Jump to content
Miyu

Track day "Ανεμου" Σερρες 7-8-9/11/08

Recommended Posts

Παρασκευη οι mybikers αναχωρουμε για Σερρες για το trackday του "Ανεμου"

Miyu

moikan

gerasimosbusa

nikosTDM

MOTOWN

Tασος

Koyot

και 2-3 αλλοι φιλοι

αλλοι θα ξεκινησουν οδικος..και αλλοι φορτωμενοι σε τρειλερ......

Σαββατο και Κυριακη θα ειμαστε στη πιστα.......

οποιος δεν εχει κατι καλυτερο να κανει..και θελει να ερθει για μια βολτιτσα στην πιστα να τα πουμε και απο κοντα..θα χαρουμε πολυ...... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλα να περασετε, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! (Ορισμενοι, ειναι πολυ γρηγοροι!! :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά να περάσετε αλάνια!!!

Οι Σέρρες είναι μακριά για μένα......σιγουρα η αίσθηση να είσαι στη πίστα είναι κάτι το super!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πολύ μακριά ρε γμτ!

Καλά να περάσετε παιδάκια (αν και ο καιρός δεν δείχνει να είναι καλός).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είναι πολύ μακριά ρε γμτ!

Καλά να περάσετε παιδάκια (αν και ο καιρός δεν δείχνει να είναι καλός).

Και για μας ειναι μακρυα......αλλα οταν θελεις κατι πολυ...δεν σε σταματαει τιποτα(βεβαια εγω μιλαω εκ του ασφαλους τωρα γιατι εχω καβατζωσει θεση σε τρειλερ)

:rolleyes:

Τωρα ο καιρος οντως ειναι ενα θεμα...... :(

Εμεις παμε οντως για να περασουμε καλα.....(εγω προσωπικα για να κανω εξασκηση σε αυτα που εμαθα στο CSS) και τα υπολοιπα παιδια για να οδηγησουν σε ενα μερος που τους παρεχει μια αλφα ασφαλεια.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και για μας ειναι μακρυα......αλλα οταν θελεις κατι πολυ...δεν σε σταματαει τιποτα(βεβαια εγω μιλαω εκ του ασφαλους τωρα γιατι εχω καβατζωσει θεση σε τρειλερ)

:rolleyes:

:lol:

Θα τα πούμε εκεί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως ελπιζω να σας καλοσορισουμε και να σας συνοδεψουμε με τα βαιων και κλαδων .θα εχει και κοκκινο πανι. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παντως ελπιζω να σας καλοσορισουμε και να σας συνοδεψουμε με τα βαιων και κλαδων .θα εχει και κοκκινο πανι. :D

κοκκινο πανι??????

:think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα θα μπείς στην πίστα παππούλη?

Αντε με το καλό παιδιά ελάτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα προσπαθησω να ερθω εστο σαν θεατης μονο κ μονο για να γνωριστουμε!οποτε αν δειτε μια bmw dakar ασπρη με μαυρα σημαιακια και εχει Logo mybike.gr θα ειναι ο γαματος ζουδι! δεν το υποσχομαι αλλα αν βρω παρεα θα ερθω σαββατο! (κυριακη δε μπορω παω για ελ.καταδυση ) ολε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε γμτ, άμα είχα καλό μπροστινό λάστιχο ερχόμουν στάνταρ και έμπαινα κιόλλας για παρέα αλλά επειδή την έχω πατήσει μια φορά απο μπροστινό λάστιχο, καλύτερα να φυλαχτώ.

Την Κυριακή ίσως παίξει καμμιά βόλτα πρός τα κει οπότε ανάλογα βλέπουμε.

Εδώ όμως θέλω να δώσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στην Νατάσσα(Miyu) η οποία εφαρμόζει κατα γράμμα το ...πρωτόκολλο'' σχετικά με το πως μπορεί κάποιος/α να γίνει καλύτερος/η οδηγός και κυρίως πιο ασφαλής!

Τεράστιο μπράβο και στα υπόλοιπα παιδιά και ανυπομονώ να τα γνωρίσω απο κοντά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει να έρθω με έναν φίλο μου σαν θεατές όμως γιατί με την πάπια που πα ρε καραμήτρο!!!!!!! :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε γμτ

χτες εβαλε το ποστ και συννεφιασε ο καιρος

φαντασου να ερθουν κιολλας

......θα ανοιξουν οι ουρανοι.

:tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε γμτ

χτες εβαλε το ποστ και συννεφιασε ο καιρος

φαντασου να ερθουν κιολλας

......θα ανοιξουν οι ουρανοι.

:tease:

Μα βρε Γιαννη οποτε ξεκιναμε να παμε καπου...αποφασιζει να βγει και ΝΟΕ βολτα......(οπως λεει και ο φιλος μας ο Urban) :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην το βαζετε κατω λεμεεεεεεεεεε!οτι καιρο και να κανει θα περασετε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!στη πιστα των Σερρων θα μπειτε!!!ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!και ο καιρος θα τα σπαει!!!θα ειναι η τελευταια καλοκαιρινη μερα της χρονιας!!! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επέστρεψα από τη πίστα όπου γνωριστήκαμε με τα παιδιά από τη Λευκάδα :bye:

Έχω και φωτογραφίες (θα ανέβουν αργότερα) αλλά είναι λιγότερες και χειρότερες από τη προηγούμενη φορά δυστυχώς (είχα πιο αργό φακό μαζί μου + δεν με άφησαν να μπω μέσα στη πίστα στα καλά σημεία).

Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρξαν αρκετές τούμπες όλο το σ/κ. Όσο διάστημα ήμουν εκεί μόνο έγιναν 2-3! Την μια την έχω καταγράψει κιόλας (άσπρο CBR, lowsiding στην έξοδο της Κ8), ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. Kudos :thumbsup: στο φίλο για το χιούμορ που αντιμετώπισε τη κατάσταση ("Α, έτσι βγαίνει ο καθρέφτης τελικά" :lol: ).

Μύγα μέσα στο γάλα ένα R1200GS (στο πράσινο γκρουπ)! Δεν πήγαινε και άσχημα πάντως.

Τροποποιήθηκε από τον zorz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα καταφερα να συνελθω λιγο....και να μπω να γραψω....μαλλον να βρω το κουραγιο να γραψω....

Ολα ηταν τελεια...και απο την διοργανωση...και απο τον καιρο(ευτυχως μας εκανε το χατιρι)και αρκετο κοσμο ειχε...

Φοβερη εμπειρια για μενα ...ηταν το 1ο μου trackday και απο οτι με κοβω οχι και το τελευταιο.... :rolleyes:

Φυγαμε 10 μηχανες απο Λευκαδα ολες φορτωμενες σε τρειλερ...

Animehiaaaaaa...ειπαμε βρε κοριτσι να σε δω...αλλα οχι και με αυτον τον τροπο..........(ευτυχως ολα καλα)

Zorz χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα και σε ευχαριστουμε πολυ για τις φωτο....

(ξερεις ε? ...ειπαμε.....εκεινες τις στατικες μην τις βαλεις εδω.......ξερεις εσυ για ποιες λεω... :lol: :lol: :lol: :lol: )

πλακα κανω ..κανε οτι θελεις...

Αντε να ειμαστε καλα για το επομενο!!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηταν η πρωτη φορα που πηρα μερος σε track day και θελω να πω οτι αγχωθηκα πολυ με τις πτωσεις που προεκυψαν :unsure:

Μου ειπαν και αλλα παιδια οτι και αλλοτε υπηρχαν πτωσεις αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο!

Ευτυχως βεβαια σχεδον ολα τα παιδια που ειχαν ατυχιες δεν επαθαν σοβαρα τραυματα εκτος μιας κοπελας η οποια απο οτι μαθαινουμαι ειναι σοβαρα στην εντατικη :( εγω απο την μερια μου θελω να της ευχηθω περαστικα και παλι με το καλο ορθια και γερη!!!

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!!! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δυστυχώς είχαμε και τραυματισμό:

http://www.bikenet.gr/index.php?option=com...45919#msg245919

:(

Όχι ρε γμτ? :(

...εύχομαι να πάνε όλα καλά ρε παιδιά...

Τροποποιήθηκε από τον Harris_X

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα