bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 Πώς τα βλέπετε; Στο μέλλον λέω να τα αγοράσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 Έμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Τίποτα πιο χαρούμενο σε σχεδιάκια έχει? Άν αρέσει σε σένα η γνώμη μας νομίζω περισεύει... Ούτος η άλλος γούστα είναι αυτά Αν σου αρέσουν προχώρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Και θα είναι και σετάκι παρακαλώ κράνος και δερμάτινο ;) ωραίο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 φοβερά σχέδια...από ποιότητα,εταιρεία τι παίζει;;;Με γουστάρουν πολύ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 Εγω bonepeeler,αν εβαφα το κρανος μου θα έβαζα το avatar σου !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ασε που αυτο το σχεδιο θα βοηθαει τη συνεπιβατισα να μην φοβαται !!!! χαχαχαχα Δεν νομιζω να αισθανθει και ανετα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 Ωραίο σχέδιο, αλλά είμαι απο τη φύση μου αισιόδοξος και λίγο προληπτικός. Νεκροκεφαλές δε βάζω στο κεφάλι μου και στο σώμα μου. Αν σου αρέσουν πάντως με γειά σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 ..... ....μπα.....ασε..... :P :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2005 Έμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Τίποτα πιο χαρούμενο σε σχεδιάκια έχει? Κατερινάκι, να σε δώ χαμογελαστή μέσα σ' αυτά τα ρουχαλάκια και να πεθάααααανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ??? ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΝΑ LINK NA ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 Κατερινάκι, να σε δώ χαμογελαστή μέσα σ' αυτά τα ρουχαλάκια και να πεθάααααανω... <{POST_SNAPBACK}> gdevelek-άκο :D :D :D Εμένα είτε με βάλεις σε χρωματιστά είτε σε νεκροκεφαλές πάλι χαμογελαστό θα είμαι :D :D :D .. ίσα ίσα άν μπώ σε αυτές τις νεκροκεφαλές και χαμογελάω κιόλας θα κάνει και αντίθεση.... :P .... Προσαρμόζομαι εύκολα σε κάθε πανωφόρι και σε κάθε κάσκα που θα βάλω ... Άαααααααααα δεν σου είπα..είδες τί ξεχασιάρα που είμαι? Χτές πήγα με τον καλό μου στην αγορά .. δεν άντεξα να μην σου δείξω τί ψώνισα.. Λοιπόν αυτό το ζευγαράκι παπουτσάκια... Σου αρέσει? :lol: Επίσης αυτό είναι το σήμα μου το ξέρεις?εγώ είμαι η νεκροκεφαλο-τρελοκοτσιδού :lol: :lol: :lol: gdevelek-άκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 πολυ καλο ειναι το σχεδιακι στο κρανος,το jacket δε με πολυ συγκινει... ειμαι πολυ απλος σε αυτο το θεμα.... σκετο μαυρο. LESS IS MORE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 peeler, πολυ "κακα" !!! Υπαρχουν ελλαδα? ξερουμε καμια τιμουλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 Θα στείλω email στο εργοστάσιο να ρωτήσω αν γίνεται customizing με προσωπική ακτινογραφία σε κράνος και μπουφάν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 (τροποποιήθηκε) Μπείτε στο www.rideicon.com να δείτε και τα άλλα μοντέλα. Διάβασα πως το κρανάκι έχει καλή προστασία και πως έχει σώσει κόσμο σε τράκο. Τα κακά που έχουν είναι πως δεν κυκλοφορούν Ελλάδα και η τιμή τους. Στην Αμερική που κατασκευάζονται έχουν 250 ευρώ το κρανάκι και 600 :/ ευρώ το μπουφάν. Έτσι και βάψω και το Ζ όλο μαύρο ματ,πιστεύω θα είναι πολύ σούπερ. :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 από τον bonepeeler Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HOSS_BOSS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2005 kuriakatika Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm.prestige 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2005 Poli gothic - metal katastasi!! Parola ayta , an sou teriazoun kai se sikoni kai i tsepi sou na kanis mia agora ena kranos=250 e kai ena jacket=600 me nekrokefales ==850 Eyro.... Hhhhmmmm......Ego prosopika kai as akouo metal , den tha edina tosa lefta se kati tetio.Protimo na ta doso se kaliteri poiotita kai as einai koino mayro xroma.... The choise is up to u my man!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2005 Συμφωνώ με τον D_artaGian Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις το avatar σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2005 Συμφωνώ με τον D_artaGian Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις το avatar σου; <{POST_SNAPBACK}> ...και τι avatar θα εχει μετα ρεεεεε;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2005 Γιατί θα το βγάλει από εδώ και θα το κολήσει στο κράνος? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2005 Γιατί θα το βγάλει από εδώ και θα το κολήσει στο κράνος? :P <{POST_SNAPBACK}> ... :D :D ε θα το μεγενθυνει λιγο...οχι οπως ειναι... ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αχ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑ ΚΩΣΤΑΑΑΑΑ που λεγανε και οι ΑΜΑΝ!!!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες