Jump to content
IoannisPanagiotidis

....το πιο μαχιμο 4λεπτο που εχω δει απο "4ποδο"

Recommended Posts

Ωραιος μεν, (αλλα εχω δει και καλυτερα, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα..) αλλα, αν προσεξετε, τα διαφορα videos, ΚΟΒΩΝΤΑΙ! σε ΚΡΙΣΙΜΕΣ! στιγμες!

(Οχι οτι θα "ετρεχε" τπτ..Απλα θα φαινονταν πολυ περισσοτερες κορυνες να φευγουν απο τη θεση τους, ειδικα στον περιορισμενο τετραγωνο χωρο..)

Ειναι ΠΡΟΦΑΝΗ! δυο! πραγματα!

1.Ο οδηγος, ειναι SUPEEEEEEERRRRR!!! :vv: :vv:

2. To "κοψε-ραψε" του video, ΕΠΕΙΣΗΣ SUPEEEEEERRRRR!! :lol: :lol: :lol:

O κυριος αμφισβητω τα παντα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ωραιος μεν, (αλλα εχω δει και καλυτερα, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα..) αλλα, αν προσεξετε, τα διαφορα videos, ΚΟΒΩΝΤΑΙ! σε ΚΡΙΣΙΜΕΣ! στιγμες!

(Οχι οτι θα "ετρεχε" τπτ..Απλα θα φαινονταν πολυ περισσοτερες κορυνες να φευγουν απο τη θεση τους, ειδικα στον περιορισμενο τετραγωνο χωρο..)

Ειναι ΠΡΟΦΑΝΗ! δυο! πραγματα!

1.Ο οδηγος, ειναι SUPEEEEEEERRRRR!!! :vv: :vv:

2. To "κοψε-ραψε" του video, ΕΠΕΙΣΗΣ SUPEEEEEERRRRR!! :lol: :lol: :lol:

Απορω πως δεν εκοψαν και την επαφη που ειχε μα τον κωλο στο αναχωμα...ενα που βγαζει ματι ειναι οταν μπαινει στο τετραγωνου σχηματος μερος σχηματισμενο με τα πλαστικα και ενο η καμερα ειναι απο πανω οπως μπαινει και ξεκιναει να γυρισει κανει ΜΠΑΜ οτι θα βρει ο κωλος αλλα πανω εκει γυριζει το βιντεο σε αλλη καμερα οπου το σβουριζει αλλα σχεδον στο κεντρο του χωρου πλεον.... :D

Πταισματα!Ο τυπος ξερει να οδηγαει... B)

Τροποποιήθηκε από τον georgis4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απορω πως δεν εκοψαν και την επαφη που ειχε μα τον κωλο στο αναχωμα...ενα που βγαζει ματι ειναι οταν μπαινει στο τετραγωνου σχηματος μερος σχηματισμενο με τα πλαστικα και ενο η καμερα ειναι απο πανω οπως μπαινει και ξεκιναει να γυρισει κανει ΜΠΑΜ οτι θα βρει ο κωλος αλλα πανω εκει γυριζει το βιντεο σε αλλη καμερα οπου το σβουριζει αλλα σχεδον στο κεντρο του χωρου πλεον.... :D

Πταισματα!Ο τυπος ξερει να οδηγαει... B)

Μ'επιασες!! :winking:

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παληκάρια μετράνε απλά!!.. Πάντως απ'τις κινήσεις του τιμονιού, και των πετάλ τις κάνω κι εγώ όταν παίζω κωλιές με το Vectra.. :P Ίσως πρέπει να σκεφτώ να πάρω STi όταν μεγαλώσω.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεος

Με βγάζανε βίντεο ρε εκείνη την ώρα; Πρέφα δεν πείρα :(

Sureeeeeeeeeeeeeeeee!

Τρομερός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μ'αρέσει που ήταν και χαλαρός! Με τις ζάντες πρέπει να πάρκαρε στο τέλος..αν βγήκε με τη μία όλο το βίντεο που μάλλον δεν έγινε έτσι αφού βράδιασε μέχρι να τελειώσουν. Με τον τύπο πάντως που έκανε τη βόλτα του στο κέντρο του drift ίσως ήταν λίγο επικύνδυνο κυρίως λόγω του καπνού. Τι να πω, αν εχεις χέρια διάβαινε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μ'αρέσει που ήταν και χαλαρός! Με τις ζάντες πρέπει να πάρκαρε στο τέλος..αν βγήκε με τη μία όλο το βίντεο που μάλλον δεν έγινε έτσι αφού βράδιασε μέχρι να τελειώσουν. Με τον τύπο πάντως που έκανε τη βόλτα του στο κέντρο του drift ίσως ήταν λίγο επικύνδυνο κυρίως λόγω του καπνού. Τι να πω, αν εχεις χέρια διάβαινε..

....και ποδια ρε!!! :P

Λοιπον ο τυπας ειναι φοβερος!Ειναι γνωστος παλαβιαρης!!!

Γενικα το εχει το πραμα και εχει και πολυ τρελα!Παιζει ακομα ενα πολυ καλο βιντεακι με τον ιδιο και το ιδιο τουμπανιασμενο Imprezza!Στο συγκεκριμενο βιντεακι το Imprezza to εχει κανει στη κυριολεξια On-Off σε μια διαμορφωμενη πιστα με κλειστα ασφαλτινα κομματια τα οποια εναλλασονται σε χωματινα μεσω ειδικων ραμπων!!!

Σε καπια φαση εχει σκασει το ενα απο τα 2 μπροστινα λαστιχα και το παει με την ζαντα!!!Απιστευτος!!!

Στο συγκεκριμενο βιντεακι κοντραρει τον Colin McRae στο πλαισιο των x-games και του ριχνει στ'αυτια!!! :P :D

Απολαυστε........www.youtube.com/watch?v=2jYX3a1QXgo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο κουτι βγένει και σε μοβ, γιατί το χρώμα που έχει στο βίντεο δεν λέει :rotfl:

Χωρίς πλάκα τώρα, ο τύπος γ@...ει στεγνά!!! -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω πως με τετοια οδηγηση και ρυθμο, δεν ξερω αν μπορει να τον πιασει μοτο, λυπαμαι που το λεω αλλα δυσκολα! Φαντάζεστε να σας πετυχει αυτο το καθικι μεσα σε κανα Nürburgring; Τρεμω στην ιδεα... :clover:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νομιζω πως με τετοια οδηγηση και ρυθμο, δεν ξερω αν μπορει να τον πιασει μοτο, λυπαμαι που το λεω αλλα δυσκολα! Φαντάζεστε να σας πετυχει αυτο το καθικι μεσα σε κανα Nürburgring; Τρεμω στην ιδεα... :clover:

:spiteful: ....φιλε μου συμφωνώ!.... δεν πιάνονται Λεμε!...δεν τίθεται θεμα κατ εμε!...εχω δηλωσει και τις προσωπικες μου εντυπώσεις παλιοτερα .....

:cry:... φυσικα πρεπει εδω να πω οτι γκρεμιστικε ενας μεγαλος μυθος που ειχα μεσα στο μυαλο μου για τις μηχανες ... επρεπε να βλεπατε τα τερατα των 150 και βαλε αλογων των δυο τροχων πως τρεχαν πανικοβλητα οταν βλεπαν στους καθρεπτες τους τα Porsche GT3 και τα Μ5 .... ειχα την εντυπωση μεχρι προχθες οτι τα μηχανακια ειναι ανίκητα...αλλα φιλοι μου καναν στην ακρη μετα απο την πολιορκία των τετρατροχων που προσπερνουσαν με ανεση και στις στροφες και στα ισια .....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

...οι μηχανες στη ακρη σου λεω να περασουν τα τετραποδα!...το βλεπα με "τα ματια μου και τα αυτια μου" και δεν το πιστευα! :dribble:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup: :_thumbsup: Για τον τυπο στο τιμονι. Απλα τελειος, τιποτε αλλο!! :respekt: :respekt:

ΑΛΛΑ ΚΑΙ...

:thumbsdown: :thumbsdown: Για εκεινους που θα το δουν και θα προσπαθησουν να τον μιμιθουν στην

βραδυνη τους εξοδο ή οπουδηποτε αλλου.

Βλεπεις...αλλο Kankkunen και αλλο Kangouren :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

:_rock-on: ....χαχα!!!

...θυμάμαι φιλε και τις δικες σου τις δηλώσεις τοτε , απ το θεμα Nurburgring ....

.....πες εκει σε παρακαλω τα ξανθα αγορακια με τις πορσε και τα σουμπαρου οτι αμα σκασουν μυτη οι βρωμοκαγκουρες απο το Σαλλονικα εχει να πεσει πολυ σφαλιαρα!!!!!!!

....ειναι να μην σηκωθούν τα λοφία απο το κρανος, αμα σηκωθούν......τελείωσε!!!!

.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_rock-on: ....χαχα!!!

...θυμάμαι φιλε και τις δικες σου τις δηλώσεις τοτε , απ το θεμα Nurburgring ....

etsi etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο συγκεκριμενο βιντεακι κοντραρει τον Colin McRae στο πλαισιο των x-games και του ριχνει στ'αυτια!!! :P :D

Απολαυστε........www.youtube.com/watch?v=2jYX3a1QXgo

ο Colin έχει περάσει στο πάνθεον... τι μου θύμισες , κρίμα ρε colin θα λέιψουν σε όλους τα αλάνθαστα ακροπολής σου... :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα