Jump to content
Jarv

Έκθεση Μεταχειρισμένων και stock

Recommended Posts

1η Έκθεση Μεταχειρισμένης Μοτοσυκλέτας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνεται Έκθεση Μεταχειρισμένων Μοτοσυκλετών και stock με δυνατότητα Test Ride.

Ελάτε στο Auto Festival στις 8 και 9 Νοέμβρη 10:00 – 17:00, οδηγήστε και διαλέξτε αυτή που σάς ταιριάζει.

Κι ακόμα μεγάλες προσφορές και στοκ σε αξεσουάρ και εξοπλισμό αναβάτη.

Μουσική, προβολές, καφεδάκι και είσοδος ελεύθερη. Σας περιμένουμε!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Περιοδικά 0300 & USED.

Πληροφορίες 210 2402300 – mail: spirosm@0300.gr

Auto Festival 32ο χλμ. Ε.Ο.Αθηνών Λαμίας

Ιωάννα Αρβανιτάκη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ειναι στην ευθεια πριν την εξοδο του ωρωπου.

εκει που εχει και το bp το βενζιναδικο.μετα τα διοδια καμια 5αρα το πολυ χιλιομετρα.

στον παραδρομο στο ρευμα της καθοδου εχει ταμπελα auto festival.ειναι κατι σαν πιστα εκει.

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εμαθα οτι θα κατεβητε χανια για σχολιω αληθευη

Θα έρθω Χανιά σε δύο βδομάδες για να βρούμε χώρο για να κάνουμε σχολεία, αλλά απο το 2009, δεν νομίζω πως προλαβαίνουμε να οργανώσουμε για φέτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος έχει κανά CBF 250 ή KLE 250 σε καλή κατάσταση ας ανέβει να το δώ, μέσα στον μήνα το πολύ θα αγοράσω κάτι τέτοιο και περιμένω να δώ και τί θα παιξει και εκεί εκτός απο μαντράδες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ωρα ξεκιναει?

γιατι λεω να ερθω οσο πρωι γινεται

εχει και εκθεση αυτοκινητου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τουλαχιστον θα μαθουμε κατι το μαλη ποσο θα πεζει περιπου πανο απο 100 την μερα?

μπορω να βωιθισω για δοματια στην παλια πολη.

και οτι αλο χριαστιτε οσο μπορω και περναει απο το χερη μου. θες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τουλαχιστον θα μαθουμε κατι το μαλη ποσο θα πεζει περιπου πανο απο 100 την μερα?

Φυσικά και θέλω, στείλε μου με PM κινητό και όνομα να σε πάρω όταν έρθω.

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει καποιος απο φιλαδελφεια αγιους νεα ιονια η τελος παντων καπου εδω κοντα που θα παει σημερα στην εκθεση??

αν ναι γινεται να με παρει μαζι γιατι δεν εχω μεταφορικο μεσο να παΩ??

θα γυρισω μονος μου. με περιμενουν φιλοι εκει.

αν ναι πλιζ στειλτε..

ερχομαι κ με το τρενο καπου κοντα του αν θελει.

ευχαριστω... :baby::baby:

post-8576-1226137794.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:online2long::online2long: Αντε ρε παιδια καντε το θαυμα σας.. 6 9 5 6 2 8 2 6 2 7 τουλαχιστον πειτε μου αν γινεται να παω με τρενο τραμ καπου κοντα.. Τροποποιήθηκε από τον themistoclayser

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, πήγα σήμερα (Κυριακή) κατα τις 4 το απόγευμα και απογοητεύτικα... ελάχιστη συμμετοχή. Τα παρκαρισμένα των επισκεπτών είχαν πιο πολύ ενδιαφέρον! Λέτε να είχαν πουληθεί όλα τα ενδιαφέροντα κομμάτια το Σάββατο;

Τροποποιήθηκε από τον ypopsifios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πηγα το Σαββατο...ακριβώς το ίδιο, ελάχιστα για να δούμε..τουλάχιστον για τα γούστα μου, ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια πηγα και εγω το σαββατο.μηκα και βγηκα.τιποτα....

ελπιζω αμα ξαναγινει να εχει ενδιαφερον...

Τροποποιήθηκε από τον gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια,ημουν και εγω την Κυριακη στην εκθεση και αν μου επιτρεπετε θελω να πω δυο πραγματακια για την ολη εκδηλωση. Μιας και τα παιδια του 0-300 ειναι φιλοι μου και γνωριζω τα πραγματα εκ των εσω, θελω να πω μερικα πραγματα γιατι η προσπαθεια που εκαναν ηταν πολυ μεγαλη και ειναι κριμα να μην αναγνωριστει.

Δεν τους ενδιαφερει απλα να βγαζουν καθε μηνα ενα περιοδικο κ να τσεπωνουν...

Ολη η ομαδα του περιοδικου πραγματικα νοιαζονται για αυτο που λεγεται μοτοσυκλετα στην Ελλαδα... Απο τα δωρεαν μαθηματα ασφαλειας στην πολη του Θαναση Χουντρα, μεχρι τις εκθεσεις αυτες, μεχρι διαφορα happenings που θα γινουν στο μελλον, μεχρι ταξιδια απο Αλεξανδρουπολη μεχρι Κρητη για riding schools κλπ...

Πρεπει να πω οτι υπηρχαν δυστυχως πολλοι εξωγενεις παραγοντες που επαιξαν ρολο ωστε να ειναι τοσο φτωχη η εκθεση...

Καταρχας, ολα τα μαγαζια αξεσουαρ που ειχαν δηλωσει συμμετοχη ακυρωσαν την παρουσια τους στην εκδηλωση 2 μερες μολις πριν την εκθεση, γιατι οπως μου αναφερθηκε "φοβηθηκαν τον καιρο"! Εδω δεν θα κανω κανενα σχολιο περι επαγγελματισμου, αλλα θα σας αφησω εσας να βγαλετε τα συμπερασματα σας!

Απο εκει και περα, πολλες εταιριες μοτοσυκλετων ελλειπαν απο την εκδηλωση, ο καθενας για δικους του λογους.

Προφανως η ομαδα του 0-300 ηταν που εκτεθηκε απο ολη αυτη τη διαδικασια γιατι ο επισκεπτης βλεπει τον διοργανωτη που ειναι μπροστα και οχι το παρασκηνιο απο πισω... Κατι αδικο για εμενα, διοτι η Ιωαννα Αρβανιτακη ειχε σκιστει παρα πολυ για να γινει η εκθεση, ειλικρινα χωρις ΚΑΝΕΝΑ κερδος για το περιοδικο...

Περαν της αρχικης προετοιμασιας, ολο το 0-300 ηταν εκει με το φορτηγο του περιοδικου απο το πρωι ολο το ΣΚ στηνοντας τεντες, πανο, κωνους κλπ μεσα στο κρυο (ειδικα την Κυριακη) και μιας που η ΚΤΜ αποσιαζε απο την εκδηλωση ειχε φερει ολα τα δικα του ΚΤΜ που χρησιμοποιουν στα σχολεια (superduke & RC8) με τα πρωτα να ειναι διαθεσιμα για test ride! ;)

Επισης οχι μονο η εισοδος ηταν ελευθερη αλλα οσοι πηγατε θα ειδατε οτι γυρισατε με περισσοτερα απο οσα πηγατε. Το περιοδικο κερνουσε καφε, και ολοι οι επισκεπτες πηραν μια σακουλιτσα με 2 τευχη του 0-300, ενα DVD με μοτο, αυτοκολλητα του περιοδικου και ενα εξαιρετικο βιβλιαρακι για την οδικη ασφαλεια απο τον Θαναση Χουντρα.

Επισης για οσους δεν γνωριζουν, στις -πρωην- εγκαταλελειμενες εγκαταστασεις του Auto Festival το περιοδικο εφτιαξε με δικα του κεφαλαια μια πιστα -μικρη μεν (περιπου ενα χιλιομετρο μηκος), αλλα πολυ τεχνικη και με εξαιρετικο ταπητα, για να γινονται εκει τα μαθηματα του Riding School, και βεβαια ολοι οι επισκεπτες ειχαν την ευκαιρια να την δοκιμασουν με ολα τα μηχανακια test ride της εκδηλωσης.

Αξιζει να σημειωθει οτι υπηρχε ...κριτης καθως και ασθενοφορο stand by! Τσαμπα track day λεμε!!** :)

** Το σημειο αυτο ειχε ΤΟ γελιο! Να δειτε ηλεκτρικο σκουτερακι να ξυνει κατω οτι ειχε στις στροφες και το Superduke απο πισω να πασχιζει να περασει!!! :lol:

Μιας και αναφερθηκα στο χωρο, να πω οτι το περιοδικο πλεον ενοικιαζει το χωρο σε ετησια βαση και σιγα σιγα θα διαμορφωθει σε κατι πολυ ομορφο για το χωρο της μηχανης, με εξελιξη της πιστας και των εγκαταστασεων. ;) Περισσοτερα θα μας πουν τα παιδια του περιοδικου εν καιρω. Παντως ειναι κατι που ΟΛΟΙ αξιζει να στηριξουμε με την παρουσια μας!

Εν καταλειδι θελω να τονισω οτι δεν τα λεω ολα αυτα για να ευλογησω κανενος τα γενια, ουτε να δικαιολογησω κανεναν! Ηταν η πρωτη φορα που εγινε αυτη η εκδηλωση, και σιγουρα ηταν αρκετα φτωχη για πολλους λογους.

Τα παιδια του περιοδικου ομως εκαναν μια τεραστια προσπαθεια και αυτο που θελουν απο ολους μας ειναι να την στηριξουμε με την παρουσια μας! Ειλικρινα αξιζει τον κοπο... ;)

Τροποποιήθηκε από τον Ταξιδευτής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα