ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 Δεν θα το ανεφερα το περιστατικο αν δεν ειχε συμβει το χτεσινο για ευννοητους λογους. Λοιπον....διαβαστε... Την περασμενη Τεταρτη ημουν με το αυτοκινητο ολη μερα σχεδον γιατι ειχα παει για σερβις (αυτα που ελεγα για τα καρμπυρατερ και τα φρενα) Εχω τελειωσει την αλλαγη των σιαγωνων σε μια Mazda στην Λ.Χασιας και πιανω τον περιφερειακο του Καματερου για να παω Πετρουπολη. Εκει λοιπον που πηγαινω (πανω στο βουνο) βλεπω εναν τυπο που εχει στημενο το μηχανακι του και αυτος σκυμενος κατι κοιταει σε αυτο. Την ωρα που πλησιαζω και με αντιλαμβανεται μου κανει νοημα να σταματησω. (Εμεινε σκεφτηκα και χωρις αλλη σκεψη σταματησα) Ανοιγω το παραθυρο του συνοδηγου και τον ρωταω τι συμβαινει. (Ο τυπος λιγο μαυριδερος με ελειπης οδοντοστοιχια και εντελως χυμα) Ρε φιλαρακι μου λεει σε παρακαλω...εχω μεινει εδω και ποση ωρα εδω και δεν μπορω να φυγω.Εμεινα απο λαδι μιξης αλλα και σχεδον και απο βενζινη,και δεν θελω να το βαλω μπροστα μην παθει καμμια ζημια.Ομως δεν εχω καθολου λεφτα πανω μου.Αν μπορεις να μου δωσεις κατι...οτι μπορεις να παρω λιγο λαδι και να βαλω και βενζινη....και θα σου δωσω την ταυτοτητα μου...Θα στα επιστρεψω αυριο. Κατεβαινω απο το αυτοκινητο και κοιταζω το μηχανακι....ενα παλιο TZR 250 σε κατασταση τραγικη Σπασμενα φλας να κρεμονται...φερινγκ σπασμενα.Σκισμενη σελα...λαδια να τρεχουν απο τις μπουκαλες του μπροστινου κι απο τον κινητηρα Ενα χάλι γενικως.... Κοιταζω αυτον που ειχε ενα παρακαλεστικο βλεμμα. TZR 250 ε? του λεω...ζουνε ακομα αυτα? Με κοιταζει απορημενος....ξερεις απο μηχανακια μου λεει? Κατι λιγα...του απανταω χαμογελωντας. Πως το εχεις καταντησει ετσι ρε φιλε του λεω. Ρε φιλαρακι...δεν υπαρχει χρημα να το φτιαξω μου λεει.Εδω δεν εχουμε να φαμε μου λεει! Η ολη φαση δεν μου αρεσε αλλα δεν μπορουσα να μη του δωσω τιποτα και ετσι εβγαλα και του εδωσα 5 ? (Δεν θα μου λειψουν τα 5? εξαλλου...τα πολλα μου λειπουν :D ) Τρελαθηκε απο την χαρα του μολις του τα εδωσα. Εβγαλε την ταυτοτητα του και μου την εδινε...αλλα δεν την πηρα...ασε του λεω ενταξει...τι να την κανω την ταυτοτητα....κανε την δουλεια σου κι αν ποτε βρεθουμε μου τα δινεις. Σ ευχαριστω ρε φιλε μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου...μου λεει και φευγω. Αυτο ηταν το αρχικο επεισοδιο που δεν θα το ανεφερα οπως ειπα στην αρχη για ευννοητους λογους. Ομως χτες...εκει που εκανα την γνωστη διαδρομη προς το σπιτι και περνωντας απο την πλατεια της Πετρουπολης,σταματαω να παρω ενα πεϊνιρλη απο ενα ωραιο τυροπιταδικο που εχει εκει. Σταματωντας εκει με το BMW βλεπω ποιο διπλα το ιδιο TZR.Πηγαινω αγοραζω το πεϊνιρλη και την ωρα που ανεβαινω στο BMW και παω να βαλω το κρανος να φυγω,ακουω πισω μια φωνη.....φιλαρακι...φιλαρακι...κοιταζω απο τους καθρεφτες και βλεπω τον τυπο που ειχε το ΤΖR να τρεχει προς το μερος μου. Ρε φιλε σε ειδα απο την καφετερια και ετρεξα να σε προλαβω...δεν σε γνωρισα στην αρχη που σε ειδα με την μηχανη αλλα οταν γυρισες σε γνωρισα.Μηχανακιας κι εσυ τελικα ε? Ε λιγο...του ειπα χαμογελωντας... Βγαζει 5 ευρω σε ψηλα και μου τα δινει. Παρε ρε φιλαρακι κι ευχαριστω πολυ για την εξυπηρετηση που μου εκανες μου λεει. Τα παιρνω και του λεω δεν περιμενα οτι αυτα τα χρηματα θα τα ξαναπερνα ποτε πισω του λεω.Εισαι ωραιος του λεω.... Ειπαμε και κατι αλλα ακομα και μετα εφυγα. Στο δρομο το σκεφτομουνα.....πως τελικα δεν πρεπει να κρινεις ανθρωπους απο την εξωτερικη τους εμφανιση...γιατι κακα τα ψεματα...οταν του εδωσα τα χρηματα δεν περιμενα να τα παρω ποτε πισω...απλα μου ηρθε και του τα εδωσα...ετσι...χωρις να το σκεφτω. Κι ομως...ο τυπακος μου τα επεστρεψε.Ισως καποιος αλλος καλοντυμενος που να ειχε βρεθει στην θεση του και να του τα ειχα δωσει...να εκανε τον Κινεζο οταν με ξαναβλεπε χωρις να τον δω εγω.Ομως το παλικαρακι ετρεξε να με προλαβει και μου τα επεστρεψε...κι αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση γιατι στις μερες μας δυστηχως αυτα δεν γινονται συχνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 (τροποποιήθηκε) Καλά με συγκίνησε το θέμα...αλήθεια... Μπράβο και στους δυο σας...(ναι ξέρω ALX-άκι δεν θέλεις μπράβο αλλά μου βγαίνει το άτιμο) Πράγματι...δεν περίμενα να διαβάσω κάτι τέτοιο..το μυαλό μου πήγε στο κακό...λέω θα ειναι κανένας απατεώνας.. Κι όμως ναι...δεν πρέπει να κρίνουμε κανένα ούτε απο ντύσιμο,ούτε εθνικότητα,ούτε αν του λείπουν δέκα δόντια... Είναι κάποιοι άνθρωποι που απλά μπορεί να μην έχουν μία αλλά είναι τίμιοι..πιο τίμιοι απο τους τύπους με τις ferrari... ...και ίσως για αυτό να μένουνε πάντα στην ίδια κατάσταση...στάσιμοι... Χαίρομαι αφάνταστα που υπάρχουν έξω γύρω μας τέτοιοι άνθρωποι!!! Και μπορεί να μην του γνωρίζω αλλά ημουν είμαι και θα είμαι περήφανη πάντα για αυτούς!!!! Είναι όμορφο να μπορούμε να βοηθάμε κάποιον...έστω έναν ζητιάνο..θα μου πείτε ρε Κατερινάκι οι μισοί και βάλε είναι απατεώνες..ναι αλλά κάποιοι απο αυτούς δεν είναι και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη απο 2-3 ευρώ...δεν νομίζω να φτωχίνουμε αν βγάλουμε να τους τα δώσουμε αυτά τα 2-3 ευρωπουλάκια που στην τελική όπως λέει και ο ALX-άκης εμας δεν μας λείπουνε τα λίγα αλλά τα πολλά.. ;) Την καλησπέρα μου...και πάλι χάρηκα αφάνταστα διαβάζοντας αυτό το πόστ!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 από τον ktm-isa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 Όταν είπες ALX οτι είδες τον τύπο να τρέχει προς το μέρος σου νόμιζα προς στιγμή πως θα σου ζητούσε και άλλα λεφτα.Αλλά ο τυπάκος ήταν πραγματικά σπαθί. Είναι άδικο να κρίνουμε απο την εξωτερική εμφάνιση αλλά με όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια μας είμαστε καχύποπτοι.Μέσα απο τη δουλειά μου πάντως έχω γνωρίσει πολλούς κουστουμάτους που ήταν τα μεγαλύτερα λαμόγια.Απλά ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να γενικεύουμε. Πολύ ωραία ιστορία πραγματικά.Για άλλη μια φορά ALX δείχνεις οτι είσαι άνθρωπος με Α κεφαλαίο. (sorry αλλά και μένα μου βγήκε το άτιμο-να μην το πω?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 Λοιπον...δεν ξαναλεω τιποτα αν μου τυχει παρομοια φαση που εχει να κανει με λεφτα και βοηθειες.Οι ευννοητοι λογοι που ελεγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 ALX έχουμε όλοι καταλάβει οτι δεν βάζεις τέτοια posts για να σου πουν μπράβο. Απλά πολλές φορές τυγχάνει να δίνεις το καλό παράδειγμα και το επισημαίνουμε.Δεν είναι κακό.Συνέχισε να λες οτι γουστάρεις και εγω δεν ξαναλέω μπράβο αν σε πειράζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 Εγω θα πω ΜΠΡΑΒΟ γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το κανεις για εντυπωσιασμο-μουρη-εισαι ο καλυτερος-να παρεις τα μπραβο κλπ. Εισαι πολυ πρωτος λεμε !!! Και μην ντρέπεσαι,δεν ειναι κακό ! Και στο παιδι αλλα τοσα μπραβο.. Και εμενα μερικές φορές με βλεπουν οι "κυριλάτοι" τα βραδια με τα φαρδια τα τζιν και με νομίζουν για οτι να ναι...δεν χρειαζεται να σκάμε.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 Ωραίος. Αυτά να τα βλέπουν κάτι ρατσίσταροι που κρίνουν τους ανθρώπους από την εμφάνιση και τα πλούτη. Οι χειρότεροι άνθρωποι που έχω γνωρίσει είναι "μορφωμένοι" και πολύ πλούσιοι. Κρύβονται πίσω από τις ψηλές μάντρες των πολυτελέστατων σπιτιών τους και τις μπάρες των πανάκριβων τζιπ τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 ALX, μπράβο ρε 'συ, ήταν πολύ, μπράβο, όμορφο αυτό, μπράβο, που έκανες...μπράβο! Μπράβο και για τον τυπάκο, που, μπράβο, έδειξε μεγάλο, μπράβο, χαρακτήρα...μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 ...οταν γενικα χανεται η ανθρωπια και η ζεστασια γυρω μας και ειδικα στις μεγαλουπολεις που αν πεις τυχαια σε καποιον μια καλημερα χωρις να σε ξερει θα σε παρει για μ@λ@κ@ ή για μουρλο...τοτε αυτά η περιπτωση του alx ξαφνιαζει θετικα...και μακαρι να ηταν περισσοτερα tzr250 τετοια στους δρομους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M4VeRiCK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 Πραγματικά πολύ ωραίο περιστατικό.Είναι και μέσα στο κλϊμα των ημερών.Μπράβο και στους δυο σας! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 (τροποποιήθηκε) Ετσι να διαβαζουμε τετοια κ να παιρνουμε παραδειγματα ανθρωπιας κ καλης συμπεριφορας....Γιατι ολοι λιγο πολυ εχουμε περασει απο καταστασης αναγκης κ κανεις δε γυρισε να μας βοηθησει..... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 από τον mastgeo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 Μπραβο σου ALX και σ'αυτόν τον καημένο... ειναι πολύ όμορφο (αν και σπανιο πλεον λόγω απατεώνων) να μπορείς να βοηθήσεις καποιον που εχει πραγματική αναγκη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2005 Λοιπον...δεν ξαναλεω τιποτα αν μου τυχει παρομοια φαση που εχει να κανει με λεφτα και βοηθειες.Οι ευννοητοι λογοι που ελεγα. <{POST_SNAPBACK}>Αχαχαχαχχααχαχαχαχαχααχαχχα Λέμε πέθανα απο τα γέλια απο τα ΜΠΡΑΒΟ... σε κάθε απάντηση και ΜΠΡΑΒΟ...λέω θα τα διαβάζει ο ALX-άκης και θα του σηκώνεται η τρίχα...χαχααχαχαχα Δεν ξέρω γιατί σε ενοχλεί το μπράβο αλλά ξέρεις είναι μέσα στο λεξιλόγιο μας...και τα μπράβο και οι συγνώμες οταν είναι αληθινές...είναι ένα απο τα ομορφότερα συναισθήματα... Τώρα αν δεν το θέλεις :( κλείδωσε το πόστ...αν και θα ηταν ΛΑΘΟΣ .. να το κάνεις αυτό..αλλά μην μας στερείς τέτοια γεγονότα γιατί ξέρεις..υπάρχουν άνθρωποι που πέρνουν παραδείγματα μέσα απο αυτά.. Και μια προσωπική ερώτηση στον Αλεξανδράκο.. ;) Δεν σου αρέσουν λοιπόν τα ΜΠΡΑΒΟ σωστά?αισθάνεσαι πως οκ εμείς νομίζουμε πως βάζεις τα πόστ για να φανείς καλός ενώ δεν είναι έτσι...μπορεί να μην σε ξέρουμε προσωπικά αλλά πιστεψε με κάποιες φορές ο άνθρωπος φαίνεται και μέσα απο λίγες γραμμές..και συνεχίζω και σου λέω..οταν το αγγελουδάκι σου η κορούλα σου...θα έκανε κάτι σωστό ..δεν θα τις έλεγες ένα ΜΠΡΑΒΟ?ναι θα τις το έλεγες..οχι για να νιώσει όμορφα..αλλά γιατί θα έβγαινε μέσα απο την καρδούλα σου..και όχι μόνο στην κορούλα σου και στην γυναικούλα σου και στον α και στον β..πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι λέω.. Λοιπόν?μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις..? ;) Την καλημέρα μου... Φιλικά Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackrose 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 Κι ότι είχα αρχίζει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πια ανθρωπιά και ανθρώπινα αγνά αισθήματα και συναισθήματα........... ................ Συγχαρητήρια και πολλά πολλά μπράβο αξίζουν και στους δυό σας, γιατί δείξατε με τη συμπεριφορά, τις πράξεις και τους τρόπους σας ότι υπάρχουν ακόμη αληθινά καλοί άνθρωποι τριγύρω μας!! Με συγκινήσατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ...ALX που είπες οτι έγινε η φαση;;;ρωταω γιατι κλεψανε ενα ΤΖR250 απο ενα ξαδερφο και μαλιστα δεν ειχε ουτε καν βενζινη μεσα....λεω μήπως... :P :P :P ελα ρε ενα αστειο ηταν ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ...ALX που είπες οτι έγινε η φαση;;;ρωταω γιατι κλεψανε ενα ΤΖR250 απο ενα ξαδερφο και μαλιστα δεν ειχε ουτε καν βενζινη μεσα....λεω μήπως... :P :P :P ελα ρε ενα αστειο ηταν ... <{POST_SNAPBACK}> πολυ καλο, εισαι απιστευτος ετσι...;;; :D φιλικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 ΕΥΓΕ ΑLX!!!! MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ...!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 ΕΥΓΕ ΑLX!!!! MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ...!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ <{POST_SNAPBACK}> ...απλά lockheart...του alx του βγηκε...πραγματικο.Το ερωτημα ειναι με τοσους μπιν....εδες που κυκλοφορουν στη γυρα πώς ;;;;;;...γνωρίζεις ποιος πραγματικά εχει αναγκη...για να βοηθήσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες