Brian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Φιλοι μου , γειά σας..... Σας γνωστοποιώ οτι σε ενα μήνα (πρώτα ο θεός!) στην Καλλιθέα θα λειτουργήσει το ROCK CAFFE ''LEGACY''!!!!!!!! Ενας χώρος που απευθήνεται κυρίως σε όσους η μοτοσυκλέτα είναι θεσμός και τρόπος ζωής. Οσο για την μουσικη,..... απο το πρώτο πρωινό καφεδάκι, μέχρι και το βραδινό ποτο, θα μας συντροφευουν κλασικά και new wave rock ακουσματα. Το project είναι απλό: σκοπος μου ειναι να υλοποιησω εναν χώρο οπου θα ειναι φτιαγμενος απο ιδέες και προτάσεις ανθρώπων με κοινο ενδιαφερον , τι αλλο?... την μοτοσυκλετα. Στειλτε μου ιδέες και προτασεις που θα σας αρεσε να δειτε σε ενα τετοιο μαγαζί. Ελατε να φτιαξουμε μαζι ένα στέκι με ζεστη ατμοσφαιρα, καλη παρέα και full διασκεδαση! P.S : προσεχώς, το επισιμο site του ROCK CAFFE LEGACY με φώτογραφιες και προσφορες για τα μέλη του mybike...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Να φτιάξεις σκαμπό με σέλες απο μοτό... θα έλεγα τα κλασικά μονόσελα τύπου προπολεμικού bmw.... Και τα σκαμπό αντί για πόδια...να φοράνε πηρούνια ohlins.... Εντάξει τα πηρούνια ειναι λίγο υπερβολή...αλλα τα μονοσελα για σκαμπό πιστεύω ειναι καλή ιδέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Ωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!! Μπράβο φιλαράκι!!! Πολύ καλή κίνηση!!!!!!! Να γίνει και στέκι για τις συνεστιάσεις του φόρουμ!!!!! Με το καλό!!!!!! Ιδέα: στην τουαλέτα για να ανοίξει το νερό να έχει ένα γκρίπ μηχανής για ξεστό και ένα για κρύο νερό!!!! Επίσης οι κατουρίστρες να έχουν σχήμα ντεπόζιτου μηχανής!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 μπράβο ρε φίλε. πολλή καλή ιδέα. καλή επιτυχία σου εύχομαι. αν μπορείς φτιάξε ένα ομοίωμα αντλίας βενζίνης (όπως έχουν τα βενζινάδικα, με λάστιχο και πιστόλι) για να σερβίρεις την μπύρα στο μπαρ :P και φυσικά αν σερβίρει κοπέλα δεν χρειάζεται να σου πω πως θα είναι ντυμένη ε? πάρε ιδέες από εδώ :D και όσο για την μουσική που λες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Ωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!!!!! Μπράβο φιλαράκι!!! Πολύ καλή κίνηση!!!!!!! Να γίνει και στέκι για τις συνεστιάσεις του φόρουμ!!!!! Με το καλό!!!!!! Ιδέα: στην τουαλέτα για να ανοίξει το νερό να έχει ένα γκρίπ μηχανής για ξεστό και ένα για κρύο νερό!!!! Επίσης οι κατουρίστρες να έχουν σχήμα ντεπόζιτου μηχανής!!! Μηπως και οι χεστρες σχημα εξατμισης? :P :P Καλες δουλειες φιλαρακι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Μηπως και οι χεστρες σχημα εξατμισης? :P :P Δεν νομίζω να είναι άνετες....... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Δεν νομίζω να είναι άνετες....... :P Και εγω ετσι νομιζω...δε λεει να καθεσε και να τσουζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Καλες δουλειες, σου ευχομαι, και ελπιζω να γινει meeting point, οχι μονο του mybike, αλλα ολων!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Brian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω για το ενδιαφερον τις ευχες και τις ιδεες σας... Dead rider, το μονοσελο ειναι πολυ καλη ιδέα, απλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ανετο..... δεν το αποκλειω όμως...... KARAFLODEMON, αυτο που ειναι στα σχέδια ειναι ο νιπτηρας του μπανιου που θα ειναι διπλο νταποζιτο με το logo του μαγαζιου..... Tassos21gr, και αυτο ειναι πολυ καλη ιδεα..... ξερεις που μπορω να βρω κατι τετοιο? P.S το μαγαζι εχει και παταρι το οποιο θα χρησιμοποιειται σαν έθουσα meeting και προβολων slits και βιντεο απο projector μετα απο καθε εκδρομη και event. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2008 από τον Brian Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rogue4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Γουσταρω μενω και καλλιθεα θα το κανω στεκι!!!Λογικα θα βγαλεις καμια αφισουλα κατι για opening?Αν θες να σου δωσω κανα χερακι πες μου.Που ακριβως καλλιθεα θα το ανοιξεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 φίλε μου με μια γρήγορη ματιά στον γούγγλη βρήκα αυτό χωράει περίπου ένα λίτρο μπύρα και είναι για σερβίρισμα σε τραπέζι. δεν βρήκα κάτι για μπαρ (beer pump) για δες και εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Άμα θες γκρουπάκια για κανα live, χτύπα μου το κουδούνι :) Καλές δουλειές φίλε και πολύ καλή η ιδέα σου. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό στέκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Επίσης οι κατουρίστρες να έχουν σχήμα ντεπόζιτου μηχανής!!! Συμφωνω! Και να εχουν λογοτυπα Honda, Yamaha και Suzuki! :P (Kawa ποτε γιατι αγαπαμε!) :lol: :lol: Επισης στο VIP Lounge τα τραπεζια θα ειναι κοκκινα, θα εχουν desmoδρομικο συστημα και βεβαια παντου θα υπαρχουν τα λογοτυπα της Ducati!!!! Ιαπωνες θα γινονται δεκτοι μονο και εφοσων δηλωσουν πληρη μεταμελεια αναφορικα με τη μαρκα! :P Σουπερ ιδεα παντως φιλε!!! Ευχομαι τα καλυτερα! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Brian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 rogue4ever : το μαγαζι ειναι στην Ελ.Βενιζελου 295 Καλλιθεα χαμηλα, στις Τζιτζιφιες διπλα απο το sexshop......(no comments...!) tassos21r : φιλε μου εψαξα και το βρικα σε ελληνικο gadgetαδικο site. Aυτο κατοχυρωθικε!!!! Θα μπει οποσδιποτε! Thanks!!! man_OS : λογο αδειας και μορφολογιας του χορου , μπορώ να βαλω 2-3 ατομα μονο με κιθαρες ...τουλαχιστον στην αρχη. Ταξιδευτής : η διακοσμηση θα ειναι απο οποιοδιποτε μοτερ συνοδευεται απο 2 ροδες .... μην μας πουνε και ρατσιστες!!!!!!!!!!! ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ( ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ..!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 με το καλο να ανοικσει να το κανουμε στεκι. Μην ξεχασεις ομως την κοπελα στο μπαρ που ελεγε ο tassos21r ε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Επίσης οι κατουρίστρες να έχουν σχήμα ντεπόζιτου μηχανής!!! Τι εθνικοτητος; :lol: :lol: :P Το καφε θα γινει Sallοon...το βλεπω εγω... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Και το ειπε η Λιτσα Πατερα οτι εμενα ο Νοεμβρης θα ειναι ο μηνας μου! Μπραβο τεκνον μου που θα ανοιξεις αντισκυλαδικο αντιr&b και αντικουκουρουκου Δεν ειναι κατασταση αυτη, οσοι αγαπαμε το ροκ να τρεχουμε εξαρχεια,ελεος πια.ευγε κ παλι ευγε. Για προτασεις, εγκω ντεν εχω κατι να πω γιατι εχω καιρο να βαλω το δαχτυλο στη μπριζα να στανιαρω και να παρω μπρος, αλλα θα ελεγα οτι μπορεις να κανεις κ μικρα πραγματακια που να μην σου ξεσκισουν το δανειο και σε πανε πισω απο τα καγκελα.Να, πχ, μπορεις να εχεις περιεργα ποτηρια,καδρα με μηχανες, μινιατουρες απο τα τζαμπο (αν και προβλεπω να στις σουφρωνουν....) και γενικα το ντεκορ ψηφιζω με ξυλο (ταιριαζει με το ροκ) (ταιριαζει κ με μηχανες τωρ απου το σκεφτομαι). Δεν ξερω εαν το ειπα αλλα ευγε παιδι μου ευγε να ερχομαστε (και να πηγαινουμε κ για ψωνια στη γειτονια ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2008 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 κοιτα για να γινει σουπερ το μαγαζι και να το μαθουν ολοι και να το γουσταρουν ολοι και να ειναι ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ.... εχε την μπυρα ΤΣΑΜΠΑ :) :) :) :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 εχω καιρο να βαλω το δαχτυλο στη μπριζα να στανιαρω και να παρω μπρος, Ψιτ! Ε! Να σου λειπουν αυτα! Δεν θα παιζει καφριλες το μαγαζι! Πυξ Λαξ θα παιζει ολη μερα!!! :lol: :lol: :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Brian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Oblibia: θα τυπωσω το λογοτυπο του μαγαζιου σε μπλουζακια, καπελα, κουπες ,γυναικια εσωρουχα κ.α. και θα τα βαλω σε μια μικρη επιτοιχια βιτρινα. Πως σου ακουγεται αυτο? SONY: θα κανω ενα πακετο προσφορας για τα μελη του site, αυτο ειναι σιγουρο. Ταξιδευτής: Δεν θα παιζει ουτε (πολλες) καφριλες , αλλα ουτε και πυξ-λαξ. Sorry guys! To μαγαζι ειναι rockαδικο (πυξ-λαξ , μονο σε live) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Μια χαρα μου ακουγεται αυτο! κι αν τα κανεις κ λιγο κινκι, θα ειναι ακομα καλυτερα πιστευω. οσο για τη μουσικη (προσεχε τα πλερακια σου μικρο ξανθο αγορι εσυ,σου ερχεται καρφι διαστασεων γηπεδου :D ) σαφως και οι πυξ κλαψ ειναι αυτο ακριβως που λενε: για φαπες. Brian darling ,(σσσσσσσσσσσσσλουρρρρρρρρρρπ,σσσσσσσσσσσσσσσσσσλουρρρρρρρρρρρρρρρπ ) βαλε deep purple,stones, dio, rainbow και zep για αρχη μιας και ειναι η βαση του κλασσικου ροκ προς κλασσικο μεταλ,παντα πιανει ;) . Τους manowar κλπ θα τους ακουω απο το mp3 μου :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Και λιγο garage , punk rock και alternative '80's δε μας χαλαγε καθολου ! Δε λεω καλα και τα κλασικα αλλα δε μπορω αν ακουω αλλο το 'Born to be wild' !!!!! YΓ : Καλο το μεταλ δε λεω αλλα οχι τιποτα death , darck και τετοια... ημαρτον πια !!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2008 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 ε,ροκ δεν ειναι μονο δεκα τραγουδια... ε,μεταλ δεν ειναι μονο νταρκ ντεθ ταρατατζουμ...Γι αυτα ειναι το underground. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Καταλαβα! @@δοκαμπος θα ειναι το μαγαζι! :lol: :lol: :P Ρε θελουμε πιπινια να μας κουνιουνται λεμε! Με τετοια μουσικη θα τα τρομαξετε τα μωρα μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Κι εννοείται, βέβαια, σε ότι αφορά την μουσική, ότι αραιά και που(κάθε πέντε δεύτερα δηλαδή), θα σκάει μέσα από την μουσική κι ο ήχος από κάποιο μοτοGP που μοτοGPιάζει στην ευθεία. Ξέρεις τώρα, καθώς θα παίζει η μουσική, να ακούγεται να έρχεται από το βάθος, να περνάει και μετά να χάνεται σιγά σιγά αφήνοντας πίσω τον απόηχο. Και για εξαιρετικές περιπτώσεις, 5 δεύτερα από CB 1050, να ενθυμούμαστε εμείς οι παλιοί και να την πέζουν οι νεώτεροι Επίσης, φαντάζομαι ότι είναι αυτονόητο, πως για φωτισμό θα χρησιμοποιήσεις προβόλια από μηχανές. Ειδικά τα παλιά διφάναρα, είναι κορφή!!! Κι επίσης κωλοφάναρα σκόρπια εδώ κι εκεί Για τασάκια βεβαίως θα ήθελα, κεφαλές κυλίνδρων και κομένα πιστόνια Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2008 από τον helonaracer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες