action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 Δυο Αναρχικοι παιζουν σκακι. Λεει ο ενας: -ΜΑΤ. Απανταει και ο αλλος: -ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 Ουυυ-αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχχαααχαχαχαχ....ΦΟΒΕΡΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2008 ακουνε ΜΑΤ και ξεκινανε τα ........... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_18 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγω, γιατι το ξερω αυτο το "ανεκδοτο", εδω και 25 χρονια??? :P Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 Εγω, γιατι το ξερω αυτο το "ανεκδοτο", εδω και 25 χρονια??? :P έλα ντε, και δεν σε κόβω για παιδί που γουστάρει και πολύ το σκάκι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 Εγω, γιατι το ξερω αυτο το "ανεκδοτο", εδω και 25 χρονια??? Γνωστέ άγνωστε............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 βασικα ειναι οντως πολυ παλιο ανεκδοτο ...γνωστο ακομα και εδω στην Γερμανια...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!! Εγω, γιατι το ξερω αυτο το "ανεκδοτο", εδω και 25 χρονια??? :P Μήπως είσαι μεγάλος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2008 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!! Μήπως είσαι μεγάλος? Ε για να καβαλάει BMW GS1200 άκα παππουδιέρα τί θα είναι????!?!? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες