Jump to content
themata

>>> Η ταχύτητα που προτιμάτε να κινείστε όταν οδηγείτε

Recommended Posts

απο 100 εως 140 Βαρια... συνηθως 130 σταθερα :P

Μια απο τα ιδια και με μενα.

Στους επαρχιακους με στροφες οσο με παιρνει να παω.

Στις εθνικες βαρια-βαρια να κρατησω σταθερη 150...ποτέ παραπανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μου αρεσει μετα τα 160 γιατι τοτε αρχιζει η αδρεναλινη να βομβαρδιζει το σωμα σου!Παντα Εγνατια και χωρις κηνιση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συνηθως μεχρι τα 120 ειμαστε καλα και ελεγχουμε και το τι γινεται γυρω μας. Μετα τα 150 ( εχω παει και 200+ η καρδουλα μου το ξερει) οτι και να σου πεταχτει μπροστα απλα λες αντιο.

το εχω πει και παλιοτερα και το ξαναλεω, οποιος για εμενα παει σε δρομους της ελλαδας πανω απο 170 απλα παιζει με την τυχη του και ειναι θεμα χρονου να συμβει το μοιραιο, που ειτε θα λεγεται σκυλος που πεταχτηκε ( μου εχει συμβει με οχι πολλα) ειτε αυτοκινητο που αποφασισε να αλλαξει λωριδα, ειτε αναστροφη αυτοκινητου στην μεση του πουθενα, ειτε εαν υπαρχουν και επαρχιακοι η παραπλευροι δρομοι απλο μπασιμο στην λωριδα του καθενος.

και μετα αρχιζουμε να ειναι ελαφρυ το χωμα κτλ. ρε παιδια αφου παιζουμεμε την τυχη μας μιας και ολοι ξερουμε τι κολοδρομους εχουμε και την οδηγικη παιδια που δεν υπαρχει στην ελλαδα τι σκατα πατε τοτε σαν τρελλοι?

εχω στη κυριολεξια βαρεθει να αποχαιρεταω φιλους και γνωστους η να ακουω για τραυματισμους φιλων και γνωστων με προσθατο περιστατικο ενα γνωστο μου που εσπασε χερια ποδια ομοπλαυτη και κλειδα πριν απο ενα χρονο και ακομα μπαινοβγαινει στο νοσοκομειο.

και πως εγινε??? απλα πηγαινε προς ρεθυμνο και μια αποφασισε να κανει αναστροφη ( θυμαστε τι λεγαμε) ε λοιπον ουτε φρενο απο οτι μου ειπαν δεν προλαβε να πατησει. μιας και απο οτι φενεται πηγαινε πρωτων με πολλα και δευτερον δεν ειχε αρκετη αποσταση εστω να κανει εναν ελιγμο ( που και να πουμε και του στραβου το δικιο εαν εισαι με πολλα παλι το κεφαλι σου θα φας).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

90-120 η προτιμότερη ταχύτητα(ψαρωμένος ετσι?? χαχαχα) στη πόλη και ενοοω στις κεντρικές λεωφόρους.....

Στα ταξίδια προσπαθώ να κινούμε σταθερά απο 120-150 χιλιόμετρα.....

Η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πάει είναι με 245 χιλιόμετρα.......

Τροποποιήθηκε από τον Italokamikazi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ταχύτητα που κινούμαι στην εθνική και που ψήφισα είναι 130- 150 χλμ, βέβαια στα επαρχιακά κομμάτια η ταχύτητα είναι πολύ μικρότερη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

160 – 180+

Μακάρι να είχαμε και δρόμους για περισσότερα (και να επιτρέπονταν) δεν πήρα μηχανή για να πηγαίνω με 120 (Sorry!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην πόλη σπάνια υπερβαίνω τα 80 χλμ/ώρα (αν π.χ. είναι άδεια η παραλιακή καμία Κυριακή πρωί - πρωί, ίσως να συμβεί...).

Επαρχιακοί δρόμοι: 80 - 120 χλμ/ώρα

Ταχείας κυκλ. & αυτοκινητόδρομοι: 120 - 140 χλμ/ώρα

Κατά καιρούς ξεφεύγω βέβαια, ειδικά σε αυτοκινητόδρομους, αλλά γενικά με τις παραπάνω ταχύτητες το απολαμβάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γύρο στα 50-100 στο κέντρο

100-200 στην περιφεριακή

150-220 εθνική και εγνατία

Διότι έχουμε και μία υπόληψη

ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ και το ξέρω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αληθεια: 50 με 6η να μη τραβαει αποτομα :P

Κουλάδιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!! Εμαθες να οδηγάς το 1000 ή το τρέμεις ακόμα!!!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καλιτερη ταχυτητα που μπορει να κινηται καποιος με ασφαλεια ειναι λιγο περισσοτερο απο την ταχυτητα του ρευματος των αυτοκινητων.Νοιωθεις περισσοτερη ασφαλεια και εισαι σε εκγρηγορση.Το κακο ειναι οταν εισαι μονος-χωρις κινηση? :angry:

Τοτε πας οσο θελεις. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε πολυσύχναστους δρόμους ήρεμα πράγματα για να μην έχουμε κανα ευτράπελο....στην εθνική όμως γίνεται της τρελής ακούγωντας την μελωδία της sebring!!!! :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήφισα 130 με 150 γιατί συνήθως είναι ο μέσος όρος που πηγαίνω.

Βέβαια υπάρχουν κ στιγμές (αρκετές μπορώ να πω ) που ο δείκτης ανεβαίνει κ ανεβαίνει..Αλλά όλοι δεν τις έχουμε αυτές τις στιγμές?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ψήφισα 130 με 150 γιατί συνήθως είναι ο μέσος όρος που πηγαίνω.

Βέβαια υπάρχουν κ στιγμές (αρκετές μπορώ να πω ) που ο δείκτης ανεβαίνει κ ανεβαίνει..Αλλά όλοι δεν τις έχουμε αυτές τις στιγμές?

Εννοείται.Το κατα δύναμην :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνηθως 130-150 στην Εθνικη και λιγο λιγοτερο στους επαρχιακους.

Και μακρια απο αυτοκινητα οσο γινεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
90-120,γιατι δεν υπαρχουν δρομοι για να παω παραπανω.

Και εγω οταν πηγαινα θεσσαλονικη γιατι εκοβα και δεν ξεπερνουσα τα 200 για να μην καψω πολυ βενζινη? :P

Ολο ευθειες ηταν,αν πηγαινα 120 θα ειχα κοιμηθει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

130-150 που και που του ρίχνω και μια "στα αυτιά" αλλά σπάνια να βλέπουμε και κάτι γύρο γύρο, παλαιότερα δεν έβλεπα τίποτα λόγο "τάπας" :P

Αλλά κακά τα ψέματα ακόμα με τρώει καμιά φορά για καμιά βόλτα αστραπή με τη βελόνα να είναι πολύυυυυ δεξιά :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα