hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 Και καλά θα κάνεις να κοιτάς πρώτα τι κάνεις λάθος εσύ, χωρίς να απαιτείς απο τους άλλους να συμμορφωθούν πρώτοι. Μακαρι να γινοταν αυτο φιλε μου αλλα δυστυχως στη χωρα που ζουμε οσο πιο παρανομος εισαι, τοσο πιο "μαγκας" νομιζεις οτι εισαι... Οσον αφορα το αν καταδιωκουν μηχανες, εξ οσων μου ειχε πει συνταξιουχος τροχονομος, απαγορευεται καταδιωξη οχηματος που κινειται πανω απο ενα οριο ταχυτητας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 θελω να πω οτι πλεον εχουν βαλει ρανταρ στον δρομο και αν εχω πινακιδα και παω και λιγο γρηγορα θα μου στειλουν φοτο στο σπιτι. αμα δεν θες να σε πιανει το radar περνα τη πινακιδα σου με LAK αυτο που βαζουν τα σκευοι υδωνης στα μαλλια τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Εγω θα σου προτεινω εναν τροπο να μην τρως κληση για παρκαρισμα,να μην σε γραφουν οι τροχαιοι και.......ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ! Θα ειναι ποιο ακινδυνο για ολους. . . . Τόπα και ησυχασα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Ασε.....την έχω πάθει.Πλέον την πινακίδα την έχω πάνω απο την ρόδα. Εγω παλι τον τελευταιο καιρο την εχω πανω στη βιβλιοθηκη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 εσυ στη βιβλιοθηκη και εγω κατι τετοιο ντεκορ στο δωματιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ στο mybike.gr???? και απανταμε κιολας;;;; μου θυμιζει το παληκαρι με το SCANIA και τις νταλικες ! κριμα παντως για το φορουμ...λυπαμαι αλλα δεν μπορω να διαβασω αλλο ουτε βεβαιως και να απαντησω κατι! Θα θεωρηθω ΠΟΛΥ ΦΛΩΡΟΣ! φιλικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Εγω θα σου προτεινω εναν τροπο να μην τρως κληση για παρκαρισμα,να μην σε γραφουν οι τροχαιοι και.......ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ! Θα ειναι ποιο ακινδυνο για ολους. . . . Τόπα και ησυχασα... Όλα τα λεφτά, λέμεεεεεε.... Νομίζω πως ΜΟΝΟ αυτή η απάντηση προσήκει του θέματος.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Όλα τα λεφτά, λέμεεεεεε.... Νομίζω πως ΜΟΝΟ αυτή η απάντηση προσήκει του θέματος.- Φοβερή απάντηση B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 axaxaxaxaxax Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akomazw 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Δυσδιακριτη πινακιδα γραφει η κληση παιδια!! 2 φορες απο 150 ευρω εδωσα κ ακομα δεν ηρεμησα εχω βαλει την βαση που γυρνα κατω απο τον κωλο κ τελικα τον δικο μου κωλο μαμησαν. μεσα στην πολη κυριλε κ στην εθνικη ταπα στα διοδια ομως??????? Δυσδιακριτη πινακιδα γραφει η κληση παιδια!! 2 φορες απο 150 ευρω εδωσα κ ακομα δεν ηρεμησα εχω βαλει την βαση που γυρνα κατω απο τον κωλο κ τελικα τον δικο μου κωλο μαμησαν. μεσα στην πολη κυριλε κ στην εθνικη ταπα στα διοδια ομως??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 ρε μην φορατε πινακιδες η ενα καλυτερο κολπο που εκανε ενα φιλαρακι μου........ της ειχε βαλει αντι για παξιμαδια,παξιμαδια-πεταλουδα και οταν πηγαινε για καφε την εβγαζε και την εβαζε κατω απο την σελα...μετα την ξανα εβαζε επανω και ουτε γατα ουτε ζημια.......... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 δεν την παλευουμε καθολου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 :wacko: Ε ρε τι εχουμε να ακουσουμε (διαβασουμε) ακομα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AVATOS 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 ...καλα...μια κ αυτα που γραφονται σε αυτο το θεμα δεν υπαρχουν (οπως λεει κ προσφιλες τετραδυμο στην απογευματινη ζωνη) θα απαντησω στο υφος των ανωτερων: αν εγω ημανε ζητας κ σε υποδειξη μου για ελεγχο, δεν σταματουσε μηχανακι χωρις πινακιδα,θα του ειχα φυτεψει μια 45αρα στο πισω λαστιχο κ οταν θα σταματουσε αναποδα σε καμια κολωνα (κ μετα την πολυετη αναρρωση) ας ερχοταν να μου κανει μηνυση! ...τωρα,το οτι δεν παιζει με καμια θυληκη θεοτητα να ημουν μπατσος,ειναι αλλο θεμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δυσδιακριτη πινακιδα γραφει η κληση παιδια!! 2 φορες απο 150 ευρω εδωσα κ ακομα δεν ηρεμησα εχω βαλει την βαση που γυρνα κατω απο τον κωλο κ τελικα τον δικο μου κωλο μαμησαν. μεσα στην πολη κυριλε κ στην εθνικη ταπα στα διοδια ομως??????? Δυσδιακριτη πινακιδα γραφει η κληση παιδια!! 2 φορες απο 150 ευρω εδωσα κ ακομα δεν ηρεμησα εχω βαλει την βαση που γυρνα κατω απο τον κωλο κ τελικα τον δικο μου κωλο μαμησαν. μεσα στην πολη κυριλε κ στην εθνικη ταπα στα διοδια ομως??????? δεν σε πιανω ρε φιλαρακι τι λες! εχεις σπαστη βαση πινακιδας την ειχες ανοιχτη (την πινακιδα) και σε εγραψαν? ή σε επιασαν να την εχεις κλειστη? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2008 από τον ValeRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 ρε μην φορατε πινακιδες η ενα καλυτερο κολπο που εκανε ενα φιλαρακι μου........ της ειχε βαλει αντι για παξιμαδια,παξιμαδια-πεταλουδα και οταν πηγαινε για καφε την εβγαζε και την εβαζε κατω απο την σελα...μετα την ξανα εβαζε επανω και ουτε γατα ουτε ζημια.......... B) An i astinomia brei parkarismeno mixanaki xoris pinakida ti ginete? To sikonei? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 An i astinomia brei parkarismeno mixanaki xoris pinakida ti ginete? To sikonei? Bump ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Το πιο απλό κόλπο δεν είναι ούτε το anti-flash ούτε τίποτα.Είναι να είσαι νόμιμος! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Το πιο απλό κόλπο δεν είναι ούτε το anti-flash ούτε τίποτα.Είναι να είσαι νόμιμος! :P :lol: :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες