kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Παιδια κλειστηκαν και τα εισιτηρια.Αναχωρηση στις 25-06-09 απο Πατρα-Βενετια,συνεχεια με διανυκτερευση στο ERLANGEN,μετα δυο μερες σε φιλο στη Κοπενχαγη, ετσι για λιγο τουρισμο,μετα προς Στοκχολμη,μετα βορειοτερα οδικως περασμα απο Φιλανδια κ Ροβανιεμι κ NORDKAPP!!!!!!!!Το κατερβασμα θα γινει απο Νορβηγια για να απολαυσουμε τα φιορδ.Επιστροφη μεσω Δανιας,Γερμανιας και τελος πισω στις 18-07-09 απο Ανκονα-Πατρα. Αυτα μεχρι τωρα.Συμβουλες δεκτες και απαραιτητες αυτα ειναι... μπαβο ρε παιδες ... καλα χιλιομετρα να εχετε .. καλοκαιρακι θα την κανω και εγω .. μακαρι να μπορουσα να εφευγα και εγω αυτες τις ημερομινιες να ερχομουν παρεα .. δυστηχως μπορω μονο τον αυγουστο .. και απο προορισμο ανοικτο σε ολα :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 φίλε με το καλό, και περιμένουμε φωτογραφίες και περιγραφές. ο προϋπολογισμός πόσο σου βγήκε περίπου και τι περιλαμβάνει;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 φίλε με το καλό, και περιμένουμε φωτογραφίες και περιγραφές. ο προϋπολογισμός πόσο σου βγήκε περίπου και τι περιλαμβάνει;;; Εχουμε κλεισει τα ακτοπλοικα Πατρα-Ιταλια κ επιστροφη στα 671 ευρω. :) :D Για βενζινη γυρω στα 1200 με μεση τιμη το 1,60 να λιτρο Για διανυκτερυσεις με μεσο ορο τα 60 ανα βραδυ παμε στα1200.(ισως αυτο να κατεβει λιγο λογω του οτι τα καμπινγκ στη Σκανδιναβια ειανι αρκετα φτηνα,οχι με σκηνες αλλα στα ξυλινα σπιτακια) Υπολογισε και γυρω στα 1000 ευρω για φαγητο κ ολα τα λοιπα εξοδα για 2 ατομα(φερρυ στα φιορδ,εισοδοι σε αξιοθεατα) κι εχουμε φτασει στα 3071.Υπολογισε και αλλαγη ελαστικων κ σερβις στη μηχανη πριν φυγουμε........Πιστευω να καθαρισουμε με 4000-4500 ολα μαζι.Βεβαια εδω ολοκληρο κρατος πεφτει εξω στον πορυπολογισμο εγω θα πεσω μεσα? :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 με το καλό φίλε μου. όλα καλά να σου πάνε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 Μετα απο πολλες συζητησεις κ αγχος τελικα σημερα μου υπογραψαν στη δουλεια την αδεια .Σημερα κιολας ςβγαλα κ τα εισιτηρια του καραβιου.Η αντιστροφη μετρηση αρχισε.Δε μπορω δε μπορω να περιμενω. 25 Ιουνιου αναχωρηση απο Ζαντε κ ηδη ονειρευομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2009 αυτα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2009 [ Εχουμε κλεισει τα ακτοπλοικα Πατρα-Ιταλια κ επιστροφη στα 671 ευρω. :) :D Για βενζινη γυρω στα 1200 με μεση τιμη το 1,60 να λιτρο Μονο στην Σκανδιναβια θα φτασει τοσο,στις αλλες χωρες το πολυ 1,2 ευρω Το προηγουμενο καλοκαιρι με ακριβο πετρελαιο πληρωσα 1,5 μεση τιμη στην Νορβηγια :) Λογικα σε αυτο θα εισαι πιο τυχερος! Για διανυκτερυσεις με μεσο ορο τα 60 ανα βραδυ παμε στα1200.(ισως αυτο να κατεβει λιγο λογω του οτι τα καμπινγκ στη Σκανδιναβια ειανι αρκετα φτηνα,οχι με σκηνες αλλα στα ξυλινα σπιτακια) Αυγουστο παντως δεν ηταν και τοσο φτηνα, και εγω αυτο νομιζα αλλα 65 ηταν τα πιο λιγα που εδωσα..Ιουνιο θα ειναι πιο καλα Ξενοδοχεια σχετικα...απλησιαστα!Απλα 3στερα σε απομονωμενες πολεις 100-120 ευυρω για πλακα.Οποτε μονο σπιτακια τα οποια ομως ειναι πεντακαθαρα (οπως τα παντα εκει) και γενικα μια υπεροχη εμπειρια Νοτιοτερα του Τροντχαιμ καθως θα κατεβαινεις ειναι λιγο πιο τουριστικο οποτε ανεβαινουν οι τιμες και μειωνονται οι διαθεσιμες λυσεις. Υπολογισε και γυρω στα 1000 ευρω για φαγητο κ ολα τα λοιπα εξοδα για 2 ατομα(φερρυ στα φιορδ,εισοδοι σε αξιοθεατα) κι εχουμε φτασει στα 3071.Υπολογισε και αλλαγη ελαστικων κ σερβις στη μηχανη πριν φυγουμε........Πιστευω να καθαρισουμε με 4000-4500 ολα μαζι.Βεβαια εδω ολοκληρο κρατος πεφτει εξω στον πορυπολογισμο εγω θα πεσω μεσα? :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2009 Γιατι δεν κανεις το γαμο στο Βορειο Ακρωτηριο? ^_^ Τα εισιτηρια για Πατρα Ιταλια και πισω τελικα μου βγηκαν ακομη πιο φτηνα στα 603 ευρω.Καποιες διανυκτερευσεις στη Δανια θα τις γλυτωσω μιας κ ημουν εκει για 8 μηνες πριν 8 χρονια με το ERASMUS.Πιστεψε με μετραω τις μερες μια μια Απο κει κ περα οσο ειναι να παει το μαλλι χαλαλι του.Η αποταμιευση για το ταξιδι εχει ξεκινησει απο το καλοκαρι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
satikin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΝΕΟΣ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ forum αλλα πραγματικα μαθαινω πολλα.Το καλοκαιρι προγραμματιζω ταξιδι για το βορειο Ακρωτηριο .Εχω διαβασει ηδη τα προηγουμενα post αλλα οποιος μπορει να βοηθησει με περισσοτερες πληροφοριες καλοδεχουμενος..... Φίλε livas81 φέτος πήγα βόρειο Ακρωτήριο και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι μια ΜΕΓΑΛΗ τουριστική απάτη!! Πληρώνεις πολλά (συνολικά 45 ευρώ) για να μπεις στο παρκο και για να βγεις (σωστά διάβασες και για να βγεις ) για να δεις τελικά τις-εντυπωσιακές κατά τα άλλα- εγκαταστάσεις υποδοχής και ξενάγησης των τουριστών, να βγεις Φώτο και να ψωνίσεις πανάκριβα αναμνηστικά. Θα σου πρότεινα να «ξεσκονίσεις» την ΝΟΡΒΗΓΙΑ πρώτα και αφού θα έχεις πάθει την πλάκατης ζωης σου μετά πάνε στο Β. Ακρωτήριο και θα με θυμηθείς. περισσότερα εδώ. http://bikerspirit.net/BS_forum/showthread.php?t=2321 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DjEmmyio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2009 Φοβερη βολτα παιδια...Πραγματικα ονειρο ζωης....Ποτε θα ερθει κ η ωρα μου....Αχ... :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2009 Ρε παιδια μια ερωτηση για τα λαστιχα.Ποια λαστιχα πιστευετε οτι ειναι καταλληλοτερο να βαλω ωστε να βγει το ταξιδι χωρις προβλημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2009 Ρε παιδια μια ερωτηση για τα λαστιχα.Ποια λαστιχα πιστευετε οτι ειναι καταλληλοτερο να βαλω ωστε να βγει το ταξιδι χωρις προβλημα? [/quot οτι πιο τουριστικο για να σου βγαλει 10000 χλμ και βαλε! η ασφαλτος παντου ειναι σουπερ και κραταει μια χαρα. γενικοτερα λιγο προσοχη μονο στην Νορβηγια λογω λιιγο στενων δρομων,ελαχιστων λακουβων και....ταρανδων :lol: οντως η εισσοδος στις εγκαταστασεις ειναι λιγο πιασοκωλε αλλα ..οπως ειπες χαλαλι! Μακαρι να βρω τον χρονο να γραψω επιτελους καποια περισσοτερα Η προταση σου για γαμο στο Β. Ακρωτηρι ηδη συζητειται :D :D Ή εστω μηνα(κυριολεκτικα) μελιτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nemo1408 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Χαιρετώ κι εγώ την παρέα. Νέος στο φόρουμ αλλά με 25 χρόνια στις δύο ρόδες, με 4 δίτροχες "ερωμένες" και κάνα εκατομμυριάκι χλμ σε όλο τον πλανήτη ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα. Σαν πιο παλιός από τους παρευρισκόμενους στα ταξίδια και ειδικά στο Βόρειο Ακρωτήρι θα θελα να προσθέσω κάποια πραγματάκια. Μετά το Στέφανο Ψημμένο και τους δύο Κωστήδες, Σημάτο και Πράπα που ανέβηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 80 εγώ έκανα τη διαδρομή το καλοκαίρι του 92. Τότε τα πράγματα ήταν λίγο πιο "άγρια". Δεν περηφανεύομαι για κανά κατόρθωμα γιατί απλά δεν είναι. Κι ας λένε πολλοί πως το Nordkapp είναι το "Έβερεστ" των Ελλήνων μοτοσυκλετών. Εντάξει δε λέω... είναι ταξίδι υπολογίσιμο, αξίζει τον κόπο, τις θυσίες, τα λεφτά, τον καλοκαιρινό ήλιο (για όσους γουστάρουν νησάκι και ξάπλα στη θάλασσα), τους τσακωμούς με το έτερον ήμισυ και ... τον άγνωστο εαυτό μας. Το 92 για να γυρίσω λίγο πίσω, δεν υπήρχε internet, δεν υπήρχε google earth, gps, κινητά τηλέφωνα, ευρώ, ελεύθερη διακίνηση στη δυτική (τότε υπήρχε ακόμα και ανατολική ευρώπη), τούνελ στο Mageroya (το νησί στο οποίο είναι πάνω το Β. Ακρωτήρι), γέφυρα για τη Σουηδία και δε ξέρω τι άλλο. Δεν ξέρω τι δρόμους συναντήσανε όσοι πήγαν τώρα τελευταία αλλά τότε από την Jyvaskyla μέχρι το Νordkapp καμμιά 600 χλμ ήταν χώμα λόγω των έργων αλλαγής των ασφαλτοταπήτων. γι αυτό θεώρησα (τότε) τον εαυτό μου τυχερό που "ανέβηκε" με το θρυλικό Kawasaki Tengai 650 σόλο και με 70 κιλά μπαγκάζια από πίσω (εργαλεία, ανταλλακτικά, λάδια, φίλτρα, μπουζί, σκηνή, τρόφιμα σε μορφή αφυδατωμένη, ορειβατικές γκαζιέρες, πάκο με χάρτες και ενημερωτικά από τις πρεσβείες, φωτογραφική με φιλμ, βιντεοκάμερα - Panasonic M7 4κιλη - και δε συμμαζεύεται. Τότε υπήρχε ακόμα Σοβιετική Ένωση και ψυχροπολεμικές συνθήκες (έχω και extra ιστορία να σας διηγηθώ κάποια στιγμή). Όλα αυτά έκαναν το ταξίδι να φαντάζει όσο ένας διαστημικός περίπατος. Ο "περίπατος" έγινε και πραγματικά μπορώ να σας πω ότι εκεί επάνω "ξαναγεννήθηκα" δίπλα στο άγαλμα του βασιλιά Olaf. Από τότε έχουν περάσει 17 χρόνια και έγινε η κοσμογονία σε όλους του τομείς. Τι δεν άλλαξε? Μόνο οι συντεταγμένες του Nordkapp που λέει ο λόγος. Ούτε και ξέρω πόσοι πήγατε από τότε στο θαύμάσιο αυτό μέρος. Ελπίζω πολλοί και θα ήταν μια καλή ευκαιρία τώρα που το σκέφτομαι για να γίνει μια σύναξη των "κατακτητών" της εσχατιάς της Ευρώπης. Το δικό μου ταξίδι ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου. Η διαδρομή που ακολούθησα ήταν η κλασσική πλοίο για Ανκόνα, πρώτη διανυκτέρευση στη Νυρεμβέργη (1000 χλμ), δεύτερη διανυκτέρευση στο Travemunde της βόρειας Γερμανίας, πλοίο για Ελσίνκι τρίτη διανυκτέρευση, Jyvaskyla τέταρτη, Rovaniemi πέμπτη διανυκτέρευση, Ivalo έκτη διανυκτέρευση, Nordkapp μετά από 24 ώρες περιπλάνησης μεταξύ Λαπωνικής Φινλανδίας και Καρελίας στη βόρεια Ρωσία (αυτό σημαίνει να χάνεσαι στην πιο πυκνή ομίχλη και χιονόπτωση στις 3 Ιουλίου!!!)΄. Στο Β. Ακρωτήρι έμεινα περίπου 12 ώρες - είδα τον ήλιο του μεσονυκτίου - έκανα τις βόλτες μου, την περισυλλογή μου, την αναγέννηση και αποχώρησα συμπληρώνοντας 40 ώρες άυπνος. Στο ferry από το νησί προς την ηπειρωτική Νορβηγία κοιμήθηκα καβάλα στη μηχανή και ακουμπησμένος στο σίδερο του πλοίου. Η επόμενη στάση για σκηνή και ύπνο έγινε λίγο πριν την Alta σε μια στροφή του δρόμου που "εκοβε" λίγο τον θυελλώδη άνεμο και τη βροχή. το κατέβασμα έγινε φυσικά από τα φιορδ, πήγα μέχρι το Bergen και έφτασα στο Oslo για ...pit stop δύο ημερών σε Έλληνα φίλο. Μετά τα γνωστά, πλοίο για Δανία, Γερμανία, Αυστρία και τσουπ στην Ανκόνα στις 19 Ιουλίου. Σούμα στα χιλιόμετρα, 13000 (μαζί και τα λάθος χιλιόμετρα στη Ρωσία). Κόστος 600.000 δραχμούλες (τότε η βενζίνη στη Νορβηγία είχε 140 δρχ περίπου, στην Ελλάδα 70 αν δεν κάνω λάθος). Η μηχανή με έβγαλε "παλικάρι". εντάξει μια φορά ανεβαίνοντας τη Γερμανία πρόσθεσα κατά λάθος πετρέλαιο (σε αναλογία 50-50 με την υπάρχουσα βενζίνη). Στις υγρασίες του Βορρά ήθελε καμμιά ώρα να πάρει τα ίσα της, η καδένα των αντιβάρων ήθελε τέντωμα κάθε 3000 χλμ. αλλά και τα λαδάκια της άλλαξα στο Οσλο και μια ασφάλεια του σταντ που βραχυκύκλωσε. Ύπνος στη σκηνούλα και στον καλοκαιρινό υπνόσακκο που όταν έσφιξε το κρύο τον ενίσχυσα με δύο τομάρια ταράνδου αγορασμένα στο χωριό του Αη Βασίλη. Φαγάκι πλούσιο πρωινό με αφυδατωμένο γάλα με μούσλι και ένα "κουβά" μερέντα πάνω σε μαύρο ψωμί, γεύμα θα αστειέυεστε βέβαια, βραδινό σαντουιτσάκι με πατατάκια αγορασμένα σε βενζινάδικο. Σε ειδικές περιπτώσεις κανά ριζάκι ή μακαρονικό από τη μαμά πατρίδα φτιαγμένα σε μερίδες χωρισμένες και φυλαγμένες στην pelican βαλίτσα από το Camel Trophy. Μπάνιο με νερό από ποταμάκι που ζέσταινα στη γκαζιέρα και σαπουνάκι που δεν αφρίζει. Ρουχαλάκια, ισοθερμικά, δερματινα και από πάνω goretex. Γαντάκια διπλά (δύο ζευγάρια) όπως και μάλλινες κάλτσες πάνω από βαμβακερές και μποτα ψηλή εντούρο. Μάγκες κάντε τα ταξίδια αυτά όσο είναι καιρός. Καμμιά γκόμενα, γυναίκα, μάνα, πατέρας, εργοδότης δεν πρέπει να σας εμποδίσει. Μη μασάτε. απλώς προετοιμαστείτε καλά και οδηγείστε με μυαλό. 'Οπως άλλωστε πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Η Ευρώπη είναι εύκολος προορισμός και μόνο ο καιρός του Αρκτικού θα σας ζορίσει λίγο (υπάρχουν και τυχεροί που την έβγαλαν στεγνοί όπως υπάρχουν κι άλλοι - εγώ - που συνεχώς έβρεχε από την Αθήνα). Πού να δείτε σε άλλα ταξίδια δυσκολίες (βλ. π.χ. Σαχάρα, Ισλανδία, Ν. Ζηλανδία, Ινδία και Νεπάλ). Άντε και καλά χιλιόμετρα να χουμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 Μεγαλε εσυ ελειπες απο εδω μεσα. Καλως ορισες Τωρα για την ευχη που εδωσες την βλεπω λιγο δυσκολο να εισακουστει,στους περισοτερους η μοτοσυκλετα αποτελει ειτε εργαλειο ειτε μεσο προβολης. Ελαχιστοι την χρησημοποιουν σαν συλεκτη εμπειρειων και αυτοι εχουν μικρη επαφη με τα φορουμ. Μακαρι κατι να αλλαξει με τον ερχομο σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2009 φωτογραφική με φιλμ, βιντεοκάμερα - Panasonic M7 4κιλη - και δε συμμαζεύεται. Δωσε υλικο στο λαο συμ-μηχανοβιε !!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2009 Φιλε NEMO1408 τι να πω τωρα καλωςηρθες?Μαλλον εσυ πρεπει να μας καλωσορισεις Περιμενουμε φωτο κ εμπειριες απο τα ταξιδια κ οτι συμβοθλη μπορεις να μας δωσεις εινα ευπροσδεκτη.Καλωσηρθες φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nemo1408 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Καλησπέρα και πάλι, Sorry για την καθυστέρηση αλλά μόλις γύρισα από Dubai και είπα να αράξω λίγο. Σχετικά με το ταξίδι στο αγαπημένο μας Nordkapp έχω να πω ότι "ανέβασα" την ιστοσελίδα www.nordkapp.gr όπου έχω βάλει πολλές πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι αλλά και τη διοργάνωση ενός υποστηριζόμενου ταξιδιού εκεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Όποιος θέλει να σερφάρει θα βρει και αρκετές φωτό από το δικό μου ταξίδι αλλά και φωτό φίλων που πήγαν μετά από εμένα. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 το ειδα το σαιτ. μεγαλυτερες φωτογραφιες να βαζεις να απολαμβανουμε full screen :) καλα να περνας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 ..... ...τι ειπες βρε αδελφε?...πω-πω μιλαμε εντελως μαχιμος ! .... αληθινη περιπέτεια ...respekt Λεμεεεε! ....θα τσεκαρω την σελιδα που λες παραπανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2009 Καλησπέρα και πάλι, Sorry για την καθυστέρηση αλλά μόλις γύρισα από Dubai και είπα να αράξω λίγο. Σχετικά με το ταξίδι στο αγαπημένο μας Nordkapp έχω να πω ότι "ανέβασα" την ιστοσελίδα www.nordkapp.gr όπου έχω βάλει πολλές πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι αλλά και τη διοργάνωση ενός υποστηριζόμενου ταξιδιού εκεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Όποιος θέλει να σερφάρει θα βρει και αρκετές φωτό από το δικό μου ταξίδι αλλά και φωτό φίλων που πήγαν μετά από εμένα. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email. ειναι ωραια εκει ?? on - topic : οταν περνας τα συνορα για εξω δεν σε αναγκαζουν να ανοιξεις τις βαλιτσες ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Επειδη οι μερες πλησιαζουν για τη μεγαλη αναχωρηση σας παρουσιαζω ενα γενικο πλανο τπυ ταξιδιου που φυσικα μετα το γυρισμο πρωτα ο θεος θα εμπολουτιστει με φωτο.Αναχωρουμε τελικα 24/06 απο Πατρα για Ανκονα απο εκει αφου διασχισουμε Ιταλια, Αυστρια,Γερμανια θα παρουμε στις 26/06 το πλοιο απο Τravenmunde (Γερμανια) για Trelleborg (Σουηδια).Απο κει σιγα σια θα παρουμε το δρομο για τα φιορδ με τελικο προορισμο το Νordkapp.Θα προσπαθησουμε να κανουμε οσα πιο πολλα χλμ σε επαρχιακο δυκτιο κ οχι απο την κλασσικη Ε6 που οδηγει στο ακρωτηρι.Η επιστροφη θα γινει απο Φιλανδια, Σουηδια κ αν υπαρχει αρκετος χρονος θα μπουμε Κοπενχαγη κ βορεια Δανια.Αυτα τα ολιγα.ΕΝΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 Επειδη οι μερες πλησιαζουν για τη μεγαλη αναχωρηση σας παρουσιαζω ενα γενικο πλανο τπυ ταξιδιου που φυσικα μετα το γυρισμο πρωτα ο θεος θα εμπολουτιστει με φωτο.Αναχωρουμε τελικα 24/06 απο Πατρα για Ανκονα απο εκει αφου διασχισουμε Ιταλια, Αυστρια,Γερμανια θα παρουμε στις 26/06 το πλοιο απο Τravenmunde (Γερμανια) για Trelleborg (Σουηδια).Απο κει σιγα σια θα παρουμε το δρομο για τα φιορδ με τελικο προορισμο το Νordkapp.Θα προσπαθησουμε να κανουμε οσα πιο πολλα χλμ σε επαρχιακο δυκτιο κ οχι απο την κλασσικη Ε6 που οδηγει στο ακρωτηρι.Η επιστροφη θα γινει απο Φιλανδια, Σουηδια κ αν υπαρχει αρκετος χρονος θα μπουμε Κοπενχαγη κ βορεια Δανια.Αυτα τα ολιγα.ΕΝΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Με το καλό να πάτε και να έρθετε πίσω! Τα φιόρδ θα σου αρέσουν πολύ,τρελά τοπία. Η εθνική της Νορβηγίας είναι σαν καλός επαρχιακός δρ'ομος,καμμία σχέση με αυτοκινητόδρομος κλπ ή με την Σουηδία. Τα νησιά lofoten είναι πολύ όμορφα και αν και είναι κύκλος θα το συνιστούσα να περάσετε με καράβι απο το Bodo και να συνεχίσετε απο αυτά την ανάβαση. Στην Λαπωνία γενικά προσοχή στους ταράνδους και γενικά, ΧΑΛΑΡΑ! στην οδήγηση. Οι μέρες είναι μεγάλες και να αργήσεις λίγο και κάπου,δεν θα σου στερήσει πολλά! Καλά να περάσετε και με το καλό να δούμε και φωτόβ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλα να πατε και να γυρισετε με πολλες εμπειριες!! (Και προσοχη στα ορια ταχυτητας, στη Σκανδιναβια..) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες