Jump to content
μάθο...

DRIVING LESSONS

Ποιά η γνώμη σου;  

38 ψήφοι

1. 1.

• ??? ???? ???,???????????? ????????.
      2
    • ??? ???? ???....? ??? ??????;;;?????? ??????????.
      0
    • ????????? ?? ???...???? ?????? ?? ????...
      12
    • ????????? ?? ???...???? ??? ??? ????? (...??? ?????)...
      10
    • ??? ??? ???????.?? ?? ??? ???? ?? ?????...????? ???? ????? ?????? ??? ??? ?? ??????????.
      1
    • ??? ?? ???.??? ?? ??? ??????? ???...???? ?? ????? ??? ?? ???????? ??? ?? ???????...?? ??????????????...
      3
    • ??? ?? ???.
      1
    • ?? ???!
      6

Recommended Posts

τι εννοείς για αγορά;;;για να την έχεις και μετα;γιατι από όσο ξέρω νοικιάζεις εκεί για τα μαθήματα.Σίγουρο.Εκτός και τη θέλεις κια για μετά...οπότε ή γεύγεις σανίδα με την ...νοικιασμένη :whistling::whistling::whistling: ή παίρνεις τη δικιά σου.Ρε μηπως να την κανονιζαμε απο δω μεσα ποιοι γουσταρουν να παμε ολοι παρέα στα μαθηματα;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αυτό να δω ...... ΚΑΙ τον gaal σε μαθήματα του css με το βαραντέρο για να χτυπηθούμε όλοι μας από το γέλιο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
To θέμα είναι ότι:

Σκας τα φράγκα για να πας στις Σέρρες (μετακίνηση, ξενοδοχείο)

Σκας τα φράγκα για τα μαθήματα

Σκας τα φράγκα για ολόσωμη δερμάτινη φόρμα (που απαιτείται χωρίς εξαιρέσεις)

...και τελικά αυτά που μαθαίνεις δεν μπορείς να τα εφαρμόσεις παρά μόνο μερικώς, γιατί η πρόσφυση στην άσφαλτο της πίστας των Σερρών είναι σκάλες πάνω από τον καθρέφτη των ελληνικών δρόμων, και βέβαια στις Σέρρες και να πέσεις δύσκολα θα χτυπήσεις.

<{POST_SNAPBACK}>

Τα λεφτά είναι σίγουρα πολλά - ειδικά για ένα νότιο - όσον αφόρα διαμονή μετακίνηση και μαθήματα...

Τα λεφτά για δερματινη ολόσωμη(ή και διαιρούμενη αν θες...) αξίζουν κάθε τελευταίο σεντ...και ναι πιστεύω οτι είναι χρήσιμα για την πλειοψήφια των "κυριακατικων βολτών" όπως επίσης και για κάθε ταξίδι με άνεση διαμονής και ημερών δηλαδή αν πηγαινεις σε ένα μερος που μπορείς να την βγάλεις και να την αφήσεις και να κουβαλάς και πολιτικά ρούχα

Το τρίτο όμως για μένα είναι πολύ λάθος, πρώτον γιατι τα μαθήματα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΙΣΤΑ...τι εννοω...ειδικά τα 2 πρώτα λέβελ δεν χρειάζονται την εγγυηση της τρελής πρόσφυσης για να γίνουν(ίσως μόνο την ψυχολογική σιγουριά της...)

Προσωπικα πιστεύω οτι η οδήγηση γενικά σε πίστα σε κάνει μια κλάση καλύτερο οδηγό σε οποιεσδήποτε συνθηκες οδήγησης, και συνεπώς θεωρώ τα μαθήματα ιδιαίτερως χρήσιμα...

Υ.Γ. Δυστυχώς χτυπάς το ιδιο ευκολα και στην πίστα και μάλιστα και σοβαρά αν σου κάτσει...το τελευταίο trackday του bikenet με δύο μόνο πτώσεις αλλά και 2 τραυματισμούς νομίζω κατι λέει...όπως επίσης οτι και εγώ εσπασα το πόδι μου όταν επεσα :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
free rider...σχετικά με αυτά που είπες.Αν κατάλαβα καλά σε βγάζουν από το άγχος και σε μαθαίνουν την ουσία...το πόσο απλό είναι να οδηγείς...σωστά βαλμένος πάνω στη μοτο και στη συνέχεια στήνεις σωστά τη μοτο πάνω στο δρόμο...σαν ρεζουμε....Θέλω να πάω ρε συ και απλα η γνωμη καθενος μετραει.Ειναι κατι που το σκεφτομαι καιρο.Και θα το κανω.Γιατι ναι μεν ο καθενας ξερει αλλα ποσο λιγοι ειμαστε οταν καποιος ερχεται και σου λεει τα ...αυτονοητα.Σωστα freerider;;;γεμιζει η μπαταρια...

<{POST_SNAPBACK}>

να προσθέσω και κάτι ακόμα μια και το θέτεις..

εγω πάλι ..εχοντας διαβάσει για counter απο παλιά περιοδικά , μοτοτεχνική αν θυμάσαι με εκεινο το αείμνηστο τέυχος που ειχε το xr200 απ έξω ...,

ΝΟΜΙΖΑ οτι εφάρμοζα την τεχνική..

ή νόμιζα οτι έστριβα εκεί που έπρεπε αλλά το τι τράβηξε ο εκπαιδευτής μου ο παν αρχ............. ήταν το κάτι άλλο ...δηλ πιο ξεροκέφαλος μαθητής απο μένα δεν πρέπει να υπήρχε... λέμε τωρα που να ξέρω...

αλλα το παλικάρι ασχολήθηκε , και αυτη ειναι η δουλειά του άλωστε ...γι αυτο πληρώνει κάποιος, δεν ειναι αγαθοεργές ιδρυμα το css,

και μου είπε που κάνω βλακείες ή λάθη..

τωρα ρε παιδια ... μαζί μου έκανε μαθήματα ενα παλικάρι με gs650...

στο τέλος της μέρας είχε χαζέψει γιατι ηταν και λίγο μεγάλος συνομίληκος...

τον έβλεπες είχε γίνει παιδι ..χαχαχ οσο τον θυμάμαι ...ειχε πολύ γέλιο..

που να δεις πως πήγαινε το gs στις σέρρες..

δεν ξέρω ρε παίδες

μην υποτεθεί οτι κάνω διαφήμιση αλλά ο καθένας πρέπει να κοιτάζει την τσέπη του και πόσα αντέχει ..

το διήμερο στις σέρρες στοιχίζει τουλάχιστον ενα χιλιάρικο αν τα βάλεις ολα μαζι..

εκτός και λές πάω με μηχανή σούργελο και οτι βρέξει ας κατεβάσει,

και ειναι αδικο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω καταλαβει ακομα... :tease::tease::tease: λες ενα χιλιαρικο το 2ημερο.ΟΚ.αυτο ειναι ολο ή εχει κι αλλα level κι αλλη σειρα μαθηματων κλπ κλπ.Δηλ.ναι παω σημαινει παω μια μερα και δινω οσα δινω αλλά τελος ή παω ξανά δινω άλλα τόσα και ξαναπάω κλπ κλπ;;;;Για τη χρησιμοτητα μην τα ξαναλεμε.οκ...Ξερεις τι μου κανει εντυπωση ομως;Οτι εδω μεσα ειναι σιγουρα(...ξερω)6 ατομα που εχουν παει στα μαθηματα...Δεν ακουω κουβεντα...Ειναι κατι κρυφο ή απλά λεει ο άλλος εγώ τα έσκασα,τράβα να τα σκάσεις να μάθεις;;;Τοσο πολύ;;;Παίζει κάτι άλλο;;;Δεν ξερω έτσι φαινεται παντως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ

ενα ενα ,

το χιλιάρικο ίσως και παραπάνω....αφορά μεταφορικά διαμονή αλλα πιο σημαντικό είναι η φθορά της μηχανής που θέλει λάστιχα , τακάκια , λάδια ξύδια κλπ κλπ...

εκεί βέβαια καλό είναι να μην κάνει κανένας συμβιβασμούς και να λέει ..ελα μωρε καλό είναι το λαστιχάκι θα αντεξει ή εντάξει..το μπροστινό κουνάει λίγο αλλά και τι έγινε...

Το κάθε λεβελ στοιχίζει 250 ευρα

μέσα σε ενα σκ μπορείς να αντέχεις να κάνεις δύο λέβελ ..

για τα υπόλοιπα κόστη των μαθημάτων θα μου κάνεις την χάρη να πάρεις ενα τηλ στο 0300 και να ρωτήσεις την κ. Αρβανητάκη μια και δεν εχω όρεξη να κάνω τον εκπρώσωπο του 0300 . καταλαβαινόμαστε ελπίζω...

τωρα για το πως σκέφτονται και τι λέει ο καθένας δεν μπορώ σίγουρα να απαντήσω εγω..

τουλάχιστον δεν θεωρώ τίποτα κρυφό σχετικά με οσα μπορούν να συζητηθούν αλλα επειδή δεν είμαι εκπαιδευτής δεν ξέρω αν σου μεταφέρω τη σωστή εικόνα...

αρα δεν ξέρω τι ποσοστό ευθύνης μπορεί να έχω, στο να σου μεταφέρω κάτι που δεν ξέρω αν στο πω σωστά ..

μόνο για μένα μιλάω...

κι ελπίζω να βοήθησα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ ρε φιλε...ευχαριστώ για την ενημερωση... :winking::winking::winking: θα κοιταξω να δω τι παιζει μεσω και του περιοδικου και θα την κανω...αρκει να βρω χρονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...πάντως ειναι και κεινο το Truck day 1η Απριλη στις Σερρες που αν εισαι εκει...θα τα πουμε κι απο κοντα... :thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα τα φραγκα 1000 ευρω για 1 σαβ/κο και δεν ξερω κι αν θα με ωφελεισει μετα απο 14 χρονια με μηχανη στο δρομο και δι στους Greek way's.

Πιστευω οτι καθε νεος οδηγος μοτο θα επρεπε να περασει απο εκει όπως γινετε στην Σουηδια με νομο απο το CSS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αυτό να δω ...... ΚΑΙ τον gaal σε μαθήματα του css με το βαραντέρο για να χτυπηθούμε όλοι μας από το γέλιο  :)

<{POST_SNAPBACK}>

παντως μου έχουν πει οτι στο lever 1 εχουν δει αρχαίο ΜΖ, ΧR 250 με ασφάλτινα λάστιχα και άλλα πολλα,οπως καταλαβαίνεις τα varadero αλλα και τα GS δεν αποτελουν κάτι το παράλογο αφου πηγαίνουν άτομα με όλων των ειδών τις μηχανές :_thumbsup:

αντε κανονιστε εδω εμεις οι βορειοι είμαστε περιπου 5 άτομα που θα πάμε το καλοκαίρι στο CSS στις Σέρρες

και αν έρθετε τον απρίλη στο trackday του ανεμου/bikenet μπορεί να τα πούμε πιο νωρίς :ok: :D

Τροποποιήθηκε από τον nemethon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά κάποιος στην αρχή έβαλε την διεύθυνση του css. Μπείτε και θα τα δείτε όλα με πάρα πολλές λεπτομέρειες.

Υπάρχουν 4 εκπαιδευτικά διήμερα για τα Μέγαρα και 1 μόνο για τις Σέρρες.

280? θέλει για τα Μέγαρα (μάλλον επειδή είναι κοντά στην Αθήνα) και 250? για τις Σέρρες. Οπότε ένας που μένει κοντά στις πίστες με 1100? έβγαλε και τα 4 level.

Όσο για τα καινούρια λάστιχα τακάκια κλπ δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητα για ένα διήμερο στην πίστα. Δηλαδή αν είναι το πολύ 6 μηνών πιστεύω οτι θα είναι ικανοποιητικά. Σίγουρα κάποιος που το έχει περάσει θα ξέρει καλύτερα αλλά αυτό πιστεύω. Ισχύει free rider? Επίσης αν κατάλαβα καλά το level είναι διήμερο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λαστιχα...λες να μην θελουν αλλαγη;Δηλαδη μετα την πιστα θα παω Σερρες Πατρα με τα ιδια λαστιχα που πριν ημουν μεσα;... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί έχετε κολλήσει στις Σέρρες ? Υπάρχουν 4 εκπαιδευτικά διήμερα στα Μέγαρα και ΜΟΝΟ 1 στις Σέρρες. Και ναι πιστεύω οτι βγαίνουν δύο διήμερα με λάστιχα δύο μηνών και να τα κρατήσω μέχρι να κλείσουν εξάμηνο+. Εννοώ η ώρα που θα είσαι μέσα στην πίστα, το πόσες φορές θα στρίψεις οριακά, πόσες φορές θα επιταχύνεις οριακά και τέλος πάντων πόσες φορές θα ζορίσεις τα λάστιχα και στα 4 level ισοδυναμεί με 4-5 μήνες φυσιολογικής φθοράς. Με φυσιολογικές συνθήκες δεν αλλάζω λάστιχα στο εξάμηνο.

Δεν έχω τρέξει σε πίστα με μηχανή έχω τρέξει όμως στις Σέρρες με το αυτοκίνητο μου αρχές Αυγούστου (πολύ ζέστη) με λάστιχα τριμήνου και μετά από καμιά 20αριά οριακούς γύρους πήγα Αλεξανδρούπολη το ίδιο οριακά. Αν εξαιρέσεις ένα κόψιμο απο πετραδάκι μέσα στην πίστα έβγαζα άνετα άλλο ένα εξάμηνο.

Σίγουρα όμως κάποιος που έχει οδηγήσει στην πίστα για το css θα ξέρει καλύτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

28-29-30 Μαίου θα είμαι Σέρρες.Ελπίζω να έχει και τίποτα καλό στη πίστα.

Και μετά πάλι τον Αϋγουστο θα πάω μερικές μέρες.Ε τι διάολο δε θα πέσω σε κάτι? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα