apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Αν και γράφω πολύ καθηστερημένα ενώ έλεγα για st3 st4 τώρα που διάβασα τα παραπάνω με φτιάξατε! Λέτε να πάω για κανά μουλτι που το βρίσκω και ευκολότερα στη Ελλάδα και δεν χρειάζεται Ιταλία όπως για τα st3 st4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Αν και γράφω πολύ καθηστερημένα ενώ έλεγα για st3 st4 τώρα που διάβασα τα παραπάνω με φτιάξατε! Λέτε να πάω για κανά μουλτι που το βρίσκω και ευκολότερα στη Ελλάδα και δεν χρειάζεται Ιταλία όπως για τα st3 st4 ενταξει με στελνεις,υποψιν το 1100 ειναι πολυ κοντα να κατεβει Λεωνιδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ το ένα είναι sportouring και το άλλο ένα ψηλό street , απλά και στα δύο υπάρχει το κάτι ξεχωριστό που μαρέσει. (εμφάνιση, κινητήρας, φρένα, πλαίσιο και η κάποια άνεση- τα υπόλοιπα duc είναι πολύ πιο άβολα έχω την εντύπωση-). Απλά το μούλτι το βρίσκεις πιο εύκολα στην Ελλάδα είναι ένα Ατου κ αυτό ίδωμεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ το ένα είναι sportouring και το άλλο ένα ψηλό street , απλά και στα δύο υπάρχει το κάτι ξεχωριστό που μαρέσει. (εμφάνιση, κινητήρας, φρένα, πλαίσιο και η κάποια άνεση- τα υπόλοιπα duc είναι πολύ πιο άβολα έχω την εντύπωση-). Απλά το μούλτι το βρίσκεις πιο εύκολα στην Ελλάδα είναι ένα Ατου κ αυτό ίδωμεν το 1000 υπαρχει σε μεγαλες ποσοτητες,το 1100 πολυ λιγα,θεωρω οτι σε ταχυτητα ταξιδιου παροτι τη διαφορα υποδυναμης το multi παιζει κοντα με το st3/4.παντως οταν εισαι σε αναζητηση με τετοιους προβληματισμους ειναι ωραια εποχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Το 1000 υπαρχει το 1100 όχι πολλά έχεις δίκιο, κοίταξε να δεις με ένα πλαφόν γύρω στα 4000 νομίζω οτί μπορώ να βρω κάτι, εκ των πραγμάτων δεν βιάζομαι για κάτι άμεσα θα πάω και ως το χειμώνα. Απλά ψάχνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Δεν θα σου πω τι γνώμη μου -γιατί δεν θα ειναι αντικειμενική-, θα σου πω μόνο τι αίσθηση μου δίνει, για να σε τσιτώσω κι άλλο... Πως είναι όταν ανεβαίνεις τις σκάλες πας να σκοντάψεις και το άλλο σου πόδι σαν από "μηχανής θεός" σε κρατάει όρθιο; Πως είναι όταν δεν αισθάνεσαι καλά και το καλύτερο σου φιλαράκι, σε ξεσηκώνει για να βγεις έξω; Θυμάσαι την πρώτη φορά που ανέβηκες σε ποδήλατο; Λίγο φόβος, λίγο ασυγκράτητος ενθουσιασμός; Πως αισθάνθηκες όταν ανέβηκες στο πιο ψηλό βουνό στην ζωή σου και έκλεισες τα μάτια για να το ακούσεις; Έχεις ακούσει το Ιταλικό ερωτικό τραγούδι La mia bampola; Θυμάσαι πως ήταν η αφή του δερματός της, της πρώτης σου καψούρας; Έχεις μπει ποτέ σε τρένο; Έχεις κατέβει το Μπράλο με αυτοκινητάμαξα με τρελό μηχανοδηγό; Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα; Έχεις μπει ποτέ στην διαδικασία να μιλήσεις σε ένα μηχάνημα; Ποιο ήταν το τελευταίο πράγμα για το οποίο είχες απίστευτη λαχτάρα; Μπορείς να περιγράψεις με λόγια, τι γεύση έχει το παγωτό stracciatella με σιρόπι φράουλα; Ο φελός από την τελευταία σαμπάνια που άνοιξες, μήπως έκανε περίεργο ήχο; Αν κάτι δεν κατάλαβες πες μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Απλα ως κατοχος multi θα σου ελεγα να σκεφτεις γυρω στις 5000 ευρω μια αρχη τιμης αν θες να βρεις καποιο καλοσυντηρημενο και με αξεσουαρ αν και γενικα μπορω να πω οτι οι ιδιοκτητες τα προσεχουν τα ducati τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Νομιζω ότι θα πέσουν κ άλλο ειδικα μούλτι 04 βρίσκεις με 4000 ευρώ. Για πες μας καμμια άποψη για το μούλτι σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Η διαφορά τιμής στα μτχ 1000 σε σχέση με τα 1100 είναι αρκετά μεγάλη, ένα 1100 είναι σχεδόν απλησίαστο. Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές μεταξύ τους και έτσι δικαιολογείται η διαφορά τιμής? Μάλλον κάτι τέτοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες