Jump to content
BEER636

ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ

Recommended Posts

Και καλά θα κάνεις να κοιτάς πρώτα τι κάνεις λάθος εσύ, χωρίς να απαιτείς απο τους άλλους να συμμορφωθούν πρώτοι.

Μακαρι να γινοταν αυτο φιλε μου αλλα δυστυχως στη χωρα που ζουμε οσο πιο παρανομος εισαι, τοσο πιο "μαγκας" νομιζεις οτι εισαι...

Οσον αφορα το αν καταδιωκουν μηχανες, εξ οσων μου ειχε πει συνταξιουχος τροχονομος, απαγορευεται καταδιωξη οχηματος που κινειται πανω απο ενα οριο ταχυτητας. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
θελω να πω οτι πλεον εχουν βαλει ρανταρ στον δρομο και αν εχω πινακιδα και παω και λιγο γρηγορα θα μου στειλουν φοτο στο σπιτι.

αμα δεν θες να σε πιανει το radar περνα τη πινακιδα σου με LAK αυτο που βαζουν τα σκευοι υδωνης στα μαλλια τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα σου προτεινω εναν τροπο να μην τρως κληση για παρκαρισμα,να μην σε γραφουν οι τροχαιοι και.......ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!

Θα ειναι ποιο ακινδυνο για ολους.

.

.

.

Τόπα και ησυχασα... :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε.....την έχω πάθει.Πλέον την πινακίδα την έχω πάνω απο την ρόδα.

Εγω παλι τον τελευταιο καιρο την εχω πανω στη βιβλιοθηκη... :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ στο mybike.gr????

και απανταμε κιολας;;;;

μου θυμιζει το παληκαρι με το SCANIA και τις νταλικες !

κριμα παντως για το φορουμ...λυπαμαι αλλα δεν μπορω να διαβασω αλλο ουτε βεβαιως και να απαντησω κατι!

Θα θεωρηθω ΠΟΛΥ ΦΛΩΡΟΣ!

φιλικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω θα σου προτεινω εναν τροπο να μην τρως κληση για παρκαρισμα,να μην σε γραφουν οι τροχαιοι και.......ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!

Θα ειναι ποιο ακινδυνο για ολους.

.

.

.

Τόπα και ησυχασα... :angry:

Όλα τα λεφτά, λέμεεεεεε....

Νομίζω πως ΜΟΝΟ αυτή η απάντηση προσήκει του θέματος.-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα τα λεφτά, λέμεεεεεε....

Νομίζω πως ΜΟΝΟ αυτή η απάντηση προσήκει του θέματος.-

Φοβερή απάντηση B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσδιακριτη πινακιδα γραφει η κληση παιδια!! 2 φορες απο 150 ευρω εδωσα κ ακομα δεν ηρεμησα εχω βαλει την βαση που γυρνα κατω απο τον κωλο κ τελικα τον δικο μου κωλο μαμησαν. μεσα στην πολη κυριλε κ στην εθνικη ταπα στα διοδια ομως???????

Δυσδιακριτη πινακιδα γραφει η κληση παιδια!! 2 φορες απο 150 ευρω εδωσα κ ακομα δεν ηρεμησα εχω βαλει την βαση που γυρνα κατω απο τον κωλο κ τελικα τον δικο μου κωλο μαμησαν. μεσα στην πολη κυριλε κ στην εθνικη ταπα στα διοδια ομως???????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μην φορατε πινακιδες η ενα καλυτερο κολπο που εκανε ενα φιλαρακι μου........

της ειχε βαλει αντι για παξιμαδια,παξιμαδια-πεταλουδα και οταν πηγαινε για καφε την εβγαζε και την εβαζε κατω απο την σελα...μετα την ξανα εβαζε επανω και ουτε γατα ουτε ζημια.......... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...καλα...μια κ αυτα που γραφονται σε αυτο το θεμα δεν υπαρχουν (οπως λεει κ προσφιλες τετραδυμο στην απογευματινη ζωνη)

θα απαντησω στο υφος των ανωτερων:

αν εγω ημανε ζητας κ σε υποδειξη μου για ελεγχο, δεν σταματουσε μηχανακι χωρις πινακιδα,θα του ειχα φυτεψει μια 45αρα στο πισω λαστιχο

κ οταν θα σταματουσε αναποδα σε καμια κολωνα (κ μετα την πολυετη αναρρωση) ας ερχοταν να μου κανει μηνυση!

...τωρα,το οτι δεν παιζει με καμια θυληκη θεοτητα να ημουν μπατσος,ειναι αλλο θεμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν σε πιανω ρε φιλαρακι τι λες!

εχεις σπαστη βαση πινακιδας την ειχες ανοιχτη (την πινακιδα) και σε εγραψαν?

ή σε επιασαν να την εχεις κλειστη?

Τροποποιήθηκε από τον ValeRR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε μην φορατε πινακιδες η ενα καλυτερο κολπο που εκανε ενα φιλαρακι μου........

της ειχε βαλει αντι για παξιμαδια,παξιμαδια-πεταλουδα και οταν πηγαινε για καφε την εβγαζε και την εβαζε κατω απο την σελα...μετα την ξανα εβαζε επανω και ουτε γατα ουτε ζημια.......... B)

An i astinomia brei parkarismeno mixanaki xoris pinakida ti ginete?

To sikonei?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το πιο απλό κόλπο δεν είναι ούτε το anti-flash ούτε τίποτα.Είναι να είσαι νόμιμος! :P

:lol:

:respekt: :respekt: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα