 17 χρονων παρκαρα ενα DR 250 κατο απο το σπιτι τα γκαφρα βγαλμενα με τον ιδροταμου και μονο. ανευικα πανω μενα πλατι χαμογελο και τους λεω ωριστε το μιχανακιμου απο κατο αν θελετε σπαστετο καυτετο οτι γουσταρετε εγω θα αγορασο κιαλο. δεν το ακουμπισαν καν μετα απο 2 με 3 μινες εβαλαν ενα μπαρμπαμου να το κανει βολτα για να τσεκαρου την αγοραμου. εσει καλο θα ηταν να παρης μαζι με το μιχανακι και κρανος μπουφαν με το καλημερα για να τους χαλαροσης λιγο. καλες γκαζιες και το νουσου στου αλους οδιγους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 θα σου πω πως πειρα εγω το παπακι μου και τωρα τους εψησα να μου παρουν kawasaki ninja 250r λοιπον ξεκινησα και εκανα βολτες με αλλους ολλοι με κρανος εγω χωρις και περναγαμε μπροστα απο το σπιτι μου συνεχεια !!καθε βραδυ φασαρια γιατι ανεβενω σε μηχανακια και γιατι τρεχουμε και διαφορα... οσπου μια μερα λεω αν δεν μου παρετε μηχανακι θα δανιστω ενα και θα εχω και ετσι εκανα ειχα ενα astrea και εκανα βολτες και μετα απο καμια 4-5 μερες με πιανει ο πατερας μου και μου λεει κοιτα κοψε τις μ@λακιες και σοβαρεψου αλιως μην μου ξαναμηλισεις ! και εγω τι να κανω δινω το astrea πισω και μετα απο 2 ωρες ειμασταν στην suzuki και κοιταγαμε για μηχανακι !! εκει βρηκα το glxακι μου σε μια γωνια διπλα σε μια cbr 1000rr ... τωρα απλα τους ειπα οτι δεν μπορω αλλο τα παπακια και οτι θελει λαστηχα και service και ο πατερας μου μου λεει καιρος να γινεις αντρας και να παρεις ενα σοβαρο μηχανακι ( βλεπετε αυτος για πρωτη μηχανη ειχε μια bmw 750cc , και δευτερο ενα rd 250 ) και απλα μου ειπε οτι θα την χρησιμοποιει και αυτος την μηχανη !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2009 Ο μπαμπας σου θελει κορη; εσυ αδερφη;... Εμενα με εχει τσακισει ο πατερας μου. Με ειδε στο δρομο με κρανος να πηγαινω για μαθημα μοτο κ λιποθυμησε. Γυρισε σπιτι κ το εκανε κ σοου...Ηδη με πεταξε εξω οταν του ειπα οτι θελω να μαθω οδηγηση κ να παρω μηχανη. Τον εξοπλισμο τον ειχα σε αλλο σπιτι.Ομως με κουρασε ο φοβος κ σιχαθηκα τον εαυτο μου που αντι να χαιρομαι που μετα απο χρονια κανω αυτο που αγαπαω,ηταν σαν να ειχα ληστεψει τον παππα της ενοριας κ κρυβομουν μη με λιθοβολησουν οι αναμαρτητοι. Ετσι τον εφερα σπιτι, λιγες ωρες αφοτου ειχα πιασει τον φαδερ κ του ειπα με σοβαρο υφος οτι ασπαζομαι τους ενδοιασμους του,πως κ εγω φοβαμαι το δρομο αλλα να,εχω γινει ρομποκοπ για να μειωσω τις πιθανοτητες του πονου. Ειπα πως το αγαπαω κ βαρεθηκα να ανεβαινω στη μηχανη του καθε παπαρουνα κ να τρεμω. Του ειπα οτι πραγματικα στεναχωριεμαι που δεν ειναι διπλα μου σε αυτο, αλλα τουλαχιστον να μην ειναι απεναντι μου. Γιατι τον αγαπαω κ δεν αντεχω να ειναι οι γονεις μου πολεμιοι μου.. Σταματησε να με βριζει κ να φωναζει. Απλα σε εναν τραπεζικο λογαριασμο που ειχε χρηματα για μενα(οπως εχει κ για τα αδερφια μου) τα σηκωσε κ με εχει αφησει ετσι. Ας δουμε ,ειπε,ποιος θα με θελει με μονο τη μηχανη μου. Χαμογελασα κ του ειπα, ε,μετα απο τη δικη σου βοηθεια, μαλλον μονο ενα αρσενικο,ο χαρος γιατι δεν ψαχνει για προικα. Τι να πεις. Εσυ εισαι τυχερος. Αγορι κ νεος. Δειξε κατανοηση στις ασχημες συμπεριφορες των γονιων σου. Νομιζουν οτι ειναι το μονο τους οπλο. Οταν δεν μπορουν να σε κανουν να κοιταξεις κατω με υποταγη,απλα χτυπουν στα γονατα για να λυγισεις. Αν τωρα τους δειξεις οτι πιανει η μεθοδος τους,θα την χρησιμοποιουν με παραλλαγες για οτιδηποτε θελησουν να αλλαξουν, σε οτιδηποτε θελησουν να σου επιβληθουν. Η μηχανη ειναι σοβαρο ζητημα. Απο το πιο μικρο ως το πιο μεγαλο θεμα της. Ολα ξεκινουν απο τον προλογο...Φροντισε να τιμα εσενα κ το ονειρο σου...Κ θα τα καταφερεις. ΗΔΗ εχεις καταφερει πολλα, κι ολα αυτα επειδη τα ηθελες κ τα πιστεψες,τα υπερασπισες. Fight the good fight ,believe what is right λενε οι saxon. Συνεχισε ετσι κ ολα θα γινουν. Θα δεις. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Evelyna(Oblivia) το μονο σιγουρο ειναι πως θα κανω αυτο που εχω στο μυαλο μου. Απ΄την στιγμη που εκανα αυτο που επρεπε(δηλαδη διαλογο), απ΄την στιγμη που τους εξηγησα πως καταλαβαινω τους φοβους και τους ενδοιασμους τους, δεν εχω να φοβηθω κατι. Αντιθετα αν δεν το κανω θα εχω διαπραξει ενα "λαθος", λαθος παντα για εμενα, γιατι θα ειναι σαν να κρυβω ενα κομματι του εαυτου μου, τις επιλογες μου. Ο καθενας απο εμας εχει τον χαρακτηρα του και τα πιστευω του, και με βαση αυτα και με την λογικη που διαθετει πραττει αναλογως. Εγω τις αποφασεις μου τις εχω παρει καιρο, και οσονουπω θα γινω μηχανοβιος! Το μονο σιγουρο ειναι πως τους αγαπαω, και γι΄αυτο ακριβως τον λογο εκανα διαλογο μαζι τους, αλλιως θα προεβαινα στην αγορα της χωρις καν διαλογο. Οσο γι΄αυτο που ειπες για το αγορι τι σχεση εχει? Ο καθενας εχει μια οντοτητα , αν καποιοι επιμενουν σε αυτους τους διαχωρισμους ειναι απλα γραφικοι! Σ΄ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Να εισαι καλα! Και το μονο σιγουρο ειναι πως δεν λυγιζω ευκολα εγω :D Να ξερεις οτι θαυμαζω τους ανθρωπους οι οποιοι εχουν το θαρρος της γνωμης τους,και μιας και το εφερε η κουβεντα και εσενα που μπορεσες και ορθωσες αναστημα στους δικους σου και τους το εδωσες να καταλαβουν πως εχεις κοτσια, πως εχεις κοτσια και λογικη συναμα, αφου εχεις γινει σαν τον ρομποκοπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Παιδια εφτασε και μενα η ωρα να ανακοινωσω στον Κερβερο (την μανα μου) οτι εβγαλα το διπλωμα για μηχανακι. ο πατερας μου το ηξερε. Ενα εχω να πω, καποιοι γονεις οτι και να τους πεις, οτι εξοπλισμο και να τους δειξεις απλως ΔΕΝ καταλαβαινουν. Θεωρουν οτι εσυ εκανες του κεφαλιου σου και δεν ακουσες την συμβουλη της μανας και αφινοιαζουν.Νομιζουν οτι δεν τους αγαπας και βαζουν το δικο τους "ησυχο κεφαλι" πανω απο τα δικα σου θελω... Αnyway. Δεν θα πω αλλα γιατι ειναι ανουσιο. Εγω μια φορα προσπαθησα να κανω διαλογο μαζι της και μου αρνηθηκε. Δεν μπαινω ξανα στον κοπο μετα απο τον τροπο που μου μιλησε. ...Απλα σε εναν τραπεζικο λογαριασμο που ειχε χρηματα για μενα(οπως εχει κ για τα αδερφια μου) τα σηκωσε κ με εχει αφησει ετσι... Μα γιατι οι γονεις το πρωτο που λενε ειναι οτι θα σε αφησουν ταπι??? Και στην περιπτωση μου η δευτερη κουβεντα μετα τα ουρλιαχτα αυτη ηταν. "Μην ζητησεις φραγκο απο μενα." - Στα τετοια μου... Με τα λεφτα που δουλευα το καλοκαιρι εβγαλα το διπλωμα και αυτο για να μη μου το κοπαναει οτι με πληρωσε κιολας... Πολυ στεναχωρεθηκα. Πιστευα μετα απο 3+ χρονια θα το εχει χονεψει ή εστω οτι το θεωρουσε πιθανο για το διπλωμα... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Εγω εχω το μηχανακι και ομως αν μπορουσαν να με πεισουν να το δωσω θα ηταν μεγαλη η χαρα τους. Φιλε μου οπως και να το κανουμε τα μηχανακια δεν ειναι ασφαλη. Ο φιλος του Αλεξ πηγε σαν το γερομασουρα ο ανθρωπος 50 μετρα απο το σπιτι του, αγορασε και κρανος καλο για την προστασια του... Μην παρεξηγεις τους γονεις σου, προσπαθουν, εστω και με λαθος τροπο, να σε προστατευσουν. Εφοσον εισαι σκληρο καρυδι και εβγαλες μονος σου το διπλωμα, μονος σου θα παρεις και το πρωτο σου μηχανακι ΑΛΛΑ φροντισε να μην επιβεβαιωσεις σε καμια περιπτωση τους φοβους τους. Και να θυμασαι οτι ειναι γλυκεια η υπομονη... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Εγω εχω το μηχανακι και ομως αν μπορουσαν να με πεισουν να το δωσω θα ηταν μεγαλη η χαρα τους. Φιλε μου οπως και να το κανουμε τα μηχανακια δεν ειναι ασφαλη. Ο φιλος του Αλεξ πηγε σαν το γερομασουρα ο ανθρωπος 50 μετρα απο το σπιτι του, αγορασε και κρανος καλο για την προστασια του... Μην παρεξηγεις τους γονεις σου, προσπαθουν, εστω και με λαθος τροπο, να σε προστατευσουν. Εφοσον εισαι σκληρο καρυδι και εβγαλες μονος σου το διπλωμα, μονος σου θα παρεις και το πρωτο σου μηχανακι ΑΛΛΑ φροντισε να μην επιβεβαιωσεις σε καμια περιπτωση τους φοβους τους. Και να θυμασαι οτι ειναι γλυκεια η υπομονη... :) Ναι το ξερω για τον φιλο του ΑLX και πολυ λυπηθηκα. Βασικα δεν με τσαντισε τοσο το οτι δεν θελει να παρω μηχανακι. Και γω στην θεση της το ιδιο θα ελεγα. Ουτε με ενοχλει που θελει να με προστατεψει. Πιο πολυ με πειραξαν τα λογια που ειπε και μου φανηκαν ιδιαιτερα εγωιστικα... :/ Αχ αυτη η υπομονη.... Δεν ειναι γλυκια αυτη καθεαυτη. Αλλα η επιτεξη του στοχου μετα απο τοση υπομονη φανταζει ΟΝΕΙΡΟ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Βασικα δεν με τσαντισε τοσο το οτι δεν θελει να παρω μηχανακι. Και γω στην θεση της το ιδιο θα ελεγα. Ουτε με ενοχλει που θελει να με προστατεψει. Πιο πολυ με πειραξαν τα λογια που ειπε και μου φανηκαν ιδιαιτερα εγωιστικα... :/ Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα καποιες φορες, ειδικα οταν εχει να κανει με γονεις. Υπομονη και συντομα θα εχεις το πρωτο σου μηχανακι, αρκει να ΜΗΝ ειναι το R1!!! -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα καποιες φορες, ειδικα οταν εχει να κανει με γονεις. Υπομονη και συντομα θα εχεις το πρωτο σου μηχανακι, αρκει να ΜΗΝ ειναι το R1!!! -_- Αυτο το ακατολογιστο που εχουν δεν μπορω να το καταλαβω... Αλλα μαλλον φταιει το μικρο και αντιδραστικο της ηλικιας μου... Μα φυσικα δεν θα ειναι το R1 πρωτο. Μου εχει μειναι και λιγο μυαλο στο κεφαλι μου Υ.Γ.: Κολιτσακι ειμαι... Aντζυ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Εγω θα σου απαντησω σαν γονεας,αλλωστε η κορη μου ειναι 20 χρονων.Σε ολα τα θεματα (και οχι μονο για μηχανες που ειναι αστειο το θεμα) θα της πω την γνωμη μου εφοσον μου το ζητησει.Και μαλιστα υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα θεματα που ανησυχει ενας γονεας.Αλλα μεχρι εκει.Εφοσον αποφασισει το παιδι μου οτι θελει να κανει κατι,εγω περα απο τις αντυρρησεις μου θα κοιταξω να το βοηθησω.Σε πολλα θεματα εχουμε διαφορετικες αποψεις,αλλα τωρα οταν αποφασισει για κατι η κορη μου και θελει να το κανει ξεχναω αυτα που θελω εγω και ειμαι μαζι της. Αυτα τα κομπλεξικα ας τα ξεχασει η αυταρχικη κομπλεξαρισμενη Ελληνικη "οικογενεια".Δεν αγαπαμε καποιον επιβαλοντας την αποψή μας.Καταπιεση λεγεται αυτο.Τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Ευχαριστω ρε παιδια για την στηριξη και τις συμβουλες!!! BILL VUZA δεν ερχεσαι να τα πεις και δω μια φορα...?!?!? pleaseeeeeeeeeeeeee........................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delaaa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Εμενα δε υπαρχει περιπτωση να με αφησουν μηχανη, μεχρι και 250 αλογα αυτοκινητο μου εχουν ταξει για να μη αγορασω. αλλα εχω δικο μου σχεδιο. θα τους αφησω να μου αγορασουν καποιο γρηγορο αυτοκινητο, και θα δουλευω συγχρωνος αλλα θα ζω τσαμπα στο σπιτι τους, για 3 χρονια μπορει να μην εχω μηχανη, αλλα μολις ερθουν τα λευτα θα παρω, και μετα ας μου πουνε δεν σου δινουμε λευτα και τα λιπα βρες σπιτι, επειδη ειμαι εγωιστης καθομαι τα διαλυω ολα και ειμαι ικανος να κοιμαμε στο παγκακι για χρονια εως οτου αλλαξουν γνωμη και ερθουν οι ιδιοι να με βρουν. Πρεπει να τους αντιμετωπισεις οπως σε αντιμετωπιζουν αυτοι, απλα πρεπει να βγεις απο την ασπιδα τους, να δειξεις οτι εισαι ζαμαν φου δε σε νοιαζει τιποτα, και λευτα να μη παιρνεις χαρτζιλικι για χρονια δεν σε ενοχλει, και να μη σου μιλανε δε σε ενοχλει, και να μη δινεις αναφορα που πηγανεις θα τους ενοχλει, να εισαι ολο μονος σου στο δωματιο και να μη τους μιλας θα τους ενοχλει, και τιμωρια να σε βαλουν αν εισαι ανηλικος παιξτο παλι ζαμαν φου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κούκλα μου, άκου. Το ότι το συζητάμε, δείχνει ότι εμείς είμαστε οκ. Ότι σεβόμαστε τους γονείς.ότι πριν κάνουμε κάτι του κεφαλιού μας, πρώτα επιχειρούμε να μιλήσουμε μαζί τους. Το θλιβερό είναι οι χαρακτηρισμοί κ οι απειλές εκ μέρους των γονέων.. Το τι ταπεινωτικά ακούω.. Η μάνα μου με έχει μηδενίσει ως θηλυκό. Τις προάλλες έκλαιγε ότι κ καλά ήθελε δύο κόρες κ ένα γιο κ έχει τελικά ένα γιο, μια κόρη κ εμένα.. Τι να λέω. Ξέρεις όμως κάτι; παρόλο αυτα, κ ενώ κατακρίνει τον εξοπλισμό που δεν είναι με τακούνι κ βατες κ τζέρτζελα, σε πληροφορώ εχω μάθει ότι σε γειτόνισσες κάθεται κ λέει κουτσου κουτσου ότι μόνη μου τα κατάφερα κ οδηγώ κ τα πήρα όλα μόνη μου κ τέτοια. Οκ κλαίγεται κ ότι θα σκοτωθώ αλλά της εχω πει ότι αν αυτή θέλει μια φορά να ζήσω κ να είμαι γερή, εγώ το θέλω χίλιες. Εσυ άντζυ μου την κίνηση σου την έκανες. Θα πρότεινα για να είσαι ακόμα πιο εντάξει, να της πεις κάποια στιγμή ότι μαμα, άκουσα την άποψη σου. Σε ενημερώνω απλά ότι εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να κάνω αυτό που λαχταρεί η καρδιά μου. Κ μετά κουκλί μου, ήσυχα εσυ θα βάλεις μπροστά σχέδιο πως θα τα καταφέρεις. Χωρίς πλέον μπλα μπλα. Δεν αξίζει άλλη φθορά. Κ θα έρθει η ώρα που θα χ*εστεις από χαρά που θα τα έχεις κάνει όλα μόνη σου. Κόντρα σε κάθε επιβολή. Ο κόπος κατάκτησης δίνει στο αποκτηθεν άλλη γλύκα.. Σε φιλώ κ όλα θα πάνε όπως πρέπει.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Τα παιδια στα λενε καλα! Αλλωστε και εγω τα ιδια εφαρμοσα στον εαυτο μου. Πισμα, αποφασιστικοτητα, υπομονη για αυτα που ακουγα και ακουω, αλλα δυναμη για να δουλεψω ωστε να αποκτησω την πρωτη μου μηχανη με τα δικα μου λεφτα. Και σε ενα μηνα απο τωρα βγαινω στην γυρα. Και τοτε που θα τα εχεις μαζεψει θα ειναι πιο γλυκο το συναισθημα που θα νιωσεις, γιατι θα πεις οτι τα καταφερα μονη μου, με τις πλατες μου και κανεις δεν θα σου λεει και τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) Νόμιζα ότι το είχα γράψει εδώ αλλά μάλλον θα ήταν σε παραπλήσιο τόπικ. Όταν πέρασα φοιτητής Θεσσαλονίκη είπα στους δικούς μου να μου πάρουν ένα όχημα γιατί η σχολή μου ήταν μακριά και έτρωγα τουλάχιστον καθημερινά 3 με 4 ώρες για το πήγαινε - έλα. Αρνήθηκαν. Τους είπα ότι αν δεν μου πάρουν όχημα εγώ θα αγοράσω μηχανή. Φυσικά και δεν με πίστεψαν. Έπιασα δουλειά και έκανα υπομονή 4 χρόνια και την πήρα με δικά μου λεφτά χωρίς να πω σε κανέναν τίποτα. Κι όταν λέω σε κανέναν εννοώ σε κανέναν. Με δικά μου λεφτά έβγαλα δίπλωμα, με δικά μου λεφτά αγόρασα εξοπλισμό κι αυτό γιατί ήξερα ότι οι γονείς μου φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να συμβάλουν σε αυτό. Όταν λοιπόν με το καλό έσκασα μια μέρα μύτη σπίτι μου Σέρρες με την μηχανή οι δικοί μου δεν είπαν τίποτα. Η μάνα μου μπορεί να στενοχωρήθηκε. Ο πατέρας μου μάλλον χάρηκε. Και εδώ φυσικά να τονίσω ότι οι γονείς μου δεν είπαν κουβέντα γιατί γενικά αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και το ξέρουν. Όταν θέλω κάτι. Το κάνω. Ούτε να κλέψω πήγα. Ούτε να σκοτώσω. Οπότε... αν έχεις τα μυαλά σου στην θέση τους και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου τελείωσε... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2009 από τον Scandal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Παιδιά είναι γενικό αυτό και δεν το κάνουν επειδή σας μισούν ή επειδή θέλουν να σας περιορίζουν. Για να μην σας χάσουν το κάνουν... Και ας είναι λάθος αυτό. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Σπάστε τους σιγά σιγά, κάντε τους συνένοχους. Πείτε τους ότι πάτε βόλτα με μηχανές φίλων, είτε οδηγάτε εσείς, είτε σαν συνοδηγός. Ακόμα και κρυφά, ακόμα και ψέματα πείτε ότι το κάνετε. Βάλτε τους να σας αγοράσουν κράνος και ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι. ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ Αφου δεν μπορούν να σας ελέγχοουν 24/7 τότε παρακαλέστε τους να σας προστατεύσουν. Βάλτε τους στην διαδικασία της αγοράς εξοπλισμού για αρχή. Με το που θα σας πάρουν το κράνος ή το μπουφάν θα έχετε κάνει την μισή διαδρομή... Αν αρνηθούν πείτε τους ότι θα συνεχίσετε να καβαλάτε περιστασιακά μηχανές φίλων χωρίς προστασία. Πέιτε τους συχνά πυκνά ότι σας πήγε ή σας έφερε φίλος απο έξοδο κλπ. Θα δουλέψει αμέσως το ένστικτο και θα σας πάνε άμεσα για ψώνια. Καλή συνέχεια μετά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Σκεψου το ως εξης. Αν εσυ ειχες παιδι, πες και 30, και σου ελεγε οτι θα παρει μια μηχανη, δεν θα τα ''εκανες'' πανω σου??? Οχι οτι το παιδι σου δεν ειναι καλος οδηγος!!! Αλλα ολοι οι αλλοι οι ασχετοπουλοι??? Και εμενα ετσι αντεδρασαν!! Σιγα σιγα με τον καιρο το πηραν αποφαση! Και εγω τουσ εδειξα οτι προσεχω οσο μπορω!! Και εννοειται κρανος μπουφαν κτλ. Σε καταλαβαινω απολυτα. Περασα τα ιδια! Εγω η8ελα και μια μικρη βοηθεια για την μηχανη... φαντασου! Απλα καταλαβε τουσ κιολας... συμφωνώ απόλυτα... κ μένα η μάνα δεν ήθελε με τίποτα, έτρμε στην ιδέα... στο τέλος μου έκανε "δώρο" το δίπλωμα (πλήρωσε τα μαθήματα δλδ, δεν το αγόρασε :P ) και βοήθησε κ στην αγορά αργότερα... πέρασαν 2 χρόνια βέβαια για να κοιμηθεί ήσυχη τα βράδυα μέχρι να με ακούσει ναρχομαι, κ άλλα 2 τώρα για να ησυχάσει πλήρως, αλλά έχει ανέβει κ την έχω παει βόλτα πολλές φορές και βλέπει πως οδηγάω... εκτός αυτού έβγαλε κ η ίδια δίπλωμα για αυτοκίνητο έκτοτε και της έκανα εγώ μαθήματα.... θέλει υπομονή φίλε, αλλά να είσαι πάντα προσεκτικός γιατί θα ακούσεις κ σε 100 χρόνια την κουβέντα "σταλεγα εγώ να μην πάρεις μηχανάκι" α, ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ ότι θα φοράς ΠΑΝΤΑ κράνος και μην σπάσεις ΠΟΤΕ αυτόν τον όρκο! μα ποτέ ποτέ! Καλή τύχη φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες