Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 απο 100 εως 140 Βαρια... συνηθως 130 σταθερα :P Μια απο τα ιδια και με μενα. Στους επαρχιακους με στροφες οσο με παιρνει να παω. Στις εθνικες βαρια-βαρια να κρατησω σταθερη 150...ποτέ παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AND_1 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Μου αρεσει μετα τα 160 γιατι τοτε αρχιζει η αδρεναλινη να βομβαρδιζει το σωμα σου!Παντα Εγνατια και χωρις κηνιση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 90-120 Ψηφισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 συνηθως μεχρι τα 120 ειμαστε καλα και ελεγχουμε και το τι γινεται γυρω μας. Μετα τα 150 ( εχω παει και 200+ η καρδουλα μου το ξερει) οτι και να σου πεταχτει μπροστα απλα λες αντιο. το εχω πει και παλιοτερα και το ξαναλεω, οποιος για εμενα παει σε δρομους της ελλαδας πανω απο 170 απλα παιζει με την τυχη του και ειναι θεμα χρονου να συμβει το μοιραιο, που ειτε θα λεγεται σκυλος που πεταχτηκε ( μου εχει συμβει με οχι πολλα) ειτε αυτοκινητο που αποφασισε να αλλαξει λωριδα, ειτε αναστροφη αυτοκινητου στην μεση του πουθενα, ειτε εαν υπαρχουν και επαρχιακοι η παραπλευροι δρομοι απλο μπασιμο στην λωριδα του καθενος. και μετα αρχιζουμε να ειναι ελαφρυ το χωμα κτλ. ρε παιδια αφου παιζουμεμε την τυχη μας μιας και ολοι ξερουμε τι κολοδρομους εχουμε και την οδηγικη παιδια που δεν υπαρχει στην ελλαδα τι σκατα πατε τοτε σαν τρελλοι? εχω στη κυριολεξια βαρεθει να αποχαιρεταω φιλους και γνωστους η να ακουω για τραυματισμους φιλων και γνωστων με προσθατο περιστατικο ενα γνωστο μου που εσπασε χερια ποδια ομοπλαυτη και κλειδα πριν απο ενα χρονο και ακομα μπαινοβγαινει στο νοσοκομειο. και πως εγινε??? απλα πηγαινε προς ρεθυμνο και μια αποφασισε να κανει αναστροφη ( θυμαστε τι λεγαμε) ε λοιπον ουτε φρενο απο οτι μου ειπαν δεν προλαβε να πατησει. μιας και απο οτι φενεται πηγαινε πρωτων με πολλα και δευτερον δεν ειχε αρκετη αποσταση εστω να κανει εναν ελιγμο ( που και να πουμε και του στραβου το δικιο εαν εισαι με πολλα παλι το κεφαλι σου θα φας). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) 90-120 η προτιμότερη ταχύτητα(ψαρωμένος ετσι?? χαχαχα) στη πόλη και ενοοω στις κεντρικές λεωφόρους..... Στα ταξίδια προσπαθώ να κινούμε σταθερά απο 120-150 χιλιόμετρα..... Η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω πάει είναι με 245 χιλιόμετρα....... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2008 από τον Italokamikazi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koyot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 τοτε ρε παιδια,λιωστε τα λαστιχα οσο μπορειτε ....κι οποιον παρεο ο χαρος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Η ταχύτητα που κινούμαι στην εθνική και που ψήφισα είναι 130- 150 χλμ, βέβαια στα επαρχιακά κομμάτια η ταχύτητα είναι πολύ μικρότερη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MaGisTrAtE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 160 – 180+ Μακάρι να είχαμε και δρόμους για περισσότερα (και να επιτρέπονταν) δεν πήρα μηχανή για να πηγαίνω με 120 (Sorry!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Στην πόλη σπάνια υπερβαίνω τα 80 χλμ/ώρα (αν π.χ. είναι άδεια η παραλιακή καμία Κυριακή πρωί - πρωί, ίσως να συμβεί...). Επαρχιακοί δρόμοι: 80 - 120 χλμ/ώρα Ταχείας κυκλ. & αυτοκινητόδρομοι: 120 - 140 χλμ/ώρα Κατά καιρούς ξεφεύγω βέβαια, ειδικά σε αυτοκινητόδρομους, αλλά γενικά με τις παραπάνω ταχύτητες το απολαμβάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 bump για ανανέωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 100 - 150 δεν παει αλλο το μηχανακι τι να κανω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Γύρο στα 50-100 στο κέντρο 100-200 στην περιφεριακή 150-220 εθνική και εγνατία Διότι έχουμε και μία υπόληψη ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ και το ξέρω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 90-120 χλμ/ωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 90-120 χλμ/ωρα η αληθεια: 50 με 6η να μη τραβαει αποτομα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 η αληθεια: 50 με 6η να μη τραβαει αποτομα :P Κουλάδιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!! Εμαθες να οδηγάς το 1000 ή το τρέμεις ακόμα!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Η καλιτερη ταχυτητα που μπορει να κινηται καποιος με ασφαλεια ειναι λιγο περισσοτερο απο την ταχυτητα του ρευματος των αυτοκινητων.Νοιωθεις περισσοτερη ασφαλεια και εισαι σε εκγρηγορση.Το κακο ειναι οταν εισαι μονος-χωρις κινηση? Τοτε πας οσο θελεις. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 εγω πηγαινω με 60-80 γιατι και να θελω περισσοτερο δεν παει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Σε πολυσύχναστους δρόμους ήρεμα πράγματα για να μην έχουμε κανα ευτράπελο....στην εθνική όμως γίνεται της τρελής ακούγωντας την μελωδία της sebring!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koursaros.tdm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Ψήφισα 130 με 150 γιατί συνήθως είναι ο μέσος όρος που πηγαίνω. Βέβαια υπάρχουν κ στιγμές (αρκετές μπορώ να πω ) που ο δείκτης ανεβαίνει κ ανεβαίνει..Αλλά όλοι δεν τις έχουμε αυτές τις στιγμές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Ψήφισα 130 με 150 γιατί συνήθως είναι ο μέσος όρος που πηγαίνω. Βέβαια υπάρχουν κ στιγμές (αρκετές μπορώ να πω ) που ο δείκτης ανεβαίνει κ ανεβαίνει..Αλλά όλοι δεν τις έχουμε αυτές τις στιγμές? Εννοείται.Το κατα δύναμην :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreenBill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Συνηθως 130-150 στην Εθνικη και λιγο λιγοτερο στους επαρχιακους. Και μακρια απο αυτοκινητα οσο γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Συνήθως 90-120 αλλά το τρελλό γέλιο είναι στα 40-50-60 που γράφει στον δρόμο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 90-120,γιατι δεν υπαρχουν δρομοι για να παω παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 90-120,γιατι δεν υπαρχουν δρομοι για να παω παραπανω. Και εγω οταν πηγαινα θεσσαλονικη γιατι εκοβα και δεν ξεπερνουσα τα 200 για να μην καψω πολυ βενζινη? :P Ολο ευθειες ηταν,αν πηγαινα 120 θα ειχα κοιμηθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 130-150 που και που του ρίχνω και μια "στα αυτιά" αλλά σπάνια να βλέπουμε και κάτι γύρο γύρο, παλαιότερα δεν έβλεπα τίποτα λόγο "τάπας" :P Αλλά κακά τα ψέματα ακόμα με τρώει καμιά φορά για καμιά βόλτα αστραπή με τη βελόνα να είναι πολύυυυυ δεξιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες