Jump to content
D_artaGian

GPS GARMIN...

Recommended Posts

Loipon:

-To 60c exei megalh diarkeia mpatarias (h garmin dinei 30 wres se anti8esh me to 276c pou exei 5-15 wres)

- einai psiloargo (me pio grhgoro to 276c)

-Otan exei synnefa h eisai se pykno dasos 8elei e3wterikh keraia,alliws den doulevei :(

- Oi perissoteroi bikers xrhsimopoioune to 276... Apo apopsh timhs einai pio akrivo, alla skepsou to se sygrish me to gps ths BMW :P

Links apo ellada gia times : http://www.mountains.gr/index/

kai gia pio fthnes lyseis : http://www.ngi.gr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είχα ρωτήσει κι εγω για το 60c, αλλα μου ειπανε οτι μπορει να με κρεμασει καποια στιγμη... οποτε δεν το ρισκαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.sportfishing.gr/

κοιταξτε εδω για φθηνες τιμες..

Εκτος απο το 60c, δεν μπορω να δωσω 700+€ για ενα gps..

Δεν εχω ακουσει πουθενα αλλου παραπονα γι'αυτο μου κανει τοση εντυπωση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον,παρηγγειλα το Garmin Quest απο Πορτογαλια,243ΜΒ μνημη μαζι με τη βαση του !! Μια χαρα και πολυ πιο φθηνα απ'οτι εδω Ελλαδα :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα μαλλον θα παρω και το μπαρακι και τη βαση για το μηχανημα την αλλουμινιου τις Touratech..και αλλο χρημα,αλλα τι να κανεις..μια φορα τα κανεις αυτα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τωρα μαλλον θα παρω και το μπαρακι και τη βαση για το μηχανημα την αλλουμινιου τις Touratech..και αλλο χρημα,αλλα τι να κανεις..μια φορα τα κανεις αυτα :)

<{POST_SNAPBACK}>

post-11-1114884202_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες αυτο ειναι το quest,πολυ μικρο..λιγο πιο μεγαλο απο το κινητο μου k700i.

Η οθονη του ειναι πεντακαθαρη και τα δεδομενα φαινονται απο μακρυα.

Εχει παρα πολλες επιλογες οσον αφορα τα πεδια που εμφανιζονται,τις λεπτομεριες του χαρτη κλπ. Μπορεις να φορτωσεις και λεπτομερεστερους χαρτες απ'οτι εχει ο βασικος. Βεβαια ακομα,για Ελλαδα ειναι σχετικα νωρις και ο χαρτης ο επισημος εχει 240 € . Υπαρχει και αλλη λυση βεβαια..οποιος θελει εξηγω.

Εχει 243ΜΒ μνημη,σε αντι8εση με τα Αμερικανικα και Αυστραλιανα που εχουν 115, και προφορτωμενους αντιστοιχους βασικους χαρτες,αρα δεν ειναι ιδεατα για χρηση στην Ευρωπη.

Η μπαταρια μεχτι στιγμης μια χαρα.

Το πακετο ερχεται με φορτιστη,βαση με βεντουζα για αυτοκινητο και φορτιστη στη θεση αναπτηρα μαζι με μεγαφωνακι που σου λεει που να στριψεις κλπ. Εχει το Map Source 6 original και το city Nacigator 7, αλλα πρεπει να εχεις καποια προηγουμενη εκδοση για να μπει. Αυτο,εχει και λεπτομεριες λεει για ενα μερος της Ελλάδας.

Ειναι πολυ καλο πιστευω,μικρο,ευχρηστο,και καταγραφει αν θες με λεπτομεριες τη διαδρομη. Το ζουμ του στην πλοηγηση φτανει απο 800χλμ εως 5 μετρα !!!!!!!!!

Αυτα για την ωρα, οποια αλλη απορια...εδω ειμαι μεχρι την Δευτερα ;) .

Τιμη 535 € απο www.aspidshop.com . Δεν υπαρχει φθηνοτερη τιμη!!Στανταρ. Και μην παρετε το unit με τα 115ΜΒ μνημη και αλλο χαρτη προφορτωμενο..θα αποδειχθουν λιγα...

post-11-1115445393_thumb.jpg

post-11-1115445581_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

na sai kala gia to review!

extra xartes gia ellada ktl ksereis pou mporoume na broume?

Υπαρχει και αλλη λυση βεβαια..οποιος θελει εξηγω.

gia eksiga! ;)

iparxei kapoia etairia pou tous ftiaxnei? onoma??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχουν και οι χαρτες της Garmin ,αλλα δεν εχουν τοση αναλυση φανταζομαι οσο εχει ο Greece13 απο το http://www.mountains.gr/index/ οπου και φαινεται πολυ πιιο καλος..

μια αλλη Ελληνικη διευθυνση ειναι το www.sportsfishing.gr

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μένα η garmin έχει μείνει πολύυυ πίσω (αν θέλετε arguments σε ανάλογο τόπικ)

(εννοώ σε chipset)

τα τελευταίας γενιάς chipset (όχι αυτά που φτιάχνει η garmin), πχ. τα SiRF Star III πιάνουν πια σχεδόν αμέσως ακόμα και ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ή κλεισμένα στο ντουλαπάκι αυτοκινήτου (απαπα κακιά λέξη)

προτιμώ ΣΑΦΩΣ το pocketpc μου, έχω και δυο GPS ένα σε CF μορφή (καρφώνει επάνω) - το πουλάω γιατί θα ΕΙΣΑΓΩ (αν καταλάβατε θα γίνω ο εισαγωγέας) άλλου και ένα σε bluetooth μορφή (αλλά παίζει και σε USB και έχει και μια αίσχος δικιά του οθόνη χωρίς χάρτη για ώρα ανάγκης ή για όταν θες να παίξει μόνο του με waypoints κλπ.)

έχω στο pocketpc τέλειο χάρτη αθήνας (πρώτο τρίμηνο 2005 ενημέρωση) και αρκετούς εναλλακτικούς ελλάδας και εκτός και κάποια άλλα προγραμματάκια για στατιστικούς λόγους (v-max, mean-v, επιταχύνσεις κλπ.)

τα GPS είναι από τις πιο χρήσιμες αγορές μου και δεν εννοώ (μόνο) με τη μηχανή

με έχουν σώσει επανηλημένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προσωπικα εχω τοποθετηση το Garmin 276c απο τον Σκορδιλη(παραλιακη απεναντι απο το παλαιο Νεραιδα) και αγορασα μια βαση Touratech που κλειδωνει κιολας....Εντυπωσεις? αργει λιγο στις Hi-Ταχυτητες (ανω τα 170+και βαλε) , η χαρτες αθηνας-θεσσαλονικης-βολου-πατρας και ηρακλειο ειναι αρκετα καλοι αλλα δεν εχει ελληνικο μενου,απο αποψη χρωματων χρησης και ανθεκτικωτιτας ειναι αστερι, λιγο ακριβο οπως λετε και οι υπολοιποι αλλα χαλαλη μια ζωη την εχουμε ας τα χωνουμε και για κατι τοσο αξιολογο και χρησιμο.....αυτα. :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.touratech.de/shop/enter.html?lang=en-us

πηγαινε στο navigation και βρες οτι βάση θέλεις..

@Edmark : καλη φαση η βαση που κλειδώνει,νιώθεις πιο πολυ ασφάλεια !! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SORRY ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 9ΠΜ.....ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΛΙΩΜΑ......ΛΟΙΠΟΝ Η ΤOURATECH EXEI TA ΠΑΝΤΑ, ΣΧΕΔΩΝ, Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΒΑΣΗ ΚΟΣΤΙΣΕ €110, ΒΛΕΠΕ ΛΙΝΚ Touratech shopΤΟ ΤΣΙΜ@@@@@Ι ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ + €11-€20 ΓΙΑ ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝ@ ΤΑ COURIER..........ETΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΑΝ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗΣΩ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!! :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα