javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2005 Εμπνευσμενο απο σχετικη κουβεντα με τους themata και NLS. Για να δουμε τελικα γιατι διαλεξε ο καθενας την μοτο που εχει ... και γιατι <<η δικια μου ειναι η καλυτερη>> ..... Ξεκιναω: Ειμαι 25 ετων και οδηγαω μονο 1μισο χρονο. Ξεκινησα με παπι DAYANG 50cc (προφ. DieYoung :P ) γιατι δεν ηξερα. To ελιωσα, με την Ευδοκια απο πισω (το εταιρον ημισυ) καναμε τα απιστευτα χιλιομετρα με 70χλμ/ωρα max speed και το παπι τιγκα πραγματα. Δεν αργησα να συνειδητοποιησω οτι χρειαζομουν κατι που να τραβαει λιιιιγο παραπανω. ΜΠηκα στην διαδικασια να βγαλω για 125 και να παρω ενα Innova το οποιο φανταζε σαν hayabusa στα ματια του "50αρη" ... Ο δασκαλος μου εβαλε μυαλο και εβγαλα για απεριοριστα... Αφου γλυκαθηκα με το CB400 του teacher σιγα μην επαιρνα παλι παπι ... Ξεπερασα γρηγορα κατι gay σκεψεις που εκανα για Beverly 250αρι. Οι γονεις μου επεμεναν για BMW, οσο επεμεναν και για το οτι δεν θα με βοηθουσαν στην αγορα αυτη ... (καλο ειναι και το παπι, τι το θες το μεγαλυτερο, ασε να παρεις αμαξι, νια νια νιαααα -γριιιινιαααα.... ) Το F650 GS μου εκλεινε το ματι, αλλα εγω δυστυχως του εκλεινα την πορτα γιατι ακομα και μεταχειρισμενο μου φαινοταν απλησιαστο ... 2η επιλογη το ΧΤ. -Φτηνο (σχετικα), - -Αξιοπιστο (ολοι εχουν να το λενε, και μου το λεγανε) -Καλο για νεο οδηγο (για να μαθεις μου λεγανε) -Απο εμφανιση (υποκειμενικα παντα αλλά...) η μηχανη ειναι μουν@ρ@ με μαυρη motard ζαντα. - Oσο για support, στο περιπτερο πας και ζητας ενα prince μαλακο και ενα μπουζι για ΧΤ, και ο περιπτερας σου λεει -Δεν εχω μαλακο, εχει τελειωσει ... Εβαλα κατω τα οικονομικα μου, και μια χρυση ευκαιρια, και εψαξα να βρω κατι στα "κυβικα" μου. 1 Οκτωβριου 2004 γινομαι κατοχος ενος Μαυρου διαολου, με μαυρες μοταρντ ζαντες, του 2003 με 7000 χλμ ... αυτα, ουφ ... την ιστορια της ζωης μου εγραψα παλι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
status 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2005 ego ksekinisa me ena sachs (ekei efaga tis protes moy soupes me mixanaki) meta apo ligo kairo o mpampas prokeimenou na poylisi tin vespa moy emathe to simplekti..oxi tpt allo na exoyme mia sferiki empiria;ppp se mia PX 250 pos tin lene ;pp meta apo ligo kairo (1997) erxete paraeisagomeno to Suzuki Shogun 110 ki ksesikono ton patera moy gia agora papiou en teli ton pitho. mou ebgale kamposa taksidakia alla ta lefta poy edosa eneka elatomatiko ek toy ergostasiou de moy ebgale ta lefta toy..ki ftanoyme eis ton martio tou 2005 pou stin apgnosmeni moy prospathia tou teleuteou etous gia agora motosikletas efamilis ton apaitisewn moy brisko ena KLE 500 1997 pros agora...2000 eura...to skeftika ki epidi den exw tin forologiki dilosi oste na kanw danismo se trapeza ta edina kathe bdomada 350 eura eis ton empora (kollitos toy boss moy einai ki moy ekane tin eksipiretisi) 1 week prin to ksepliroso to KLE etsi ksafnika ekane uperxilisi to karmpirater k i agora kainoyrgiou (karmpirater) einai asimfori...me niothete pisteuo;p meta apo 2 meres ekapse ki ilektroniki...ostoso sto magazi poy eixe to KLE eixe ki ena Fazer 600 2001 modelo... en teli katopin sizitisewn klp kateliksa sto fazer (gamo tis epiloges ekana telika :)))) k tora dino 350 to mina ki isixasa ap to zitima moto. to kalo psaksimo omos pernei xrono..ki analogos se ti empora tha pesis panta:> AUTA;P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2005 Ξεκινημα στα 16μου με Honda super cub 50 (2χρονια)[Χωρις ζημιες αλλα απιστευτα αργο και ασχημο μηχανακι...μπλιαχ....πως το ειχα αγορασει δεν ξερω]...Πτωση/τρακα καμμια. Πηγα σε Honda CB 125 Τ (4 χρονια με τον φανταριλικι μεσα) [Γρηγορο μηχανακι για τα κυβικα του,μετριο σε εμφανιση...με ηλιθια εως ανυπαρκτα φρενα (δισκοφρενο με ντιζα γαρ) Μονιμα με ηλεκτρικα προβληματα αλλα και με μια σπασμενη βαλβιδα που καρφωθηκε στο πιστονι!!!] 1 πτωση/εξοδος σε στροφη απο μαλακια μου και απο ελειψη καλων φωτων.Δυο τρακες με αυτοκινητο λογω των γελειων φρενων.Τραυματισμοι τιποτα (ευτηχως) Μετα σε Honda CB 250 (1 χρονο) [Απαισιο μηχανακι...δεν επαιρνε τα ποδια του.Το 125 ηταν γρηγοροτερο μου φαινονταν] Πτωση/Τρακα καμμια Μετα σε Yamaha ΧΤ 600 (2 χρονια) [Καλουτσικο] Πτωση/τρακα καμμια Μετα σε Yamaha XT 600 Tenere (2 χρονια) [Αυτο μαλιστα!Μια χαρα και σκυλι] Πτωση/Τρακα καμμια. Μετα σε Yamaha XT 250 (1 χρονο *Η χειροτερη μου οικονομικη κατασταση εως τωρα με ειχε αναγκασει να δωσω το Τενερε και να παρω την καρουτα) [Μαπα...ολο ζημιες και ψοφιο] Πτωση/τρακα καμμια Μετα βρηκα το φως μου και πηγα στα Ευρωπαικα aprilia pegaso cube 650 (4 χρονια) [απιστευτο μηχανακι.Εκανε τα παντα,εστριβε ταπα και δεν χαλαγε!Στεναχωρηθηκα παρα πολυ οταν το εδωσα,αλλα ετσι ειναι η ζωη.] Πτωση μια απο χασιμο μπροστινου σε ασφαλτο γυαλι και σε κατασταση πανικου οταν μου πεταχτηκε απο στενακι αυτοκινητο. Τρακα καμμια (επεσα αλλα τον απεφυγα τον μαλακα) Και απο το 2003 εως σημερα εχω την "μπεμπα" μου [Αψογο και επιβλητικο μηχανημα.Φοβερη ευσταθεια σε ευθειες με πολλα και σε στροφιλικια,φοβερα φρενα,πολυ καλες αναρτησεις,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ εμφανισιακα και μαλλον θα το κρατησω για πολλα χρονια.Μονη παραφωνια η overdrive 6η του που ναι μεν καλη και οικονομικη στην τουρισταδικη βολτα,αλλα μειων σε σπορτιφ καταστασεις] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2005 Μονη παραφωνια η overdrive 6η του που ναι μεν καλη και οικονομικη στην τουρισταδικη βολτα,αλλα μειων σε σπορτιφ καταστασεις ΕΓΩ αυτο δεν το επιασα καθολου λεμε ... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2005 ΕΓΩ αυτο δεν το επιασα καθολου λεμε ... :( <{POST_SNAPBACK}> Η 6η ειναι πολυ μακρυα σαν σχεση. Με 5η και 6000 στροφες εχω 160χαω Με 6η στις 6000 στροφες εχω 200χαω Και ακομα ποιο απλα βαζοντας απο 5η....6η το μηχανακι κρεμαει. Σαν να εβαλες εσυ απο 3η απευθειας 5η (καπως ετσι) Ριχνει τις στροφες πολυ δηλαδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 Ξεχασατε να βαλετε ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ sto poll ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 (τροποποιήθηκε) η 3η επιλογή μου είναι η πιο οικεία, αλλά και το οικονομικό το έλαβα σοβαρά υπ'όψην... :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2005 από τον themata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 Ξεχασατε να βαλετε ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ sto poll ;) <{POST_SNAPBACK}> Όντως, εχεις δικιο ... απλα δεν περιμενα να παιζουν πρωταρχικο ρολο στην επιλογη ... βλακεια μου ... αν μπορει ο Ladau να το "πειραξει" και να το προσθεσει, θα ημουν ευγνωμον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Ο κυριώτερος λόγος που την διάλεξα ήτανε η χρήση που θα την έκανα και αυτός είναι τα ταξίδια. Από κει και πέρα όλες οι εταιρίες είχανε να προτείνουνε τα αντίστοιχα μοντέλα στις ανάλογες τιμές φυσικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2005 Ξεχασατε να βαλετε ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ sto poll ;) <{POST_SNAPBACK}> μπηκανε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2005 Αφου περασαν απο τα χερια μου τα τελευταια 16 χρονια Puch daytona, Yamaha XS 400, Kawasaki KLR 250, YAMAHA TDR 250, Kawasaki GPZ 600, Kawasaki GPX 600, Yamaha Fazer 600, CBR 600F3, CBR 600F4, CBR 600F4is, YAMAHA R6, διαφορα σκουτερακια (κανενα παπι)..... Πηρα την Ρενα γιατι ηταν Yamaha, η ομορφοτερη και η ποιο στριφτερουλα του λιτρου, και ησυχασα - πτωσεις ΠΟΛΛΕΣ γι'αυτο και θα με δειτε με τον αναλογο εξοπλισμο εφοσον εχω μαθει ποια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n1k3man 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2005 (τροποποιήθηκε) εγω παλι πηρα το CB1 γιατι ηπια το αιμα του ΚLX και μου εμεινε στα χερια με σπασμενο στροφαλο!! μεχρι να το κανω παλι μαχιμο το CB1 ηταν οτι πιο οικονομικο μπορουσα να παρω και να με ικανοποιει ταυτοχρονα. ειναι ενα πολυ τιμιο μηχανακι, τα κανει ολα μεχρι και ταξιδια ενω εμφανισιακα δεν υστερει καθολου. το γουσταρω πολυ λεμεεε! με 1100 ευρω + τα μαζεματα που του εκανα με φιλους ειναι απο τις πιο συμφερουσες επιλογες που εχω κανει! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2005 από τον n1k3man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2005 (τροποποιήθηκε) Αφου περασαν απο τα χερια μου τα τελευταια 16 χρονια Puch daytona, Yamaha XS 400, Kawasaki KLR 250, YAMAHA TDR 250, Kawasaki GPZ 600, Kawasaki GPX 600, Yamaha Fazer 600, CBR 600F3, CBR 600F4, CBR 600F4is, YAMAHA R6, διαφορα σκουτερακια (κανενα παπι)..... Πηρα την Ρενα γιατι ηταν Yamaha, η ομορφοτερη και η ποιο στριφτερουλα του λιτρου, και ησυχασα - πτωσεις ΠΟΛΛΕΣ γι'αυτο και θα με δειτε με τον αναλογο εξοπλισμο εφοσον εχω μαθει ποια...... <{POST_SNAPBACK}> Ρένα? YAMAHA R1? δε το πιστεύω...... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11478 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 το ξέθαψα κι αυτό για να εμπλουτιστεί περισσότερο από τα νέα μέλη! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 Εμφάνιση / όνομα / Αξιοπιστια Συγνώμη δεν είναι κουκλί το ΚΤΜ-άκι? ΚΤΜ..όνομα και πράγμα... Δεν είναι αξιόπιστο? Δεν περάσανε πολλές μότο εμένα απο τα χεράκια μου (δύο μοτοσικλέτες όλες και όλες~μιλάμε μεγάλων κυβικών)... αλλά εδώ και 6 χρονάκια με το ΚΤΜ είμαστε μια χαρά.. και θα επιμένω και στην επόμενη αγορά για το ίδιο όνομα...(ΚΤΜ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 (τροποποιήθηκε) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΕΝΑ CB 50 ΤΟ 1992, ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΕΝΑ RGV125Γ ΜΟΝΤΕΛΟ 1993 34HP, USD KAI ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΒΕΤΕ, ΤΟ ΚΑΡΑΤΗΣΑ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΪΖΩ ( ΕΚΑΙΓΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), ΤΟ ΔΩΣΑ. ΜΕΤΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ GLX ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΙ (KYMCO SPIKE 125). ΤΟ 2003 ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΤΟ FAZER EBALA KATΩ TA OIKONOMIKA MOY ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΑΝΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2005 από τον gkourounis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 ...το (3)βεβαια... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι δεν εχω μεγαλη προιστορια με την μοτοσυκλετα .Μολις 2 με 3 χρονια .. Να πω και κατι αλλο?Την φοβομουν και ειμουν απο τ αατομα που χαραμτηριζαν τους μοτοσυκλετιστες.Πως να το πω,δε σας πηγαινα ρε παιδια. Η γυναικα μου που με επεισε και πειραμε την πρωτη μας .Τρανσαλπ 400.Χωρις να ξερω που ειναι το γκαζι και τ φρενο εμαθα μονος μου χωρις καμια βοηθεια ,εστω και αν ολοι μου λεγανε οτι δεν εμαθες μικρος το μαθαινεις τωρα?.Οσο και αν δεν το πιστευετε η γυναικα μου ηταν αυτη που με την υπομονη της (καθοτι δυσκολος- αλλα μαλλον το ειχα μεσα μου απο μικρος,βλεπετε και ο πατερας μου ηταν τρελαμενος με τις μηχανες,)καταφερε να με βαλει σε αυτο το χωρο.Εμαθα ,εβγαλα διπλωμα και ναμαι .Με μια εντελως διαφορετικη νοοτροποια και φιλοσοφια κρινοντας τν εαυτο μου με σκληροτητα και αυστηροτητα για τις λαθος γνωμες που σχηματιζα παλαιοτερα.Απο τοτε καναμε πολλα χιλιομετρα και σαν ατομα που αγαπαμε τα ταξιδια αποφασισαμε εστω και αργα (για ορισμενους) να αφαιθουμε πληρως στη μαγεια που μπορει να σου προσφερει η μοτοσυκλετα.Ετσι αγορασαμε τη V-strom και προσφατα το fjr κατασταλαγμενοι πλεον (και ας εχυμε τοσο μικρο διαστημα ) στο γιατι και στο τι θελουμε να μας προσφερει μια μηχανη. Γενικα βλεπετε εδω ενα Γιαννη που πραγματικα θα μισουσατε ισως πριν λιγα χρονια.Καμια σχεση. Ψηφισα το 4 αλλα δινοντας βαση στο 3 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2005 από τον salcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 (τροποποιήθηκε) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΕΝΑ CB 50 ΤΟ 1992, ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΕΝΑ RGV125Γ ΜΟΝΤΕΛΟ 1993 34HP, USD KAI ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΒΕΤΕ, ΤΟ ΚΑΡΑΤΗΣΑ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΪΖΩ ( ΕΚΑΙΓΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), ΤΟ ΔΩΣΑ. ΜΕΤΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ GLX ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΙ (KYMCO SPIKE 125). ΤΟ 2003 ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΑΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΤΟ FAZER EBALA KATΩ TA OIKONOMIKA MOY ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΑΝΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... <{POST_SNAPBACK}> εγω παιδια μετα απο αυτο που ηταν και το πρωτο μου...... οτι και να επαιρνα καλο θα ηταν!!!! :D :D :D :D :D :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2005 από τον zaharakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ CB MOY ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΣΕ 'ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΛΕΓΕ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΕΣ? εγω παιδια μετα απο αυτο που ηταν και το πρωτο μου...... οτι και να επαιρνα καλο θα ηταν!!!! :D :D :D :D :D :D <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 itan toneiro mou apo tote pou protwbgike apo emfanisi... pwwwwww apo gazi pwwpwwwwwwwwwww off einai on einai ekeino ton kairo epsaxna gia xr400 i ktm 400... mia fora eixa paei na parakolouthisw agwna supermoto... pagosmiou prwtathlimatos... afou eidan osa eidan ta matakia mou... stin epistrofi sxedon pepeismenos oti ta 400kybika ... kala einai.. alla auto to 640 einai must ...stamatimenos se ena fanari me to autokinito... blepw ena asimi 640supermoto na me pernaei souzaristo, petwntas, me ton kinitira na anebazei strofes san TRELOS me nefti ston kwlo... shok akoma thymamai auti ti skini... sto bathos akouw ena pyrobolismo kathws kleinei to gazi den eixan perasei 3 deuterolepta... gyrnaw deksia ston ksaderfo mou (ennoeitai den ksekinisa sto fanari kai apo pisw kornes) .. kai oi dyo me anoixto to stoma... aleksi... aurio paw na to parw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Α - ΠΑΙ - ΧΤΟ !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 ...Ξεκίνησα με το ταπεινό -πλην τίμιο- ελαφάκι μου (Serow XT225) πριν 3μιση χρόνια Και χώμα μπήκαμε.. Και μικροταξιδάκια κάναμε... Και μπαγκάζια του βάζαμε... Και βόλτες μεσα στη πόλη πηγαιναμε... Σκυλί!! Παρ'ολ'αυτα το γκάζι του μετρημένο :/ Ήθελα κάτι πιο δυνατο Μια 600αρα είχα ερωτευτεί μέχρι πρόσφατα και σκέψεις του τύπου "Απο τα 225 στα 600 ?" , "Θα την φτάνω?" "Μηπως ειναι υπερβολική για μενα" κ.α. τέτοια εύλογα ερωτήματα ( ) στροβιλίζονταν στο κεφάλι μου... Γι'αυτο προχώρησα με HONDA S.Four 400 V.R. (ξέρετε αυτή με το μασκάκι ). Λιγα τα ψωμιά του όμως, γιατι.. Κατέληξα με την κούκλα μου, το ασημένιο μου καμάρι, την CBF 600 (ξέρετε αυτή την 600αρα που 'χα βάλει στο μάτι... ). Κι ο λόγος: Συγκεκριμενη χρηση (ταξιδια, βόλτες, ταξίδια, βόλτες, άντε και σε καμια δουλεια :D ) Και επεται η συνέχεια....( :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2005 Ειχα πολλα πατατακια στη ζωη μου! τι γιαμαπα, τι σουτζουκι, τι κοντα! Μεχρι στιγμης λεω να μεινω καιρο σε τουτο το χωριο απ΄την Αυστρια! Πραγματοποιει οτι μου κατεβει στο κεφαλι! Ειμαι κολλημενος στο ειδος και δεν βλεπω να αλλαζω κατηγορια! Οποτε... Με το Δουκα υπηρχε χρονια ερωτας! Μπορουσα να μην τον αγορασω! ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Αξιοπιστία είναι κάτι που ζητάμε οι περισσότεροι από τη μοτο μας.Εγώ επέλεξα βέβαια το fazer το οποίο και έχω μόλις 3 μήνες γιατί μετά 1πό 18 χρόνων οδήγηση μοτο και ενώ στην κατοχή μου είχα πάντα on-off αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία.Όχι γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος με τις on-off αλλά γιατί πιστεύω ότι αν σου αρέσει η μοτοσυκλέτα πρέπει να οδηγείς ότι σου αρέσει.έ τα street ήταν ένα απωθημένο και να το το FZ6 600.Πολύ το ευχαριστιέμαι...μέχρι το επόμενο...Ίσως όμως αυτή τη φορά ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ αυτό το μοτο γιατί το ερωτεύτηκα και ΔΕΝ θέλω να το δώσω και πάρω άλλο ένα για να καλύψω τις βόλτες και συνήθειες που λυπάμαι να σπάσω το fazer...Ιδανικά θα ήταν να κάνει παρέα στο fazer μια bmw 1200gs adventure....αλλά τι λέω,αυτή είναι σε άλλο τopic ...θα βγω εκτός... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες