Jump to content
fotis3d

Αγορα καινουριας Μοτο

Recommended Posts

Παιδες καλημερα .

Τον Ιανουαριο θα τσιμπησω ενα tdm καινουριο . Τουλαχιστον ετσι λεω εδω και 4μηνες που περιμενω να συμπληρωσω τα φραγκα για την προκαταβολη και τα συμπληρωνω τοτε .

Το θεμα μου ειναι πως δεν εχω αποφασισει απο ποιο μαγαζι να το αγορασω καθως διαβαζω διαφορες ιστοριες κι εχω τρελαθει . Σε φαση που δεν ξερω πλεον αν εισαι σιγουρος για ενα καινουριο .

Ειδα το παλικαρι εδω τι επαθε και τρελαθηκα .

Anyway . Ειμαι αναμεσα στα εξης Παπαγεωργιου (Μιχαλακοπουλου) , Μοτοκινηση (Χαλανδρι), Βυνιος (Μιχαλακοπουλου) .

Αφου διαβασα τι επαθε το παλικαρι στο Βυνιο , τον εσβησα βασικα απο τη λιστα μου . Θα ειναι η πρωτη μου μηχανη υστερα απο τον παπιο που εχω 7 χρονια και δεν θα ηθελα να το παρω καινουριο προβληματικο .

Βασικα λεω για τη Μοτοκινηση (Χαλανδρι). Ενας φιλος που πηρε απο κει το Fazer του δεν ειχε προβλημα και το παει και στο συνεργειο του (της Μοτοκινησης εννοω).

Εσεις τι λετε ? εχετε καμια εμπειρια αποψη πανω στο θεμα ? Γιατι απο οτι βλεπω ακομα και για καινουριο πρεπει να ψαχτεις (ελεος δλδ) με τις λαμογιες που κανουν .

Οποιος δεν θελει να μιλησει ανοιχτα ας μου στειλει ενα πμ στην τελικη , μην την πατησω ρε παιδια και μ@μηθει η ψυχολογια μου .

Και επισης τι πρεπει να τσεκαρω οταν το παρω πλεον στα χερια μου για να ξερω οτι πηρα αυτο που πληρωσα ?

πχ. Ειναι οντως της χρονολογιας που κανονισα ? (TDM 2008 στην προκειμενη)

Ποσο παλια πρεπει να ειναι τα λαστιχα ? να τα τσεκαρω ?

Πωπω οσο πλησιαζει ο καιρος για την αγορα αγχωνομαι ολο και ποιο πολυ .

Τροποποιήθηκε από τον fotis3d

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μα το παρεις απο επισημο υποκαταστημα της μοτοδυναμικης ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

(απο παππι σε τδμ? το εχεις σκεφτει καλα?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε thumber οδηγω κατα καιρους διαφορα μηχανακια . Ναι το εχω σκεφτει και το εχω οδηγησει . Δεν παιζει προβλημα με αυτο . Απλα δεν ετυχε μεχρι σημερα να κατεχω εγω μεγαλη μηχανη .

Ε καλα δεν θα το παρω να κανω τον κανιβαλο . Ποιο πολυ κανενα ταξιδακι η καμια μεγαλη εξορμηση με την κοπελια . Για την πολη θα εχω το παπι .

Τα υποκαταστηματα της Μοτοδυναμικης δινουν καθολου δωρα οπως οι αλλοι ? (μπαγκαζιερα, καγκελα, bagster κτλ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε κάθε περίπτωση , μακρυά από το Βύνιο !!!! Το 2001 είχα πάρει ένα (καινούργιο) R6, που πέρα από προβληματικό σαζμάν, είχε και γρατζουνιές στην ποδιά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θα σου πρότεινα το ΜΟΤΟΔΥΚΤΙΟ στην Καλλιρόης μιας και θες Yamaha.

εγώ από εκεί την πείρα την δικιά μου και έχει βγεί καλό σκαρί, και τα services τους είναι αρκετά αξιόπιστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιλε thumber οδηγω κατα καιρους διαφορα μηχανακια . Ναι το εχω σκεφτει και το εχω οδηγησει . Δεν παιζει προβλημα με αυτο . Απλα δεν ετυχε μεχρι σημερα να κατεχω εγω μεγαλη μηχανη .

Ε καλα δεν θα το παρω να κανω τον κανιβαλο . Ποιο πολυ κανενα ταξιδακι η καμια μεγαλη εξορμηση με την κοπελια . Για την πολη θα εχω το παπι .

Τα υποκαταστηματα της Μοτοδυναμικης δινουν καθολου δωρα οπως οι αλλοι ? (μπαγκαζιερα, καγκελα, bagster κτλ)

δωρα σου δεινουν αν δεν σου κανουν μια στανταρ εκπτωση που κανουν!

αλλα ετσι κι αλλιος η γιαμαχα σου κανει 15% "εφ ορου ζωης" εκπτωση σε οτι αγορασεις απο εκει...

εγω εχω δωσει το παλιο μου γιαμαχακι εδω και 2 χρονια και ακομα ψωνιζω απο εκει με 15% εκπτωση B)

(οχι οτι ειναι καμια μεγαλη εκπτωση αλλα αν παρεις ενα δερματινο των 500ευρω ειναι αξιοσεβαστη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον παιδες μολις γυρισα απο μια γυρα . Η Μοτοδυναμικη στη Μεσογειων παντως δωρα δεν δινει αλλα την αφηνει 9400? απο 9840? .

Τωρα βασικα θα κρινω κατι προσφορες που εχω απο διαφορα καταστηματα που πηγα απο αλλους που εχουν αγορασει και δεν ειχαν προβλημα .

Thumber το 15-20% εκπτωση ουτε που αγγιζει σε πολλες περιπτωσεις απο οτι εχω δει τιμες εξωτερικου (γιατι κρανος ας πουμε απο εξω θα το παρω) . Δεν μ'αρεσει να μου λενε οτι μου κανουν εκπτωση οταν ηδη το βρισκω ποιο φτηνα .

Παντως Βυνιο εν τελει δεν πατησα το ακουσα και απο αλλους .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπον παιδες μολις γυρισα απο μια γυρα . Η Μοτοδυναμικη στη Μεσογειων παντως δωρα δεν δινει αλλα την αφηνει 9400? απο 9840? .

Τωρα βασικα θα κρινω κατι προσφορες που εχω απο διαφορα καταστηματα που πηγα απο αλλους που εχουν αγορασει και δεν ειχαν προβλημα .

Thumber το 15-20% εκπτωση ουτε που αγγιζει σε πολλες περιπτωσεις απο οτι εχω δει τιμες εξωτερικου (γιατι κρανος ας πουμε απο εξω θα το παρω) . Δεν μ'αρεσει να μου λενε οτι μου κανουν εκπτωση οταν ηδη το βρισκω ποιο φτηνα .

Παντως Βυνιο εν τελει δεν πατησα το ακουσα και απο αλλους .

Bρες κανένα που να δίνει και κανα δώρο.Σκέψου οτι μετά θα έχεις να πληρώσεις απο την τσέπη σου βαλιτσάκι,καρίνα κ.λ.π.Σκέψου το!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εκανες και αγορασες απο Μοτοδυναμικη!Ο Βυνιος εχει σοβαρο μειον οτι μηχανικοι και πωλητες και γενικα προσωπικο ειναι κατα βαση Αλβανοι και χωρις να ειμαι Ρατσιστης επειδη ξερω τι γινεται με τους συγκεκριμενους λεω καλα εκανες.Καλα χλμ και να χαρεις το μηχανακι σου κανοντας ταξειδια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλα εκανες και αγορασες απο Μοτοδυναμικη!Ο Βυνιος εχει σοβαρο μειον οτι μηχανικοι και πωλητες και γενικα προσωπικο ειναι κατα βαση Αλβανοι και χωρις να ειμαι Ρατσιστης επειδη ξερω τι γινεται με τους συγκεκριμενους λεω καλα εκανες.Καλα χλμ και να χαρεις το μηχανακι σου κανοντας ταξειδια!

Φίλε δεν το αγόρασε ακόμα... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D . Ναι η αληθεια ειναι πως δεν το αγορασα ακομα . Αλλα κοντος ψαλμος . Τελος Ιανουαριου αν οχι λιγο νωριτερα θα το χω . Ειμαι αναμεσα σε 2 μαγαζια . Απλα μενει να αποφασισω ποιο απο τα 2 . ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δική μου γνώμη είναι ότι ο Βύνιος δεν είναι χειρότερος από τους άλλους.

Έχει μάλιστα και τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες προσφορές.

Διαφωνώ με το να πάρει κανείς από την επίσημη αντιπροσωπεία γιατί δεν έχει ποτέ την έκτπωση και τα δώρα που μπορεί να βρει στους dealers

ενώ τα μηχανάκια και οι εγγυήσεις είναι φυσικά ακριβώς ίδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Μιχαλη ο Βυνιος ΔΕΝ εχει τις καλυτερες προσφορες και τιμες . Επειδη εχω παει σε αρκετα μαγαζια ΟΛΟΙ στην τελικη βγαινουν το ιδιο αν τα βαλεις κατω αξια μηχανης-πινακιδες-εξοδα δανειου κτλ ΟΛΟΙ στο τελος βγαινουν ακριβως το ιδιο . Απλα καποιοι σου λενε για πινακιδες 150? ή 75? αλλα στα εξοδα δανειου για παραδειγμα εχουν παλι αντιστοιχη διαφορα κι ετσι βγαινουν το ιδιο .

Τωρα απο τη στιγμη που ολοι βγαινουν το ιδιο (ακομα και καποιος που πηγα μεσω γνωστου και μου αφησε το tdm 2008 ABS καινουριο , οχι παραεισαγωγης στα 9200?) δεν υπαρχει περιπτωση να πατησω το ποδι μου σε καποιον που του εχει βγει το ονομα και μαλιστα για τον συγκεκριμενο μου το ειπαν και στη Μοτοδυναμικη . Δωξα το θεο η αγορα ειναι μεγαλη Δεν υπαρχει μονο ο Βυνιος . ;)

Οσον τωρα αφορα τις εκπτωσεις , οπως εχω ξαναπει υπαρχει το internet και καποια site σαν το fc-moto που οι τιμες τους εχουν μεγαλη διαφορα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσες φορές το είχα ψάξει εγώ είχε την καλύτερη προσφορά, τουλάχιστον για μετρητά, οπότε δεν ξέρω για έξοδα δανείου κτλ.

Φυσικά και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι τα ψάξεις όσο περισσότερο γίνεται και όταν δεν βρεις διαφορές να το πάρεις από εκεί που γουστάρεις.

Απλά δεν κατάλαβα από που βγήκε το όνομα για τον Βύνιο.

Πρόσεξε, δεν λέω ότι είναι εντάξη ο Βύνιος, απλά επειδή έχω δει πολλά στον χώρο δε νομίζω ότι διαφέρουν οι άλλοι.

Δεν σχολιάζω τη γνώμη της Μοτοδυναμικής, είναι απόλυτα αναμενόμενη. Εκεί που επιμένω είναι ότι πρέπει να πάρεις το μηχανάκι σου από κάποιον έμπορο

και όχι από την αντιπροσωπεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα και στα μετρητα που ειχα μιλησει με Βυνιο στο Athens Tunning Show που ειχα παει μου ειπαν οτι αν επιλεξω μετρητα δεν θα εχω τα δωρα . :lol: :lol:

Κι ομως ειναι αληθεια .

Φυσικα και δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν και αλλοι . Στην Ελλαδα ζουμε . Απλα εγω το εμαθα προσφατα που ετοιμαζομαι να αγορασω και μου εκανε εντυπωση (κακως βεβαια τι κι αν ειναι γνωστος) .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς και δεν είναι δυνατόν να γίνει συζήτηση για αυτά τα θέματα σε μία έκθεση.

Εγώ σου λέω το εξής:

Αποφάσισε αν θα πληρώσεις μετρητά ή με δόσεις.

Μετά γυρνάς όλη τη Μιχαλακοπούλου, Θησέως κτλ και τις άλλες γνωστές πιάτσες (εκτός από Global :knife: ) βλέπεις ποιος σου δίνει την καλύτερη προσφορά και μετά ρωτάς αν έχει ακουστεί κάποιο πρόβλημα για αυτόν πριν το κλείσεις. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως όσον αφορά τα δώρα, σου ξανασυστήνω το μοτοδίκτυο, δέχοντε καλά παζάρια.

η δικιά μου μηχανή έκανε τότε 7.280ευρώ και την πήρα 7.280 με προστατευτικά κάγκελα μηχανής, σχάρα μπαγκαζιέρας, συναγρεμό και τα έξοδα πινακίδας & άδειας κυκλοφορίας. στην ουσία μου έκανα έκπτωση την αξία της μηχανής στα 6.800 και έκαναν έκπτωση και στα εξτρά που της έβαλα.

βέβαια δεν έλεγξα και άλλα μαγαζιά για να συγκρίνω, αλλά ακούω καλά σχόλια για το συγκεκριμένο στην Καλιρρόης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα