Gong 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Παιδιά είμαι έτοιμος ν' αγοράσω ένα KLX 650 του '96 και θα ήθελα ν' ακούσω τη γνώμη σας γι' αυτό το μηχανάκι, ή αν ξέρει κάποιος να μου πει τι να προσέξω κλπ. Επίσης, απ' ότι κατάλαβα πρέπει να έχει κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μια "πολιτική" (αυτό είναι που έχω βρει) και μια πιό εντούρο με άγριους εκκεντροφόρους κλπ, και θέλω να ρωτήσω: Το "πολιτικό" μοντέλο είναι πολύ κλειστό; Μήπως το έχουνε πνίξει ντιπ για ντιπ; Γενικά έχει λιγότερη ροπή χαμηλά από XR 600, TT, και τα παλιά ΧΤ; Είναι ζημιάρικο; Ευχαριστώ! Y.Γ. Μου ξέφυγε το "Κ" στον τίτλο, αν μπορούν οι διαχειριστές ας το διορθώσουν παρακαλώ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2008 από τον salcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Φιλε μου, ειχα το ΠΡΩΤΟ! KLX-C 650, (την "πολιτικη εκδοαση" που λες και συ..Η "R" ηρθε αγοτερα..) που μπηκε στην Ελλαδα, το 1993! Παρτο, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!! αφου τσεκαρεις τεντωτηρα εκκεντροφορων!! (Κατι, που για KAWA, θεωρειται ΔΕ-ΔΟ-ΜΕ-ΝΟ!..) (Εννοειται, οτι, επειδη πολλοι "καφροι" το πηραν, τσεκαρεις ΚΑΙ! εκκεντροφορους-βαλβιδες.. ;) ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ειναι ερωτας μεγαλος το 650 !!! Τσεκαρε αυτα που σου 'πε ο Μαυρογερακας και χτυπα το ! Επισης κοιτα και τα πλαστικα του/περιφεριακα γιατι δεν παιζουν π.χ aftermarket πλαστικα εκτος Kawasaki . Εκκεντροφοροι ειναι ιδιοι , το 'R ( εντουρο ) εχει κυλινδρο με επιστρωση nickasil ενω το 'C εχει με χιτωνιο , αλλα το καλο με το 'C ειναι οτι υπερκυβιζεται στα 678cc με ενα πιστονι απο καποιο vulcan . Επισης ειναι πιο ελαφρυ , πλαστικο τεποζιτο , μανιβελα αρα ταχυτερο . Εχουν και διαφορετικο φιλτροκουτι , το 'C εχει μικροτερο γιατι εχει κλεψει χωρο η μπαταρια , και αλλη καλωδιωση , το εντουρο εχει μια λαμπα μπρος κι αλλη μια πισω ενω το αλλο εχει πιο μεγαλο προβολεα ( βλεπεις στη νυχτα τελεια ! ) και φυσικα φλασακια κ.α . Το 'C ομως εχει το μαγικο κουμπι..! Αντε παρ'το με το καλο και τα αλογακια βρισκονται !!! Ψαξε στη yahoo , εχει ενα φορουμ για το klx650 με πολλα χρησιμα tips και καπου ειχα πετυχει κατι Γερμανικα φορουμ αλλα δεν εβγαζα λεξη... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2008 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 παρτοοοοο, το εργαλειο σκοτωνει. αλλα προσεξε μη το εχει σκοτωσει πρωτα ο προηγουμενος!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 EΔΩ! παντως, μπορει καποιος να βρει πολλα σχετικα με KLX! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gong 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά. Το δίνει ενάμιση χιλιάρικο. Δείχνει σε καλή κατάσταση για την ηλικία του, αλλά έχει ξελιγωμένη μπαταρία, το καρμπυρατέρ κάνει υπερχείλιση και μάλλον θέλει δισκόπλακες. Του είπα οτι άμα φτιάξει το καρμπυρατέρ θα το ξαναδούμε. Όμως εκκεντροφόρους - βαλβίδες για να τσεκάρω θα πρέπει ν' ανοίξω το καπάκι της κεφαλής και δεν ξέρω αν θα το δεχτεί κάτι τέτοιο. Αυτό που μου είπε και με κούφανε, είναι οτι το KLR 600 που είχε παλιά ήταν πιό δυνατό και σηκωνότανε πολύ πιό εύκολα! Έχω την αίσθηση οτι δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 Αυτό που μου είπε και με κούφανε, είναι οτι το KLR 600 που είχε παλιά ήταν πιό δυνατό και σηκωνότανε πολύ πιό εύκολα! Έχω την αίσθηση οτι δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο. Τα ιδια περιπου(Το ειχα και αυτο, για ενα μηνα περιπου, πριν το KLX..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά. Το δίνει ενάμιση χιλιάρικο. Δείχνει σε καλή κατάσταση για την ηλικία του, αλλά έχει ξελιγωμένη μπαταρία, το καρμπυρατέρ κάνει υπερχείλιση και μάλλον θέλει δισκόπλακες. Του είπα οτι άμα φτιάξει το καρμπυρατέρ θα το ξαναδούμε. Όμως εκκεντροφόρους - βαλβίδες για να τσεκάρω θα πρέπει ν' ανοίξω το καπάκι της κεφαλής και δεν ξέρω αν θα το δεχτεί κάτι τέτοιο. Αυτό που μου είπε και με κούφανε, είναι οτι το KLR 600 που είχε παλιά ήταν πιό δυνατό και σηκωνότανε πολύ πιό εύκολα! Έχω την αίσθηση οτι δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο. Καλουλικα το δινει , αμα παει και παρακτω ακομα καλυτερα ! Για καρμπ. θα σου ελεγα να κανεις κουμπαρα για fcr , θα του δωσει παντου ! Δισκοπλακες κοιτα και απο eBay για να βρεις φθηνοτερες . Ενα γενικο τσεκ κανε το , γενικα οτι μηχανακι κι αν ειναι αν δε ξερεις τον ιδιοκτητη και την ιστορια του μοτο του κανεις ενα καλο γενικο τσεκ/σερβις ! Και μενα κουφο μου φαινεται... , εχω οδηγησει το klr-650 αλλα δε μου φανηκε και τοσο αγριμι... Παρ'το εσυ και μερικα πραγματακια γινεται killer !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2008 Μην ανησυχείς δεν μασάνε αυτά τα μηχανάκια.Με μερικές βελτιωσούλες θα είναι μια χαρά π.χ φρένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2008 .Με μερικές βελτιωσούλες θα είναι μια χαρά π.χ φρένα. Φρενα, για το KLX??????? (Οτι πιο καλο, στην κατηγορια του!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Κανονικα! Παρε π.χ βολτα ο KLX και παρε βολτα ενα ΧΤ-600 και συγκρινε . Το KLX ειναι ετοιμο απο τη μανα του , αντε κανα σωληνακι υψηλης στο μπροστινο . Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2008 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amiras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2008 ΠΑΡΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΙΜΗ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gong 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2008 ΠΑΡΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΙΜΗ????? Τιμή 1500. Περιμένω να φτιάξει το καρμπυρατέρ για να το ξαναδώ και θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2008 παρτο ειναι καλο μηχανακι! ;) Καρμπυρατερ; πες του να σου κοψει κ αλλο λιγο στα χρηματα και βαλε ενα μεταχειρισμενο FCR :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) Φανταζομαι αυτο το KLX το εχεις δει.. klr650.net , www.klx650r.de , http://groups.yahoo.com/search?query=klx65...p;submit=Search Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2008 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gong 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2008 παρτο ειναι καλο μηχανακι! ;) Καρμπυρατερ; πες του να σου κοψει κ αλλο λιγο στα χρηματα και βαλε ενα μεταχειρισμενο FCR :P Το θέμα είναι ότι αν δεν το συνεφέρει δεν μπορώ να το δοκιμάσω να δω αν πάει ίσια κλπ. Την άλλη φορά έφτυνε βενζίνες, έσβησε και δεν ξαναπήρε. Φανταζομαι αυτο το KLX το εχεις δει.. klr650.net , www.klx650r.de , http://groups.yahoo.com/search?query=klx65...p;submit=Search Όχι δεν το'χα δει... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gong 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) Περί αυτού πρόκειται... (Στην τελευταία φαίνεται στο βάθος και το ΧΤ μου) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2008 από τον Gong Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2008 Το 'χω δει το συγκεκριμενο σε Εξαρχεια-Ψιρη, ειναι ψιλοσπανιο αυτο το μωβ ! Κοιτα μια βολτα επιβαλεται να το παρεις , στη τελικη πηγαινε το στο μαστορα σου να το κανει αυτος μια βολτα και μια γρηγορη ματια , δε περνεις γουρουνι στο σακι για κανενα λογο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ !!!!!! και αν θες να το έχεις στην, στην θέση σου ΘΑ: 1) Το ξαναέβαφα 2) Άλλαζα καθρέφτες 3) Άλλαζα εξάτμηση 4) Έβγαζα τη βαλίτσα 5) Άλλαζα λάστιχα 6) Άλλαζα επένδυση στην σέλα Κοίτα παράδειγμα κάτι κούκλες από το 1994 - 1996..... 1994 1995 1996 με λίγα λόγια μπορείς να το κάνεις το μοτόρι πανέμορφο........ απλώς αφοσιόσε του λίγο χρόνο!!!!! ;) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2008 από τον ChrisMelas0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gong 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Και βόλτα θα το πάρω και σε μάστορα θα το πάω πριν την αγορά. Κι αν το παντρευτώ θα γίνει κούκλα. Με ανησυχεί λίγο οτι το είχε σε ακινησία, αλλά θα δούμε. Προς το παρόν περιμένω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2008 Αμα θες πες του να σου κοψει μερικα $$$ για το θεμα του καρμπ. και χτυπα απο eBay ενα , Keihin CVK40 ειναι , εχει το ιδιο και το klr650 , θα το βρεις εξεφτελισκα φθηνα απο 'κει σε μια χαρα κατασταση..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Προσεξε εαν φτυνει βενζινες οταν πλαγιαζει ισως θελει αλλαγη καρμπυρατερ γιατι παιζει προβλημα, αλλα με 300 ευρω βαζεις ενα FCR και εισαι αρχηγος! :) Ειδα στην 1η φωτο του klx που ειχε κατω στιγματα απο βενζινη,μαλλον υπερχείληση σας επαθε εκεινη την στιγμη. :) (FCR με 300 ευρω εννοουσα ΜΕΤ/ΣΜΕΝΟ οχι καινουργιο ;) Απο την ακινησία επαθε το προβληματακι στο καρμπυρατερ, κλασσικο αυτο οταν μενει η μοτοσυκλετα παρατημενη για 1-2 χρονια τουλαχιστον,μετα υποφερει το καρμπυρατερ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Συμφωνω με το φιλο Ορεστη , κανε κουμαντο για ενα fcr 39-41 , μπορει να το βρεις και με λιγοτερα ( δε λεω ποσα το πηρα το δικο μου ουτε στον παπα..!!! ) , θα σου δωσει αρκετα σε αποκριση -ξυπναει το κτηνος!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2008 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 ναι βαλτου fcr αμα το παρεις (και να το παρεις ειναι πολυ ομορφο το klx), αλλη μηχανη με λιγα ??. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gong 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές παίδες. Είχαμε συμφωνήσει μόλις το βάλει να δουλέψει να με ειδοποιήσει, αλλά προς το παρόν ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Μάλλον θα χρειαστεί να ξαναρχίσω το ψάξιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες