Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Παρασκευη οι mybikers αναχωρουμε για Σερρες για το trackday του "Ανεμου" Miyu moikan gerasimosbusa nikosTDM MOTOWN Tασος Koyot και 2-3 αλλοι φιλοι αλλοι θα ξεκινησουν οδικος..και αλλοι φορτωμενοι σε τρειλερ...... Σαββατο και Κυριακη θα ειμαστε στη πιστα....... οποιος δεν εχει κατι καλυτερο να κανει..και θελει να ερθει για μια βολτιτσα στην πιστα να τα πουμε και απο κοντα..θα χαρουμε πολυ...... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Καλα να περασετε, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! (Ορισμενοι, ειναι πολυ γρηγοροι!! :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Καλά να περάσετε αλάνια!!! Οι Σέρρες είναι μακριά για μένα......σιγουρα η αίσθηση να είσαι στη πίστα είναι κάτι το super!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 καλα να περασετε ολοι οι παρεα απο λευκαδα see you. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Είναι πολύ μακριά ρε γμτ! Καλά να περάσετε παιδάκια (αν και ο καιρός δεν δείχνει να είναι καλός). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Είναι πολύ μακριά ρε γμτ! Καλά να περάσετε παιδάκια (αν και ο καιρός δεν δείχνει να είναι καλός). Και για μας ειναι μακρυα......αλλα οταν θελεις κατι πολυ...δεν σε σταματαει τιποτα(βεβαια εγω μιλαω εκ του ασφαλους τωρα γιατι εχω καβατζωσει θεση σε τρειλερ) Τωρα ο καιρος οντως ειναι ενα θεμα...... :( Εμεις παμε οντως για να περασουμε καλα.....(εγω προσωπικα για να κανω εξασκηση σε αυτα που εμαθα στο CSS) και τα υπολοιπα παιδια για να οδηγησουν σε ενα μερος που τους παρεχει μια αλφα ασφαλεια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Και για μας ειναι μακρυα......αλλα οταν θελεις κατι πολυ...δεν σε σταματαει τιποτα(βεβαια εγω μιλαω εκ του ασφαλους τωρα γιατι εχω καβατζωσει θεση σε τρειλερ) :lol: Θα τα πούμε εκεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 παντως ελπιζω να σας καλοσορισουμε και να σας συνοδεψουμε με τα βαιων και κλαδων .θα εχει και κοκκινο πανι. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 παντως ελπιζω να σας καλοσορισουμε και να σας συνοδεψουμε με τα βαιων και κλαδων .θα εχει και κοκκινο πανι. :D κοκκινο πανι?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 xεε οκ χαλι πως κανεις ετσι ? λεπτομεριες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 παντως ελπιζω να σας καλοσορισουμε και να σας συνοδεψουμε με τα βαιων και κλαδων .θα εχει και κοκκινο πανι. :D Μπα θα μπείς στην πίστα παππούλη? Αντε με το καλό παιδιά ελάτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Θα προσπαθησω να ερθω εστο σαν θεατης μονο κ μονο για να γνωριστουμε!οποτε αν δειτε μια bmw dakar ασπρη με μαυρα σημαιακια και εχει Logo mybike.gr θα ειναι ο γαματος ζουδι! δεν το υποσχομαι αλλα αν βρω παρεα θα ερθω σαββατο! (κυριακη δε μπορω παω για ελ.καταδυση ) ολε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Ρε γμτ, άμα είχα καλό μπροστινό λάστιχο ερχόμουν στάνταρ και έμπαινα κιόλλας για παρέα αλλά επειδή την έχω πατήσει μια φορά απο μπροστινό λάστιχο, καλύτερα να φυλαχτώ. Την Κυριακή ίσως παίξει καμμιά βόλτα πρός τα κει οπότε ανάλογα βλέπουμε. Εδώ όμως θέλω να δώσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στην Νατάσσα(Miyu) η οποία εφαρμόζει κατα γράμμα το ...πρωτόκολλο'' σχετικά με το πως μπορεί κάποιος/α να γίνει καλύτερος/η οδηγός και κυρίως πιο ασφαλής! Τεράστιο μπράβο και στα υπόλοιπα παιδιά και ανυπομονώ να τα γνωρίσω απο κοντά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Παίζει να έρθω με έναν φίλο μου σαν θεατές όμως γιατί με την πάπια που πα ρε καραμήτρο!!!!!!! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 ρε γμτ χτες εβαλε το ποστ και συννεφιασε ο καιρος φαντασου να ερθουν κιολλας ......θα ανοιξουν οι ουρανοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 ρε γμτ χτες εβαλε το ποστ και συννεφιασε ο καιρος φαντασου να ερθουν κιολλας ......θα ανοιξουν οι ουρανοι. Μα βρε Γιαννη οποτε ξεκιναμε να παμε καπου...αποφασιζει να βγει και ΝΟΕ βολτα......(οπως λεει και ο φιλος μας ο Urban) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 καντε μια πιστα Λευκαδα τοτε να δουμε και μεις λιγο ηλιο παραπανω :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 μην το βαζετε κατω λεμεεεεεεεεεε!οτι καιρο και να κανει θα περασετε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!στη πιστα των Σερρων θα μπειτε!!!ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!και ο καιρος θα τα σπαει!!!θα ειναι η τελευταια καλοκαιρινη μερα της χρονιας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) Επέστρεψα από τη πίστα όπου γνωριστήκαμε με τα παιδιά από τη Λευκάδα Έχω και φωτογραφίες (θα ανέβουν αργότερα) αλλά είναι λιγότερες και χειρότερες από τη προηγούμενη φορά δυστυχώς (είχα πιο αργό φακό μαζί μου + δεν με άφησαν να μπω μέσα στη πίστα στα καλά σημεία). Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρξαν αρκετές τούμπες όλο το σ/κ. Όσο διάστημα ήμουν εκεί μόνο έγιναν 2-3! Την μια την έχω καταγράψει κιόλας (άσπρο CBR, lowsiding στην έξοδο της Κ8), ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. Kudos στο φίλο για το χιούμορ που αντιμετώπισε τη κατάσταση ("Α, έτσι βγαίνει ο καθρέφτης τελικά" :lol: ). Μύγα μέσα στο γάλα ένα R1200GS (στο πράσινο γκρουπ)! Δεν πήγαινε και άσχημα πάντως. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2008 από τον zorz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 Τωρα καταφερα να συνελθω λιγο....και να μπω να γραψω....μαλλον να βρω το κουραγιο να γραψω.... Ολα ηταν τελεια...και απο την διοργανωση...και απο τον καιρο(ευτυχως μας εκανε το χατιρι)και αρκετο κοσμο ειχε... Φοβερη εμπειρια για μενα ...ηταν το 1ο μου trackday και απο οτι με κοβω οχι και το τελευταιο.... Φυγαμε 10 μηχανες απο Λευκαδα ολες φορτωμενες σε τρειλερ... Animehiaaaaaa...ειπαμε βρε κοριτσι να σε δω...αλλα οχι και με αυτον τον τροπο..........(ευτυχως ολα καλα) Zorz χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα και σε ευχαριστουμε πολυ για τις φωτο.... (ξερεις ε? ...ειπαμε.....εκεινες τις στατικες μην τις βαλεις εδω.......ξερεις εσυ για ποιες λεω... :lol: :lol: :lol: :lol: ) πλακα κανω ..κανε οτι θελεις... Αντε να ειμαστε καλα για το επομενο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Να κ μερικες φωτογραφιες εν δραση... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 track day με φωτα πορειας????ΟΥΑΟΥ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Δυστυχώς είχαμε και τραυματισμό: http://www.bikenet.gr/index.php?option=com...45919#msg245919 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosTDM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Ηταν η πρωτη φορα που πηρα μερος σε track day και θελω να πω οτι αγχωθηκα πολυ με τις πτωσεις που προεκυψαν Μου ειπαν και αλλα παιδια οτι και αλλοτε υπηρχαν πτωσεις αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο! Ευτυχως βεβαια σχεδον ολα τα παιδια που ειχαν ατυχιες δεν επαθαν σοβαρα τραυματα εκτος μιας κοπελας η οποια απο οτι μαθαινουμαι ειναι σοβαρα στην εντατικη :( εγω απο την μερια μου θελω να της ευχηθω περαστικα και παλι με το καλο ορθια και γερη!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δυστυχώς είχαμε και τραυματισμό: http://www.bikenet.gr/index.php?option=com...45919#msg245919 :( Όχι ρε γμτ? :( ...εύχομαι να πάνε όλα καλά ρε παιδιά... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2008 από τον Harris_X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες