black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 ...δεν εννοω,ως συνοδηγους.....ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ!!!! Ειναι,οντως, το "εταιρο μας ημισυ"??...Και τι θυσιες κανουμε γι 'άυτο?? ....(Το ερωτημα ισχυει ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ!!!! μη λετε δηλ.......) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 ώχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τί θα διαβάσουν πάλι τα ματάκια μου σε αυτό το πόστ΄... Όχι όχι δεν θα απαντώ εγώ θα απέχω...θα προσπαθήσω δηλαδή.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Κανω τα παντα αν καταλάβω οτι αξίζει..και είναι το ατομο που με ισσοροπει ! Μερικες φορες κανω και σοβαρα λαθη..και τα αποτελέσματα φαίνονται μέρα με τη μέρα. Δεν μπορω χωρις αυτη,και τωρα που δεν ειμαι μαζι της,δεν ειμαι καλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 ώχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τί θα διαβάσουν πάλι τα ματάκια μου σε αυτό το πόστ΄... Όχι όχι δεν θα απαντώ εγώ θα απέχω...θα προσπαθήσω δηλαδή.. :P <{POST_SNAPBACK}> ... :o :o ...μα ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!!!!αν δεν "παιξετε'και σεις, τι κουβεντα θα γινει??... μεταξυ...ανδρων????Αυτο το κανουμε και χωρις mybike!!!!! :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 χαχαχαχαχαχα οκ....θα συμμετεχουμε κι εμείςς.. ετοιμασου να διαβασεις πράγμα μπόλικο ;) Γυναίκες...μπούρ μπούρ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Κανω τα παντα αν καταλάβω οτι αξίζει..και είναι το ατομο που με ισσοροπει ! Μερικες φορες κανω και σοβαρα λαθη..και τα αποτελέσματα φαίνονται μέρα με τη μέρα. Δεν μπορω χωρις αυτη,και τωρα που δεν ειμαι μαζι της,δεν ειμαι καλα ! <{POST_SNAPBACK}> ...EEEEEEλα ρε συ!!!!που σε παιρνει και απο 'κατω"!!.. :P :lol: ΟΣΟ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ!!! "ΣΩΣΤΟ ΠΑΓΝΙΔΙ" να γινεται,και μετα... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 .....ΑΝΤΡΕΣ...., ....πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! τους βλεπουμε?? Εννοείς για τον σύντροφό μας?ή μιλάς για φίλους,γνωστούς κλπ..γενικά? Ε να ξέρω τι θα γράψω να μην χαλάσω το πόστ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 .....ΑΝΤΡΕΣ...., ....πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! τους βλεπουμε?? Εννοείς για τον σύντροφό μας?ή μιλάς για φίλους,γνωστούς κλπ..γενικά? Ε να ξέρω τι θα γράψω να μην χαλάσω το πόστ <{POST_SNAPBACK}> ....εε...δε μιλαω για τον.."απεναντι"!!!(εκτος και αν... )... ...Το ερωτημα ειναι ΣΑΦΕΣ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Λές να .... ... Αγάπη άκου τί λέει... Πάρε σε παρακαλώ αγάπη μου την gsxr 1300 που έχουμε κρυμένη στο γκαράζ και πές του να πάτε να τα βάλετε για να βάλει μυαλό... :P :P :P άκου εκεί το ερώτημα είναι σαφές...λές ΓΥΝΑΙΚΕΣ δεν λές σύντροφο.. ;) Γυναίκα είναι η μαμά η αδερφή η ξαδέρφη η φίλη η κουνιάδα η κουμπάρα η καντιλανάφτισα... ΟΚ ΟΚ ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ...θα μιλήσω για τον έρωτα της ζωής μου....αλλά θα σκεφτώ σε ποιά απο όλες τις ζωές... όλο μπούρδες λέω.. αλλά το έχω μέσα μου..δεν φεύγει... Black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HOSS_BOSS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Αν τη φιλήσεις, δεν είσαι Κύριος. Αν όχι, δεν είσαι άντρας. Αν την επαινείς, λες ψέματα. Αν όχι, δεν κάνεις για τίποτε. Αν συμφωνείς σ' όλα τα γούστα της, σε εκμεταλλεύεται. Αν όχι, δεν έχεις κατανόηση. Αν της πεις τον έρωτά σου, είσαι `μουρντάρης`. Αν όχι, δεν είσαι άντρας. Αν την επισκέπτεσαι συχνά, γίνεσαι βαρετός. Αν όχι, σε κατηγορεί για απιστία. Αν είσαι καλοντυμένος, λέει ότι είσαι playboy. Αν δεν είσαι καλοντυμένος, τότε είσαι ατημέλητος. Αν είσαι ζηλιάρης, λέει ότι είναι κακό. Αν δεν είσαι, νομίζει ότι δε την αγαπάς. aν δοκιμάσεις να σχετιστείς μαζί της, δεν τη σέβεσαι. Αν όχι, πιστεύει ότι δεν σου αρέσει. Αν αργήσεις ένα λεπτό, παραπονείται ότι είναι κακό να περιμένεις. Αν αυτή αργήσει, λέει ότι έτσι κάνουν τα κορίτσια. Αν επισκεφθείς μια άλλη, σε λέει κάθαρμα. Αν αυτήν την επισκεφθεί κάποιος άλλος, 'μα είναι φυσικό, είμαστε κορίτσια'. Αν τη φιλάς που και που, αποφαίνεται ότι είσαι ψυχρός. Αν τη φιλάς πολύ συχνά, ωρύεται ότι την εκμεταλλεύεσαι. Αν παραλείψεις να τη βοηθήσεις περνώντας απέναντι, δεν έχεις τρόπους. aν το κάνεις, υποψιάζεται ότι είναι αντρική κυκλωτική κίνηση. Αν ατενίζεις κάποιες άλλες, κατηγορείσαι ότι φλερτάρεις. Αν την ατενίζουν άλλοι, λέει ότι είναι απλά θαυμαστές της. av μιλάει, θέλει να την ακούς. Αν ακούς, θέλει να μιλάςΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα πλάσματα που λέγονται «ΓΥΝΑΙΚΕΣ» είναι: .............................ask me Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 .... .... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HOSS_BOSS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Αν τη φιλήσεις, δεν είσαι Κύριος. Αν όχι, δεν είσαι άντρας. Αν την επαινείς, λες ψέματα. Αν όχι, δεν κάνεις για τίποτε. Αν συμφωνείς σ' όλα τα γούστα της, σε εκμεταλλεύεται. Αν όχι, δεν έχεις κατανόηση. Αν της πεις τον έρωτά σου, είσαι `μουρντάρης`. Αν όχι, δεν είσαι άντρας. Αν την επισκέπτεσαι συχνά, γίνεσαι βαρετός. Αν όχι, σε κατηγορεί για απιστία. Αν είσαι καλοντυμένος, λέει ότι είσαι playboy. Αν δεν είσαι καλοντυμένος, τότε είσαι ατημέλητος. Αν είσαι ζηλιάρης, λέει ότι είναι κακό. Αν δεν είσαι, νομίζει ότι δε την αγαπάς. aν δοκιμάσεις να σχετιστείς μαζί της, δεν τη σέβεσαι. Αν όχι, πιστεύει ότι δεν σου αρέσει. Αν αργήσεις ένα λεπτό, παραπονείται ότι είναι κακό να περιμένεις. Αν αυτή αργήσει, λέει ότι έτσι κάνουν τα κορίτσια. Αν επισκεφθείς μια άλλη, σε λέει κάθαρμα. Αν αυτήν την επισκεφθεί κάποιος άλλος, 'μα είναι φυσικό, είμαστε κορίτσια'. Αν τη φιλάς που και που, αποφαίνεται ότι είσαι ψυχρός. Αν τη φιλάς πολύ συχνά, ωρύεται ότι την εκμεταλλεύεσαι. Αν παραλείψεις να τη βοηθήσεις περνώντας απέναντι, δεν έχεις τρόπους. aν το κάνεις, υποψιάζεται ότι είναι αντρική κυκλωτική κίνηση. Αν ατενίζεις κάποιες άλλες, κατηγορείσαι ότι φλερτάρεις. Αν την ατενίζουν άλλοι, λέει ότι είναι απλά θαυμαστές της. av μιλάει, θέλει να την ακούς. Αν ακούς, θέλει να μιλάςΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα πλάσματα που λέγονται «ΓΥΝΑΙΚΕΣ» είναι: .............................ask me Η δύναμη χωρίς την αγάπη σε κάνει επιθετικό. Η τιμή χωρίς την αγάπη σε κάνει ψηλομύτη. Το καθήκον χωρίς την αγάπη σε κάνει κακόκεφο. Η ευθύνη χωρίς την αγάπη σε κάνει αδίστακτο. Η δικαιοσύνη χωρίς την αγάπη σε κάνει σκληρό. Η αλήθεια χωρίς την αγάπη σε κάνει κριτικό. Η ανατροφή χωρίς την αγάπη σε κάνει ατίθασο. Η εξυπνάδα χωρίς την αγάπη σε κάνει πονηρό. Η ευγένεια χωρίς την αγάπη σε κάνει υποκριτή. Η τάξη χωρίς την αγάπη σε κάνει σχολαστικό. Η γνώση χωρίς την αγάπη σε κάνει τυραννικό. Η περιουσία χωρίς την αγάπη σε κάνει τσιγκούνη. Η πίστη χωρίς την αγάπη σε κάνει φανατικό. Αλίμονο σε κείνους που τσιγκουνεύονται την αγάπη. Αυτοί φταίνε, όταν ο κόσμος αυτοδηλητηριασθεί. Τι είδους, λοιπόν, ζωή κάνεις, όταν δεν μπορείς Ν' ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ; ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? αποτελεσματα....η γυναικα δεν αγαπα ποτε....τσιγκουνευετε την αγαπη.....μπααααα δεν τσιγουνευετε.... ask me..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Ο αντρας οταν επιλεγει γυναικα βαζει το χερι μεσα σε ενα σακι με ..διαολους...Ο πιο τυχερος διαλεγει τον πιο μικρο διαολο...ο ατυχος...αστα!!!!! ΚΑΝΟΝΑΣ!!!Δεν ειμαι φαλοκρατης ή ρατσιστης ή κλπ κλπ οπως θα πεταχτουν ισως να πουν καποιες...Η πραγματικοτητα ειναι.Και ρε σεις οσο ειναι μικρες όλα καλά και ωραια...Οταν μεγαλωσουν........βαλε το χερι στο σακι και τραβα...Νοιωθεις τυχερος;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 οτι ψαχνεις αυτο βρισκης οτι δινης περνεις ,γυναικα με αντρικο χαρακτηρα δεν υπαρχει ουτε και αν εχει μουστακι λεμεεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Αχ ρε αφρόλυκε, αν δεν ήσουν τόσο ανορθόγραφος θα σε εξουσιοδοτούσα να γράφεις τα ποστ μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 πιστευω πως το θεμα ειναι πολυ μεγαλο για να χωρεσουν ολες οι αποψεις μεσα σε ενα απλο φορουμ.... ειναι πολλα που παιζουν...παντως απο τη μικρη εμπειρια μου και επειδη ερωτευομαι ευκολα,πρεπει να υπαρχει οριο,μια πολυ λεπτη γραμμη που δε πρεπει να υπερβενεται για να μην εχεις προβλημα σαν ατομο,να δινεις πολλα αλλα οχι ολα,να κρατας μια ισοροπια μεταξυ σχεσης και προσωπικης ζωης και να κρατας τις επιφυλαξεις σου... ασο περισσοτερα δινεις τοσο περισσοτερα ζητανε... δεν υπαρχει καλυτερη περιοδο στη ζωη σου απο αυτη που εισαι ερωτευμενος,ομως κραταει λιγο και συνηθως οδηγει στην καταστροφη,εμενα τουλαχιστον εκει με οδηγησε... (ακουγομαι πολυ καμμενος εεε;;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 (ακουγομαι πολυ καμμενος εεε;;) <{POST_SNAPBACK}> ... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 QUOTE(Aggelos @ Wed 07 Dec 05 - 08:50) (ακουγομαι πολυ καμμενος εεε;;) ΠΥΡ...ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ... Το βλέπετε για club...στο τέλος...οι καμμένοι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 (τροποποιήθηκε) Εγω με την σειρα θα πω και την δική μου αποκλειστικα προσωπική γνωμη... Εχω καεί με πολλές περιπτώσεις στην ζωή μου , ιδιαίτερα στην τελευταια μου κατάσταση στην οποία συζόυσα ενα χρονο (μοιραζομασταν πραγματα και τετοια) και τελικα , έφτασα στο σημειο στο τσακ δηλαδη να κανω και ασφαλιστικα μετρα διοτι με απειλουσε να μην χωρισουμε και να μην φυγω απο την ζωη της. Μάλιστα έλεγε ''ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ'' Γιατι χωρίσαμε μα για τον κλασσικο λόγω και το κλασσικο αίτιο που έχουν όλες σχεδον οι γυναίκες ΖΗΛΕΙΑ - ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΡΗΖΕ !!!!!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ (για να μην λετε οτι επεσα στην περιπτωση) αλλα και άλλες μμου περιπτώσεις. (ΠΟΥ ΠΑΣ ? ΠΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ? ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ?) Ήταν και η τελευταια φορά στην ζωη μου που έδωσα τα πάντα σε μια γυναίκα και ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ....(ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ) - Μια άλλη με είχε πει σοφερ της επηδει την πηγαινα βόλτες!!!αζχαχαχαχαχαχαχα ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΞΩ: -ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ - ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ -ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ -ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙΣ? - ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΠΟΙΑ ΓΘΑ ΝΑ ΠΡΟΣΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ONE NIGHT STAND ..ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΒΡΑΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ 1 ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ Η ΠΟΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗ. ***Η ΜΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ*** ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΨΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ 20 ΑΡΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ... ΧΑΙΡΕΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ..ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. οτι ψαχνεις αυτο βρισκης οτι δινης περνεις ,γυναικα με αντρικο χαρακτηρα δεν υπαρχει <{POST_SNAPBACK}> Η ΠΑΞΙΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ???ΑΧΑΧΑΧΑΧ (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ) ασο περισσοτερα δινεις τοσο περισσοτερα ζητανε... <{POST_SNAPBACK}> ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ !!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ... ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ...ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΥΜ...!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 από τον LOCKHEART Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 http://www.ndimou.gr/articledisplay.asp?ca...id=85&cat_id=11 - but Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Γυναίκες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 έφτασα στο σημειο στο τσακ δηλαδη να κανω και ασφαλιστικα μετρα διοτι με απειλουσε να μην χωρισουμε και να μην φυγω απο την ζωη της. Μάλιστα έλεγε ''ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ'' Αααα, έτσι εξηγείται και το nickname σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afrolykos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Αχ ρε αφρόλυκε, αν δεν ήσουν τόσο ανορθόγραφος θα σε εξουσιοδοτούσα να γράφεις τα ποστ μου :P <{POST_SNAPBACK}> τι να κανω ρε φιλε παρασκευη απογευμα ιουνιου του 1977 τελειοσα το δημοτικο δευτερα πρωι πρωι για δουλεια οτι εχω μαθη μονος μου παντως χαιρομε που βρισκουμε σημεια προσεγγισης οτι ψαχνεις αυτο βρισκης οτι δινης περνεις ,γυναικα με αντρικο χαρακτηρα δεν υπαρχει <{POST_SNAPBACK}> Η ΠΑΞΙΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ???ΑΧΑΧΑΧΑΧ (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ) για Λαμπετη κοβω φλεβες ανετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 και για πείτε, για πείτε....... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2005 Βρεεεε τη γατούλα... Πού χάθηκες ρε αλανιάρα; Βρήκες καλύτερα κεραμίδια από τα δικά μας; Τι να πούμε, να πούμε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες