gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Κοιτα αν ησουν η κοπελια που γνωρισα πριν λιγο στο δρομο για το σπιτι με ενα Z750 μαυρο χαρτι τουμπανο κ πηγαινες περιστερι......... εισαι πολυ ομορφη σε ερωτευομαι ΑΜΕΣΑ ........ αλλα αποτι καταλαβα δεν οδηγεις μηχανη..... ισως κ να μην εχεις ανεβει ποτε ..... αλλα κατα τα αλλα καλα κανεις κ κανεις την πλακα σου ακομα κ σε ενα forum με ενα σκασμο αντρες!!! Πλακα εχει εγω εγκρινω κ ας σε κραζουν μερικοι..... αλλωστε δημοκρατια εχουμε κ ο καθενας κανει οτι του κατεβει στην κουτρα................... .......... οσο για τις βολτες με μηχανη........ σε παω μια μερα μια βολτα κ ισως αλλαξεις γνωμη κ προτιμησεις καποιο forum για αυτοκινητα :D perimeno tin volta pou mou eipes!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Πότε θα βγειτε;Απο κοντα να τα πειτε μπας και βρεθει γαμπρος;...Εεεε γκρινια; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Να κλεισουμε ενα ραντεβουδακι κατα σαββατο πρωι που δεν δουλευουμε να σε παω .......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Θα είμαι και εγώ από πίσω να βαστάω τα μπόσικα!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkrinia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Να κλεισουμε ενα ραντεβουδακι κατα σαββατο πρωι που δεν δουλευουμε να σε παω .......... egine!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Και φωτο απο τη συναντηση...Ειπαμε για κουμπαριά εδω μεσα θα γινει :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 εγινε? τι εγινε? κατσε βρε παιδι μου και μεις που προσπαθουμε να κανουμε κλικ? αντε ετσι γρηγορα εγινε? εκανε κλικ ο μηχανοβιος και δεν τον ακουσαμε? ποτε εκανες κλικ ρε μπαγασα? . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Επειδη το θεμα εχει γινει chat για αλλες ιστοσελιδες το θεμα Για τους ενδιαφερομενους μετα απο το παρων τοπικ υπαρχουν και τα ΠΜ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες